Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 19-11-2006, 07:47 PM) *

ia uitati...a veniti si himere pupic.gif
ramo pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Si a si plecat sad.gif
Bubbles pupic.gif
himere2005
unde am plecat. nu am plecat, dar o sa scriu printre piucaturi
in sfirsit pot sa spun ca am prea multe puncte lol.gif mai am cam 8 de consumat si deocamdata sunt satula.
am adus-o pe fata de la mama. cred ca de abia miine reusesc sa postez si pozele cu nimicurile care le-am mai luat blum.gif
Anna
pupic.gifpupic.gif ce bine ca ati venit fetele
asa himere scrie acolo ca ne-a fost dor de tine
ina_ceva
Buna! give_rose.gif

Aproape a trecut si WE acesta; nu am numarat dar am incercat sa nu intrec masura. Am pus muraturi grin.gif .

CITAT(annaiss_derrian @ 17-11-2006, 09:44 PM) *

maslinele negre stiam ca au pctaj diferit, care este acela?

-Masline verzi, 2 bucati, 0 p
- Masline verzi, 5 bucati, 0.5p
- Masline negre, 2 bucati, 0.5p

Emu, potzi sa dezvoltzi retzeta placintei cu dovleac?
Himere, 1 mic are 3p.
Daconst, de Smiley si de Ariela se zvoneste ca ar fi impreuna grin.gif
Dany-dulce, puiul tau arata apetisant drool.gif

Ramona, felicitari pentru examen!!!
Andreea, dupa nume am crezut ca e pisic grin.gif ; e scumpel blum.gif
Otilici, sa-tzi traiasca puiul!
himere2005
am luat costum de mos craciun, avem si sac, si jucarii, o sa mai luam si altele, avem mici atentii: agende, rame de fotografii, forme de prajituri la set...o groaza. o sa vedeti. am si umblat dupa ele dar cred ca per total vom iesi bine rolleyes.gif

ia uite ce stie gasca si ce am in stomac lol.gif atunci mi-au mai ramas 6p biggrin.gif
bubbles
eu mi`am mancat si salata si foarte plina...pe l 10 cred ca mananc si gutuia biggrin.gif dar raman tot la 14 pt azzi sad.gif
Anna
fetelor imi spuneti si mie va rog cate pct are frisca?
eu am pus pt ananas si mango - 4 pct
bubbles
pai depinde de crae e...eu puneam la o lgta de hu-lala 0.3p dupa calculare )).gif
fetele miane ma duc saimi reinnoiesc abon la sala si intru in a2a luna de cand fac biggrin.gif
himere2005
nu stiu cum se puncteaza frisca ca nici nu cred ca era din smintina 100%, aproximeaza si tu zaharul si compozitia. eu as pune 1,5p la lingura plina, dar sa-si mai de fetele cu parerea
Anna
nus de care era, dar nu cred ca puneau aia smantana 100% ca doar tb sa iasa in castig biggrin.gif
himere te referi 1.5 la lingura sau la lingurita ?
Anna
foarte frumoase pozele uka va sta f bine impreuna pupic.gif
bubbles
uka foarte frumoase pozele pupic.gif
uka
multzumesc... dar nu stiu cat o sa mai existe..."impreuna" va pup fetele si o seara d duminica splendida va doresc..si maine un inceput d saptamana cat mai bun
Anna
uka..parca ma aud pe mine vorbind, dar nu ai de ce sa zici asa, bucura-te de ce ai si pretuieste acum ca ai pe cineva langa tine
maine orice se poate intampla pupic.gif
himere2005
chiar asa uka, va sta bine...urmeaza sa-l convingi si pe tatal tau ca trebuie sa-l cunosti mai bine wink1.gif
annais, hai sa spunem ca baga si ei hulala din ala care e 0,3 la lingurita. cam 5 lingurite zic eu ca incap intr-o lingura cu virf maxim rolleyes.gif stai linistita ca, chiar daca o fi 2p nu conteaza atit de mult aia 0,5p, ca ai mai facut tu ceva miscare azi blum.gif te ingrasi daca maninci multe puncte in plus
Anna
hahaha lol.gif da de unde stii tu mai himere ca am facut eu miscare azi? grin.gif
cred ca sunt super fericiti oamenii de langa tine sa te aiba, esti plina de viata si nebunatica asa ....sincer zic pupic.gif
o sa pun pt toata salata 6 pct daca aveti obiectii spuneti pupic.gif

