Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Anna
Meniu pe ziua de azi: final blum.gif

spaghete 2
sos 1,5
mere 0
lapte 2,5
cereale 1,6
cartofi 2
rosie ardei 0
alune 2
iaurt 1
miere 0,5
peste crab 3
branza 0,5

total 16,6

Acu va citesc da vad ca nu ati mai scris ca alte dati.

himere am vz ca ma lauzi pt cate fac. si eu sunt happy ca apuc sa imi ocup timpul cu ceva util, si asta mi-am dat seama cand m-am despt de babuin vreo 3 sapt ( ne-am impacat apoi) si aveam impresia ca se sfarsise lumea, ca nu am ce face, si incet incet m-am apucat de sala, de luc care imi plac....si e obositor intradevar dar parca am ceva al meu, o ocupatie acolo....
filozofez cam mult )).gif

Va pup pe toate pupic.gif
danyhoney
Nu merg pozele,Oti.....ai facut albumul public ?
Tulip
Eu am intrat in albumul tau,Otilici,dar nu vad pozele cu bb sad.gif
otilici
Ai dreptate,nici eu nu am chef sa ma mai gandesc la lucruri urate.Decat la WW si sarbatori blum.gif .Si la cat de scump e bebe baby.gif ,manca-l-ar mama pe el )).gif .
Deja m-am apucat sa mananc dietetic si cat mai sanatos,dar mi-e ciuda de mor ca am uitat majoritatea punctajelor la alimnete...stiu ce e ingrasacios si ce nu,dar mi-e asa ciuda pana ma obisnuiesc iar cu punctele...
danyhoney
Anna...arata bine meniul tau !! bravo ! Si...respect pentru tot ce reusesti sa faci cu timpul tau.
otilici
CITAT(Tulip @ 21-11-2006, 12:53 AM) *

Eu am intrat in albumul tau,Otilici,dar nu vad pozele cu bb sad.gif

Ma uit acum sa vad care-i problema.
danyhoney
CITAT(otilici @ 20-11-2006, 09:53 PM) *

Ai dreptate,nici eu nu am chef sa ma mai gandesc la lucruri urate.Decat la WW si sarbatori blum.gif .Si la cat de scump e bebe baby.gif ,manca-l-ar mama pe el )).gif .
Deja m-am apucat sa mananc dietetic si cat mai sanatos,dar mi-e ciuda de mor ca am uitat majoritatea punctajelor la alimnete...stiu ce e ingrasacios si ce nu,dar mi-e asa ciuda pana ma obisnuiesc iar cu punctele...

Stai linistita,Oti....iti vor reveni amintirile cu punctele....Te mai ajutam si noi.Dar...deja papi WW ???? Nu alaptezi ? Cum te simti ca mamica ?

Asta e..daca tot nu pot merge la somn....te stresez cu intrebari...I-am luat locul lui Himere,sper sa nu se supere )).gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 21-11-2006, 12:54 AM) *

Anna...arata bine meniul tau !! bravo ! Si...respect pentru tot ce reusesti sa faci cu timpul tau.

Ms, ms pupic.gif
Sa vezi cat ma chinui sa il alcatuiesc de seara )).gif
Mi-am cumparat si eu azi branzica fitness ca maine e zi intreaga de facutlate si o sa imi fac sandwisuri blum.gif
Am inceput sa intru si pe culinar sa caut retete.... yahoo.gif

Btw, am stat azi la sala de am murit, bogdan instructoru ne lucreaza la maxim
am facut 15 min bici eliptica, 15 banda si 4 serii de ex pt picioare si fese si abdomene blink.gif )).gif
Am inceput sa prind drag de sala ... cheer.gif

sa nu se inteleaga ca am prins drag de sala din cauza antrenorului lol.gif ca nu mai am zile bune cu babuinu apoi )).gif
otilici
Stai linistita Dany ca nu ma stresezi,chiar ma bucur ca am cu cine povesti,in spital imi venea sa innebunesc,nu alta.Am facut acolo si depresia postnatala,3 zile jumate am plans intr-una,chiar si fara motiv lol.gif .Am fost nasoala rau de tot. tease.gif
Cat despre puncte...desigur ca alaptez,dar de ce sa nu mananc cereale cu lapte degresat in loc sa mananc cartofi prajiti si prajituri?Asta era ideea.Mi-am facut deja compot de mere cu indulcitor,m-am aprovizionat cu cereale...mi-a luat sotul grill sa pot manca carnea preparata la abur etc.Deci incet ma pun pe treaba.Dar maine am de gand sa pacatuiesc,ca asa mi-e o pofta de inghetata... blum.gif
Am pus si albumul pe public,mai incercati acum.
danyhoney
Stai sa vina Daconst...sa vezi atunci intrebari peste intrebari...o sa ai ce scrie lol.gif

