Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ramonavlas
Emu, am toata cartea facut fituici, dar le-am primit pe mail de la cineva. Sunt mci si sunt ffff bune, daca ai ochi si mai buni. Am terminat cu celoe la procedura civila si ma apuc de cele la procedura penala (de taiat!!!). Oricum daca ma pun la ora asta sa dorm, ma trezesc mai obosita. Si am baut cafea pe la 23, eu care nu beau niciodata, si se pare ca isi face efectul. Nu mi-e somn deloc. Si stau sa termin cu fituicile la penal, asa ca maine nu mai am treaba. Pot si eu sa spal haine ca nu mai am curate f multe si sa fac baie.

Honey, ce faci la ora asta??? Nu ai somn? Vad ca doar noi doua mai bantuim pe aici la ora asta )).gif
ramonavlas
E, doar eu am mai ramas pe aici. Nici nu e de mirare, la ora asta, nu??? Am terminat fituicile pt azi de mult, dar nu m-am mai pus sa dorm de frica ca nu o sa ma mai trezesc la timp pt a ajunge la examen. M-am uitat la un film si acum mai tai ceva copiute, dupa care ma pregatesc ca la 8 sa ies din casa. Azi am examen de la 9 dimineata. Macar scap mai repede de el, nu la 17 ca pana acum.........
himere2005
CITAT(emu @ 18-11-2006, 02:45 AM) *

repriza a treia...

la mine (si la alti cunoscuti) nu s-a aplicat... eu zic ca barbatul e asa cum a fost educat de mic, ca si femeia de altfel

Eu mai degraba i-as lua jucarii care sa-i dezvolte si sa-i stimuleze creativitatea, indemanarea, atentia distributiva, memoria etc.

tare mi-ai placut emi, bravo, sunt de acord cu tine. chiar daca sotul meu nu are parinti, totusi ei au murit cind avea 9 ani, deci zic eu ca se putea face o educatie pina atunci. in plus, fratii lui, chiar daca au chiar si 2 facultati si au crescut impreuna cu parintii pina la 20 ani, tot au un iz de stiti voi ce (badaranie)

eu aseara eram bucuroasa ca s-a culcat bia pe la 7, dar la 7.30 seara era deja in picioare. la 9 eram deja rupta si m-am intins in pat...l-am lasat pe babuin sa stea cu ea pina la 10 seara. nu mi-a mai trebuit nimic, nici dansez pentru tine, nimic lol.gif o sa vad azi la 13.

ramona, multa bafta pupic.gif

in legatura cu jucariile si restul sunt de acord cu emi, ei se plictisesc f.repede si au nevoie de diversitate. si eu sunt pentru jocurile didactice sau jucariile care sa-i dezvolte creierasul. sotul meu nu. el da 500.000 ape un animal care zice mu...ce sa mai vorbesc...e ...sa fim noi sanatosi...cel mai mult are nevoie de AFECTIUNE

acuma i-acuma. am dat jos dupa ce am mincat "scirbosenia" de care zicea monic 400 de grame, merg sa schimb la ticker pentru motivatie. imi este teama sa nu cumva sa cresc din nou la cintar dupa we. sigur daca maninc punctele strinse (8p) nu ma ingras la loc???? rolleyes.gif
va astept sa ne auzim mai tirziu
himere2005
meniul meu
ciuperci la cuptor -1p
o potocala, 1 mar -0p
salata de rosii cu ardei si ciuperci-1p
cartofi nature in 2 reprize 4p
margarina 1,5p
piine cu zacusca de 4,5 p
salata din morcov, gogosar, zacusca, maio 1p
1 pahar vin 2p
----
15p

am cam facut foamea si nu sunt un exemplu prea bun pentru ca am lasat mincarea pentru vin de ex, dar acum...stiti ce pofticioasa sunt, nu ? )).gif
ramonavlas
himere, ce matinala esti......... Nu te lasa BIA sa dormi mai mult, nu?
himere2005
nu ma lasa, azi a fost un caz fericit...de obicei la 6 e in picioare...a mea e bia
ramonavlas
[quote name='himere2005' date='18-11-2006, 09:46 AM' post='28075']
nu ma lasa, azi a fost un caz fericit...de obicei la 6 e in picioare...a mea e bia
[/quote
Da, scuze, tocmai am corectat! Examenele sunt de vina.........

