Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
CITAT(annaiss_derrian @ 19-11-2006, 09:20 PM) *

da, asa e, daca vb cu tatal tau Uka tb sa fii 100% sigura ca totul e oki
Baietii astia sunt asa ciudati uneori, vad atatea percehi fericite si ma intreb si eu daca ele nu se confrunta cu probleme de astea banale ca ale mele, si cred uneori ca sunt eu aia prea pretentioasa si paranoia in relatie.

Anna...fii convinsa ca toate perechile au probleme !!!! Ca sunt prieteni,logoditi,casatoriti.....toata lumea are probleme .Important e sa se treaca peste toate,sa se rezolve toate in asa fel incat amandoi sa fie multumiti.Fiecare trebuie sa lase de la el/ea dar....cu masura.
Anna
uooff....Dany ai mare dreptate. Sunt convinsa ca toti au probleme, dar parca unii stiu exact cum si cand sa rezolve ce trebuie. Si eu sunt sufocanta si nu pot sa stau cateva zile fara sa vb. cu pers. iubita.
cred ca se rezuma multe la experienta de viata.
dany
Anna......un sfat : NU SUFOCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! restul se rezolva !
irinush
Buna fetelor! am terminat si eu pe ziua de azi si m-am gandit sa vin cu pozele de la party )).gif

petrecerea

Uka, imi pare rau ca iar aveti probleme ... sper sa reusiti sa le depasiti si de data asta pupic.gif

si eu subscriu la ceea ce a spus Dany, toate cuplurile au probleme si fiecare incearca mai mult sau mai putin sa si le rezolve ...
Anna
CITAT(danyhoney @ 20-11-2006, 12:42 AM) *

Anna......un sfat : NU SUFOCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! restul se rezolva !

Yap, yap....practica ma omoara! Dar ma abtin victorios.
Acu ce sa zic, depinde de relatie, noi vb zilnic vrand nevrand ca avem mess, mail si 2000 de minute fiecare intr-o retea de telef mobila. Nu stiu daca e indicat si daca o sa afecteze pe termn lung, momentan asa e si e aparent ok.
Anna
irinush a iesit o petrecere pe cinste din poze....si niste mancaruri...miamii drool.gif e super totrtul ca sa nu ma zic de savarine, briose.... ai muncit o groaza vad ca.
Pozele cu lamaia sunt super...e un scump, sa-ti traiasca!

P.S mai ai din tort? Trimite aici o felie grin.gif
irinush
CITAT(annaiss_derrian @ 20-11-2006, 12:58 AM) *

irinush a iesit o petrecere pe cinste din poze....si niste mancaruri...miamii drool.gif e super totrtul ca sa nu ma zic de savarine, briose.... ai muncit o groaza vad ca.
Pozele cu lamaia sunt super...e un scump, sa-ti traiasca!

P.S mai ai din tort? Trimite aici o felie grin.gif

Merci Ana, tort mai am destul, ca dupa cum ai vazut am fost putini la masa si am mai dat si la pachet, asa ca ... prinde o felie!
pupici!
dany
Irinush....super tot ce ai facut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se pare ca v-ati distrat si cred ca toti au fost multumiti !!!!!!
irinush
Merci Dany!
dany
"David cu lamaia acrrrrraaaa" arata tare haios .... )).gif De fapt...toate pozele cu el sunt haioase.Sa-ti traiasca ,Irinush !!!!

Aaaaaa, am uitat sa ma laud : azi mi-am cumparat o geaca mai lunga ( pana pe la genunchi)....aici se numeste "mantel"=pardesiu ....Nu am poze....poate maine.....Oricum a fost ieftina 16,99 € dry.gif

CITAT(irinush @ 19-11-2006, 10:49 PM) *

Merci Dany!

