Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 5
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Nessie
Ati cerut casuta noua si s-a rezolvat! biggrin.gif Sper sa va simtit macar la fel de bine aici cum v-ati simtit si in cea vechea.
danyhoney
Na,ca ne-am mai facut cu o camera cheer.gif cheer.gif cheer.gif welcome.gif .sa vedeti ce viloi,palat....ne facem pana la Revelion cheer.gif band.gif
Deea
Pup fetele!

ma bucur ca va plac meniurile mele...acum tin post asa ca o sa se cam modifice putin, azi am chef de paste cu ciuperci si sos. Am inceput sa notez si ce mananc, sa vad de curiozitate cam cate puncte mananc pe zi...numai dimineata am mancat de 7 puncte...pana diseara sa vedem in ce stadiu ma prezint.

Ella imi pare rau ca nu s-a rezolvat ieri.

ufff....nu stiam de ce-mi da eroare....scriam in camera nr.4

Bine v-am regasit in noua camera!
Anna
YUPIII o noua camera yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Daca merge tot asa , ne facem hotel si fiecare are camera ei wink1.gif
cheer.gif cheer.gif party.gif band.gif cheers.gif partytime2.gif
ramonavlas
Bine v-am gasit si eu in casutza noua......ma rog, camera noua.
Eu ma duc imediat la al doilea examen. M-am machiat, ma imbrac si am plecat. Sa aveti spor la lucru, la scris si la ce mai faceti.
V-am pupat si vin cu vesti diseara........
Tulip
Yupiii,casuta noua! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Harnicute mai suntem,fetelor!
Pisik
CITAT(Deea @ 16-11-2006, 02:00 PM) *

Pup fetele!

ma bucur ca va plac meniurile mele...acum tin post asa ca o sa se cam modifice putin, azi am chef de paste cu ciuperci si sos. Am inceput sa notez si ce mananc, sa vad de curiozitate cam cate puncte mananc pe zi...numai dimineata am mancat de 7 puncte...pana diseara sa vedem in ce stadiu ma prezint.

Ella imi pare rau ca nu s-a rezolvat ieri.

ufff....nu stiam de ce-mi da eroare....scriam in camera nr.4

Bine v-am regasit in noua camera!

Ce-ai papat? Inspira-ne cu meniuri de post; eu tin numai miercurea si vinerea; pt maine am un fel de ciulama de ciuperci (de fapt emai mult o manacrica nu o lingura de faina si una de ulei) si sper sa imi pot face mamaliga diseara.
Sapt viitoare imi fac si eu paste cu rosii ca nu mai tine, am o pofta de mooooooooooooooor
michelle
Bine v-am gasit in noua camera! cheer.gif
Himere, nu am idee de diferenta, data trecuta am fost cu intercity dus-intors si a costat 110 RON
Pisik, poate ajungeti duminica dupa amiaza si vii la intalnire naughty.gif
nusarich
bine v-am regasit in noua camera! la mai multe!
eu pe 28 imi fac prima rezectie la un dinte pe care am o lucrare, o sa fiu asa de umflata dupa... deja am fost avertizata de umflaturi si vanatai... o sa zica lumea ca m-am batut cu baietii din cartier... vava.gif
himere2005
mai, lipsesc si eu o clipa si nu va mai gasesc...v-ati multat in casa noua ca sa scapati de mine blum.gif ...v-am spus eu ca va gasesc cu luminare laugh.gif
Deea
Pisik, azi dimineata am mancat pate de post, dulceata, margarina si paine, la pranz paste cu ciuperci si sos de rosii iar seara ...inca nu stiu, sa vad cat imi e de foame.
maine cred ca mananc orez cu mix de legume la pranz si pt. dimineata si seara imi fac salata de vinete cu maioneza de post plus vesnicul pateu de post biggrin.gif
himere2005
de la ce firma e pateul? am auzit ca cel mandy cu ciuperci ar fi bun. o sa caut si eu.
MagdaC
Wow! casuta noua!!
la cat mai multe casute si kg pierdute !!! )).gif
Pisik
CITAT(Deea @ 16-11-2006, 02:20 PM) *

Pisik, azi dimineata am mancat pate de post, dulceata, margarina si paine, la pranz paste cu ciuperci si sos de rosii iar seara ...inca nu stiu, sa vad cat imi e de foame.
maine cred ca mananc orez cu mix de legume la pranz si pt. dimineata si seara imi fac salata de vinete cu maioneza de post plus vesnicul pateu de post biggrin.gif

maioneza de post o cumperi? cat o punctezi? am vaz si eu ieri maio fara ou dar avea multa grasimi
pateul cat il punctezi?
Deea
CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 02:22 PM) *

de la ce firma e pateul? am auzit ca cel mandy cu ciuperci ar fi bun. o sa caut si eu.

