Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
Ady, hug.gif capul sus!Noi suntem alaturi de tine!
anaoi
CITAT(michelle @ 21-11-2006, 06:39 PM) *

CITAT(ady_raluk @ 21-11-2006, 04:37 PM) *

danyhoney..ma uit la avatrul tau si ma gandesc ca mi se potrivea de minune azi dimineata sad.gif

Raluk, incearca sa fii optimista give_rose.gif
Umerii nostri lati au loc pentru toate capetele pupic.gif

oho, si inca cum....
Monic
PM credeam ca e sindrom premenstrual lol.gif

CITAT(anaoi @ 21-11-2006, 05:39 PM) *

Danyhoney...ROSCATUL ...ca sa fii ca dylly

ady raluk....mare stapanire ai sa nu raspunzi cu aceeasi moneda.

Monic, deja am scris 3 randuri... biggrin.gif am obosit

cel cu suvitze ca sa fii ca mine cheer.gif
michelle
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 04:42 PM) *

Eu stiam ca sindrom premenstrual e PMS blum.gif
ady_raluk
va multumesc mult de tot tuturor...intradevar sunt foarte echilibrata si in general ofer si al doilea obraz daca e nevoie...dar mi se pare ca ziua de ieri a intrecut un pic chiar si limitele mele de bunatate. nu vreau sa pov, pt ca nu cred ca intereseaza pe cineva si nu vreau sa intristez si pe altii.. inca odata VA MULTUMESC pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
Tulip
Fetelor,nu stiti nimic de Alandana?
anaoi
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 06:42 PM) *

CITAT(anaoi @ 21-11-2006, 05:39 PM) *

Danyhoney...ROSCATUL ...ca sa fii ca dylly

ady raluk....mare stapanire ai sa nu raspunzi cu aceeasi moneda.

Monic, deja am scris 3 randuri... biggrin.gif am obosit

cel cu suvitze ca sa fii ca mine cheer.gif

pe pariu ca se face roscat cu suvite?
Monic
Danyhoney, acum sa vedem cum te imparti naughty.gif
sa n-o superi nici pe Dylly, nici pe mine unsure.gif
Dylly, intre noi doua fie vorba, secret.gif cred ca i-am `copt-o` la Danyhoney )).gif grin.gif
anaoi
CITAT(ady_raluk @ 21-11-2006, 06:45 PM) *

va multumesc mult de tot tuturor...intradevar sunt foarte echilibrata si in general ofer si al doilea obraz daca e nevoie...dar mi se pare ca ziua de ieri a intrecut un pic chiar si limitele mele de bunatate. nu vreau sa pov, pt ca nu cred ca intereseaza pe cineva si nu vreau sa intristez si pe altii.. inca odata VA MULTUMESC pupic.gif pupic.gif give_rose.gif

nope
himere2005
dan m-a sunat ca a luat calutul, pot sa stau linistita ca nu a luat vreo bucata de hard ceva lol.gif
imi pare rau raluk a nu esti optimista inca, dar vor veni si zile mai bune give_rose.gif
mie imi placea inainte revelionul, imi placea sa ma gatesc sa ma dau mare in stamba, dar in ultimul timp ori nu ne-a mai invitata nimeni ori ne-au cam tras taca prietenii. e dezamagitor, dar real.
anaoi
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 06:46 PM) *

Dylly, intre noi doua fie vorba, secret.gif cred ca i-am `copt-o` la Danyhoney )).gif grin.gif

se rade in cap, ca sa nu mai aiba ce vopsi....punk s eface si nu pune numai roscat sau suvite....
michelle
CITAT(Tulip @ 21-11-2006, 04:46 PM) *

Fetelor,nu stiti nimic de Alandana?

nop, nada
Monic
CITAT(michelle @ 21-11-2006, 05:43 PM) *

CITAT(Monic @ 21-11-2006, 04:42 PM) *

Eu stiam ca sindrom premenstrual e PMS blum.gif

vreti sa ziceti ca nu cate un sindrom premenstrual unsure.gif v-am trimis eu azi? )).gif
Doaaaamne ce prostii vorbesc pope.gif
de la voi mi se trage ca m-ati molipsit

