ady raluk, stai sa-ti zic o chestie. cind m-am apucat aveam in jur de 55 de kg....slabisem pina la 54.2, apoi 2 zile cintarul imi arata peste 55 desi eu stiam ca am mincat corect, chiar facusem economii. am numarat in continuare inca 1 zi, intre timp, mincarea care mai ramasese in intestin s-a dus..si voila...azi arata 53.8...sa stii ca e foarte importanta apa si sa fii fair-play cu tine insati, ca si eu mai trisam si nu postam margarina de ex. care o bagam peste cartofii nature si tot asa. ne furam singure caciula. BAFTA!
am pus la cuptor 2 aripioare cu legume si putin vin si condimente, totul la 6p, deci 3p/portie si maninci de stingi
ce aiurea...nu am cu cine sa stau de vorba...imi lipsiti...sunt cu fata singurica pina la 3-4 dupa aia o duc la mama si merg si eu cred ca in kaufland. am inceput sa ma enervez in metro cind trebuia sa-mi iau tot baxul, tipla, pentru o amarita de mazare
).gif)
si am vazut chiar unele preturi un pic mai mari la metro. pentru cumparaturi alimentare zic ca e bine sa mergi in alta parte...iar pentru lucrurile mai mari, consistente sa bati drumul pina acolo. eu am vazut vin spumos mai ieftin acolo ca nu cred ca iau sampanie. am testat inainte si chiar are gust foarte bun. eu daca nu as vedea pe eticheta ce scrie nu cred ca as putea face diferenta intre sampanie si spumos

. oricum pe ziua biancai se vor duce citeva milioane bune, dar as vrea sa fie folosite cu folos. mai bine de diferenta aia fac citeva mici pachetele pentru Mos Nicolae pentru nepotii mei, ca tot o sa fie in peajma. bianca mea e declarata chiar de Mos Nicolae
am o rugaminte pentru fetele din tara: recomandati-mi o marca de
cascaval bun: ca sunt o gramada: delia, rucar, hohland, delaco, napolact, etc. noi nu prea suntem mincatori de cascaval si nu prea am testat. noi suntem cu brinza proaspata, feta si brinza sarata care poti sa o presari peste mincare in general.