Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
Antonia,felicitari!
Eu.
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 05:21 PM) *

s-o stapiniti sanatosi Eu cheer.gif cheer.gif cum te simti in ea? fain tare, cred..se cunoaste ca va doriti tare un copil )).gif

blushing.gif shhhh, sa nu mai spui la nimeni, dar la noi si masina de spalat are nume blushing.gif o cheama Micshunica lol.gif ce sa faci, asa e cu oamenii singuri; in plus masina de spalat reprezinta primul lucru scump si util cumparat de noi 2, primul lucru care ne-a facut sa constientizam ca suntem deja o familie, chiar si asa, fara acte
e ff misto inauntru.

CITAT(nusarich @ 21-11-2006, 05:22 PM) *

gigelu, s-o stapaniti sanatosi si fara evenimente neplacute! ati lansat-o? (btw, am batut un apropo unui coleg cu "lansarea" unei skoda octavia 2 si facuse niste ochi mari la mine... s-o fi gandit "e in stare nebuna sa dea cu sticla in masinuta asta frumoasa" lol.gif

lol.gif lol.gif
am dat de baut sampanie si de mancat prajituri la birou; din fericire nimeni nu s-a gandit sa-mi ceara asa ceva.
Tulip
Ce de evenimente pe forum.....cine vine cu ceva de baut? tease.gif tease.gif tease.gif
Eu.
CITAT(Tulip @ 21-11-2006, 05:25 PM) *

Arata tare bine Matei! )).gif Felicitari!Cand te vedem la volan?

am sa incerc sa incep scoala prin martie anul viitor, dupa sesiune.
sa va tineti bine, cand voi urca eu la volan, Bucurestiul se va pustii lol.gif

CITAT(antonia05 @ 21-11-2006, 05:25 PM) *

cheer.gif Fetelor buna!!!

In sfarsit am dat si eu pe aici.Tin sa va dau o veste:AZI AM AVUT EXAMENUL AUTO(TRASEUL) SI AM LUAT!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am fost prima de dat traseul si l am luat!!!Sunt foarte bucuroasa ca am mai scapat de o piatra de pe inima.Pupici si o zi minunata va doresc in continuare!!! floare.gif hug.gif

FELICITARI!!!!
uka
f frumoasa sa IL stapanitzi cu placere si cum mai zicea cineva fara incidente..
himere2005

In sfarsit am dat si eu pe aici.Tin sa va dau o veste:AZI AM AVUT EXAMENUL AUTO(TRASEUL) SI AM LUAT!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am fost prima de dat traseul si l am luat!!!Sunt foarte bucuroasa ca am mai scapat de o piatra de pe inima.Pupici si o zi minunata va doresc in continuare!!! floare.gif hug.gif

felicitari antonia cheer.gif cheer.gif cum a fost la traseu. ce intrebari incuietoare ti-a pus? prietena mea da pe 24, deci vineri si are niste emotii, mama-mama. vrea sa-si aranjeze ca e teama sa nu pice.
uka
ady_raluk... tare tacuta...
si ii faceai ocncurentza lui himere...
nu mai fii suparata

felicitari antonia, sper si eu in primavara sa am carnet... sau macar d scoala sa ma apuc.. biggrin.gif
antonia05
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 04:32 PM) *

felicitari antonia cheer.gif cheer.gif cum a fost la traseu. ce intrebari incuietoare ti-a pus? prietena mea da pe 24, deci vineri si are niste emotii, mama-mama. vrea sa-si aranjeze ca e teama sa nu pice.

