Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
meniul pt azi biggrin.gif
un copanel fiert 3p
cartofi fierti 2p
mazare 2 linguri 1p
mere 1p ( cred ca e prima oara cand pun si eu 1 p pt fructe )
1 1/2 turtita dietetica 3p
1 fel cascaval 1.3p
1 cub br topita 0.9p(fitness)
total : 12.2p
vad si eu ce mai mananc pana la 17p
himere2005
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 12:52 PM) *

Eu va promit poze din California. cheer.gif (ieri am aflat)

cum asa? da si tu mai multe amanunte ca murim de curiozitate blum.gif
michelle
Dany, multumesc de urari pupic.gif
Ce planuri ai pt zilele astea? Sa faci ceva frumos si pentru tine..
Tin minte anul trecut cand Deea ne-a anuntat ca si-a dat demisia.. la scurt timp a aflat ca va avea un bb naughty.gif

In legatura cu greutatea, nu tin sa mai slabesc, dimpotriva (hai poate 1 kg, cel mult 2). Ce vreau eu de fapt e sa imi revizuiesc alimentatia nesanatoasa. Vazusem un talk show acu' ceva timp unde un nutritionist asemana organismul uman si mancarea cu o masina si alimentarea ei. Atunci cand nu o alimentezi corespunzator, nu mai functioneaza cum trebuie.
Acum cand vreau sa bag cate o prostioara in gura, ma gandesc ce ravagii face prin celulele corpului si ma las pagubasa devil.gif
himere2005
apropos de slabit, eu am crezut ca fetele de pe culinar sunt toate niste butoiase, dar arata snur majoritatea...una si una. cum dumnezeu nu se depune ca fac la ingrasacioase chef.gif
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Pisik, distractie placuta!!!
Ce mogaldeatza mica; sa-ti traiasca otilici!!!
Felicitari pentru gramele date jos, himere!!Esti pe drumul cel bun!!
Bravo, ella!! Nu cred ca as fi destul de puternica sa negociez asa ca tine blum.gif
Sa ai spor cu nemtii, dylly!!

CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 10:59 AM) *

apropos de slabit, eu am crezut ca fetele de pe culinar sunt toate niste butoiase, dar arata snur majoritatea...una si una. cum dumnezeu nu se depune ca fac la ingrasacioase chef.gif

Gatesc babuinilor si ele doar gusta naughty.gif
bubbles
miha...si eu cand bag ceva in gura ma gandesc cam cate prostii si cate E-uri are in ea dar mai ales la cat m`am chinuit sa jaung la greutatea asta si k nu se merita sa ma igras iar pt o pofta ridicola de a mea smile.gif
asa..la meniul postat mai adaug 2 lgte maio 1p 4 felii sunca 2p si paste fierte 2p cu ciuperci si sos de rosii 1p
ajung la 18.2 p pt azi biggrin.gif
Monic
Michelle, intr-adevar asa e, aveam si eu o perioada in care mancam si ma gandeam ce prostie fac mancand alimentul respectiv, dar mi-a trecut din pacate mad.gif
Otilici, eu sunt din Turda, la 30 km de Cluj. Iar ma apuca fericirea cand ma gandesc ca poimaine pe vremea asta voi fi la Cluj cheer.gif Am pregatit deja banii nostri, sunt pe masa si de cate ori ma uit la ei ma simt acasa...
Himerus, ieri mi-au spus colegele ca in mai anul viitor seful vrea sa merg in california pt 3 saptamani pt schimb de experienta, si in acest timp va aduce o alta colega din California care sa lucreze aici. cheer.gif Probabil ca va trebui sa lucrez 2 sapt din cele 3, dar nu ma intereseaza cat timp pot sa vad bucatzica aceea din america wink1.gif

Ina sa nu ne uiti cu bancul hug.gif
danyhoney
Super,Monic !!!!!!!!!!!!!

Miha...da ,si eu mi-am adus aminte acum cateva zile de povestea cu demisia lui Deea . Nu am planuri pentru zilele astea.....vad eu...Azi e sarbatoare asa ca nu prea pot face multe prin casa ( doar cateva lucruri marunte ),afara e urat...Poate ma duc pe la soacra-mea.
ina_ceva
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa. Iese femeia si i-l felicita pe primul:

- Felicitari aveti gemeni!

- Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...

Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic:

- Incredibil aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!!

Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede cel de-al 3 lea barbat cade lesinat...

- Ce s-a intamplat? intreaba moasa...

- Eu lucrez la 7up...