Cu multa placere,Irinush !!!!!
emu
ina eu dezvolt, dar sper sa nu ma alerge fetele ca nu-i de dieta lol.gif

PLACINTA DE DOVLEAC
Ingrediente:
1 ceasca dovleac aburit
1 ceasc zahar
¾ lingurita sare
1 lingurita scortisoara
1 lingurita nucsoara pisata
3 oua
1 ceasca lapte
foietaj

Mod de preparare:
Se amesteca dovleacul cu zaharul, sarea, scortisoara si nucsoara.
Se bat ouale si se adauga laptele; se amesteca totul cu dovleacul.
Se unge tava, se pun foi de placinta (cam 2-3) peste care se adauga amestecul.
Se coace in cuptorul incins la 232 grade C timp de 10' dupa care se reduce temperatura la 170 grade C si se coace timp de 40' pana cand cutitul introdus in centrul placintei iese afara curat.
--------------------------------------------------------------------------------------------

dany am dat deja sfoara-n tzara pt weisswurst!! lol.gif da, deci nu mai are nimeni liniste pana nu gasesc carnatii )).gif apropo, am incercat sa ma uit la poze, dar nu merge sa le accesez, imi spune ca sunt probleme?!

azi noapte a fost super, am ras ca nebunii, desi n-am baut decat cafea sa ne tina treji cat mai mult )).gif dar am avut tzurloaiele inghetate la sfarsit lol.gif prima pe cer s-a aratat o minge de foc, s-a vazut foarte clar... ce mi-a placut yeah.gif ... apoi am mai zarit cativa meteoriti, a fost oarecum incetosat in zona unde am stat (am umblat vreo ora sa gasim un loc calumea, fara nori) unii nu s-au vazut asa bine... oricum superb... ca o concluzie la cele 2 ore petrecute la -5 - -6 Celsius am decis sa mai repetam aventura chiar daca vor fi sau nu meteoriti. Ce m-a impresionat a fost faptul ca erau multi tineri acolo, studenti in genere... in loc sa se duca oamenii in club sau bar, ca de sambata noaptea, ei au venit sa vada "stele cazatoare".

irinush! bravo clap.gif clap.gif ... da ce rade David de lamaia aia )).gif sau asa frumos se stramba el de obicei? wink1.gif stai asa ca a mutat-o in mana cealalta lol.gif a mancat-o pana la urma? umhmm ce bine arata tortul ala de piscoturi!!

hai sa va arat cum isi da lumea disparute animalele de casa:
Imagine

maine dimineata ma cantaresc, vin sa va anunt, nu uit wink1.gif

sa aveti o sapt buna... fara prea mari batai de cap hug.gif
himere2005
sunt si eu pe aici dar am miinile ocupate )).gif dezvolt mai tirziu

pentru cele care sunt fan iaurt casa buna, este 1.3p. eu il prefer pe cel de caise

salutare ella! cum merge treaba la mama ta? v-ati certat deja ? grin.gif eu imi iubesc mult mama dar tot timpul ajungem sa ne contrazicem ca e din aia fa ca mine ca altfel ies scintei laugh.gif

eu am inceput deja lista pentru cumparaturi, am zis sa iau ce-i de luat din timp ca am unde sa depozitez. bine, asta ce se poate lua. sa nu credeti ca bag semipreparate vechi la masa blink.gif mi-am luat o foaie care am umplut-o pe ambele parti, am inceput-o si pe a 2-a. am impresia ca trebuia sa-mi iau un carnetel special pentru ziua asta lol.gif
lliliana
Salutare fetele. O saptamana maxima, vesela shi aproape sufletului vostru. hug.gif floare.gif
Ella79
buna dimineata dragele mele!
Sa nu va suparati pe mine ca nu ma timp sa citesc din urma, dar promit ca dupa ce termin balamucul de acasa o sa stau numai cu voi.
Eu sunt inca bine, m-am mutat la mama, alerg de nebuna toata ziua, ba la birou, ba dupa materiale de constructii.
O sa scriu odata un foileton despre cum e sa re-locuiesti cu parintii la 27 de ani. )).gif
Tulip
Buna dimineata!

Ce mai faceti,frumoaselor? pupic.gif

Eu de azi ma apuc de numarat....de data asta m-ai motivat tu,Himere,esti f. constiincioasa.... floare.gif

Am vazut pozele Uka,va sta bine impreuna dar imi pare rau ca in relatia voastra au aparut probleme....