CITAT(anaoi @ 21-11-2006, 05:47 PM) *

CITAT(Monic @ 21-11-2006, 06:46 PM) *

se rade in cap, ca sa nu mai aiba ce vopsi....punk s eface si nu pune numai roscat sau suvite....

si vrem si pozeeee cheer.gif
uka
asa cum fiecare ne spunem pasul pe aici ( cel putzin eu... deja cred k am innebunit p toata lumea) nu vad d c ne-ai deranja tu?
si eu sunt cam acelasi gen k tine... si eu intorc obrazul dk e nevoie...
ramonavlas
Raluk, cum zicea si Uka, poti sa ne povestesti linistita. Si daca putem sa te ajutam cu o vorba buna, sunt sigura ca toate o vom face.
Capul sus!!
Monic
CITAT(uka @ 21-11-2006, 05:50 PM) *

asa cum fiecare ne spunem pasul pe aici ( cel putzin eu... deja cred k am innebunit p toata lumea) nu vad d c ne-ai deranja tu?

Uka, da` pm-urile ti le citesti? )).gif

CITAT(Monic @ 21-11-2006, 05:52 PM) *

Ok, cine n-a primit sa ridice mana )).gif
uka
si dk nu vrei sa umplii paginile pe mess trim si u cate un pm biggrin.gif sau p mess ne gasesti...
hai fruntea sus si dk simtzi nevoia sa vb o vei face si sunt sigura ca te vei simtzi mai bine
sau dk vrei deskide subiect separat biggrin.gif
Monic

Anna
CITAT(Maybeline @ 21-11-2006, 06:32 PM) *

PM inseamna private message/mesaj privat si este o optiune pe care o ai si tu annaiss atunci cand vrei sa ii spui ceva cuiva de pe forum in privat. Se afla sub avatarul tau

Ce mai faceti fetele? Eu cred ca sunt singura care nu o sa fac cadouri de sarbatori grin.gif

Aaaa..stiu ce e PM, insa aici tot vorbeau fetele ziceai ca e un soi de retea, daca s-a primit mesaju, daca l-a trimis daca a rasapuns...si cum eu sunt f curioasa blushing.gif
michelle
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 04:52 PM) *

Io! Io! w00t.gif
Ce primim bun?
anaoi
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 06:52 PM) *

eu nu am primit nici , nici, buf
Tulip
Monic,esti in mare forma azi lol.gif lol.gif lol.gif
uka
ti-am raspuns...
probabil k primesc notificare mai tz p mail k nu m-a anuntzat nimic
michelle
CITAT(Tulip @ 21-11-2006, 04:54 PM) *

Daca s-ar slabi din asta, sa vezi de casuta plina cu MP-uri am avea toate tease.gif
Anna
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 06:52 PM) *

M-ati inebunit mai cu Pm-urile astea lol.gif )).gif
Vreau si eu unu ...macar in varianta DEMO grin.gif grin.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 21-11-2006, 04:55 PM) *

CITAT(Tulip @ 21-11-2006, 04:54 PM) *

Daca s-ar slabi din asta, sa vezi de casuta plina cu MP-uri am avea toate tease.gif

da da da )).gif )).gif )).gif
uka
)).gif crazy.gif

c agitatzie p aici ....
himere2005
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 06:53 PM) *

multumim am inteles din prima tease.gif
alandana
Cu scuzele de rigoare pentru absenta indelungata - am trecut sa va salut. blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif

anaoi
yuuupppppppppppyyyyyyyyyyy cheer.gif
uka
apropo de lup
eu cred k ne citeste din umbra...
michelle
CITAT(alandana @ 21-11-2006, 04:57 PM) *

