Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Interesanta combinatia, Himere, dar eu nu m-as risca biggrin.gif
Pisik, incerc sa slabesc nitel.. Sper sa nu mai ajung la 30p blum.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 20-11-2006, 12:53 PM) *

Interesanta combinatia, Himere, dar eu nu m-as risca biggrin.gif
Pisik, incerc sa slabesc nitel.. Sper sa nu mai ajung la 30p blum.gif

Miha de curiozitate, cate kg mai ai?
Eu de la bicicleta am inceput sa observ ca parca sta carnea mai bine pe mine, imi place si nu ma las grin.gif chiar daca nu slabesc ca nici nu am cum la cat bag in mine, parca ma simt mai bine
Tulip
Pisik,nu vineri trebuia sa afle babuinul tau rezultatul de la interviu?Sau ne-ai zis si eu am uitat? blushing.gif
michelle
Cantarul imi arata la fel.. azi mi-am luat inima in dinti si am vazut 50.8 pe cantar. Dar se vede pe mine ca m-am ingrasat.. cel mai bine la falcute si la burtica. Nu ma plang, ca oricum mi se parea ca-s prea slaba, dar cum nici sport nu am mai facut, este un semnal de alarma, mai ales ca urmeaza sarbatorile.

Nu spun cu ce am pacatuit, dar aveam o alimentatie foarte nesanatoasa, de parca as fi fost la cura de ingrasare. Asa ca m-am hotarat sa imi revizuiesc modul de alimentatie.
Pisik
CITAT(Tulip @ 20-11-2006, 12:58 PM) *

Pisik,nu vineri trebuia sa afle babuinul tau rezultatul de la interviu?Sau ne-ai zis si eu am uitat? blushing.gif

pai vineri a fost ok si sapt asta trebuie sa ii faca oferta financiara si sa se ia hotararea finala; nu v-am zis ca eram un pic superstitioasa mi-e treama ca se fasaie dry.gif
himere2005
miha. uite un truc. fa la scara mica. pune si tu 3 cubulete de pui si 1 lingura de toncu zeama si fierbe si tu chestia aia. noi am pus condimente, printre care si piper si dan cred ca otet a pus un pic ca nu stiu sa fi avut noi lamiiie, era f.f putin acrisor, dar daca vrei poti sa nu pui. eu zic ca nu ai ce pierde, citeva minute pina fierbe carnea, oricum nu stai sa o pazesti blum.gif

am impresia ca miha maninca la bunataturi blatescu...numai de pe culinar se inspira tease.gif si cind ne spune noua ca fainoasele sunt la baza piramidei, ea de fapt vorbeste codificat, adica la baza pizzei lol.gif lol.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 11:10 AM) *

am impresia ca miha maninca la bunataturi blatescu...numai de pe culinar se inspira tease.gif si cind ne spune noua ca fainoasele sunt la baza piramidei, ea de fapt vorbeste codificat, adica la baza pizzei lol.gif lol.gif

grin.gif blushing.gif
Ok, daca vrei sa recunosc, vineri am mancat pizza ca a fost ziua unui coleg si nu e frumos sa refuz, nu? blushing.gif
Duminica am iesit cu mama in oras si am dus-o sa manance cea mai buna shaorma. naughty.gif
In rest, am papat multa turta dulce. Foarte multa turta dulce.
Gata, m-am confesat.
Tulip
Acum deschid eu subiectul"maioneza" )).gif )).gif
So....am cumparat un borcan,valorile nu sunt trecute doar continutul de ulei...33%......cum s-o punctez?In lista am asa:*maioneza 20% grasime....2 lingurite...0.5P
*maioneza 50% grasime....1lingurita...0.5P
anaoi
CITAT(michelle @ 20-11-2006, 01:16 PM) *

CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 11:10 AM) *

grin.gif blushing.gif
Ok, daca vrei sa recunosc, vineri am mancat pizza ca a fost ziua unui coleg si nu e frumos sa refuz, nu? blushing.gif
Duminica am iesit cu mama in oras si am dus-o sa manance cea mai buna shaorma. naughty.gif
In rest, am papat multa turta dulce. Foarte multa turta dulce.
Gata, m-am confesat.