Irinush,yumiiiiiiiiii.....David e un copil minunat!!!!Dar nici o poza cu tine?
ramonavlas
Buna diminmeata.
Mi-am pus ceasul sa ma trezesc, m-am trezit cumva dar sunt terminata. Nu am dormit 2 nopti intregi si consecutive.
Am sunat sa firma sa anunt ca nu ma duc sui ma bag inapoi la nani. De obicei daca ma trezesc, nu mai pot dormi. Poate de data asta.........
Asa ca ma duc la nani........
O saptamana frumoasa......
anaoi
neata...dylly e pe aratura, ca deh...a trbeuit s alucreze si ieri si sambata pisici.
Eu.
'neatza!

sunt cu cearcanele in barba dupa un we maraton la facultate, cu cursuri la facultate de la 8-18 si sambata, si duminica si stat noaptea la facut referate sorry.gif
am mai slabit 300g si fug sa-mi schimb tickerul; sunt la 60.9kg. mai tarziu postez si meniul.
asta-seara ne vine masina yahoo.gif poate fac ceva poze maine dimineata daca nu uit, sa v-o arat.

o zi buna tuturor!! give_rose.gif
Pisik
Neatza fetele!
Am citit doar in diagonala, asa ca scuze daca uit.
Uka, sa porti sanatoasa cizmele si incearca sa reglementezi probl asta din viata ta, nu mai rezistati mult in ritmul asta.
Irinushfelicitari pt tot, arata grozav, iar David e un dulce!
EUfelicitari pt cantar! eu sunt sclerozata, ce masina va luati? iar am ramas in urma???? doh.gif
Himerefelicitari pt vointa! eu sunt o mare mare cow.gif dar mare de tot! in week-end am dat iama in dulciuri, dar nu iama, ci rau de tot de mi s-a facut rau nu alta. dar macar am curaj sa va spun blushing.gif
Am facut bicla, dar sincer nu cred sa compenseze in vreun fel. Azi dimineata nu era dezastru pe cantar insa nu imi fac sperante. sapt asta nu pot numara, maine si poimaine cel putin ca plec la Poiana Brasov cu agentia de publicitate a noastra si cu colegii mei de depart. intr-un team building; dar voi incerca sa compensez desastrul din w/e asta si sa fiu cumintica atat cat se va putea
Pupici si o zi frumoasa!
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Dylly, dar ce au tras nemtzii astia de tine, nici macar in WE nu ai avut liniste dry.gif
Irinush, se pare ca a meritat efortul tau. cheer.gif
Bravo, tulip!! Cate puncte ai voie?
Somn usor , ramona!!
Felicitari pentru cele 300 gr, gigelu!! Sa pui poze cu masina!
Uka, sa porti cu placere cizmele!
Emu, merci de retzeta!
irinush
Neata fetelor!
Multumwsc pt aprecieri, sunteti toate niste dragutze pupic.gif

Pisik
hai ma lamuriti-ma si pe mine cu masina lui Eu ca mor aicea de curiozitate!
anaoi
David e super haios...vazut in sfarsit pozele, pt ca calculatorul meu e varza

Da, ina, mai nou nemtii se perinda pe aici de ne innebunesc....asa ca inainte de Craciun...la naiba.

Eu.
Pisik, e Ford Fiesta bleu-argintiu wink1.gif
Tulip
Eu,felicitari si pt. cantar si pt. masina! cheer.gif cheer.gif

Ina,am voie 19P wink1.gif
Pisik
CITAT(Eu. @ 20-11-2006, 11:47 AM) *

Pisik, e Ford Fiesta bleu-argintiu wink1.gif

oau grin.gif bravo!!!!!!!!!!!!sa o stapaniti sanatosi! in leasing? cine o va conduce?
michelle
Neata dragi neuroni!
De azi sunt cuminte naughty.gif O sa incerc sa ma incadrez in 20-25 p pe zi (si nu 30-40 blushing.gif )
Va pup pe toate pupic.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 20-11-2006, 11:50 AM) *