Revin ca o forumista sacaietoare ce sunt
cum e cu pctele din sport? cate puncte are de ex 1 ora de sala... blink.gif
v-am tot auzit eu cu punctele castigate prin sport...dar nu prea stiu cu ce se mananca..sper sa nu aiba glazura de ciocolata lol.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(annaiss_derrian @ 19-11-2006, 06:19 PM) *

fetelor imi spuneti si mie va rog cate pct are frisca?

annaiss, frisca batuta 1 lingura, 15g 1,5

himere2005
hai sa va scriu si eu meniul de azi:
2 linguri smintina degresata cu 2 felii de piine- 3p
- 2 mici (6p) cu salata de varza (1p), 1 bucatica mica de sunca pui/kaiser/br.topita h.hitness toate pe un betisor-2,5p
- vin (2,5p), bere (1p)
- 1p icre cu 1/2 felie piine
- iaurt degresat 1,5p
- 2 felii piine cu brinza degresata-3p
- salam -1 feliuta-1p
1 crocheta 0,5p
------
din 17p si 8 puncte bonus blum.gif mi-au mai ramas doar 2 dry.gif
bubbles
annais eu prefer sa nu ma gandesc la punctele de la sala ...si sa le las acolo in plata domnului )).gif
depinde si la ce aparate ai facut si cat ai facut...eu de exemplu fac cate 15 min bicicleta la cate o sedinta si mi se pare ca asta inseamna 1p smile.gif

ia...himere se pare ca a petrecut azi...si a cam tras la masea )).gif lol.gif give_rose.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 19-11-2006, 08:58 PM) *

ohmy.gif asa mult?? pai in cazul asta ....pun numa 4 pct frisca? imi amintesc ca am luat cam 5 6 lingurite nu pline
ca am mai dat vreo 3 la colegi biggrin.gif
pun 4 pct si gata altadata nu mai mananc sorry.gif
himere2005
[/quote]
[/quote]

ce tare sunt cheer.gif cind o sa fiu mare ma fac mafalda blum.gif
poate sunt fericiti dry.gif , oare sunt fericiti?, daca sunt fericiti de ce nu o arata? la urma umei i don't give a [*****]...viata e frumoasa...eu cu mintea mea care e mai mult in cer decit pe pamint merg inainte, ma simt bine, imi fac planuri...noi sa fim sanatosi, viata e frumoasa...cine stie sa priveasca partea plina a paharului e bine...cine nu, sa stea sa-si duca viata in tristete.

bine ca am stomacul plin deocamdata. am pastrat 2 puncte pentru mai tirziu ca nu se stie...uff aveam impresia ca am mai multe puncte, a trebuit sa-mi spune urita aia ca micii sunt 3p in loc de 2 blum.gif pai erau mici mici si in plus mie imi plac mai bine prajiti si s-a scurs toata grasimea din ei...nu-i punctez mai putin daca "i-am trimis la sauna?" lol.gif
Anna
pai pana acu le-am lasat in plata domnului, bubbles, dar sapt asta vad ca am depasit biggrin.gif si ma gandeam sa ma scot cu alea cu basma curata in fata voastra
eu fac cam 15 banda, 15 -20 bicicleta si apoi la aparate .....vreo ora si ceva in total
Eh...lasa de la mine, sapt viitoare stiu ce elimin din meniu
uite asa se invata ..putin cate putin
maine e ziua de cantar si am feelingul ca o sa imi dau cu el de cap, poate poate arata mai putin
asa ca aveti grija, daca ma supara cantaru maine, va trimit o tava cu tiramisu, si pt fetele care rezista la dulciuri trimit....hmm...pizza si shaorma devil.gif devil.gif
si daca e careva care rezista la toate ...va trimit stripperi fetelor naughty.gif naughty.gif
va pup pe toate, si revin acus cu meniul pe ziua de azi blum.gif
himere2005
cam cit trebuie sa-i platim pe stripperi ? grin.gif cam cit sa avem la noi? caeu rezit la shaorme si pizza, chiar si azi am asteptat vreo 10 minute la caldurica la iesirea din metro, adica in incinta pizzeriei full house cu o sticla de...apa plata lol.gif
Anna
da, himere, perfect de acord, ne facem toti viata cum credem de cuviinta, da e mai fain cand ai oameni care te monteaza si te fac as razi, eu una de 2 sapt de cand is pe forum, abia astept sa va citesc .. blushing.gif