Nu m a intrebat absolut nimic doar imi indica pe unde sa o iau.Restul , era de lemn si tacea.M a mai pus sa fac o parcare laterala si gata.A fost totul ok.Au fost de treaba politistii.Nu mi au facut probleme.Am avut emotii la inceput dar mi a trecut pe parcurs.Am facut foarte multe ore de conducere ;am aproape 100 de ore de condus cu instructorul.Am luat ore in plus si voi mai lua ore si de acum in colo ca sa fiu in forma. salut.gif
daconst
Felicitari,Antonia!!!!! cheer.gif
Dar ai grija ca nu ai voie sa conduci aici cu permisul romanesc...eventual dupa 2007 daca se schimba regulile.Ca daca te prind iei amenda.Sotul meu a patit-o si nu-i de neglijat amenda. sad.gif

Gigel,super achizitia voastra...sa va bucurati de ea! give_rose.gif
antonia05
Daca aveti nevoie de instructor auto sa mi spuneti ca vi l recomand pe al meu.E foarte bun instructorul.Daca doriti....!!

CITAT(daconst @ 21-11-2006, 04:40 PM) *

Dar ai grija ca nu ai voie sa conduci aici cu permisul romanesc...eventual dupa 2007 daca se schimba regulile.Ca daca te prind iei amenda.Sotul meu a patit-o si nu-i de neglijat amenda. sad.gif

Ai voie un an sa conduci in Germania(ASTA MI A SPUS SI MIE CINEVA DE ACOLO).Dar eu oricum conduc la anu asa ca pana atunci nici o sansa.
daconst
CITAT(antonia05 @ 21-11-2006, 05:41 PM) *

Daca aveti nevoie de instructor auto sa mi spuneti ca vi l recomand pe al meu.E foarte bun instructorul.Daca doriti....!!

Ai voie un an sa conduci in Germania.Dar eu oricum conduc la anu asa ca pana atunci nici o sansa.

Iubita,tu esti stabilita de ceva ani aici si nu ai voie.Regula cu un an e valabila in primul an cind te muti aici.Exact la fel a patit sotul meu,era de 3 ani aici si a facut carnetul apoi in Ro.L-au prins la granita si i-au dat 1000€ amenda.Crede-ma ca stiu ce vorbesc.
Eu l-am schimbat in anul cind am venit si a fost ok,am avut voie sa conduc 6 luni cu permis romanesc iar intr-un an sa-l schimb.
Am dat aici din nou ambele examene sa-mi dea permisul romanesc.
mai bine nu te bagi ca de la anul cica-s valabile si cele romanesti si scapi de-un stres.
antonia05
CITAT(daconst @ 21-11-2006, 04:46 PM) *

CITAT(antonia05 @ 21-11-2006, 05:41 PM) *

Ai voie un an sa conduci in Germania.Dar eu oricum conduc la anu asa ca pana atunci nici o sansa.

Iubita,tu esti stabilita de ceva ani aici si nu ai voie.Regula cu un an e valabila in primul an cind te muti aici.Exact la fel a patit sotul meu,era de 3 ani aici si a facut carnetul apoi in Ro.L-au prins la granita si i-au dat 1000€ amenda.Crede-ma ca stiu ce vorbesc.
Eu l-am schimbat in anul cind am venit si a fost ok,am avut voie sa conduc 6 luni cu permis romanesc iar intr-un an sa-l schimb.
Am dat aici din nou ambele examene sa-mi dea permisul romanesc.
mai bine nu te bagi ca de la anul cica-s valabile si cele romanesti si scapi de-un stres.

Nici nu aveam de gand sa ma bag pana la anu.Eu vin in Germania pe 22 decembrie si nu o sa conduc .Stau 2 saptamani si o sa am de umblat pt altele.De condus o sa conduc in Ro.Merci oricum. floare.gif
Deea
CITAT(Tulip @ 21-11-2006, 04:29 PM) *

nu stiu de ca,dar nu prea astept revelionul...... wacko.gif wacko.gif

credeam ca sunt singura care n-are nici o traire pt. revelionul asta...habar nu am ce-i cu mine. Craciunul abia il astept!
daconst

Cu placere Antonia,dar am insistat sa-ti spun ca multi romani nu stiu regula si o patesc.E pacat sa dai banutii pe amenzi.Tu ai rezidenta permanenta aici si de aia e altfel.E adevarata regula cu un an,pentru cei care vin prima oara in Germ.
Noi suntem aproape nemtoaice... lol.gif
ady_raluk
pt mine nu a insemnat aproape niciodata mare lucru revelionul....intotdeauna am iubit craciunul, si mi-a parut tare rau cand a trecut (sunt ca un copil rasfatat).
daconst
CITAT(Deea @ 21-11-2006, 05:51 PM) *

credeam ca sunt singura care n-are nici o traire pt. revelionul asta...habar nu am ce-i cu mine. Craciunul abia il astept!