Bun, am asteptat sa vad de ce sta daconst asa de mult inclinata, dar....trebuie sa plec. Imi aminteste de vremea facultatii ziua de sambata cu examen )).gif
daconst
Neatza,sunt si eu matinala ca voi... )).gif

Ramona,bafta la examen...e ultimul? huh.gif

Himere,felicitari iubita!!! cheer.gif
Ce "scarbosenie" ai mancat?kilo-kick cumva?ca mi-a scapat. blushing.gif

Deea,Irinush,multumesc pentru parerile voastre in legatura cu scaunul. pupic.gif

Emu,cred ca te-ai schimbat tare mult de cind ai plecat,asa-i?La mancare lor nu stiu daca m-as fi adaptat...ca e toata dulce. sad.gif
Ca si aici la nemti am chestii care nu le-as manca nici moarta...de exemplu weisswurst(cirnati albi) cu mustar dulce. huh.gif
himere2005
salata din morcov, gogosar, zacusca, maio 1p
asta am mincat si monic a facut bleah )).gif , iar tulip mi-a trimis o pizza de incurajare. deci crezi ca nu vor fi probleme daca consum cele 8p. as vrea sa maninc niste mici (2 mici-4p?sau 5p?) si sa fac citeva grisine cu ciolan afumat, rulate (3p/bucata). poate si chec aperitiv. asta pe tot we ma refer.

am mincat chestia aia cu piure de cartofi alaturi
daconst
Vroiam sa-ti spun de grisinele cu sunculita...de ce le prajesti?Eu am mancat cind am fost la Sorina in vizita si au fost super,dar erau niste grisine groase si sunca taiata in feliute foarte subtiri care apoi erau rulate pe ele.Tare bune! blum.gif

Chiar nu te-ai uitat deloc la Dansez pentru tine?Eu m-am enervat ca a iesit Dana Rogoz...ca imi era draga,iar Ionut din Galati era dragutel... naughty.gif
Pe tipa de la perechea cu Victor n-o pot suferi,desi imi pare rau de prietenul ei...dar putea sa iasa sa ma scuteasca data viitoare s-o mai suport.Oricum isi indeplinesc toti visul,pina in fina....cum a fost si la editia trecuta. )).gif
himere2005
nu le prajesc...date la cuptor

si eu sunt convinsa de asta....stiu ce vrei sa zici dana, parca n-are sare si piper si pare si antipatica )).gif
cine a votat a votat in functie de vis ...sigur
si eu sunt convinsa ca toti isi vor indeplini visurile, asta ar fi culmea, sa le traga clapa )).gif
s-a mai dat vreun 10 in editia asta? adica un dans ca ala de data trecuta?
daconst
Daaa,Himere,din nou au luat Smiley cu Ariela...au fost bestiali la R&B.Ii iubesc de-a dreptul pe astia doi,sunt niste frumosi.
A mai luat si Elena de la Mandinga un 10,dar era nota secreta si nu s-a putut bucura.
Data viitoare e finala,iar Victor cu Elena sunt la duel si Smiley e deja in finala.Se va dansa vals si rock. naughty.gif
himere2005
ma bag si eu pe net sa vad dansul
emu
boo!! buna dimineata!!!!!!!!!!!! soaaa-re )).gif am doua degete busite, unul l-am taiat zilele trecute cand taiam punga sa scot carnea (mi-a fost lene sa ma duc sa iau foarfeca) si acum mai nou inelarul l-am prins la usa, am cheagul de sange chiar deasupra unghiei biggrin.gif ... si... ambele la mana stanga

umm, dana, m-am schimbat eu mai demult, cam de cand l-am cunoscut pe j... de cand am venit aici, parca doar perceptia asupra vietii si faptul ca sunt mult mai sigura pe mine.

hehe daca ai sansa sa ajungi pe aici o sa ai o mare surpriza in privinta mancarii, asa ziceam si eu si primeam zambetul de intelegere )).gif... o sa vezi ca nu totu-i dulce sau prajit biggrin.gif intr-o privinta are lumea dreptate, si anume ca portiile de mancare servite la restaurante/fast fooduri sunt e-nor-me!!! nu mai zic de bufeturi (unde mananci cat poti de o suma fixa) )).gif oare de ce am eu impresia ca vreti sa va mutati in state... s-a interesat sotul tau si poate primi un job aici? nu cred ca i-ar fi greu...

abia astept sa vad ploaia de meteoriti la noapte

o zi cat mai placuta hug.gif ma bag la nani
himere2005
nu am reusit sa aud nici o melodie, o sa-l intreb pe dan ce are, cred ca a umplat bia pe la fire...
o sa-mi dau cu parerea atunci, ca asa nu am avut rabdare sa-i urmaresc fara muzica )).gif
daconst
CITAT(emu @ 18-11-2006, 10:33 AM) *

oare de ce am eu impresia ca vreti sa va mutati in state... s-a interesat sotul tau si poate primi un job aici? nu cred ca i-ar fi greu.