zici ca au facut micii aia sauna? biggrin.gif tare comparatia...da degeaba eu zic tot al 3 pct sa ii pui blum.gif
lasa ca maine e o noua sapt si avem pct noi biggrin.gif (cel putin eu)
himere2005
da, asa zic si eu, i-am pus 3p bucata...ce sa facem...puncte noi zici...dar parca iar fac foamea ca sa am puncte in we. si se duc asa de repede punctele sad.gif ce am mincat azi? te miri ce si mai nimik si s-au dus atitea puncte ...ce mai sufar fetelor lol.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 19-11-2006, 09:13 PM) *

cam cit trebuie sa-i platim pe stripperi ? grin.gif cam cit sa avem la noi? caeu rezit la shaorme si pizza, chiar si azi am asteptat vreo 10 minute la caldurica la iesirea din metro, adica in incinta pizzeriei full house cu o sticla de...apa plata lol.gif

cheer.gif bravo bravo asa te vreau....si asa ma vreau si pe mine, da fac progrese
noroc cu al meu ca aseara cica avea chef de milka ( el mereu papa cioco) si si-a adus aminte de mine cu pctele mele si nu a mai cumparat, ca daca vedem milka cred ca ma infruptam cu cateva bucatele
si vezi himere ca am zis ca iti aduc stripperi numa daca rezisti si la tiramisu...asa ca
tare mi-e mie ca ii aduc degeaba blum.gif

Meniu de azi
2 briose 6
lapte 2,5
cereale 1,6
piure 2
snitel 3

mad.gif afurisitele alea de briose mad.gif mad.gif
himere2005
lasa-i pe striperi ca de banii aia ne luam noi haine frumoase )).gif pentru seara de revelion, ei dau si ei putin din "babuin" lol.gif si gata..vor milionul tease.gif
Anna
Bine, am decis, fara stripperi biggrin.gif )).gif
Ufi ...acu daca sunt si cu rusii pe cap as manca asa in cant industiale, am ajuns sa visez noaptea ciocolati...vi se intampla si voua? sau am eu probleme cu nervii huh.gif
himere2005
ai tu probleme cu nervii lol.gif tease.gif
Anna
cry.gif cry.gif
tu ma necajesti tease.gif
io cred ca si tu visezi mancarica noaptea yahoo.gif w00t.gif
himere2005
si eu mai am pofte...dar cind ma gindesc ca ramin fara puncte, adica nu mai imi ramine ce sa maninc grin.gif (ca eu chiar am luat toata treaba asta foarte in serios) si eu cu stomacul gol nu pot sa gindesc, imi trece toata pofta.
Anna
si mie imi trece pofta tot la gandu ca o sa mor de foame pe seara )).gif
numai ca eu visez mereu, tot ce fac ziua visez noaptea, in mare ...si acu pe bune daca nu m-am visat mancand de cateva ori grin.gif grin.gif
himere2005
eu am visat acum 2 seri ca o invatam pe dilly cum sa economiseasca punctele, adica ce sa manince de putine puncte lol.gif
uka
eu azi am papat un baton d'ala mic, milka m joy, ... tare bun a fost... si as mai fi mancat.. iubesc milka biggrin.gif
BUBBLES nu e asa usor... tocmai ptr ca nu este langa mine..si ptr ca nu ma intelege, ma streseaza facultatea, am la fiecare materie cate un proiect, la serviciu deja nu mai fac fata programului..sunt obosita si stresata... iar p el nu il intereseaza... cel putin nu imi arat ca il intereseaza... k e alaturi d mine..
da HIMERE ptr k relatia noastra sa poata continua TREBUIE sa-l conving pe tata sa se mute el aici, altfel... nu mai vad relatzia asta sa reziste pana la anul cand termin eu licenta... sad.gif
dar, hai k nu vreau sa va plicti iar cu probl mele...
dieta placuta
pana acum am papat cioco, ciorbita acra cu vita si cartofi, 2 ciocanele si multaaa smantana..
Anna
V-am lasat pt cateva ore, ma uit la un film, cica horror, ador filmele horror )).gif
The Plague (2006/I)
Genre: Horror