Na ma bucur ca nu-s singura... lol.gif
Ca pe mine nu ma incinta ideea cu Rev la tv,dar decit in spital tot e mai bine. lol.gif
Tulip
CITAT(Deea @ 21-11-2006, 03:51 PM) *

si eu,si eu! cheer.gif cheer.gif
ady_raluk
CITAT(uka @ 21-11-2006, 05:33 PM) *

ady_raluk... tare tacuta...
si ii faceai ocncurentza lui himere...
nu mai fii suparata

felicitari antonia, sper si eu in primavara sa am carnet... sau macar d scoala sa ma apuc.. biggrin.gif

iti multumesc frumos pentru grija smile.gif pupic.gif ...am primit cateva lectii de viata in 2 zile , si incerc sa imi revin ... give_rose.gif
Deea
Felicitari Antonia!
Eu. sa va poarte sanataosi Matei! Frumos nume...daca aveam baiat era unul din numele de pe lista smile.gif. Zi-mi pls. cat costa cu banii jos masina si cat de incapatoare e! adica incapem cu juma de casa dupa noi? ...a se citi...noi 2, copil, scaun de masina si inca alte 3-4 genti mari plus maruntisuri ...ca noi asa plecam de acasa si masina noastra saraca deja nu ne mai suporta lol.gif
Anna
blum.gif am ajuns si eu pe la voi! Miss me?? )).gif grin.gif
am fost la scoala...si acu am ajuns m-am bagat rpd pe forum ca stau putin si va citesc si ma duc sa studiez blum.gif
Azi am papat iara la cantina scolii si iara nus cum e cu pctele astea aproximate doh.gif doh.gif
ciorba de perisoare :
3 linguri de orez fiert - eusa_think.gif
ardei, rosii, ceapa - 0
ulei - 1 pct
2 perisoare potrivite - eusa_think.gif
salata orientala:
cartofi - 2pct
jumate ou ras - 1pct
castravete murat - 0
ulei - 1 pct

Va pup pe toate, ma duc sa fac un dus si vin sa va citesc pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
himere2005
aveti idee daca se fac fish-finger la gratar? mi-am pus si eu 2 de pofta si nu stiu daca o sa se faca rolleyes.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 03:57 PM) *

aveti idee daca se fac fish-finger la gratar? mi-am pus si eu 2 de pofta si nu stiu daca o sa se faca rolleyes.gif

hmmm.e ce nu ii bagi la cuptor?pe hartie de copt....
himere2005
CITAT(Tulip @ 21-11-2006, 06:01 PM) *

CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 03:57 PM) *

hmmm.e ce nu ii bagi la cuptor?pe hartie de copt....

prea tirziu grin.gif am facut un fumalau in bucatarie pentru fish-fingarii aia....imi trebuie clar microunde ca nu imi convine sa incing cuptorul pentru 2 amariti acolo. sa ma duc sa vad daca sunt comestibili lol.gif
Monic
nici eu nu astept sarbatorile. Anul asta nu stiu ce am sa fac, unde am sa fiu, nici chef n-am de sarbatorit. sad.gif
ramonavlas
Salutare. Am ajuns si eu acasa, am mancat si acum v-am terminat de citit.
Nici azi nu am ajuns la servici ca am fost la manichiura, epilat si apoi in orash.......
Da maine....am ce recupera.
Michelle, rezultatele le aflu vineri in cel mai fericit caz sau la sfarsitul lunii cel mai tarziu.
Eu, felicitari pt mashinuta si sa o stapaniti sanatoshi........
Antonia, felicitari pt permis si bun venit in clubul soferilor........ Eu sunt innebunita dupa condus. Ma relaxeaza f tare.
ady_raluk
tulip, insanatosire grabnica pt Timeea...imi pare rau ca e bolnavioara si ca face injectii...stiu prin ce treci ca am trecut si eu cu alexu meu prin asa ceva.. pupic.gif
michelle
Gigelu, felicitari pt masinuta!! cheer.gif Sa o stapaniti sanatosi!
Antonia, bravo pt carnet!! give_rose.gif Vii duminica la intalnire?
Annais, poti pune 0.5p/lingura de orez fiert, 1p/perisoara.
Himere, nu am gasit pastrama de porc nicaieri.
Monic
Dana, tu ai primit PM? v-am zis ca azi am zi de PM. Cine n-a primit sa se astepte )).gif