ia stop...stop joc...cum adica, ii iei locul lui dylly la turta dulce fara cea mai mica nerusinare?????????? heeeeeeeeeeee......
himere2005
eu am 35% grasime si am pus 0,5p la lingurita plina
Tulip
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 11:21 AM) *

eu am 35% grasime si am pus 0,5p la lingurita plina

merci,asa am sa fac si eu! wink1.gif
michelle
Aoleu, sunt marmota??
Pai asta clar e un semn bag.gif
Monic
neatza
la noi e innorat si frig, sigur vine iarna
Eu azi sunt cu fundu'n sus, cred ca de la vreme mi se trage
si de la rusi
si de la babuin, care si-a formatat/reinstalat in we laptopul, asa ca nu mai am nimik pe el, nu-mi merg filmele, muzica, de-abia v-am gasit si pe voi dry.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 20-11-2006, 01:31 PM) *

neatza
la noi e innorat si frig, sigur vine iarna
Eu azi sunt cu fundu'n sus, cred ca de la vreme mi se trage
si de la rusi
si de la babuin, care si-a formatat/reinstalat in we laptopul, asa ca nu mai am nimik pe el, nu-mi merg filmele, muzica, de-abia v-am gasit si pe voi dry.gif

Buna Monic, o sapt buna sa ai in ciuda "vicisitusinilor" si eu sunt prost dispusa
Monic
Pisi, nu-ti fa probleme, nu esti singura, si eu am mancat ieri o intreaga ciocolata Milka blushing.gif si prajituri sad.gif
himere2005
aducind vorba iar de laptop iar mi-am amintit. la prinz as venit la noi niste prieteni, cu ei am mincat micii. alalalt tot pasionat de calculatoare si iar s-a adus vorba de nenorocitul ala de laptop. nu pot sa fac nici o miscare, nimic ca numai de asta se discuta. nu are nevoie fetelor de el, dar e o dorinta mare a lui tot timpul ma terorizeaza...m-am saturat
Monic
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 12:35 PM) *

aducind vorba iar de laptop iar mi-am amintit. la prinz as venit la noi niste prieteni, cu ei am mincat micii. alalalt tot pasionat de calculatoare si iar s-a adus vorba de nenorocitul ala de laptop. nu pot sa fac nici o miscare, nimic ca numai de asta se discuta. nu are nevoie fetelor de el, dar e o dorinta mare a lui tot timpul ma terorizeaza...m-am saturat

dar daca-l ia il pui sa doarma pe el, da?
himere2005
el cica sa luam canapeaua de craciun sau in ianuarie si laptopul in rate. partea cea mai naspa e ca noi avem un card de credit, in limita a 55 de milioane la care el are acces tot timpul...asta-i faza dura, ca nu-l pot controla. de ex luna asta am avut de restituit 8 milioane cel putin ca am luat de vreo 6 jumatate piesele de calculator si inca vreun milion juma' i-a tocat el pe luminari parfumate si alte prostii. nu stiu, mi se pare tare copil. nu vreau sa ma mai pling ca deja v-am timpit cu problemele mele, dar uneori simt nevoia sa ma descarc cumva rolleyes.gif
Anna
Meniu pe ziua de azi:

paste - 2 pct
sos (ton, ciuperci, ardei, ceapa, pasta tomate/jumatate) - 1.5 pct
cereale- 1.6
lapte- 2.5
cartofi - 2
rosie, ardei- 0
branza top- 0.5
iaurt- 1
ling miere - 0
mere - 0
banana - 1
si mai vedem acasa blum.gif pana acu 12.1 pct

Dany ...nu stiam ca nu ai postat niciodata meniurile, din contra am crezut ca esti prima, ca doar stii atatea reguli si chestii si ca si miha, esti mereu draguta si ajuti pe toata lumea.
Macar acolo juma de meniu sa postezi si tu pupic.gif
noroc ca a inceput si miha cu postatu ... yahoo.gif cheer.gif
Monic
Himere, de-aceea suntem aici give_rose.gif
Pacat ca nu esti mai al dracului sa-l pui la punct sad.gif
Tulip
Hmmm....si cat ar veni rata pe o luna?
Isi doreste chiar atat de tare?Chiar e ca un copil....dar ar trebui sa realizeze ca are o familie de intretinut....
Pisik
CITAT(Monic @ 20-11-2006, 01:35 PM) *

