Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
himere asta e de fapt i`dul babuinului dar mai stau si eu pe el k babuinul nu prea are treaba cu calc )).gif
himere2005
gata, deja te vezi boierica...daca nu te mai ia, ce faci? ii iei numele ca e dragalas, hazliu wink1.gif

de mincat cum mai maninci? tot asa putin sau te-ai mai reglat dupa munte?
daconst
Mey,mie mi s-a urcat la cap asta cu: ai voie ca esti gravi...si uite asa a urcat cintarul ca nebunul. doh.gif
Am zis ca postesc de dulciuri pina la Craciun. grin.gif
Monic
Ha-ha
mi-am bagat si eu data nasterii ca sa ma sarbatoriti si pe mine. Promit sa vin cu sampanie si praji ingrasacioasa cheer.gif blum.gif Dar, cum spunea si Dana, nici eu nu ma am cu ziua de nastere, daca n-ar fi obiceiul as si uita. Asa ca urati-mi numa` bine de acum ca pana la ziua mea ma sterg din calendar laugh.gif blum.gif
Na hai sa ma bag si eu. Aici, oamenii nu dau mare lucru pe eleganta si merg imbracati la servici cat mai comod. Sigurul lucru la care se uita e sa fie curati si cam atat.
Adevarul e ca in tara, unde lucram inainte erau cateva fetite gatate in ultimul hal(frumos, nu zic, dar zic eu ca o rochie care merge la discoteca, sau la un eveniment mai special nu se imbraca la serv) doar ca tinuta lor nu se potrivea cu jobul respectiv. Si cu cat erau mai aranjate cu atat erau mai inganfate si fara scoala. In schimb cele cu ceva studii mergeau la serv in tinuta office, sau daca era mult de alergat, atunci chiar si mai lejer. Scuze, dar asta e ce am vazut eu la noi in oras wacko.gif Dar mi-a ajuns de domnisoare gatate. blush.gif
himere2005
dana, daca ai renuntat la dulciuri sigur ai schimbat prefixul blum.gif
bubbles
daca nu ma mai ia ii tai ... si i`l leg de gat lol.gif
cu mancatul e mai bine...mananc normal numai sa nu depasesc limita...ink nu numar dar cred ca voi numara dupa craciun...incerc sa mananc de 5 ori pe zi cate putin give_rose.gif hug.gif
Monic
astea fiind spuse rolleyes.gif
acum blushing.gif sa-mi spuneti si mie ce sa ma fac cu rochia pe care am luat-o
acasa in tara am o gramada de pantofi, dar aici nu am nimic sorry.gif decat cizmele alea trei-sfert cu catarama. Dar alea nu prea merg la rochita sorry.gif
Azi am dat o raita prin oras, dar nu am gasit nimic ce sa imi placa, iar ce-mi place este destul de scump huh.gif sorry.gif

Nessie, cand ne mutam? floare.gif
nusarich
monic, nu ai cum sa faci sa-ti trimita pantofiori din tara? ma gandesc ca poate asta e mijlocul cel mai putin scump la bani...
himere2005
monic nu ai zis ca vii in tara? nu poti sa ti-i iei atunci?

ce s-a intimplat cu incendiul bubbles, ca nu ne-ai zis nimic...nu a fost un incendiu la voi? ma gindeam la tine si la babuin
Tulip
Fetelor,vaoi folositi aparat pt. epilat?
Mie una nu prea imi place,dar cum nu ajung la cosmetica,imediat ma apuc sa ma epilez si deja mi-e groaza devil.gif
bubbles
hmmm...ce incendiu? biggrin.gif eu nu stiu nimic
anca veselie
tulip eu folosesc, mai ales vara cand trebuie sa fiu mereu frumusica. deja m-am obisnuit si ma fac destul de repede, dar pentru inghinal merg intotdeauna la cosmetica.
himere2005
pe siteul protv aparuse o stire despre un incendiu dar stiu ca nu am apucat sa o ascult, fiind convinsa ca ne dai tu amanunte grin.gif asta cam acum 2-3 saptamini, mai ales ca babuinul tau e in domeniu rolleyes.gif
ALICE
CITAT(Tulip @ 07-12-2006, 05:33 PM) *

Fetelor,vaoi folositi aparat pt. epilat?
Mie una nu prea imi place,dar cum nu ajung la cosmetica,imediat ma apuc sa ma epilez si deja mi-e groaza devil.gif

Da.Numai din asta.E mai rapid.
himere2005
tulip, daca vrei sa te faci inghinal sa ai grija sa nuti prinzi ceva pe acolo lol.gif
irinush
Himere, ca de obicei, numai la prostii iti sta mintea )).gif
eu nu suport epilatorul ca imi cresc firele de par pe sub piele sad.gif altfel era mult mai simplu
himere2005
eu rid de tulip, dar si eu sunt o fricoasa si jumatate. am zis ca pina nu-mi cumpara dan unul special cu gheata nu pun mina pe asa ceva
anca veselie
)).gif totul e chestiune de obisnuinta! si daca nu ai par mult si ai epilator bun nici nu e asa de rau
Tulip
Inghinal nu l-as folosi pentru nimic in lume....brrrrrrrrrrr.......
Ma epilez doar de la genunchi in jos,ca altfel n-am probleme.......dar ma doareeeeeeeeeeeeee.......
Inghinal crema folosesc wink1.gif
himere2005
eu merg cu parul pe picioare lol.gif lol.gif lol.gif glumeam...mie imi vine mai greu sa ma rad la citeva zile, dar de frica o fac si pe asta
anca veselie
incearca ceara! este foarte tare si pielea ramane fiiina rau
Tulip
si mie imi place ceara...doar ca acasa ma murdaresc numai si tot nu reusesc sa scot tot-tot......si cu fata acum nu ajung nicicum la cosmetica sad.gif
irinush
si eu prefer tot ceara
himere2005
eu nu am incercat dar ma bate gindul sa cumpar benzi speciale, sunt bune de ceva?
Nessie
CITAT(Monic @ 07-12-2006, 03:18 PM) *
Nessie, cand ne mutam? floare.gif
Monic, uite acum! E bine? biggrin.gif Va astept in casuta cu numarul 6. cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.