Neata dragi neuroni!
De azi sunt cuminte naughty.gif O sa incerc sa ma incadrez in 20-25 p pe zi (si nu 30-40 blushing.gif )

eu in w/e cred ca am mancat pe putin 100 pcte blushing.gif blushing.gif blushing.gif
himere2005
neata si de la mine fetelor
irinush, totul a iesit grozav, iar dupa David mor nu alta, as vrea sa incerc si eu odata savarina aia...trebuie sa am emotii la ea? laugh.gif
eu nu stiu ce sa fac mai intii, intru si eu printre picaturi. la 6 fara 20 bia era in picioare, s-a culcat la 10 fara 20. in astea 4 ore am avut o foame si incepea sa tipe daca plecam din camera doh.gif
asa ca nu am apucat sa fac nimik gatit astea 4 ore si am deja 6,5 p la activ. am pus de mazare, voi pune si de paste ca vreau sa fac azi paste cu ton. sa vad ce mai gatesc ca sa-mi salvez din puncte

CITAT(Pisik @ 20-11-2006, 11:54 AM) *

Neata dragi neuroni!

eu in w/e cred ca am mancat pe putin 100 pcte blushing.gif blushing.gif blushing.gif

what? swoon.gif poate ai noroc cu vreun wendy plan totusi
Pisik
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 11:58 AM) *

neata si de la mine fetelor
irinush, totul a iesit grozav, iar dupa David mor nu alta, as vrea sa incerc si eu odata savarina aia...trebuie sa am emotii la ea? laugh.gif
eu nu stiu ce sa fac mai intii, intru si eu printre picaturi. la 6 fara 20 bia era in picioare, s-a culcat la 10 fara 20. in astea 4 ore am avut o foame si incepea sa tipe daca plecam din camera doh.gif
asa ca nu am apucat sa fac nimik gatit astea 4 ore si am deja 6,5 p la activ. am pus de mazare, voi pune si de paste ca vreau sa fac azi paste cu ton. sa vad ce mai gatesc ca sa-mi salvez din puncte

CITAT(Pisik @ 20-11-2006, 11:54 AM) *

Neata dragi neuroni!

what? swoon.gif poate ai noroc cu vreun wendy plan totusi

eu ma gandesc doar sa nu ma ingras, macar sa raman asa, ca de slabit nu mai am sperante pana sapt viitoare, ma rog, pana joia viitoare cand plecam la munte 4 zile, deci..............
michelle
Eu sambata am fost cu mama la intalnirea de 25 de ani de la terminarea facultatii ca sa fac poze, iar seara am fost la un chef unde a fost super.
Azi dimineata mi-am luat inima in dinti si m-am cantarit. Din fericire cantarul a fost foarte prietenos, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-mi revizuiesc alimentatia. O sa postez si eu meniurile ca sa fiu urecheata.. si la nevoie sa scoateti nuielusa.

irinush, toate au iesit super, iar David e o bomboana pupic.gif
Ramo, felicitari pt examene, pe cand rezultatul?
Tulip, spor la numarat pucticele blum.gif
Gigelu, asteptam poze cu masinik cheer.gif
uka, bafta multa cu Theo si tatal tau, tin pmnii sa iasa totul asa cum vrei tu

Emu, we asta ai mai urcat pe munte? Mama ce pofta mi-ai facut de placinta de dovleac grin.gif
peach
Neata Fetelor

de azi ma apuc de slabit..dupa cum vedeti am moodificat tickerul ..am reusit weekendul asta sa ajung la 65 kg..super
Dimineata: 2 wasa cu sunca, gem, cafea si suc de portocale
cu restul va tin la curent

sper ca diseara sa apuc sa fac sport.

O zi buna ..si bancul de dimineata:

Romantism amnezic

O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta.
Se aseaza la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei:
- Luceafarul meu, adu felul intai.
Dupa ce termina batranul zice:
- Frumoasa mea, adu felul doi.
Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei:
- Iubirea mea, adu desertul.