Nuuuu,nu m-as muta de aici nici moarta,doar ca as fi curioasa sa vizitez...pentru ca sa fiu sincera mi se par americanii cam "ciudati",asta din ce am mai vazut eu.
Cu job-ul mi-ar fi mai usor mie sa plec si as fi putut poate cu Green Card ca aveam punctaj mare...dar n-a intrat in discutie...e mult prea departe.
Sotul din contra,nici de vizita nu e curios.Dar pina la urma tot va merge de dragul meu.Am gasit oferte tare ieftine si faine pentru Las Vegas,doar ca acum trebuie sa mai astepte. wink1.gif
himere2005
dana, de abia astept sa te duci sa vizitezi sa iti spui parerea cheer.gif

stau eu cu bb al tau si il trag de putza )).gif )).gif numai sa fie bine
daconst
CITAT(himere2005 @ 18-11-2006, 10:43 AM) *

dana, de abia astept sa te duci sa vizitezi sa iti spui parerea cheer.gif

stau eu cu bb al tau si il trag de putza )).gif )).gif numai sa fie bine

lol.gif lol.gif lol.gif

Hi,hi,hi,iar ma faci sa rad de-mi trezesc sotziunea de linga mine. )).gif
Deea
Buna dimineata!

na ca azi sunt si eu matinala smile.gif n-am putut sa mai dorm ca mi-a zanganit Alexia jucariile pana m-am trezit, normal ca ea a cum s-a culcat la loc biggrin.gif

Himere, la Metro sunt niste saltele f. mari gonflabile, cu o pompita cu motor. Eu am din alea si pot sa-ti spun ca se doarme f.f.f bine pe ele, ca intr-un pat. normal si nici nu ocupa loc. Daca ai timp sa te uiti si la ele inainte de a lua alta canapea. Stiu ca aveti 2 camere si ma gandeam ca inca o canapea ocupa un spatiu pe care poti sa-l folosesti altfel.

Emu, bine ai revenit...cam rarut dar bine biggrin.gif...am citit ditamai romanul azi smile.gif

Ramona multa bafta!
himere2005
tot mamicile dimineata, mai lipseste irinush laugh.gif
daconst
Dany,mi-am amintit ca nu ti-am raspuns cu filmul...uit tare multe,in ultima vreme. doh.gif

Nu m-am uitat la el,ca spre rusinea mea,de cind cu Digitv rar mai dau pe nemti...doar cind stiu ca e vreo emisiune preferata.Daca mi-ai zis ca se plinge la el,n-am mai fost asa curioasa. grin.gif

Deea,stiu saltelele alea,aici se cheama pat de oaspeti si sunt practice ca le folosesti doar cind ai nevoie.
himere2005
apropos de plins, in vara aia cind era asta mica "la purtator" erau inundatiile alea, cu sinistrati cu tot...si boceam laugh.gif
danyhoney
Buna dimineata !!!

Himere...felicitari pentru cele 400 de grame . Daca ai economisit puncte si le papi in WE nu te vei ingrasa.
Emi...tare frumos povestesti tu in legatura cu viata de acolo.
Ramo...multa bafta azi !!!
Dana...cumnata mea a avut de fiecare data scoica pentru fete atunci cand a iesit cu ele din maternitate.

Sa aveti un WE placut !!!!
daconst
Hai ca ne adunam iar ca in zilele bune... cheer.gif
Apare si Miha si gata gasca. )).gif
Cine face cafeaua?Ca eu pun ceaiul la bataie si un cozonac cu nuca. grin.gif
danyhoney
Dana...eu sunt mai sensibila si ....cam dau apa la soareci cand ma impresioneaza ceva .Oricum as mai vedea filmul inca o data...peste cateva luni.

Azi merg sa ajut o prietena : are o florarie si azi are loc o expozitie cu vanzare cu aranjamente & co. pentru Advent si Craciun. Macar mai ies si eu din casa.
Tulip
Neata si de la noi!
michelle
Neata dragi neuroni!!
Azi vine mama la Iasi!! Are intalnirea de 25 de ani de la terminarea facultatii
daconst
Super,Dany...mie tare-mi plac decoratiunile aici,dar recunosc ca nu am talent.Poate ne mai aduci si noua ceva idei. wink1.gif

Am uitat sa va raspund si cu friptura...sunt baba rau. doh.gif
O sa fac maine asa ceva w00t.gif
danyhoney
Nici eu nu prea am talent,Dana . Cu toate ca si cumnata-mea are o florarie si as putea invata de la ea. Eu ce fac,fac simplu. Sa vedem ce vad azi pe acolo.
Tare bine arata friptura aia,cred ca o voi face si eu intr-o zi.

