Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
Off,Himere,ce harnicuta esti!Eu imi propun in fiecare an sa cumpar cadourile din timp,dar aproape intotdeauna ajung sa ma stresez in ultimele zile...... doh.gif doh.gif
Monic
Pe anul asta eu am terminat cu cadourile. Stiu exact ce sa iau, si majoritatea le-am luat deja cheer.gif
Tulip
CITAT(Monic @ 20-11-2006, 01:08 PM) *

Pe anul asta eu am terminat cu cadourile. Stiu exact ce sa iau, si majoritatea le-am luat deja cheer.gif

Bravos!
Eu habar n-am ce sa cumpar!!! sad.gif sad.gif sad.gif
Niste idei?
himere2005
adevarul ca imi si place...imi place sa fac bucurii celorlati si daca aveam bani era cu tottul altceva, ma uitam si eu dupa lucruri care sa se muleze perfect dupa imaginea care mi-am construit-o despre ei, dar asa...incerc sa impac si capra si varza. ca gusturi fine am vazut ca am. tot ce-mi place mie e la un pret exorbitant )).gif bluzite tot in jur de un milion gasesc ceva care sa fie pe gustul meu, dar dupa aia ma retrag si analizez si celelate haine la preturi mai accesibile sa vad daca nu cumva mi se potriveste ceva grin.gif voua nu vi se intimpla sa va placa mult exact lucrurile care costa mult? lol.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 03:12 PM) *

adevarul ca imi si place...imi place sa fac bucurii celorlati si daca aveam bani era cu tottul altceva, ma uitam si eu dupa lucruri care sa se muleze perfect dupa imaginea care mi-am construit-o despre ei, dar asa...incerc sa impac si capra si varza. ca gusturi fine am vazut ca am. tot ce-mi place mie e la un pret exorbitant )).gif bluzite tot in jur de un milion gasesc ceva care sa fie pe gustul meu, dar dupa aia ma retrag si analizez si celelate haine la preturi mai accesibile sa vad daca nu cumva mi se potriveste ceva grin.gif voua nu vi se intimpla sa va placa mult exact lucrurile care costa mult? lol.gif

cum sa nu Himere, normal ca fix alea imi plac cel mai mult ...
Ella79
Merci mult Irinush! Chiar ma ajuta mult informatiile de la tine. Mi-a mai spus o colega niste preturi si sunt cam la fel.
Adica asta inseamna ca ar trebui sa le dau vreo 10 - 15 mil manopera. Diseara ma duc sa negociez cu ei. Vreau sa le stabilesc si penalitati pentru intarziere - 1 mil pe zi de intarziere.

Ce frumos ca vorbiti de cadouri de Craciun... Eu inca n-am nici o ideee ce sa cumpar.... Si nu le voi cumpara decat in saptamana dinainte ca altfel nu cred ca voi avea timp.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 20-11-2006, 03:14 PM) *

Merci mult Irinush! Chiar ma ajuta mult informatiile de la tine. Mi-a mai spus o colega niste preturi si sunt cam la fel.
Adica asta inseamna ca ar trebui sa le dau vreo 10 - 15 mil manopera. Diseara ma duc sa negociez cu ei. Vreau sa le stabilesc si penalitati pentru intarziere - 1 mil pe zi de intarziere.

Ce frumos ca vorbiti de cadouri de Craciun... Eu inca n-am nici o ideee ce sa cumpar.... Si nu le voi cumpara decat in saptamana dinainte ca altfel nu cred ca voi avea timp.

