CITAT(emu @ 18-11-2006, 02:45 AM)

repriza a treia...
la mine (si la alti cunoscuti) nu s-a aplicat... eu zic ca barbatul e asa cum a fost educat de mic, ca si femeia de altfel
Eu mai degraba i-as lua jucarii care sa-i dezvolte si sa-i stimuleze creativitatea, indemanarea, atentia distributiva, memoria etc.
tare mi-ai placut
emi, bravo, sunt de acord cu tine. chiar daca sotul meu nu are parinti, totusi ei au murit cind avea 9 ani, deci zic eu ca se putea face o educatie pina atunci. in plus, fratii lui, chiar daca au chiar si 2 facultati si au crescut impreuna cu parintii pina la 20 ani, tot au un iz de stiti voi ce (
badaranie)
eu aseara eram bucuroasa ca s-a culcat bia pe la 7, dar la 7.30 seara era deja in picioare. la 9 eram deja rupta si m-am intins in pat...l-am lasat pe babuin sa stea cu ea pina la 10 seara. nu mi-a mai trebuit nimic, nici dansez pentru tine, nimic

o sa vad azi la 13.
ramona, multa bafta
in legatura cu jucariile si restul sunt de acord cu emi, ei se plictisesc f.repede si au nevoie de diversitate. si eu sunt pentru jocurile didactice sau jucariile care sa-i dezvolte creierasul. sotul meu nu. el da 500.000 ape un animal care zice mu...ce sa mai vorbesc...e ...sa fim noi sanatosi...cel mai mult are nevoie de AFECTIUNE
acuma i-acuma. am dat jos dupa ce am mincat "scirbosenia" de care zicea
monic 400 de grame, merg sa schimb la ticker pentru motivatie. imi este teama sa nu cumva sa cresc din nou la cintar dupa we. sigur daca maninc punctele strinse (8p) nu ma ingras la loc????
va astept sa ne auzim mai tirziu