Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
CITAT(MagdaC @ 16-11-2006, 02:48 PM) *

Fetelor, dati-mi si mie o idee. Cat as putea sa punctez 2 clatite cu umplutura de pui si ciuperci? blink.gif
Mercic frumos

6-8p dupa cum ti s-au parut mai grase/uleioase
anaoi
CITAT(Pisik @ 16-11-2006, 03:15 PM) *

Eu am o lista mare mare pt Craciun:
- aperitive: eclerele lui Himere cu pasta branza; crenvusti in foetaj, placinta cu carne (plus alte platouri dar inca nu m-am gandit ce)
- sarmale
- o friptura mai deosebita - trebuie sa ma documentez, ceva pui mi-ar placea sau porc in stil chinezesc eventual, mai vad eu
- dulciruri: fursecuri steluta, cornukete fragede, tort (nu stui daca cu nutella sau de biscuiti), prajitura (am vreo 3 retete in vedere), ciocolata de casa, paine cu fructe confiate

Deci ori nu mai dorm noaptea, concediu nu pot sa imi iau, so....e cam naspa doh.gif dar vad eu

ia vezi ce idei ai....ca dylly se zburataceste tot pe aici si i se face si mai rau foame. buf...e de jauns ca e un scorpion autentic....dar sa mai fie si flamand, ar fi dezastru natural, ecologic, nuclear...
MagdaC
CITAT(michelle @ 16-11-2006, 04:03 PM) *

CITAT(MagdaC @ 16-11-2006, 02:48 PM) *

Fetelor, dati-mi si mie o idee. Cat as putea sa punctez 2 clatite cu umplutura de pui si ciuperci? blink.gif
Mercic frumos

6-8p dupa cum ti s-au parut mai grase/uleioase

Sarumana Miha. Erau chiar uscatele...o sa pun 6 sa nu fac apoplexie )).gif
pupicei
ina_ceva
tulip cheer.gif , ti-ai gasit companie pentru plimbarile prin magazin. blum.gif

Un scotian pe patul de moarte:
- Mama, esti aici?
Mama:
- Da, fiule, sunt aici!
- Nevasta esti aici?
Nevasta:
- Da, barbate, sunt aici!
- Copii, sunteti aici?
Copiii:
- Da, tata, suntem aici!
- Toata lumea e aici?
- Da, mai, toti suntem aici!
- Atunci de ce e lumina aprinsa la bucatarie?

Ion pleaca la munca, pe vapor, iar la plecare Gheorghe il roaga sa-i aduca si lui un papagal.
Dupa un timp Ion se intoarce, dar, cum a uitat sa cumpere un papagal, ii ia o bufnita.
Cei doi se intalnesc, Ion ii da bufnita lui Gheorghe si-i spune ca e papagal regal.
O saptamana mai tarziu, se intalnesc la o bere, iar Ion il intreaba pe Gheorghe daca papagalul a inceput sa vorbeasca. Gheorghe raspunde:
- Bai, inca nu vorbeste, dar tu stii ce atent se uita?

Trei programatori, in toaleta unui bar. Iese primul din cabina WC, se spala pe maini, ia un servetel, se sterge bine de tot pe maini, pe langa unghii, isi sterge bine degetele, si apoi spune:
- Eu folosesc WINDOWS si programez in VISUAL BASIC; am invatat sa fiu foarte atent la detalii.
Iese al doilea. Se spala pe maini, ia un servetel si se sterge, folosind servetelul in intregime, fiecare coltisor.
- Eu folosesc WINDOWS si programez in DELPHI; am invatat sa folosesc resursele la maxim.
Iese al treilea. Acesta nici macar nu se spala pe maini.
- Eu folosesc LINUX si programez in C; am invatat sa nu urinez pe maini...
michelle
Cele mai tari momente de la Megastar
Tulip
am gatat si eu curatenia...... cheer.gif cheer.gif cheer.gif am tras ca un magar
mi s-a facut o foame.....am niste cioco si mi-e pofta de mor,dar noroc cu fata,ca daca le vede,vrea si ea,asa ca mai bine ma abtin lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
ce ai facut? ai gatat? asta inseamna ca ai terminat, nu?
am gasit niste maioneza in piata, nu arata ea excelent, dar o sa calculez punctajul imediat
Pisik
Eu am o stare cam depresiva....am o stare de somnolenta, sunt f blazata, nu am chef de nimic, nu ma motiveaza nimic, m-as duce acasa sa zac, sa dorm, din pacate nu se poate///la 19,30 sunt obligata sa ma duc la un eveniment unde am fost lasata singura de colegi....
m-am certat si cu sotul din cauza starilor mele
mi-e foame non-stop si tare mi-e ca o dau in bara...in concluzie sunt cam varza azi!
anaoi
JOIN THE CLUB...dylly la 17.15 pleaca d ela sevrici ca sa se duca la medi. ajunge la 22.00 acasa
Tulip
Pisik,capul sus,mai e un pic si e WE!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anaoi
aoleu ....abia astept sa dorm muuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllltttttttttttt duminica. dar parca vad, ca la cum mi se intampla mie de obicei......probabil ca alzheimer-ul de la etajul de dedesubt va taia cu bonfaierul....pls Doamne sa fie frig ca sa nu stea pe balcon
himere2005
am o maioneza, de la SAMARA, cica este light, ulei de floarea soarelui 35%, insa nu are trecute valorile. la voi ce este trecut in dreptul uleiului? (ina si deea?).
ady_raluk
buna ziua la toata lumea si bine v-am gasit in casuta cea noua cheer.gif pupic.gif floare.gif
anaoi
salutare....