Plot Outline: Ten years have passed since the world's children have fallen into a coma. Tonight they're waking up and all hell is breaking loose. An un-holy battle between the generations is being waged against all adults, and time is not on their side.

Daca nu revin pana maine e clar ca am murit pleasantry.gif de spaima grin.gif
himere2005
sa va povestesc ce-am luat ieri de la kaufland...un baton de slabit ca imi era pofta si...ajung acasa, inca nu calculasem punctele, dar stiam ca e in jur de 3,5 si inlocuieste o masa. il vad desfacut in frigider, cu toate astea intact. cind sa-mi infing dintii in el...nici vorba, era tare ca piatra lol.gif l-am rupt cu chiu cu vai si am vrut macar sa ling putina crema de pe-acolo, nu s-a luat nimic. era pietrificata fratilor. am aruncat batonul cu jind...speram macar sa-i simt gustul, dar nu am reusit )).gif de ce era desfacut. dan cred ca se infinsese sa guste, dar nu a reusit, l-a pus la loc in frigider, dar nici ca a zis ceva. ce o fi zis? ce dracu maninca asta de cind cu ww? lol.gif or fi crezind ca ma hranesc cu piatra seaca )).gif
uka
daca ai luat fibrobar e mai tare intr'adevar, trebuia sa il lasi putin afara, sau pe calorifer sa se mai inmoaie.. biggrin.gif
himere2005
parca se numea q-forte-form sau fort ca nu m-am uitat prea bine la el. era galben cu scris negru
am mai mincat 1 singura data la cineva, dar era proaspat, se minca destul de usor
daca bia pina acum in fund pe jos in patut sau lighean, a venit si rindul premergatorului tease.gif
uka
q-form.. e f bun, imi place mai mult decat fibrobar...
sta in premergator?
uka
cizmele p care mi le-am luat sapt recuta
http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...60762344309326#
Anna
Gata filmu, f f misto, vi-l recomand ...m-am si speriat un pic.
Uka super nice cizmele de unde le-ai achizitioant?
himere ai si plecat?
ramonavlas
Mai fetelor ce vise aveti voi. Chiar mancare, Annaiss??????? Mie INCA nu mi s-a intamplat.....in schimb pepsi, cand eram innebunita.....
Uka, faine cizmele, iar de faza cu Theo, nu stiu ce sa zic. TREBUIE sa stati impreuna oriunde. Stiu si eu cum e cu relatia la distanta. Poate il convingi totusi pe tatal tau. Stiu, e usor de zis...... pupic.gif
Eu azi am mancat 2 portii de fulgi cu lapte si acum am bagat un Kit Kat ca asa pofta am avut...........
ramonavlas
Ma duc in pat sa ma uit la un film. E pe Acasa "ce-si doresc femeile" cu Mel Gibson. Super film, l-am mai vazut de 3 ori, dar tot am chef de el.
De film, nu de Gibson.......
Nopte buna.......
uka
cizmele sunt luate de la fabrica de incaltaminte antilopa, la iesirea din bucuresti pe sos. dudesti- pantelim, sunt din piele 1mil jum..
erau exact c cautam, ciocate dar nmu cu varful ascutit si fara toc...
cat despre theo...asa la distantza.. nu stiu dk mai rezistam un an.. trare mi-e frica, azi nu am vb deloc cu el si nici nu am sa-l caut..
Anna
Uka...nu mai zice mai asa, ca doar a mers si pana acum, cu iubire totul se poate. de cand sunteti impreuna?
ai vb cu tatal tau?
danyhoney
Buna seara,buna seara !!!!