acum am luat de la Hame
du-te la Metro ca au de toate felurile posibile si imposibile.

in medie ies cam 6 puncte la 100g de pateu.

maioneza de post aia fara ou are 11.9 puncte/100g si 1.8 pe 15 grame/lingura...cam mult dar eu pun maxim 2 linguri in salata de vinete si nu prea pun ulei.
ina_ceva
Himere, eu am papat de dimineatza pate Sibiu vegetal cu ardei si e bun; de la mandy am mancat o data si nu mi-a placut deloc, depinde de gusturi blum.gif . Cel de la Sibiu are 7.4 pcte pe 100gr.
himere2005
asta de la Hame e bun? nu stiu de care sa iau ca eu in primavara m-am zgircit si am luat o ieftinitura si a fost bleah, cred ca depinde foarte mult si de ce baga in el...cred ca firmele care se respecta il fac mai bun, sper )).gif
Deea
CITAT(ina_ceva @ 16-11-2006, 02:28 PM) *

Himere, eu am papat de dimineatza pate Sibiu vegetal cu ardei si e bun; de la mandy am mancat o data si nu mi-a placut deloc, depinde de gusturi blum.gif . Cel de la Sibiu are 7.4 pcte pe 100gr.

ce mult...eu am calculat cand am fost la Metro dupa informatiile de pe pateurile de la Scandia si ieseau intre 5.8 si 6.2 puncte...de asta am zis 6 media
himere2005
mai bine ne facem noi un pic de pofta din pufuleti, dar nu stiu daca iesim mai bine smile.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 02:28 PM) *

asta de la Hame e bun? nu stiu de care sa iau ca eu in primavara m-am zgircit si am luat o ieftinitura si a fost bleah, cred ca depinde foarte mult si de ce baga in el...cred ca firmele care se respecta il fac mai bun, sper )).gif

depinde de gust, cum a zis si Ina, mie imi place ca nu e fainos...sper ca intelegi ce vreau sa zic biggrin.gif
ina_ceva
Maioneza de post am de la Hamker si are 1.1p pe 15gr (1 lg)
Deea
CITAT(ina_ceva @ 16-11-2006, 02:30 PM) *

Maioneza de post am de la Hamker si are 1.1p pe 15gr (1 lg)

pai din aia am si eu, scrie pe ea 413 calorii si 45 grasime, mie asa mi-a iesit 11.9/100g, 1.8/15g ... pe a ta ce scrie?
himere2005
eu as fi vrut sa fac diseara salata beuf . paote fac mai multa si azi maninc si cu o bucatica de carne in ea si miine cu maioneza de post
himere2005
ia uitati ce idee de tort am gasit pentru ziua biancai lol.gif sau mai bine o pastrez pentru Dan naughty.gif
aici
ina_ceva
CITAT(Deea @ 16-11-2006, 12:33 PM) *

pai din aia am si eu, scrie pe ea 413 calorii si 45 grasime, mie asa mi-a iesit 11.9/100g, 1.8/15g ... pe a ta ce scrie?

Ma voi uita cand ajung acasa; poate ma insel unsure.gif
himere2005
o lingura plina cu carne de pui fiarta maruntita e suficient 0,5p? dry.gif

ce porcarie sad.gif
Anna
Realizezi ca traiesti in anul 2006 fiindca.....
1. tastezi numarul PIN, fara sa vrei, la cuptorul cu microunde.

2. de ani de zile nu ai mai jucat solitaire cu carti reale

3. ai o lista cu 15 numere de telefon ca sa iti suni familia formata din 3 persoane

4. trimiti un mail colegului care sta linga tine

5. ai pierdut contactul cu prietenii fiindca nu ai adresele lor de e-mail

6. te intorci dupa o zi lunga de lucru acasa si raspunzi la telefon cu numele firmei

7. formezi 0 la telefon ca sa primesti informatii

8. esti de 4 ani la locul tau de munca, dar pentru 3 firme diferite

10. toate reclamele de la TV arata si o adresa de web

11. intri in panica cind realizezi ca ai plecat de acasa fara mobil si te intorci din drum ca sa-l iei

12. te trezesti de dimineata si deschizi outlook-ul inainte sa bei cafeaua

13. inclini capul, ca sa zimbesti ;-)

14. citesti textul asta si rinjesti

15. mai rau, stii deja ca vei trimite mailul acesta mai departe

16. esti prea ocupat ca sa iti dai seama ca din lista lipseste punctul 9

17. te mai uiti o data pe lista, ca sa vezi daca intr-adevar punctul 9 lipseste

.... si acum rizi....