Ramona, cum a fost cu Potentialul? Cand expira termenul? wink1.gif
daconst
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 06:07 PM) *

Dana, tu ai primit PM? v-am zis ca azi am zi de PM. Cine n-a primit sa se astepte )).gif

Da,am primit,doar ca n-am raspuns. grin.gif
Eu.
[color=#660000]
CITAT(michelle @ 21-11-2006, 06:05 PM) *

merci, Michelle!
eu intrebam de pastrama blushing.gif am papat la pranz cu mamaliguta si nu stiu cum sa o punctez. avea 200g

DEEA, ai MP.
dany
Wooww....ce de-a evenimente pe aici .Deci :

Gigelu..sa folositi sanatosi masina si sa va poarte pe unde vreti voi si fara neplaceri.
Antonia...felicitari !!!!
Raluk...capul sus !! se mai intampla si din astea.
Oti....ti-am spus eu ca te vor bombarda fetele cu intrebari lol.gif
Himere...data viitoare sa-i faci in cuptor )).gif .Ies tare buni,crocanti.

Ok,intrebare : CINE asteapta Sarbatorile /Rev ? Cine nu asteapta ...am vazut )).gif
Monic
CITAT(danyhoney @ 21-11-2006, 05:09 PM) *

Gigelu..sa folositi sanatosi masina si sa va poarte pe unde vreti voi si fara neplaceri.

Ok,intrebare : CINE asteapta Sarbatorile /Rev ? Cine nu asteapta ...am vazut )).gif

Danyhoney, tu astepti?
dany
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 03:10 PM) *

CITAT(danyhoney @ 21-11-2006, 05:09 PM) *

Danyhoney, tu astepti?

Buna intrebare.....E clar ca abia astept sa decorez casa dar restul.....nu stiu,deocamdata nu ma gandescla sarbatori.
himere2005
sunt bunicei...acum nu stiu cum erau la gust daca ii mincam cruzi lol.gif
doar sa fac odata cartofii aia la cuptor, impreuna cu fish-fingarul asta

monic, cine nu a primit sa astepte mult si bine )).gif
antonia05
CITAT(michelle @ 21-11-2006, 05:05 PM) *

Antonia, bravo pt carnet!! give_rose.gif Vii duminica la intalnire?
Annais, poti pune 0.5p/lingura de orez fiert, 1p/perisoara.

Da, as veni dar duminica sunt invitata la ziua unei prietene.Spuneti unde va intalniti si la ce ora Duminica si poate voi reusi sa vin.Mi ar facea mare placere sa ne revedem.Pupici si multumesc!!! hug.gif
himere2005
si eu de abia astept sa fac coronita si zorzoane pentru casa ca nu ma las asa usor lol.gif
michelle
Gigelu, am gasit valori pentru curcan si vita, intre 2.5-3.5p/100g
dany
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 03:12 PM) *

monic, cine nu a primit sa astepte mult si bine )).gif

Adica si eu lol.gif
Monic
Dany, ti-ai luat vopsea? de care?
dany
Mi-am luat,Monic....roscat si pentru suvite.Acum astept sa ma hotarasc care sa o pun pe par unsure.gif
Anna
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 01:14 PM) *

eu am intrat in gasca de abia la sf. lui februarie, inep. lui martie si nu cunosc povestea. ce bine de voi ca va cunoasteti de mult timp.