Pisi, nu-ti fa probleme, nu esti singura, si eu am mancat ieri o intreaga ciocolata Milka blushing.gif si prajituri sad.gif

pai asta este nimic Monicutz fata de mine; acuma ma apuca raul numai cand ma gandesc...mi-a fost un rau de numa numa; cum naiba dupa un vagon de dulciruri? cred ca au fost vreo 3 kg asa cu indulgenta; Doamne sfinte, mai am curaj sa vorbesc!
himere2005
annaiss dar ce br. topta maninci tu la 0,5p?
Tulip
CITAT(Monic @ 20-11-2006, 11:49 AM) *

Himere, de-aceea suntem aici give_rose.gif
Pacat ca nu esti mai al dracului sa-l pui la punct sad.gif

corect....de-as fi in locul tau,cred ca l-as innebuni cu papagalul meu devil.gif

Monic,ce zodie esti? wink1.gif Parca gandim la fe )).gif )).gif )).gif
Pisik
Himere, stai de vorba cu el, sa lasi si tu de la tine dar si el; eu zic ca e totusi o investitie buna dar tu stii mai bine
himere2005
nu e chiar as mult....cam 1 milion si jumate pe luna, dar eu nu vroiam sa ma mai bag in alt credit...avem deja unul si ne ciciim sa-l achitam tot din cauza lui, ca daca era dupa mine, il achitam repede si faceam apoi imprumuturi mai mici pe care sa le achit tot repede, sa nu dau prea multi bani la dobinzi. nu stiu cum sunt barbatii vostri, dar eu m-am cam saturat de copilarii.
Monic
Tulip, eu sunt capricoarna, nu cred ca suntem aceeasi zodie. Poate pus si simplu suntem noi asa mai a dracului wink1.gif )).gif Dar mie nu-mi pare rau, ca pe cat am putut am reusit sa-mi educ babuinul ca sa fie pe gustul meu. Bine, s-a si lasat saracul, ca n-avea ce face )).gif
himere2005
sunt de acord sa-si ia laptop, dar acum nu e momentul, noi nu avem atitea in casa. si nu are nevoie de el. el practic se scoala tirziu, apoi la servici are calculator, cind se intoarce acasa, are calculator ca i-l cedez ...stiti ca seara nu intru. astea sunt copilarii...si ce credeti ca vroia sa-i luam biancai de ziua ei? ati gicit grin.gif un laptop de jucarie bang.gif )).gif nici nu stiu daca sa rid sau sa pling
Tulip
eu sunt scorpion....dupa babuin si in adevaratul sens al cuvantului...el e capricorn,dar n-are ce face si trebuie sa lase el de la el tease.gif tease.gif
Monic
Himere, eu iti dau dreptate, si eu as face exact ca tine, dar vorba lui Tulip, l-as zapaci cu papagalul meu.
himere2005
m-am cam saturat toata ziua sa ma contrazic, va dau dreptate, dar e obositor, eu sunt genul impaciuitor...am si un copil de crescut care te solicita si fizic si psihic si numai de cearta nu am chef. am zis macar sa asteptam pina la anul sa vedem ce ne ofera piata europeana...sper sa-l pot sa-l duc cu braila ca daca as spune da, in seara asta ar fi cu el in brate grin.gif

el stie ca imi doresc bicicleta eliptica si ce credeti ca facea in metro ieri? s-a urcat pe toate bicicletele sa vada care e mai buna. adica, la o adica, sa ma poate santaja daca imi cumpara cadou o bicla sa-si ia el laptop. de parca 5 milioane le compari cu 30 doh.gif i-am spus ca nu mai am nevoie de nimik numai sa ma lase sa traiesc rolleyes.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 01:58 PM) *

sunt de acord sa-si ia laptop, dar acum nu e momentul, noi nu avem atitea in casa. si nu are nevoie de el. el practic se scoala tirziu, apoi la servici are calculator, cind se intoarce acasa, are calculator ca i-l cedez ...stiti ca seara nu intru. astea sunt copilarii...si ce credeti ca vroia sa-i luam biancai de ziua ei? ati gicit grin.gif un laptop de jucarie bang.gif )).gif nici nu stiu daca sa rid sau sa pling

In acest caz ai dreptate suta in mie. Este un capriciu si un moft la care trebuie sa renunte. Fii tare! al meu si-a luat laptot in germania cand era singur cuc, nu avea alt mijloc de distractie si de informare, l-a luat din banii munciti acolo si mai ieftin' bine acuma are probleme si e cam naspa cu garantia dar a fost alra situatie; credeam ca dan nu are calc pe ce sa lucreze sau asa ceva dar este exact un moft mad.gif

CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 02:08 PM) *

m-am cam saturat toata ziua sa ma contrazic, va dau dreptate, dar e obositor, eu sunt genul impaciuitor...am si un copil de crescut care te solicita si fizic si psihic si numai de cearta nu am chef. am zis macar sa asteptam pina la anul sa vedem ce ne ofera piata europeana...sper sa-l pot sa-l duc cu braila ca daca as spune da, in seara asta ar fi cu el in brate grin.gif

el stie ca imi doresc bicicleta eliptica si ce credeti ca facea in metro ieri? s-a urcat pe toate bicicletele sa vada care e mai buna. adica, la o adica, sa ma poate santaja daca imi cumpara cadou o bicla sa-si ia el laptop. de parca 5 milioane le compari cu 30 doh.gif i-am spus ca nu mai am nevoie de nimik numai sa ma lase sa traiesc rolleyes.gif

la noi in cora e bicla cum ne-am luat noi la oferta cu 4 mil 200 (noi am luat-o cu 4 600, asta e) poate gasesti ceva asa; e f buna; si ce e aia santaj? eu zic ca nu se compara!
himere2005
pisik, tu de care ai? ca mai este una, destul de buna, fara sa, cu brate, dar cred ca te solicita mai mult, ca nu ai unde sa te odihnesti cite un pic. nu ai sa. blum.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 01:51 PM) *

e br exquisa cu 2% grasime, si am doar o lingura ...cred ca si asa am punctat cam mult, ca 100 gr avea 1.1 pct si toata cutie 2.2 pct si am mancat din ea de 2 sapt tot pap cate o lingura mai sanatoasa, ung si eu cartofii biggrin.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 02:17 PM) *

pisik, tu de care ai? ca mai este una, destul de buna, fara sa, cu brate, dar cred ca te solicita mai mult, ca nu ai unde sa te odihnesti cite un pic. nu ai sa. blum.gif

pai a mea nu are sa, are brate si pedale atata; eu cand vreau sa ma odihnesc, renunt sa dau din brate si ma sprijin cu coaele pe ele, stau mai cocosata asa si dau doar din picitoare; nu stiu ce marca e dar e mecanica adica are o roata mare in fata care face "fas fas" cand se misca grin.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 20-11-2006, 02:17 PM) *

CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 01:51 PM) *

e br exquisa cu 2% grasime, si am doar o lingura ...cred ca si asa am punctat cam mult, ca 100 gr avea 1.1 pct si toata cutie 2.2 pct si am mancat din ea de 2 sapt tot pap cate o lingura mai sanatoasa, ung si eu cartofii biggrin.gif

eu o pun 0,5 cand pap cat sa ung 2-3 felii de paine; e mult si 0,5 dar nu pot sa subdivizez altfel
himere2005
pisik , pai si dan tot asta spunea ca e mai eficienta si cred ca are dreptate
am pus la incarcat poze de ieri
irinush
hello din nou fetele, ma alatur si eu grupului care in week-end a mancat dulciuri, iar eu mai am inca asa ceva in frigider sad.gif
Pisik
CITAT(irinush @ 20-11-2006, 02:35 PM) *

hello din nou fetele, ma alatur si eu grupului care in week-end a mancat dulciuri, iar eu mai am inca asa ceva in frigider sad.gif

