am fotografiat o parte din ele.
am luat multe nimicuri, daca pot spune asa, dar utile, asta si in functie de persoana careia i le oferim. daca mai gasesc pe parcurs chitibusuri va spun
am luat niste rame pentru fotografii 3 bucati (urmeaza si pozele cu bianca) sa le plasam acolo pentru nanute si mama
apoi am fotografiat luminarile achizitionate de babuin ca de tuseste fara care de abia de le-am aprins. cele sub forma de floare, 4 bucati de fiecare. culmea este ca mi le-a adus cadou, desi stie ca eu sunt o tipa destul de practica, am trecut de faza cind imi luam tot ce imi dorea inimioara, acum iau ce este cu adevarat necesar.
am luat pentru cumnata mea un set de forme de bucatarie din teflon, 4 la numar la un pret destul de avantajos
330.000 parca. ea e terminata dupa bucatarie, ii place sa gateasca pentru copilasi si e ziua ei pe 23. am intrebat-o ce isi doreste, daca a zis ce vreau eu, am luat si eu ce m-a dus neuronul
mi-am luat si mie o forma de chec ca nu aveam in casa si am nevoie sa incerc chec aperitiv, adica cu sunca, masline, ou, etc.
un ursulet ca vine ziua de nume a nepoatei mele, are 2 ani jumatate si o cheama andreea. i-am luat ceva simbolic.
bincai i-am luat o jucarie educativa pentru Craciun. are 4 laturi. una cu butoanele fotografiate care cinta, alta cu niste rotite, alta cu niste cifre care trebuiesc aranjate si ultima cu niste forme pe care trebuie sa le potrivesti ca sa le poti introduce inauntru. s-a umplut cardul si de aia nu am mai facut mai multe foto