Cu scuzele de rigoare pentru absenta indelungata - am trecut sa va salut. blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Vorbeam de lup, si lupul la usa pupic.gif
Tulip
CITAT(alandana @ 21-11-2006, 04:57 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
tocmai acum te-am pomenit!esti ok?
Monic
Uka, am rosit toata blushing.gif
Michelle adevarul e ca m-am bagat in seama cu fetele ca n-am mai facut-o demult hug.gif
Himere mi-a dat adresa ei, Dana mi-a spus de vremea de-acolo wink1.gif , pe Tulip am chemat-o sa lucreze cu mine blum.gif , iar Uka mi-a spus de tarifele firmei la care lucreaza.
Na blum.gif ca m-am confesat
uka
d c ai rosit?
blum.gif
astea sunt tarifele si ptr mobil 20.7 biggrin.gif
si mai e o varianta dar...iti dau pm
alandana
Eu nu reusesc sa ma mobilizez sa dau jos ultimele kilograme. M-am stabilizat la 53 si indiferent cate porcarele am bagat in mine pare ca s-a intepenit cantarul.. Tot zic ca de luni gata o iau de la capat dar... Nu-mi regasesc motivatia. Poate acum ca v-am regasit... regasesc si dorinta de a ajunge la 50 kg.

In rest munca, munca, munca , munca...
ramonavlas
Alandana, bine ai revenit cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
Mihaita ce mai face? A mai slabit?
himere2005
alandana, mai multe fete ne-am reapucat de numarat, printre care si subsemnata, si de data asta suntem serioase, asa ca sper sa ai exemple bune in meniu
alandana
Incerc sa citesc din urma sa vad ce-ati mai facut.
Parca vad si ceva nume noi pe aici.
Anna
Meniu pe ziua de azi!

mancare telina 2
1 fel paine 0,6
salata de varza 0

banana 1
ciorba perisoare 4,5
salata orientala 4

2 fel paine 1,2
br top 1,3
pateu 1,2

mere 0

iaurt 1
cereale 1

total 17,8

Gata am fugit, intru pe la 7 8 cand ajunge iub acasa blum.gif pana atunci m-am bagat la studiat pupic.gif hug.gif
alandana
Mihaita s-a stabilizat si el la 60 si asteapta sa o iau eu de la capat sa continue si el. Oricum mananca mult mai putine dulciuri - e mult mai atent cu meniul lui.
ramonavlas
Annaiss, cum e mancarea de telina? Ce contine de ai punctat cu 2? Spor la invatat.....
alandana
Cred ca voi imi lipseati ca sa imi regasesc ambitia.

Miha ce ai facut cu operatia?
himere2005
ultima data cind ai intrat se vorbea numai de copii si nunti, acum mai pomenim si de dieta, numaram si bineinteles ca si atunci si acum tot despre ziua biancai si sarbatori le povestesc fetelor, ca s-au saturat saracele )).gif cred ca de abia asteapta sa treaca tease.gif
michelle
Bine, am aproape o luna de la operatie. In we merg la Bucuresti pt consultatie.
Am deschis un subiect separat daca vrei sa afli mai multe amanunte.
himere2005
alandana, cind ai timp intra aici
http://forum.oneden.com/Intalnirea-neuronilor-t556-s75.html
la mijlocul paginii este un link, si acolo o sa vezi poze de la intilnire, fetele din bucuresti s-au intilnit cu miha, iar pe pagina urmatoare ai un link catre un filmulet de pe Youtube tot cu fetele
ENJOY
anaoi
yuhuuu dylly pleaca acasa....pe maine
danyhoney
CITAT(Monic @ 21-11-2006, 03:46 PM) *

M-ati innebunit !!!!!!!!!!!!!!!! Rad ca nebuna pe aici... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Dylly...eu sunt roscata acum ...chestia e ca vreau sa ascund firele albe....

Hai,toata lumea sa-si dea cu parerea ...vad ce culoare are mai multe voturi si asa ma fac lol.gif
himere2005
antonia, ce mai face ala mic? mie tare dragalas mi se pare. eu as vrea sa intri mai des pe la noi, dar nu stiu daca ai timp rolleyes.gif ce i-ai luat/iei de Craciun?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.