si eu la fel din pacate, nici nu ma pot gandi sa am timp sa iau ceva din timp doh.gif
himere2005
dar cind mergeti sa spunem la cumparaturi nu puteti sa trageti cu ochiul si la celelalte? trebuie doar sa aveti un plan, sa stiti la ce raion cautati. eu zic ca o sa se aglomereze de craciun si o sa fie o nebunie totala, ca in "goana dupa cadou" cu arnold laugh.gif
Anna
cheer.gif M-am cantarit!! cheer.gif yahoo.gif Dar nu prea ma bucur, arata doar cu 400 gr mai putin.... blink.gif
Adica dupa o sapt destul de ok, in care am facut si sport si....nus, vroiam mai mult blum.gif blum.gif
Cred ca e din cauza rusilor, ca ma simt super umflata, poate dupa ce trec ei o sa fie mai bine...
La voi cum e in perioada asta? eusa_think.gif
himere2005
si la mine e la fel...taci si rabda grin.gif tease.gif vei avea mult mai putin dupa blum.gif
Monic
dry.gif Eu anul acesta am zis ca o las mai moale cu cadourile. Am impresia ca iau cam multe cadouri de frica sa nu ma fac de rusine. Pana acum in fiecare an luam cadourile inainte de Craciun (cu saptamani bune) si pana la Craciun le mai luam cate o tura blushing.gif
Nu sunt eu persoana careia sa ii placa sa primeasca cadouri, dar nu de putine ori m-am simtit prost cand am vazut ca in comparatie cu cadourile scumpe luate de mine eu primeam de ex de la cumnata si frate(destul de instariti) o esarfa folosita sau un prajitor de paine ruginit!!! pe care fratele il repara cu o zi inainte... dry.gif Sa nu mai spun ca nepotelelor(care stau foarte bine dpdv material) le luam in limita posibilitatilor mele si a bunului simt cam in jur de 500 mii, deci 1 milion pt ambele nepotele, si ele ma intrebau ca doar atat??! Mai dadeam bani si in cadourile pe care le luau parintii pt ei ca parintii mei nu prea aveau de unde sa dea atatia bani de cadouri dry.gif
Nu trebuie sa-mi spuneti, stiu, dar e familia mea... Asa sunt ei, asa ca cu asta ma mandresc dry.gif
Dar acum sunt hotarata sa ma tin tare si sa iau doar ceva simbolic! Asa cum merita sorry.gif
himere2005
stiu ce vrei sa spui monik, asta e...nu poti sa impaci pe toata lumea, dar iti face placere sa oferi, te simti multumita, nu? eu pentru cei care am vazut ca nu apreciaza am luat/ iau ceva simbolic. pacat ca aia sunt chiar parintii mei sad.gif

de multe ori nici nu se uita la cadouri...mai mult eu ii fortez sa le deschida rolleyes.gif

eu las pentru final pachetelele cu dulciuri. m-am gindit ca anul asta sa incerc sa fac si niste fursecuri de casa, cu forme, dar tare mi-e ca nu o sa-mi iasa ca pe culinar )).gif
Monic
sincer, cea mai mare consolare pt mine este faptul ca de sarbatori (si nu numai) mi-am rasfatat parintii cu de toate. Ca mi-am rasfatat taticul cu tot ce am stiut ca-i place...asta inainte cu mult de a sti ca e bolnav...
Este cea mai mare satisfactie pt mine si sunt cu sufletul impacat ca am facut tot ce am putut sa-l fac sa se simta iubit/apreciat. Acum asta incerc sa fac cu mama, ca doar ea mi-a mai ramas....
Pisik
CITAT(Monic @ 20-11-2006, 03:43 PM) *

sincer, cea mai mare consolare pt mine este faptul ca de sarbatori (si nu numai) mi-am rasfatat parintii cu de toate. Ca mi-am rasfatat taticul cu tot ce am stiut ca-i place...asta inainte cu mult de a sti ca e bolnav...
Este cea mai mare satisfactie pt mine si sunt cu sufletul impacat ca am facut tot ce am putut sa-l fac sa se simta iubit/apreciat. Acum asta incerc sa fac cu mama, ca doar ea mi-a mai ramas....

Bravo! trebuie sa diferentiezi persoanele care merita de cele care nu merita. la mine din fericire toti stiu sa primeasca un cadou, si mami, de bunica nu mai vorbesc ca ei si o frunza de pe jos daca ii dau este aur ca este de la mine, si tati, chiar daca e barbat si ei sunt mai insensibili si sotul meu; socrii stau cam prost la primit cadouri dar nici nu stiu ce sa le iau, cand ei au totul in Italia si orice le-as lua nu iau cu ei, le lasa tot aici si le folosim noi; am deja o vaza pe care i-am luat-o soacrei cadou si e aici, o iconita, un set de chesii din alea de bucatarie facute din lemn, un platou din ala de lemn cu gaurele sa pui diverse aperitive ( o sa il folosim de Craciun sa punem ceapa, sorici, carnati, etc., chestii specifice)

Annais, nu te supara pt cantar; eu am facut greseala sa ma simt frustrata ca nu am slabit nimic intr-o sapt si in w/e am facut ravagii, de razbunare; dar pan la urma tot eu sufar, nu?
ai incredere si asteapta rezultatele!
himere2005
sa va arat cam la ce fursecuri visez eu sa-mi iasa de craciun. de ex. cel cu bradul lol.gif nu am pretentii mari pentru o incepatoare, stiu lol.gif

http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=26245

o fi turta dulce? rolleyes.gif

http://www.culinar.ro/forum/uploads/post-1...-1133505864.jpg
sau astea

http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=27044 rolleyes.gif blum.gif
anaoi
aoleu himere...tu ce faci??? il omoripe dylly aici.