si pa ...dylly tre sa se care in curand
himere2005
pisik, capul sus vine we si faci prajituri buneee!!!
al meu babuin era suparat la telefon ca luase cu 2 mil mai putin, sper sa reusesc sa-l inveselesc un pic cind vine

daca va spun cu ce seamana maioneza asta a mea cred ca nu mai vorbiti cu mine o saptamina grin.gif
Tulip
vai,Himere,cred ca stiu ce vrei sa zici lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
naughty.gif
ady_raluk
am avut ieri o zi destul de grea: nu am reusit sa mananc nimik pana la 17 cand mi s-a parut ca a avut loc un mic cutremur (dar de fapt am ametit eu de foame), am ajuns acasa intr-un final si am mancat 5 feliute de paine prajita cu ceai si miere si 1 mar + 100 gr de cereale. si gata!
azi, s-a repetat figura si am ajuns acuma acasa: 1 ciorba de burta (mancata acuma 1 ora) + 2 felii paine, 1 placinta cu varza , 50 gr branza tofu, 2 batonase mici de susan. asa de obosita ma simt ca nu ma duce pur si simplu capul cum sa le punctez sad.gif
himere2005
e buna pentru dieta fetelor si pentru ten frumos lol.gif lol.gif
daconst
Himere,m-ai facut sa rad...nu mai esti normala. lol.gif lol.gif

Mey,in we trebuie sa fac friptura...sa nu radeti,dar n-am mai facut pina acum de frica ca nu-mi iese.Acum am venit cu bucata de carne si trebuie sa caut retete sa fiu sigura ca-mi reuseste,altfel iar rade sotul de mine si n-am chef. huh.gif
Tulip
Himere,rad de una singura...... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
friptura din ce fel de carne?
seamana cu crema de vanilie lol.gif dar voi la ce va gindeati ? lol.gif lol.gif
sa vedeti ce fata am facut eu cind am luat putin pe furculita )).gif
Tulip
tease.gif tease.gif tease.gif ten frumos,Himere naughty.gif naughty.gif Ia posteaza frumos la subiectul "cosmetice"
anaoi
eu tre sa mustacesc....pt ca sunt l abirou...himere, te mananc cu fulgi cu tot si ramane bia orfana
Tulip
CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 04:37 PM) *

friptura din ce fel de carne?
seamana cu crema de vanilie lol.gif dar voi la ce va gindeati ? lol.gif lol.gif
sa vedeti ce fata am facut eu cind am luat putin pe furculita )).gif

clar ca toata lumea stie ca e f. bun pt. ten crema de vanilie lol.gif lol.gif
Pisik
hai ca ma faceti sa zambesc desi tot o stare tampa am...
am reusit sa imi pap absolut toata mancarea, adica pe langa dejun, 2 felii de grau, un pacjhet de biscuiti integrali, 2 mere si o portocala; sunte fenomenala nu alta! sper sa mai am pcte de un iaurt cu fructe de padure acasa si la dineu stau si ma uit cu apa plata in mana; sper doar sa nu ne aseze la masa, sa fie bufet de care sa ma tin departe!
himere2005
CITAT(Tulip @ 16-11-2006, 06:37 PM) *

tease.gif tease.gif tease.gif ten frumos,Himere naughty.gif naughty.gif Ia posteaza frumos la subiectul "cosmetice"

la zona produse naturiste lol.gif grin.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 04:40 PM) *