Fa-ti de cap cu inghetata...lasa-ti ceva timp sa iesi din tot stresul pe care l-ai avut.E timp destul si pentru WW.
otilici
Chiar asa,oare Daconst cum se simte?Ca intra cam rarut pe aici...O fi tare ocupata?
danyhoney
Vazut pozele....Dragalas foc !!!! ce mi-a placut cum se stramba cand plangea sau cand casca......Sa-ti traiasca ,Oti !!!
irinush
Otilici scump tare bebe! imi amintesc de david al meu si nici nu stiu cum a trecut timpul sad.gif
dar ce doctor ai avut? si la ce spital?
e ciudat ca nu te-au bagat in seama cand le-ai spus de maini si picioare umflate pt ca astea sunt indicatii clare ale hipertensiunii si in sarcina duc la preeclampsie ...
ma bucur ca pana la urma sunteti bine pupic.gif
danyhoney
CITAT(otilici @ 20-11-2006, 10:08 PM) *

Chiar asa,oare Daconst cum se simte?Ca intra cam rarut pe aici...O fi tare ocupata?

Din cate stiu eu ...se simte bine .A mai facut ea ceva prostioare ( ridicat bax-uri cu apa ...- sa vezi ce mi-o iau peste ceafa ca o parasc ) dar...acum s-a mai linistit.Spunea ca vrea sa faca Sarbatorile acasa nu in spital asa ca ...vrea nu vrea trebuie sa fie cuminte )).gif .Dar iti va povesti ea mai multe cand intra.
Tulip
Otilici,sa-ti traiasca baby.gif baby.gif !E atat de mic si dulce!

Irinush are dreptate,trece timpul repede,poate ca prea repede.......cand vad bb atat de mici si dragalasi,mi-as mai dori si eu unul! )).gif
Anna
tulip ce mai face baby.gif ?
btw, astept meniul devil.gif
otilici
Multumesc mult fetelor blushing.gif .Intr-adevar si eu ma tem ca va trece prea repede timpul.Sper sa apuc sa ma bucur cat mai mult de clipele cat e o mogaldeata mica si dornica de multa iubire.
Tulip
Anna,nu postez nici un meniu ca bag.gif bag.gif bag.gif

Timea doarme.....pe la 9 a primit injectia,am crezut ca mi se rupe sufletul....dar s-a linistit repede draga de ea....
otilici
Am plecat si eu la somnic.Noapte buna tuturor!
himere2005
am mai dat jos inca 400 de grame cheer.gif asta pentru ca desi au venit rusii in vizita nu i-am tratat cu nimic, tot cu diet food blum.gif

meniul de ieri:
- 1 iaurt danone caise 1.3p
- 1 lingurita smintina cu brinza si piine 2p
- 2 felii de piine cu sunca de pui 3p
- mazare 6p
- salata ton 1p cu paste 2p- 3p
- rosii cu 1p brinza
----
16.3 din 17p si ptr ca am facut si miscare zic si eu ca am 1 pct bonus blum.gif

nu stiam de ce-mi ziceti voi koala, era un koala prin pozele alea la care m-am uitat aseara si am zis ca bateti apropouri finute ca iar sunt cu capul in nori, acum vad ca mi s-a schimbat denumirea laugh.gif

vai ce frumos e...in Spania
http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=49646

asta nu's de unde e
http://www.culinar.ro/forum/index.php?act=...st&id=49348
nu vreau sa incurc pe aici cu pozele insa nu stiu unde sa le postez. mie mi s-au parut deosebite. astept sugestii.
Ella79
Buna dinineata fetelor!
Cafeaua e gata, hai, trezirea! Mai e putin si vine week-end-ul!! cheer.gif cheer.gif

Aseara am negociat cu muncitorii. 15 mil toata lucrarea (adica ce stabilisem initial + sa schimbe toata instalatia electrica si toata instalatia sanitara), termen de finalizare 4 decembrie. 1 mil / zi penalizare pentru fiecare zi de intarziere, 1 mil penalizare daca ii gasesc la mine in casa beti sau cu bautura la ei. Am fost rea, stiu. devil.gif

himere2005
bine ca i-ai pus la punct. eu sunt mai moale de felul meu, imi vine sa-mi bat cuie in cap, dar il am pe Dan care sa bage spaima in ei )).gif

noi multe lucruri in casa ni le-am facut singuri, asa ca rara am avut nevoie de meseriasii lui peste. multi sunt amatori, cei mai buni pleaca la munca in strainatate sau prind contracte mari in tara
ramonavlas
Buna dimineata!!
Eu nu am mai avut de mult asa o dimineata frumoasa, chiar daca eurat, frig si ceata afara.
M-am trezit in bratele Potentialului, acolo unde am si adormit hug.gif
Ella, bravo pt negociere. Asa fii rea, sa stie muncitorii cu cine au de-a face.
anaoi
salve fetele, azi si maine dylly are nemti, deci nu intra....