apropo cadouri eu am mare noroc ca de mos Nicolae, la noi in familie se fac cadouri numai dulciuri.....traiasca targul cu turta dulce de la Muzeul Taranului Roman..de Craciun e mai consistent...sa zicem...
dar deja fir-ar s afie am dureri d ecap knd ma gandesc s aumblu prin magazine. buf.....
uka
eu d craciun nu stiu ce si cui si daca sa cumpar...
fratele cu, cumnata o sa fie plecati la tara
tata si cu prietena lui o sa fie la viena
eu o sa fiu singura acasa..cu motanul...
ma gandeam sa le iau totusi ceva k imi place.... dar nu stiu ce... si nu stiu...
ideea e ca sunt f trista ca am sa fiu singura d craciun, e urat...
dc rel mea cu theo merge bine, o sa vina el la mine pe 25 dim si o sa stea pana p 26..
pe 24 noaptea lucreaza si eu lucrez... asta e...
nu e prima sarbatoare cand sunt singura acasa si nu am c face..
anul trecut d paste, a venit prietena mea, in a 2a zi d paste, desi era ocupata, am rugat-o sa vina sa ciocneasca si cu mine un ou...
iar apoi d ziua mea cand am preferat sa plec la munte, tata s-a suparat p mine, k nu imi serbez ziua cu ei... asta e...
va pup, o sapt usoara
ady_raluk
buna ziua la toata lumea si pupic.gif pupic.gif . ma bucur sa vad ca se mai streseaza si altii cu cadourile nu numai eu....al meu sotzior se plange la toata lumea ca am cumparat deja jumate de cadouri, globuri...etc.. )).gif
mi-a fost dor de voi in we...dar am fost suparat pe mine (si sunt in continuare) si nu prea am avut chef de calc.

si tre sa modific si tikerul innapoi sad.gif mad.gif imi vine sa urlu pe mine ca sunt asa vaca...
himere2005
mai am si altele cu ciocolata dar le pastrez ca idei...sa vad ce bazaconii mi-or iesi laugh.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 01:52 PM) *

sa va arat cam la ce fursecuri visez eu sa-mi iasa de craciun. de ex. cel cu bradul lol.gif nu am pretentii mari pentru o incepatoare, stiu lol.gif

Uhhh ce oribil arata.. Au mucegai nana.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 03:52 PM) *

http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=26245

o fi turta dulce? rolleyes.gif

http://www.culinar.ro/forum/uploads/post-1...-1133505864.jpg
sau astea

http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=27044 rolleyes.gif blum.gif

Eu zic sa iei o reteta simpla de fursecuri si sa le tai in forme (eu asa o sa fac) si sa rpesari bombonele si zahar peste; nu te complica inca
ady_raluk
m-am razbunat pe mine si am bagat in mine ca o scrofitza numai ingresacioase....nush daca ma mai fac bine la cap sad.gif
himere2005
si eu ziceam la fel...dar nu cred ca o sa ma lase piticutul meu din cap sa nu le ornez mai smechereste lol.gif

miha, piscoturile alea "stau la baza piramidei", caci contin faina lol.gif
irinush
vai Himere, ce aspiratii ai! sincer eu nu aspir la asa ceva, am salvate cateva retete de fursecuri, am de gand sa le incerc mai devreme de craciun la jumatate de portie si daca imi ies iti scriu .. asta pt ca mie niciodata nu mi-au iesit fursecurile fragede, nu stiu de ce ...

nici eu nu am cumparat inca cadouri, nu stiu inca exact ce sa cumpar, zic ca mai am timp ...
himere2005
eu am aspiratii mari pentru ca nu am incercat niciodata sa fac lol.gif ia sa vezi ce imi scad dupa
himere2005
de craciun parca nu as vrea sa fac bucate traditionale ca pe unde merg toata lumea are aceleasi lucruri pe masa si nici nu ma mai tenteaza sa mai servesc. parca as face o petrecere cu specific )).gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 20-11-2006, 04:16 PM) *

de craciun parca nu as vrea sa fac bucate traditionale ca pe unde merg toata lumea are aceleasi lucruri pe masa si nici nu ma mai tenteaza sa mai servesc. parca as face o petrecere cu specific )).gif