si eu mai am si mama tocmai m-a anuntat ca imi aduce de la Timisoara cioco de casa la care eu nu rezist, sa fie clar! grin.gif
irinush
Himere, ce tot scrii atat, ca tot stau si astept ...
himere2005
am fotografiat o parte din ele.
am luat multe nimicuri, daca pot spune asa, dar utile, asta si in functie de persoana careia i le oferim. daca mai gasesc pe parcurs chitibusuri va spun wink1.gif
am luat niste rame pentru fotografii 3 bucati (urmeaza si pozele cu bianca) sa le plasam acolo pentru nanute si mama
apoi am fotografiat luminarile achizitionate de babuin ca de tuseste fara care de abia de le-am aprins. cele sub forma de floare, 4 bucati de fiecare. culmea este ca mi le-a adus cadou, desi stie ca eu sunt o tipa destul de practica, am trecut de faza cind imi luam tot ce imi dorea inimioara, acum iau ce este cu adevarat necesar.
am luat pentru cumnata mea un set de forme de bucatarie din teflon, 4 la numar la un pret destul de avantajos
330.000 parca. ea e terminata dupa bucatarie, ii place sa gateasca pentru copilasi si e ziua ei pe 23. am intrebat-o ce isi doreste, daca a zis ce vreau eu, am luat si eu ce m-a dus neuronul blum.gif
mi-am luat si mie o forma de chec ca nu aveam in casa si am nevoie sa incerc chec aperitiv, adica cu sunca, masline, ou, etc.
un ursulet ca vine ziua de nume a nepoatei mele, are 2 ani jumatate si o cheama andreea. i-am luat ceva simbolic.
bincai i-am luat o jucarie educativa pentru Craciun. are 4 laturi. una cu butoanele fotografiate care cinta, alta cu niste rotite, alta cu niste cifre care trebuiesc aranjate si ultima cu niste forme pe care trebuie sa le potrivesti ca sa le poti introduce inauntru. s-a umplut cardul si de aia nu am mai facut mai multe foto
Monic
Himere isi incarca pozele
irinush
CITAT(Monic @ 20-11-2006, 02:44 PM) *

Himere isi incarca pozele

merci Monic )).gif
Monic
Himere, imi place ca nu te faci de c.c.t. si ai luat doar lucruri de calitate. Bravo!!!
himere2005
in plus, am mai luat un costum de mos craciun, dar asta va fi un album separat la craciun, ca sac si masca aveam laugh.gif
si-a mai luat dan o tablita din pluta pentru servici sa o faca el pe sefu' acolo )).gif
o agenda pentru tata
pentru fratele meu si nepotul meu ori cite un spray axe cu contor pentru gagici ori ceva de gatit pentru fratele meu, care este si el maestru in ale bucatariei
altceva...o sa fac albume separate la timpul lor craciunul si ziua biancai ca deja am impresia ca e dezordine si vreau sa fac un pic de curatenie cit de curind
Ella79
Ma bag si eu in seama, complet off topic.
Diseara trebuie sa negociez pretul lucrarilor cu muncitorii. Are cineva idee cat ar trebui sa ma coste manopera pentru:
- montat 15 mp gresie
- zugravit cu labavila pereti (45 mp toata casa)
- curatat si lacuit 3 usi
- facut glafuri la 1 geam, 1 balcon, 1 usa
- daramat o debara
- schimbat instalatii sanitare in baie

Sau poate stie cineva cat se cere pentru renovat 2 camere?
Pisik
cat ai dat pe forma de chec himere?
himere2005
130.000 teflon. mai aveau si altfel mai ieftine, dar cred ca erau porcarii. am inceput sa ma uit si la calitate acum, nu numai la forma )).gif din kaufland. eu ma uit din timp dupa ele ca dca e sa iau in ultimul moment cadouri ori iau porcarii ori dau o groaza de bani. deci daca vreti sa oferiti cadouri, sa incepeti dein timp cautarea, ca lucrurile mai bune la un pret aceesibil au inceput deja sa se vinda
irinush
CITAT(Ella79 @ 20-11-2006, 02:55 PM) *

Ma bag si eu in seama, complet off topic.
Diseara trebuie sa negociez pretul lucrarilor cu muncitorii. Are cineva idee cat ar trebui sa ma coste manopera pentru:
- montat 15 mp gresie
- zugravit cu labavila pereti (45 mp toata casa)
- curatat si lacuit 3 usi
- facut glafuri la 1 geam, 1 balcon, 1 usa
- daramat o debara
- schimbat instalatii sanitare in baie

Sau poate stie cineva cat se cere pentru renovat 2 camere?

Ella eu pot sa iti spun ca pt pus gresie pretul variaza intre 150.000 - 200.000 per mp ... iar pt zugravit, noi am zugravit anul trecut, 3 camere si balcon, fara gresie, faianta, doar zugravit cu lavabila+spart un perete ne-au luat 25 mil si a durat cam o luna ... sper sa iti fie de ajutor
himere2005
eu mai astept si de la avon niste creme tot pentru cadouri, tot la oferta. mi-am luat si hirtie de impachetat cu mos craciun si altele tot colorate, o sa caut si fundite ca nu am gasit pina acum si impachetez singura cadourile

am crezut ca am gasit, dar de fapt cind am ajuns acasa mi-am dat seama ca e o imensa funda mare )).gif ...ramine pentru ziua biancai
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.