Ramo...felicitari din suflet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Imagine
Uka....nu stiu de ce dar am impresia ca iar e ceva "putred" in paradisul tau cu Theo,dar sper sa ma insel.Daca e totusi asa atunci....FA CEVA !!!!! Si ....cizmele sunt frumoase...nu sunt chiat pe gustul meu ( asta e ) dar Dirk a zis :cool )).gif )).gif
Himere...te-ai betivit un pic ,asa-i ? pupic.gif Hmmm...in legatura cu ce spuneai cu "partea plina a paharului"....eu ce naiba ar trebui sa vad acum ??? ca am un sot si o familie minunata ? Ok ,asa e .Dar...vine partea materiala si zic : cum naiba ne descurcam noi acum ca nu mai am job si avem destule asigurari & co .de platit ??? Se spune,pe drept , ca banii nu aduc fericirea dar...o intretin.Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spun.
uka
mersic, dany...
nu stiu ce sa fac...
pana acum totul a fost super ok...nu am avut d comentat.. d cand am plecat ultima oara d la el.. nush.. d fapt d vreo 4-5 zile e mai ciudat.. e adev k am fost si p rusinik si opate m-am purtat mai ciudat eu.. l-am zapacit cu teelfoanele si cuemsajele.. dar asta nu inseamna k nu treb sa am sune deloc azi si in plus.. in fine.. nu vreau sa umplu iar pag intregi cu probl mea..

nu nu am vb cu tata.... am o retzinere, trebuie sa vad c mai zice theo.. k odata c am vb cu tat nu se mai poate da inapoi..

sunt maro inkis cizmele, dar d la blitz par mai rosiatice..
danyhoney
Uka....sa nu te superi pe mine dar..."l-am zapacit cu teelfoanele si cuemsajele" ( am copiat exact ce ai scris tu )...nu e cumva gresit ??? Mie mi-a fost totdeauna teama sa "zapacesc" pe cineva - indiferent de sex - cu telefoane si mesaje.Poate acel/acea cineva se va satura de asta,poate va fii plictisit/a sau se va simti controlat/a....Eu am prietene bune ( zic eu...oricum nu se compara c u relatia ta cu Theo,normal...dar doar ca idee) ) ,nemtoaice si...le sun de 2 ori /luna sau si mai rar....Ma rog,asa sunt eu. Ce am vrut sa spun e ca ,poate ,se simte "sufocat" de atata atentie din partea ta....Inca o data ,sper sa nu te superi...e doar o parere personala. Incearca sa nu il mai suni si sa nu ii mai trimiti nici mesaje ( chiar daca iti vine greu)...si vezi cum reactioneaza.Dar...fa asta cateva zile nu doar 1-2.Stii doar cum sunt barbatii : ce e greu de cucerit e mult mai bun decat ce se poate obtine usor. Acum...tu stii exact ce si cum e intre voi...
Anna
da, asa e, daca vb cu tatal tau Uka tb sa fii 100% sigura ca totul e oki
Baietii astia sunt asa ciudati uneori, vad atatea percehi fericite si ma intreb si eu daca ele nu se confrunta cu probleme de astea banale ca ale mele, si cred uneori ca sunt eu aia prea pretentioasa si paranoia in relatie.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.