Dupa masa femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri.
Tanarul il intreaba pe batran:
- Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i mai spui cuvinte asa frumoase?
- Sa mor de mai stiu cum o cheama.
Pisik
Bravo Peach, tinem pumnii!!!!!
michelle
Bravo Sorina cheer.gif
Suntem cu ochii pe tine
Anna
Neata fetelor!

tulip iti tinem pumnii la numarat si sa nu uiti sa postezi aici meniurile. pupic.gif

Sa aveti o saptamana cu soare si veselie, si sa fiti cuminti la numarat pct.

Pisik da ce ai papat tu acolo de 100 pct? blink.gif blum.gif

Felicitari pt fetele care au slabit.
Acu urmeaza sa ma urc si eu pe cantar...da mi-e frica )).gif )).gif
himere2005
si pe tickerul tau tease.gif
fata mea deja s-a trezit. o mai las sa stea un pic sa maninc si eu mazarea. ca acum stiu din ce cauza imi era foame:rusii fool.gif
dany
Buna dimineata !!!

Miha...asteptam meniurile tale ...asa ne mai inspiram si noi.
Pisik....macar nu te-ai ingrasat.
Peach...multa bafta la numarat si slabit !

Sa aveti o saptamana placuta si plina de realizari . pupic.gif

Gigelu...felicitari pentru cele 300 grame !

Emi.....la mine se vad pozele.....nu stiu de ce tu nu poti intra. Cred ca a fost tare faina seara cu meteoritii smile.gif
Anna
Neata Dany! pupic.gif
Tu mai numeri? Nu am vazut meniurile ....hihih....sa le treci aici pt "inspiratiune". grin.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 20-11-2006, 12:26 PM) *

Pisik da ce ai papat tu acolo de 100 pct? blink.gif blum.gif

nici eu nu vrreau sa imi aduc aminte: vineri [aine cu usturoi, f mult chec din ala din pachet gen rulada
sambata tort, prajituri, pui prajit, asta in vizite si noaptea la noi cand ne-am adunat la vazut filme cu nasii si cu prietena mea am bagat bobo de ciocolata, mapolitane joe, alune si seminte....
ieri trebuia sa fiu cuminte dar...colac secuiesc, milky way, kinder bueno, fursecuri, prajituri. sa mai zic? ziceam 100 de pcte? pai cred ca eram optimista doh.gif mad.gif blushing.gif
Acuma raul a fost facut, ce naiba sa mai zic, am fost in week-end-ul orb! Nu stiu daca nu m-am ingrasat, azi nu ma ingrasasem dar astea se vad mai tarziu, eu asa stiu.
oricum, azi sunt cuminte, maine si miercuri nu (dar incerc sa am masura) iar de joi iar cuminte, inclusiv week-end-ul, sper!
Macar nu am renuntat la bicicleta, ceea ce e de apreciat, nu? grin.gif
Azi am asa:
-MD - iaurt prodlacta (2 pahare) - 1p, fulgi de ovaz fara zahar (50gr) - 3p; gem dietetic (5 lingurite) - 0,5p
-P - pui 100 gr - 2p; ulei - 1p; iaurt zott light fructe - 2p
- 2 felii grau - 1p; extra fructe - 1p
-C - probabil o salata cu branza de la MC - 3p (parca asa stiam, voi dce ziceti?)
dany
Anna....voi incerca sa re-incep sa numar de miercuri ( mai avem ingrasacioase prin frigider ). In legatura cu meniurile mele : eu nu le-am pus niciodata pe forum grin.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 20-11-2006, 12:34 PM) *

Anna....voi incerca sa re-incep sa numar de miercuri ( mai avem ingrasacioase prin frigider ). In legatura cu meniurile mele : eu nu le-am pus niciodata pe forum grin.gif

De ce???? reao, tu care esti un exemplu WW, vrei sa tii toate secretele numai pt tine grin.gif
dany
Pisik....eu exemplu WW ???? De unde atata ???? Tu nu vezi de cand stau la 65-66 kg ???? Exemplu WW e Miha...mananca asa cum trebuie,face sport....
michelle
Dany, vazut pozele.. Tu ai luat toate premiile? grin.gif
dany
Cam asa ceva,Miha lol.gif Am mai avut si 2 abtibilde de Craciun pentru geamuri dar...le-am facut cadou )).gif Nu ma omor dupa asa ceva.