Miha...distractie placuta mamei tale.
danyhoney
Pun si eu o poza cu papa....Imagine

Asa arata puiul meu ....Dirk a facut poza ,a ramas blocat pe faptul ca aici se cer poze cu orice )).gif

Awww,n-am vrut sa iasa asa mare.... )).gif
himere2005
parca-i un actor de comedie tipic american care face bancuri in sala...capul ii mai lipseste
daconst
Super bine arata,Dany... w00t.gif
Am vazut si eu cum arata suportul,ca pina acum nu l-am gasit,dar nici nu prea stiam ce caut. grin.gif
Tu nu pui apa in tava?Sau nu vad eu bine... blushing.gif
Tulip
Eu abia acum reusesc sa imi beau cafeaua......asa de bine-mi cade )).gif )).gif

Dany,cand ai de gand sa-ti schimbi poza de la avatar? pupic.gif
danyhoney
Si eu vroiam sa te intreb daca stii cum arata suportul,Dana grin.gif .Ba da,am pus apa in tava...din cand in cand cate putina. Ce se vede in tava e grasime amestecata cu apa ( arata tare urat dar...).

CITAT(Tulip @ 18-11-2006, 08:35 AM) *

Eu abia acum reusesc sa imi beau cafeaua......asa de bine-mi cade )).gif )).gif

Dany,cand ai de gand sa-ti schimbi poza de la avatar? pupic.gif

Cand ma voi simti din nou asa ca inainte,Tulip pupic.gif De ce intrebi ? Nu-ti place ? dry.gif
Tulip
Dany,cand ai facut puiul?

Fetelor,ce planuri aveti in acest we?

Si nu,Dany,nu-mi place avatarul tau! nono.gif
danyhoney
Joi l-am facut ,Tulip.
ady_raluk
buna dim fetele si pupic.gif pupic.gif pupic.gif la toate! eu voi mai intra din cand in cand sa va citesc si sa ma mai bag in seama...cat priveste numaratul cred ca abandonez lupta (nici nu am mai numarat de 2 zile). asta e!
va pup pe toate si va doresc un we placut give_rose.gif
Tulip
CITAT(ady_raluk @ 18-11-2006, 09:51 AM) *

buna dim fetele si pupic.gif pupic.gif pupic.gif la toate! eu voi mai intra din cand in cand sa va citesc si sa ma mai bag in seama...cat priveste numaratul cred ca abandonez lupta (nici nu am mai numarat de 2 zile). asta e!
va pup pe toate si va doresc un we placut give_rose.gif

ceeeeeeeeeeeee??? w00t.gif w00t.gif nu se poate!!Nu te lasa! pupic.gif
daconst
Tulip,eu we asta nu voi fi cuminte cu punctele...asa ca nu mai spun nimic sa nu dau exemplu rau. grin.gif
himere2005
eu as vrea sa fac cum v-am spus, grisine cu ciolan afumat la cuptor (citeva). de fapt. reteta este cu bacon, dar cum sotul si-a luat ciolan afumat in casa, v-am spus ca eu incropesc ceva din "resturi" grin.gif
miine am de gind sa merg la metro sa mai achizitionez cite ceva pentru bia:pampersi, lapte si ceva pentru ziua ei si pentru noi mici.

ady raluk, mi se pare ca ai abandonat prea usor...noi contabilii suntem ambitosi rau ...eu zic de luni sa incerci din nou wink1.gif
himere2005
voi cind faceti varza la cuptor cum procedati? cit ulei puneti? parca as face miine
daconst
Raluk,nu se poate sa renunti...mai ales ca poti manca asa mult si asa diferit la dieta asta.Eu zic sa mai ai putin rabdare sa faca ceva click in capusorul tau. give_rose.gif
danyhoney
Raluk...si eu cred ca ai abandonat prea repede . WW nu e o dieta minune si daca ai mai tinut cateva diete inainte atunci e normal sa nu mearga asa repede cum vrei tu.Organismului ii trebuie timp sa se obisnuiasca cu noul stil de alimentatie. Ai dat 1 kg jos si e bine. Acum...faci cum crezi tu.
Monic
Himere, se pare ca ai descoperit o alta reteta cu care slabesti lol.gif Bine ca esti sanatoasa si n-ai patit nimic )).gif
Neatza fetelor!
Eu ma duc iar la cumparaturi cu babuinul
Tulip
Monic,spor la cumparaturi!Sa -ti cumperi ceva frumos! wink1.gif
daconst
Spor la cumparaturi,Monic!

Ma pregatesc si eu sa plec in oras.

We placut fetele! pupic.gif
himere2005
cind e vorba de cheltuit suntem primele toate )).gif
danyhoney
Spor la cumparaturi,fetele !

Si eu ma pregatesc sa plec...iau si aparatul cu mine..poate reusesc sa fac ceva poze cu ce e pe acolo.

WE placut !
himere2005
asa sa faci dany ca mie nu mult imi trebuie sa ma apuc de confectionat tease.gif
ady_raluk
va multumesc pt sustinere fetele...dar acel kg care l-am dat jos ba apare...ba dispare..nush ce e cu mine....sunt tare suparata oricum...mai vad eu in we asta cum si ce o sa fac.. oricum give_rose.gif pt toate!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.