hm....himere nu iti manca punctele din sport ..dylly stie din experienta, ca daca nu iti mananci punctele din sport slabesti mai bine.

pe joi....si pls....fara retete ca sa ma preling joi pe aici...sau macar s afie retete WW...ca altfel dylly chiar nu mai tine dieta, ca nu e asa d eputernic incat s areziste la bunatati perindate prin fata ochilor.

Ella bravo pt negociere...asteptam poze cu rezultatul final.

O zi la fel d ebuna ca dimineata asta, Ramona....

Multa sanatate Timeei, Tulip

Otilici mogaldeata ta e super...sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa.
emu
buna dimineata fetelor

intru sa spun rapid ca luni dim a aratat cantarul 55 kg (500gr mai putin fata de acum 2 saptamani, si am stat calumea in puncte, fara oscilatii), drept urmare am schimbat tickerul si in loc de libelula am pus un melc, simbol al ritmului in care slabesc )).gif sper sa nu ma apuce frustarea cat de curand.

urma sa spun ce am descoperit ca ajuta la digestie ff bine: painea neagra cu secara (in eng. pumpernickel with rye sour), asta daca va intereseaza.

miha am tot tinut sa te intreb: ce dioptrii ai avut inainte de operatie; pe mine ma bate gandul de vreun an sa apelez la o interventie lasik... sa vad daca se poate, mai ales la stangul, ca am fost operata de chist acum 10 ani, si nu sunt multumita, n-am fost de atunci, dar deh, m-am dus la prof dr univ si am rupt gura targului cu asta lol.gif ... poate poate se mai poate repara ceva smile.gif
sa raspund la intrebare, da am fost pe munte si weekendul asta, chiar ne-am bucurat si de ceva zapada smile.gif

pana acum am mancat de 15p, incerc sa economisesc pt masa de joi; maine seara fac painea de dovleac naughty.gif

o zi buna hug.gif
himere2005
ella, tu unde ai fost in antalya? si la ce hotel?
Ella79
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 10:39 AM) *

ella, tu unde ai fost in antalya? si la ce hotel?

Anul asta nu am fost in Antalya, am fost in Alanya, la hotelul Long Beach Resort&spa.
Anii trecuti am fost in Antalya la hotelul Topkapi Resort.

www.mrpeter.ro este agentia cu care merg mereu in Turcia. Sunt foarte buni pe tara asta, au oferte bune, sunt seriosi, nu trag tepe.

daconst
Neatza fetele!

Azi stau si eu pe-acasa la recuperare ca ieri m-am agitat cam mult,deci v-am si neglijat...sper sa recuperez. grin.gif

Emu,Himere,felicitari pentru cantar...bravo fetili! cheer.gif

Otilici,bine ca te-a prins Dany aseara ca se pare c-ai sarit peste mesajul meu si nu-mi raspundeai. grin.gif

E un scumpic Norbi si parca seamana deja cu mami,nu?Cite kg ai dat jos la nastere?Bravo ca ai inceput sa mananci sanatos! give_rose.gif

Dany,ce frumos ca pleaca Dirk la meci si pacat ca nu ai putut merge si tu...meritai ceva de genul asta sa te scoata din ale tale.Dar lasa ca de acum ai mai mult timp liber si ocazii vor mai fi,cu siguranta.
Tu ramai cu noi acasa si iti tinem noi de urat. pupic.gif

Ella,esti tare...super pret ai negociat cu muncitorii...asa trebuie.Sa ai bafta sa iasa totul cum iti doresti!

Himere,unde ai ajuns cu calatoriile?Prin ce colt de lume mai esti?Tare ma distrezi,sa stii. give_rose.gif
Pisik
Neatza! Am venit un pic la birou, ca plecam de aici. la Poiana Brasov plecam da.
Eu sunt suparata pe mine ca nu m-am abtinut aseara de la cioco de casa si m-am pricopsit cu un plus de vreo 7p
Sa vad ce-oi face la munte si cum oi reusi sa recuperez; mananc cam in hopuri si nu e bine.
Imi trebuie o nuia!!!!