Va pup si sa aveti o zi buna !
michelle
CITAT(danyhoney @ 20-11-2006, 10:39 AM) *

Exemplu WW e Miha...mananca asa cum trebuie,face sport....

Gresit! Eu sunt doar cu teoria lol.gif

Ok, hai sa postez meniul de azi (fara cina): mic dejun - lapte 2.5p, fulgi sano vita 2p; pranz: mancare chinezeasca - orez 2p, piept pui 1p, varza, morcov 0p si f putin ulei pe care nu il punctez blum.gif ; gustari: 3 mere, felii din grau expandat.
Pentru diseara, nu stiu, trebuie sa ma gandesc ce sa mai fac de mancare. Ceva idei?
himere2005
hai ca m-am prins si eu in sfirsit despre ce poze era vorba. mi imi plac suportii de luminari cel mai mult blum.gif
fata vad ca s-a culcat la loc. profit de asta sa-i fierb biberoanele si sa fac pastele alea, sa ma tin departe de tentantii
in plus mai si string putin ca mama e in concediu si vine sa stea 1 ora si ceva cu bia, in plus vine si in control devil.gif

noi am testat ceva f interesant miha, eu si sotul, de fapt mai mult el a pregatit. piept de pui cubulete fierte intr-o conserva de ton in suc propriu cu condimente si eventual putina smintina. mi s-a parut interesant amestecul si de putine puncte wink1.gif
MagdaC
Pup fetele,
eu iar sunt ocupata la serviciu, si mi-e ciuda ca nu apuc si eu sa mai stau de vorba cu voi. Dar macar sunt pe aici si va citesc...
Cu dieta....in weekend am esuat oarecum in ingrasacioase, dar se putea si mai rau blushing.gif
Vestea buna e ca m-am intors la greutatea de la ticker (pt ca nu mai era valabila blushing.gif )
Si de acuma inapoi pe baricade. O sa incerc sa pun si eu ceva deoparte pt we.
Azi am un interviu, sa-mi tineti pumnii pls blum.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 20-11-2006, 12:45 PM) *

CITAT(danyhoney @ 20-11-2006, 10:39 AM) *

Exemplu WW e Miha...mananca asa cum trebuie,face sport....

Gresit! Eu sunt doar cu teoria lol.gif

Ok, hai sa postez meniul de azi (fara cina): mic dejun - lapte 2.5p, fulgi sano vita 2p; pranz: mancare chinezeasca - orez 2p, piept pui 1p, varza, morcov 0p si f putin ulei pe care nu il punctez blum.gif ; gustari: 3 mere, felii din grau expandat.
Pentru diseara, nu stiu, trebuie sa ma gandesc ce sa mai fac de mancare. Ceva idei?

oau Miha! pai asta este meniu de slabit draguta, nu de mentinere! asta e meniu de 30 de p? hmmm, s-a schimbat WW si eu nu am aflat? blum.gif
himere2005
ce ne dai sa-ti tinem pumnii? grin.gif tease.gif
Pisik
CITAT(MagdaC @ 20-11-2006, 12:50 PM) *

Pup fetele,
eu iar sunt ocupata la serviciu, si mi-e ciuda ca nu apuc si eu sa mai stau de vorba cu voi. Dar macar sunt pe aici si va citesc...
Cu dieta....in weekend am esuat oarecum in ingrasacioase, dar se putea si mai rau blushing.gif
Vestea buna e ca m-am intors la greutatea de la ticker (pt ca nu mai era valabila blushing.gif )
Si de acuma inapoi pe baricade. O sa incerc sa pun si eu ceva deoparte pt we.
Azi am un interviu, sa-mi tineti pumnii pls blum.gif

Bafta Magda si felicitari pt cantar! Sper si eu sa anu depasesc pana sapt viitoare greutatea de pe ticker
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.