CITAT(Tulip @ 16-11-2006, 06:37 PM) *

la zona produse naturiste lol.gif grin.gif

clar...fara chimicale,coloranti...parfum natural lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
sexy, cred ca merge foarte bine cu napi maioneza asta lol.gif lol.gif
anaoi
devil.gif
Sexymom
I-am gatit napi, gata, data viitoare cand mai cumpara stiu ce sa fac.
Pana atunci incerc sa ma calmez un pic ca am avut o zi plina de nervi.De cand am luat fetele de la scoala si pana au plecat am crezut ca le ard vreo doua la dos.Cat sunt eu de calma mi-a ajuns.
Miruna a venit cu un ochi vanat de la colegiu ca s-a dat cap in cap cu o chinezoaica si astia au capul tare, iar acasa au inceput sa se certe, sa se impinga, sa se bata pe telecomanda si sa manance cu picioarele pe masa in fata televizorului.
Asa ca am tipat odata STOP si au fost amandoua in picioare, le-am pus o ciorba si le-am inchis in bucatarie , apoi am iesit pe terasa sa trag o pipa ca nu era al meu acasa. Si acolo m-am calmat, am numarat 100 de masini rosi si sunt mai bine. cheer.gif
himere2005
de ce dilly, vrei si tu? sa se dea cite una sa ajunga la toti laugh.gif
anaoi
napi sau maioneza?
michelle
Raluk, incearca sa aproximezi:
- burta are 2.5p/100g, mai punctezi smantana, painea..
- la placinta cu varza punctezi aluatul ca pe paine la care adaugi uleiul, zaharul.. in functie de cum ti s-a parut de dulce/uleioasa
- semintele de susan au 1 lingurita, 5g = 0.5p, la care adaugi si zaharul
Incearca sa dregi cu leguminoase.. nu e asa de grav.
Tulip
Sexy,in final taigara te-a calmat sau masinile rosii? blum.gif

Las' ca ai niste fete minunate......
himere2005
nu vreau sa stiu ce ma asteapta sexy, deocamdata ma bucur de bia ca doarme in lighean tease.gif

CITAT(anaoi @ 16-11-2006, 06:47 PM) *

napi sau maioneza?

asortate tease.gif
michelle
Pisik, tu nu papi mancare gatita? Iti strici stomacul..
Tulip
Ai invatat-o sa doarma in lighean,las' ca stiu eu....ca tu ai nevoie da patutul ei! tease.gif tease.gif
himere2005
tocmai mi-ai dat o idee...baliuta inca nu am testat-o tease.gif
Sexymom
CITAT(Tulip @ 16-11-2006, 06:47 PM) *

Nu le vrei tu ca nu cer bani pe ele, si mi-o dai mie pe Bianca ta, macar asa m-am scos, cumpar cateva ligheane de diferite culori si stau si eu linistita un timp.
ady_raluk
doamne fetiliiii mi-e rau definitiv lol.gif lol.gif ...uitati-va pe adresa pe care a dat-o michelle la megastar, preselectii moldova videoclip nr 4.
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 16-11-2006, 06:49 PM) *

Pisik, tu nu papi mancare gatita? Iti strici stomacul..

pai ba da, am avut ficatei astazi ca atata am apucat sa fac iar pt mine o sa am manacrica de ciuperci cu mamaliga (sau paine, depinde daca apuc sa fac mamaliga)
as vrea sa pot sa imi fac mai multa mancare gatita si chestii consistente, dar daca ajung numai dupa 10 acasa si plec numai la 8 dimineata, rod prostii toata ziua
Sexymom
CITAT(ady_raluk @ 16-11-2006, 06:53 PM) *

doamne fetiliiii mi-e rau definitiv lol.gif lol.gif ...uitati-va pe adresa pe care a dat-o michelle la megastar, preselectii moldova videoclip nr 4.
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Doamne ce fatal sunt toti, de unde ii culeg mama?
Tulip
CITAT(Sexymom @ 16-11-2006, 04:52 PM) *

CITAT(Tulip @ 16-11-2006, 06:47 PM) *

Nu le vrei tu ca nu cer bani pe ele, si mi-o dai mie pe Bianca ta, macar asa m-am scos, cumpar cateva ligheane de diferite culori si stau si eu linistita un timp.

Sexy,m-ai confundat cu Himere blum.gif blum.gif
Monic
Himere, sa inteleg ca acum mananci mai cu pofta din maioneza? naughty.gif daca seamana cu un produs naturist? grin.gif
Sexymom
Tulip pot sa ti le dau si tie, ca tot gratis sunt. pupic.gif
Monic
Sexy, sper ca nu ne mai parasesti?!
Te cam potrivesti in clubul nostru de bolunde grin.gif floare.gif
Ne lipsea o scrofitza zburdalnica lol.gif lol.gif lol.gif (ma refer la avatar wink1.gif )
himere2005
inchipuiti-va ca atunci cind am gustat-o aveam fata speriata a lui Al Bundy cind il roaga Peg sa mearga in dormitor smile.gif

sau cind vin gagicile alea mari dupa pantofi
Sexymom
Imi place clubul as.ta, nu va parasesc, in leg .cu blondele bine ca nu am ajuns asa:

O tipa mai in virsta si "putin" mioapa intra la sex-shop:
- Vibratoare aveti ?
- Da.
- Mai mari, mai mici ?
- Si, si...
- Cele mari unde sint ?
- Acolo pe raft, in stinga.
- OK, il vreau p'ala...
- Imi pare rau, da' nu vi-l pot da !
- De ce ?
- Ala e singurul nostru EXTINCTOR !
Tulip
dar zi Himere,ca n-ai specificat,si la gust seamana? lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.