O zi frumoasa sa aveti si ne citim maine seara sau joi dimineata
ramonavlas
Pisik, distractie placuta si spor la treaba. Si ai grija ce si cat papi pe acolo....smile.gif
Pisik
am plecat, pa!
michelle
Neata dragi neuroni!
Sa ma laud si eu.. Ieri am mancat de 17p. Seara mi-am facut paste cu sunca si smantana.

Pentru azi am asa: salata orientala - 2p cartofii, 0.5p oul, 0.5p 5 masline, gogosari in otet si ceapa 0p; ciorba radauteana - 2p puiul, legume, usturoi, otet 0p, smantana 0.5p, paine 2p; felii de grau expandat, mere. Diseara nu se stie.. ma orientez la fata locului.

Ella, bravo pt negociere!
Ramo, o zi super ca si dimineata aceasta! Cand afli rez.?
Otilici, tare dulce mogaldeata.. am vazut in poze si o mamica tare fericita give_rose.gif
Emi am avut astigmatism miopic (OS sferic -2.75, cilindric -3.25; OD sferic -2, cilindric -1.5). Daca te intereseaza mai multe despre operatie, am facut un subiect separat. Pupici
Tulip
Neata si de la noi!
Am scapat de a doua injectie.....ma tot minunez cat de cuminte poate fi Timea....plange doar cand e intepata si pana dureaza injectia,dupa aceea se calmeaza repede,nu e maraita..... smile.gif

ieri nu am mai numarat ca dupa ce am aflat ca fata va primi injectii,nici rabdare,nici energie,nici chef n-am avut sa numar,socotesc,etc......noroc ca mi-a trecut si pofta de mancare grin.gif

Himere,Emu, floare.gif
bubbles
CITAT(Pisik @ 21-11-2006, 10:53 AM) *

Neatza! Am venit un pic la birou, ca plecam de aici. la Poiana Brasov plecam da.
Eu sunt suparata pe mine ca nu m-am abtinut aseara de la cioco de casa si m-am pricopsit cu un plus de vreo 7p
Sa vad ce-oi face la munte si cum oi reusi sa recuperez; mananc cam in hopuri si nu e bine.
Imi trebuie o nuia!!!!

O zi frumoasa sa aveti si ne citim maine seara sau joi dimineata

pisik bataita.gif bataita.gif
`neata...nu stiam eu de ce retin apa si imi arata cam mult cantarul...si azi dimineata numai bine k mi`au venit rusii biggrin.gif ieri mi`am luat anticon yasmin k sa fiu sigura ca u o sa am probl si imi merge si bine cu yasmin k nu m`am ingrasat deloc
l`am pus pe babuin sa imi ia muuulte mere ca am dat peste unele acre si bune... )).gif pishulica creste pe zi ce trece si se jpaca intr`una...azi noapte am dormit ,ult mai bine k s`a odihnit si el k ieri l`am scos afar acu noua lui zgardutza...radea babuinul k din cauza cetii nu se vede decat zgarda rosie ca de caine nici nu`i vb )).gif
aseara babuinul mi`a facut o surpriza si a ascuns o ciocolata in bucatarie si asa bine mi`au facut cateva patratele cred ca din cauza stopului si pofta asta de dulce )).gif

tulip scz ca nu am vazut dar ce injectii ii faci timeei? pupic.gif
Tulip
CITAT(bubbles @ 21-11-2006, 10:00 AM) *

tulip scz ca nu am vazut dar ce injectii ii faci timeei? pupic.gif

ampicilina cu gentamicina
himere2005
hai ca am ajuns si eu acasa, am scos fetita la plimbare si am vrut sa luam calutul, era inchis. i-am lasat banii lui dan (nu stiu de ce, dar am emotii sa nu ia altceva grin.gif ) si i-am spus sa cumpere el cind se intoarce de la servici
bubbles
saraca timeea...dra lasa ca trec repede...si eu am facut la viata mea muuulta ampicilina..cand eram mica eram obisnuita si la un mom dat ici nu mia plangeam...dar stiu k in combinatie cu genta dor foarte tare pup`o din partea mea pe timeea si insanatosire grabnica pupic.gif
hmmm...himere mi se pare mie sau ai skimbat iar tikeru` si te apropii de target ? pupic.gif
himere2005
dana, mai am 22 de pagini din 73 )).gif , dar o sa urmaresc de acum cu interes subiectul blum.gif tot mapamondul l-am vazut. mi-a placut in mod deosebit in brazilia, sydney, au mai fost citeva imagini care nu erau insotite de explicatie, dar prin canada parca ziceau ca sunt facute. insa nici unele locatii din spania sau turcia nu sunt de lepadat. sau creta. sa-mi fac eu pasaport si apoi sa vedeti ce o sa calatoresc (pina la chisinau si inapoi lol.gif lol.gif )