eu nici pina in ziua de azi nu stiu despre ce PM era vorba ca in ultimele 3 zile am primit doar unul de la deea )).gif

Ce e cu PM-urile astea? Spuneti-mi si miee )).gif daca nu e secret ceva blushing.gif
ramonavlas
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 06:07 PM) *

Pana acum e super bine cu el. Azi noapte am dormit pt prima data impreuna, saptamana trecduta cat am avut examenele am simtit ca a fost alaturi de mine mult mai mult decat ma asteptam.
De termen nu stiu ce sa zic....
WE asta vrem sa mergem la Cluj si dup-aia cred ca am sa ii spun ca asa nu mai continuam........
Mi-e cam frica dar....o sa o fac si asta. Mai bine sufar acum decat mai tarziu..........
Anna
CITAT(himere2005 @ 21-11-2006, 02:03 PM) *

deea, tu ce pate vegetal ti-ai luat? am cautat si cu greu am gasit in kaufland pate vegetal. am gasit numai de la scandia sibiu cu ciuperci si are 8.8 puncte tot pateul (120g)

eu mi-am luat de la Campofrio pateu vegetal cu masline e bun la gust ( nu se compara cu cel nevegetal da e ok) si are 100 gr si daor 4.6 pct.
Mai era cu ciuperci, ardei iute ..si inca ceva sortimente,
May
PM inseamna private message/mesaj privat si este o optiune pe care o ai si tu annaiss atunci cand vrei sa ii spui ceva cuiva de pe forum in privat. Se afla sub avatarul tau

Ce mai faceti fetele? Eu cred ca sunt singura care nu o sa fac cadouri de sarbatori grin.gif
ady_raluk
danyhoney iti multumesc...asta incerc sa tin capul sus..dar e greu, am trait niste momente pe care incerc din greu sa le uit si sa nu mai plang.., dar stiu ca toate trec si ca atunci cand ti se "face" rau e bine sa nu raspunzi cu aceeasi moneda, asa ca incerc sa raman buna in continuare pupic.gif
anaoi
dylly a semiscapat de nemti...dar acum suntem in ceata ca nu stim unde sunt.....

asteptam cu interes maxim sa vedem daca mai apar sau nu azi la birou
ady_raluk
danyhoney..ma uit la avatrul tau si ma gandesc ca mi se potrivea de minune azi dimineata sad.gif
uka
nu esti singura... desi cred k am sa le iau... desi nu or s afie acasa...
revelionul il astept mai mult sau maiputzin...
desi am sa lucrez theo a zis k o sa vina sa stea cu mine, sa facem un rev in 2 la scarbici biggrin.gif
sper sa afcem ceva romantic, nu o sa avem tv ceea nu e f dragutz.. o sa avem muzik, si am sa iau mancarica d acasa biggrin.gif si bautura evident, printre telef merge si sarbatorit putzin, nu?
dk nu eram la serv asteptam cu nerabdare si rev.. imi place atmosfera, artificiile sunt dragutze mai putzin pocnitorile... dar...
d asta imi e cel mai groaza cand or incepe sa se cumpere pocnitorile, o sa mor d nervi......

ai grija d tine raluk... capul sus
stii k suntem aici
michelle
CITAT(ady_raluk @ 21-11-2006, 04:37 PM) *

danyhoney..ma uit la avatrul tau si ma gandesc ca mi se potrivea de minune azi dimineata sad.gif

Raluk, incearca sa fii optimista give_rose.gif
Umerii nostri lati au loc pentru toate capetele pupic.gif
anaoi
Danyhoney...ROSCATUL ...ca sa fii ca dylly

ady raluk....mare stapanire ai sa nu raspunzi cu aceeasi moneda.

Monic, deja am scris 3 randuri... biggrin.gif am obosit
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.