exact din acest motiv noi am ales un meniu mai fitzos de revelion, ca de piftie si sarmale sunt satula de la Craciun;
A, ne-am gasit revelion! ne costa 95 de euro/pers si mergem la restaurantul residence unde vroiam sa ne facem si nunta, e dragut, oameni amabili, servire buna, chiar ok. Sper sa ne distram
Ne cam gaurim buzunarul, ca acuma dam din colt in colt sa dam banii de avans, 50% si nu prea avem de unde, fir-ar al naibii! dar ne descurcam noi cumva, nu? wink1.gif
Tulip
Sunt asa de suparata...Timea are pneumonie pe partea dreapta....acum 10 minute a plecat doctorita de la noi sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif O sa primeasca injectii sad.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 20-11-2006, 04:32 PM) *

Sunt asa de suparata...Timea are pneumonie pe partea dreapta....acum 10 minute a plecat doctorita de la noi sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif O sa primeasca injectii sad.gif

Offf, sanatate multa Tulip, pupam fata frumoasa! Ai putere, e mica si se reface mai repede ca un organism adult!
anaoi
Sanatate multa pt Timea, Tulip. mp
Anna
Sanatate si insanatosire grabnica fetitei, Tulip!
Tulip
Multumesc,fetelor! pupic.gif
nusarich
sanatate multa Timeei, tulip!
irinush
Tulip, imi pare rau! dar cum s-a pricopsit cu ea? ca si mie mi-e tare teama, ca am mai auzit copii la fel bolnaviori ...
uka
sanatate fetitzei tulip
Tulip
CITAT(irinush @ 20-11-2006, 02:46 PM) *

Tulip, imi pare rau! dar cum s-a pricopsit cu ea? ca si mie mi-e tare teama, ca am mai auzit copii la fel bolnaviori ...

e un virus...habar n-am....sapt. trecuta a inceput brusc sa tuseasca,si cu tratamenr,cu tot a facut pneumonie......cica fff. multi copii au in perioada asta,asa a zis dr.... sad.gif
irinush
CITAT(Tulip @ 20-11-2006, 04:53 PM) *

CITAT(irinush @ 20-11-2006, 02:46 PM) *

e un virus...habar n-am....sapt. trecuta a inceput brusc sa tuseasca,si cu tratamenr,cu tot a facut pneumonie......cica fff. multi copii au in perioada asta,asa a zis dr.... sad.gif

asa stiu si eu
Monic
Tulip suntem alaturi de tine sa se faca bine Timea pupic.gif
daconst
Salutare...am aparut pe sarma,sper sa nu va fi speriat prea tare...inca nu am nascut. grin.gif
Am avut azi 2 sedinte de curs,ca trebuia sa recuperam una.Am bagat apoi la spalat 2 masini de haine,am pus de-o ciorba si acum vreau sa va citesc.Revin. naughty.gif
Monic
Himere vad ca nu-ti citesti PM-urile unsure.gif Vezi ca azi sunt cu ...-n sus si te cert daca nu te executi cu codul postal angry2.gif vava.gif

Dana, chiar m-am gandit ce-o fi cu tine, dar n-am mai scris blushing.gif de frica sa nu par paranoica floare.gif
irinush
gata, fetelor, eu ma retrag pana diseara cel putin, ma solicita copilul; va pup pe toate si ne auzim!
Monic
Crenguta, ne-a fost dor de tine cheer.gif give_rose.gif
Eu.
CITAT(Pisik @ 20-11-2006, 11:48 AM) *

oau grin.gif bravo!!!!!!!!!!!!sa o stapaniti sanatosi! in leasing? cine o va conduce?

o va conduce al meu, dar doar de la jum lui decembrie incolo fiindca n-a dat inca ex. la scoala de soferi. pe mine ma bate gandul sa sperii Bucurestiul facand scoala cam in marite , dupa ce scap de sesiune la fac.