O tanara doamna opreste masina in fata semaforului, la rosu.
Se aprinde galben, doamna sta pe loc, verde, doamna iarasi sta.
Se aprinde rosu, din urma fac semnal celelalte masini.
La un moment dat, de ea se apropie un politist care o intreaba:
- Doamna doreste alta culoare?
himere2005
monic, dar tu mai ajungi in romania si de craciun? ca nu cred ca pot sa-ti trimit chiar acum cadouasul. cred ca luni, ca trebuie sa ridic banii de crestere a copilului si atunci ma gindeam
danyhoney
Tari,Ina lol.gif

Monic...o certai ieri pe Himere ca nu-si citeste PM-urile....Tu ti le citesti ? )).gif
himere2005
eu am intrat in gasca de abia la sf. lui februarie, inep. lui martie si nu cunosc povestea. ce bine de voi ca va cunoasteti de mult timp.

eu nici pina in ziua de azi nu stiu despre ce PM era vorba ca in ultimele 3 zile am primit doar unul de la deea )).gif
Tulip
wow,Monic,asteptam cu nerabdare pozele din california! )).gif )).gif )).gif
Monic
Himere mad.gif credeam ca ne-am inteles. Esti culmea. Merg si de sarbatori, dar chiar nu vreau sa-ti cheltuiesti banii aiurea. Mai bine cumpara-i Biei ceva floare.gif

Pai eu i-am trimis Lui Himere un pm ieri, iar tie Dany, aseara, la 5 min dupa pm-ul primit.
Si ma tot gandeam de ce nu primesc raspuns... dry.gif Deci nu l-ai primit...
himere2005
Monic, e ceva simbolic, incape intr-un plic blum.gif sper sa ajunga cu bine plicul smile.gif e lasa...ai uitat ca acum o ducem ceva mai bine...imi face placere, zau.

pina la urma sunt probleme cu PM-urile?
Monic
nu stiu, dar se pare ca cele doua pm-uri nu apar la mesaje trimise. Nu apar nicaieri sad.gif desi ieri mi-a aparut ca mesajele au fost trimise. Nu sunt nici macar salvate ca sa le retrimit dry.gif
himere2005
lasa ca eu m-am prins despre ce era vorba si cu ajutorul deei s-a rezolat problema, cu dany nu stiu cum e
danyhoney
Am mai patit si eu asa...la inceput dar apoi s-a rezolvat....nu stiu ce ar putea fii....Nu te agita,Monic ! pupic.gif
Monic
hai sa va arat ce am gatit eu duminica babuinului
himere2005
hai mai, 7 pulpe pentru el? naughty.gif tu ce ai mincat ieri dimineata? )).gif
Monic
si comanda speciala de la babuin: supa de ceapa cheer.gif stiu ca arata cam aiurea dar e foarte bun
michelle
Wow ce bine arata! Ce condimente ai pus? Vad o frunza pe acolo.. grin.gif (la pulpe ma refer)
Monic
pai ii gatesc sa vada ca-s buna de maritat )).gif ca pe urma vede el grin.gif lol.gif
Deea
Neata fetelor!

Otilici superb bebele! Sa va traiasca, sa va aduca numai bucurii! Sa fii mai zambareata te rog...am vazut 2 poze in care erai f. serioasa...sa zambesti cand esti cu bebele...eu asa fac si drept urmare Alexia e o hlizita smile.gif
Tulip multa sanatate Timeei!
Felicitari celor care au slabit sau s-au mentinut!
Pisik distractie placuta la Brasov!
Dany nu stiu cum faci de nu uiti pe nimeni..felicitari! Asteptam vesti bune de la tine...sigur or sa apara!
Tulip
Monic,nu postezi reteta de la supa?pls.....mie imi place cum arata... wink1.gif
Monic
seara am pus pulpele in vin+busuioc+miere
dimineata am tapetat tava cu slaninuta, am tavalit pulpele in faina cu delicat(de la faina se face pielita crocanta si delicios de aurie) si am bagat-o la cuptor. Cam atat... Ce se vede pe margini este slanina.
Himere, babuinul meu nu prea agreaza carnea, daca nu e tzatza puiului lol.gif asa ca el a mancat 2 pulpe. Restul punem deoparte pt cracuin si pasti lol.gif (cred)
danyhoney
M-am hotarat sa ies sa-mi cumpar vopsea de par.......sa vad daca ma tine hotararea pana ajung la magazin.

Sa scrieti mult,da ?