CITAT(bubbles @ 21-11-2006, 12:12 PM) *

saraca timeea...dra lasa ca trec repede...si eu am facut la viata mea muuulta ampicilina..cand eram mica eram obisnuita si la un mom dat ici nu mia plangeam...dar stiu k in combinatie cu genta dor foarte tare pup`o din partea mea pe timeea si insanatosire grabnica pupic.gif
hmmm...himere mi se pare mie sau ai skimbat iar tikeru` si te apropii de target ? pupic.gif

nu ti se pare grin.gif se pare ca aveti noroc si de sarbatori ma vedeti imbracata in fusta miny si bluza decoltata wink1.gif
bubbles
ooo..bravo himere...sa fi siecsi sa vz cate cadouri iti aduce mosul... pupic.gif
si la noi cik inainte de craciun decshid astia kaufland biggrin.gif
himere iti tb vreo legitimatie ca sa intri?ce preturi sunt? smile.gif
otilici
Stie cineva cate puncte are cotletul de porc?Ca pana gasesc eu listele cu WW printre cd-uri...
Si mi-am facut niste compot de mere cu indulcitor,banuiesc ca ala nu are puncte,nu?
Cerealele cu lapte le-am papat deja...
bubbles
Cotlet de porc 1 bucata, 150g negatita 4 Points
otilici
Merci mult bubbles,inseamna ca asta o sa pap mai tarziu wink1.gif
Monic
Otilici, foarte dragut Norbi al tau. Iti doresc sa ai parte de multe bucurii si satisfactii alaturi de el! Apropos, tu din ce oras esti? Parca ar fi orasul meu,
dar daca ma gandesc mai bine toate blocurile din Ro sunt la fel dry.gif
Dylly, azi te-ai intrecut pe tine, asa de mult ai scris dintr-o data. Am avut emotii cand am citit )).gif
otilici
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 12:28 PM) *

Otilici, foarte dragut Norbi al tau. Iti doresc sa ai parte de multe bucurii si satisfactii alaturi de el! Apropos, tu din ce oras esti? Parca ar fi orasul meu,
dar daca ma gandesc mai bine toate blocurile din Ro sunt la fel dry.gif

Merci mult Monik pupic.gif .Eu sunt din Baia Mare,nu stiu din ce oras esti tu...
himere2005
ce ziceti de locatia asta pentru o nunta?
Imagine
bubbles
cu placere otilici pupic.gif
ce iti face scumpetea de bebel?fetele tocmai am aflat sapt trecuta ca in februarie avem iar o nunta..un prieten foarte bun de al babuinului...se casatoresc ca ea e gravida in luna a2a si o colega de la scoala e si ea gravida in luna a3a .. bine k col mea mai are 2 fetite iar cea mai mica are 8 ani biggrin.gif
danyhoney
Neata !!

M-am trezit si eu...m-am pus din nou in pat dupa ce a plecat Dirk ( a plecat cu 1 ora mai devreme decat era planificat initial - deci la 4:30 ).

Emu...bravoo !!! Asa,fii rea !
Himere...ai ajuns si prin Egipt in calatoriile tale ? )).gif
Ramo...sa ai cat mai multe dimineti asa frumoase ca cea de azi.
Tulip....se pare ca Timeea e o luptatoare .
Dana ... pupic.gif

Miha....felicitari pentru cele 17 p.....De fapt tu nu prea ai nevoie de felicitari : cand te pui pe treaba ,reusesti sa faci ce iti propui. asa ca asteptam sa ne anunti ca ai ajuns la greutatea pe care ti-o doresti.Sigur nu va trece mult timp...
otilici
Bubbles,bebe e cumintel,chiar acum sta la mamica in brate la calculator si trage un pui de somn.
Abia astept sa mai postati meniuri,sa ma inspir si eu grin.gif
himere2005
nu am vazut poze din egipt acolo si mai am doar 6 pagini, tot cu cele de la pisik raminem tease.gif
am vazut atitea locuri frumoase incit egiptul ramine mic copil. in brazilia mi-a placut cum ieseau stincile din mare...nu stiu cam ce va impresioneaza pe voi: pe mine imagini exotice cu palmieri si plaja, malluri si muzee grandioase, castele sau cladiri vechi, situate ori in pustietate, ori in oras dar cu o arhitectura impunatoare, parcuri de distractie gen disneyland laugh.gif
Monic
Eu va promit poze din California. cheer.gif (ieri am aflat)
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.