CITAT(Tulip @ 20-11-2006, 04:32 PM) *

sorry.gif imi pare rau pt Timea sorry.gif multa sanatate!stiu cat dor injectiile alea nenorocite doh.gif

himere, am dat pe spate cand am vazut ursuletul de plus w00t.gif

meniul meu de pana acum:

MD
lapte cafea -0.8p
paine 35g -2p
banana- 1.5p
30g branza 0.1%-0.6p
iaurt 375ml-2p

PRANZ
piept pui-3p
salata(2 rosii, ardei, salata verde)-1p
limba-2p
ulei masline-0.5p

TOTAL provizoriu:12.9(ma rog, 13p) pana acum

CITAT(Monic @ 20-11-2006, 05:21 PM) *

Crenguta, ne-a fost dor de tine cheer.gif give_rose.gif

blushing.gif esti o draguta pupic.gif
daconst
pupic.gif Gata,m-am acutualizat...acum sper sa nu uit pe nimeni. grin.gif

Otilici,bine ai venit acasa...si sa nu ma uiti cu povestea nasterii.Posteaz-o unde vrei tu,dar mai repede ca eu nu mai am rabdare.Sunt curioasa de ce s-a ajuns la cezariana daca bb era deja cu capul in jos? give_rose.gif

Dany,super cadouri,esti o norocoasa.Dar stii ce-am ochit eu la tine?Setul ala de pe raft cu gaste...sunt innebunita dupa chestile astea...am si eu o gramada pe care le-am dus in Ro,dar radeau prietenele mele de mine ca cica daca acum se poarta gistele la anul se poarta porcul. lol.gif

Uka,super pozele...ai rabdare ca se va rezolva pina la urma.Subscriu la ce ti-au zis si fetele cu rabdarea. naughty.gif

Sorina
,nu stiu daca sa te felicit sau nu...ca parca aveai 63 kg si era foarte bine.Oricum e bine ca te-ai apucat serios...nu te lasa. pupic.gif

Gigelu,felicitari pentru cintar si masina,asteptam pozele! huh.gif

Himere,repet si eu ce-a zis Monic...fii mai al dracului si nu mai ceda. grin.gif

Irinush
,am salivat la pozele tale...mai ales la tort.Sa nu zic ca am studiat toate pozele cu bb de 3 ori,asa e de frumos.Pacat ca n-am fata ca nu scapai de mine. grin.gif

Magda,felicitari si bafta la interviu! hug.gif

Tulip,sanatate multa Timeei!

Pisik,cred ca doar eu te pot intrece la capitolul dulciuri...si eu m-am porcit in we. doh.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 20-11-2006, 05:47 PM) *

Pisik,cred ca doar eu te pot intrece la capitolul dulciuri...si eu m-am porcit in we. doh.gif

tu macar ai o scuza dar eu..Am ajuns la concluzia ca nu am decat 2 explicatii, ba nu, 3:
-ori sunt bolnava - ori de ficat (doamne fereste) ca asta cere dulce non-stop, ori de altceva
-ori imi rep[rim niste refulari prin consumul excesiv de dulciuri (doamne ce filosoafa)
-ori sunt pur si simplu nestapanita si nesimtita, acesta fiind cel mai plauzibil motiv grin.gif
michelle
gigelu, nu am mancat niciodata limba, cum e?

Incerc sa vad, poate vin duminica asta la Buc... Pisik, tu esti disponibila?
bubbles
`ziua smile.gif
mi`e si rusine sa va zic ca azi am pacatuit blush.gif
am mancat 3 saratele de la forneti si am zis ca 1.5p una deci 4.5 p cry.gif si 2 pateuri cu telemea si alea am zis 2.5p unul deci total 9.5p cry.gif doh.gif doh.gif asa ca va rog sa ma bateti smile.gif
acum fac piure cu o lgta de margarina si o pulpa de pui 3 p piureul si 5 p pulpa si cu o 1/2 turtita dietetica 1p iar diseara voi manca 3 mere
totalul pt azi este 18.5p cry.gif crying.gif crying.gif
Eu.
CITAT(michelle @ 20-11-2006, 05:52 PM) *

gigelu, nu am mancat niciodata limba, cum e?

E EXCEPTIONALA!! w00t.gif
am gustat putin de la sefa mea. care a facut mancarica de praz cu limba si masline blum.gif se poate face si simpla, fiarta cu mirodenii si o mananci cu cartofi piuree si sos de rosii(insa asa e mai cu puncte fiindca ai faina din sosul de rosii, cartofii,etc).sefa mea a pus doar prazul tocat , pasta de rosii, masline negre intregi (nu am mancat blum.gif ) si ierburi. fff gustos
dany
Tulip...sanatate multa printesei tale !!! Se va face bine ,nu te stresa.....e copil si isi revine mai repede decat un matur. pupic.gif

Dana...ce ochi de soacra ai )).gif . Eu am doar acele 3 chestii cu gaste ...1 pentru ustensile ( linguri de lemn,etc.),1 pentru usturoi si 1 pentru ceapa.....Si mie imi plac dar nu prea am loc pentru toate dry.gif

Magda...bafta multa la interviu.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.