Deea... pupic.gif
himere2005
isi noteaza in carnetel smile.gif
asa il hranesti tu pe babuin, ai? al meu pina nu a dat gata un baton de salam intr-o zi nu s-a lasat. si zice catre mine: nu stiu de ce ma simt asa umflat ca am mincat niste peste afumat si citeva felii de salam (adica jumatate de baton )).gif ) el vrea sa manince consistent si nici sa nu se ingrase. bine, nu e gras, dar are o mica burtica de la mincaruri fast-food si vin sau bere. daca il intreb ce prefera intre ceva la gratar si ceva prajit, sigur alege prajeala...numai ca eu i le fac mai mult la gratar ca sa maninc si eu )).gif
danyhoney
Monic....arata tare bine ce ai gatit tu acolo...Nu am auzit de supa de ceapa pana acum....
Monic
Dany, era cazul cheer.gif Asa te vreau!!! sa te faci frumoasa, sa-l dai pe spate pe Dirk cheer.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Himere...am trecut de mult de faza cu notatul in carnetel asta a fost odata...
michelle
Uitati aici supa de ceapa.
himere2005
deea, tu ce pate vegetal ti-ai luat? am cautat si cu greu am gasit in kaufland pate vegetal. am gasit numai de la scandia sibiu cu ciuperci si are 8.8 puncte tot pateul (120g)
Monic
Wow, Michelle, este exact retata mea bunatatea asta de supa biggrin.gif
Multumesc pupic.gif
Tulip, tu vorbesti engleza?ca-mi veni o idee
Tulip
Ce idee?Nu vorbesc ff. bine,dar incerc sa ma descurc cat de cat....
himere2005
dana, nu mai zici nimic? ai amenajat camera copilului sau ba? daca ba, cum de ai rezistat tentatiei? )).gif
michelle
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 12:04 PM) *

Wow, Michelle, este exact retata mea bunatatea asta de supa biggrin.gif
Multumesc pupic.gif

Exact, dat copy paste cand ai postat-o pupic.gif
Nu am incercat-o dar ma ispiteste si pe mine
Deea
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 02:03 PM) *

deea, tu ce pate vegetal ti-ai luat? am cautat si cu greu am gasit in kaufland pate vegetal. am gasit numai de la scandia sibiu cu ciuperci si are 8.8 puncte tot pateul (120g)

ce pateu nimers, acum am de la Hame. Tiate au in jur de 6 puncte/100g

daconst
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 02:10 PM) *

dana, nu mai zici nimic? ai amenajat camera copilului sau ba? daca ba, cum de ai rezistat tentatiei? )).gif

Eram in conferinta cu mamicile. grin.gif

Stiam eu ca am uitat sa raspund la ceva...
Camera nu i-o facem acum ca e putin mai complicat,trebuie mutat dormitorul nostru in alta camera.
Dar pentru inceput ii vom pune patutul in dormitor linga noi sa nu fac naveta noaptea cu sticla de lapte.
Pe la 5-6 luni il mutam cred.
N-am desfacut patutul,dar fac poze cind il montam.
Deea
Himere dupa ce ca nu-ti citesti mesajele ai inceput sa si uiti lol.gif am mai vorbit de pateu si acum 2-3 zile tease.gif
himere2005
sa nu uiti sa-i iei carusel cu calusei deasupra patului wink1.gif
ady_raluk
buna ziua tuturor si multi multi pupici. sa aveti o zi frumoasa toate pupic.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 02:22 PM) *

da, e foarte dragut caruselul pana incepi sa auzi pe la trei dimineata zdranganituri... Alexia are o placere sa dea cu picioarele in albinute, ea se distreaza de numa...eu am cearcanele pana in barba lol.gif
bubbles
CITAT(ady_raluk @ 21-11-2006, 02:24 PM) *

buna ziua raluk pupic.gif ce mia faci?
Deea
CITAT(ady_raluk @ 21-11-2006, 02:24 PM) *

Raluk cum mai stai cu moralul? Imi pare rau ca ai capitulat asa repede.. eu te sfatuiesc sa nu renunti la ww, da rezultate sigure si pe termen lung. Uita-te la tickerele noastre si poate te mai gandesti.
Din fericire zic eu ww nu e genul de dieta 5 kg in 3 zile...eu am dat 9.5 kg in aproape 4 luni fara sa ma stresez absolut deloc si nici nu am numarat la sange, dar sigur aceste kg. n-o sa le pun la loc, asa ca prefer sa dau chiar si 3-400 g pe saptamana decat sa dau 5 kg si in saptamana urmatoare sa pun 7.

Hai ca se poate! Iti revizuiesti putin meniurile, mananci mai mult si mai sanatos si sa vezi ca or sa apara si rezultatele! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
la mine nu ajungea cu picioarele

acum nu-l mai am instalat ca trage de el si ii vine cu totul in cap. daca mai vrea cineva carusel i-l ofer cu placere
daconst
CITAT(Deea @ 21-11-2006, 02:25 PM) *

CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 02:22 PM) *

da, e foarte dragut caruselul pana incepi sa auzi pe la trei dimineata zdranganituri... Alexia are o placere sa dea cu picioarele in albinute, ea se distreaza de numa...eu am cearcanele pana in barba lol.gif

Eu aici am vazut doar cu animalute de plus...si sunt cam sus...adica nush daca bb ajunge la ele.
Sper ca nu. grin.gif
Monic
Tulip, am incercat sa-ti trimit si tie un PM, nu stiu daca a mers...

se pare ca zilele astea recuperez la PM-uri )).gif
himere2005
monic, babuinul te lasa sa pleci in california? blum.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 02:36 PM) *

monic, babuinul te lasa sa pleci in california? blum.gif

Pai ce e dupa el? grin.gif
Nu,Monic? )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.