Pe o strada din Scotia se intampla un accident rutier. Un turist iese de pe carosabil si da cu masina intr-un pom.
Omul se taraste afara din masina si ramane intins in iarba. Un scotian trece pe jos prin apropiere. Se duce la accidentat si intreaba:
- Sunteti asigurat?
- Da, raspunde acesta cu greu.
- Aveti o asigurare si pentru persoanele aflate in masina?
- Daaaa....
- Aveti ceva impotriva daca imi ravasesc putin hainele si ma intind langa dumneavoastra?
lol.gif
himere2005
lol.gif lol.gif bune bancurile cheer.gif
anaoi
radem toata firma
Deea
Trai banucrile...primul foarte adevarat...nu stiu daca sa rad sau nu...eu ma regasesc f. bine in el.
anaoi
yeap...dylly la fel....si s-a hotarat sa rada bine la al doilea banc....

nu sta sa se gandeasca prea mult la chestii rasul-plansul. el trece direct la ras
Pisik
am pofta de dulciuri rau de tot; poate si fiindca am intrat pe culinar si ce am gasit pe acolo, mama mama...
ce mi-a facut pofta rau: ciocolata de casa, cred ca ma chinui si fac, dar la cate retete vreau eu sa fac de sarbatori ar trebui sa incep de pe acuma
himere2005
te iei cu mine de mina, in cazul meu pentru bia. eu nu o sa fac f. multe dulciuri ca nu se maninca, va spun din experienta si o sa insist pe aperitive interesante
Pisik
Eu am o lista mare mare pt Craciun:
- aperitive: eclerele lui Himere cu pasta branza; crenvusti in foetaj, placinta cu carne (plus alte platouri dar inca nu m-am gandit ce)
- sarmale
- o friptura mai deosebita - trebuie sa ma documentez, ceva pui mi-ar placea sau porc in stil chinezesc eventual, mai vad eu
- dulciruri: fursecuri steluta, cornukete fragede, tort (nu stui daca cu nutella sau de biscuiti), prajitura (am vreo 3 retete in vedere), ciocolata de casa, paine cu fructe confiate

Deci ori nu mai dorm noaptea, concediu nu pot sa imi iau, so....e cam naspa doh.gif dar vad eu
Sexymom
Salutare la toata lumea.
Fetelor am gatit napii. Sunt super la gust chiar daca am ras noi ieri toata ziua de ei )).gif
I-am pregatit impreuna cu morcovi, mazare, telina si cartofi, taiati cubulete si serviti cu peste la gratar. Pana la urma am renuntat la friptura de porc.
Uite asa am mancat din eiImagine
Anna
Bin Laden se uita la turnul din Pisa, trage doua fumuri de tigara si
spune in scarba: "Amatori!"

Dimineata. Autobuzul pleaca din statie, dupa el alearga o doamna si
striga:
- Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru!
Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune,
bucuroasa:
- Am reusit... Asa, biletele la control!

Samuel, evreul, se duce la Banca Israeliana.
- Buna ziua, Samuel, il saluta respectuos angajatul bancii.
- Buna ziua. Am venit sa solicit un credit de 1 dolar.
- 1 dolar?? Dar, Samuel, iti retarg aceasta suma din oricare cont de-al
tau, fara nici o problema.
- Nu, eu vreau un credit de 1 dolar, suma pe care o rambursez intr-o
luna. Daca nu-mi dai creditul, Samuel retrage de la voi toti banii,
toate bijuteriile, retag totul.
- Dar, Samuel... Bine, daca vrei acest credit, ti-l dam. Uite hartiile
pe care trebuie sa le semnezi.
- Care este dobanda?
- 3% pe luna.
- OK, dar vreau sa-mi las BMW-ul garantie.
- Nu, Samuel, nu este nevoie. Conturile pe care le ai sunt garantia
suficienta.
- Daca nu-mi luati drept garantie BMW-ul, eu retrag toti banii de la
voi, toate investitiile, bijuteriile, tot.
- OK, Samuel, puteti lasa BMW-ul personal drept garantie, timp de 30 de
zile, in parcarea subterana a Bancii.
- Perfect!
Samuel se duce fericit acasa si-i spune sotiei sale:
- Ruth, Ruth, putem pleca linistiti in concediu, am facut rost de
parcare cu 1,03 $ o luna intreaga!

Am primit si eu pe mail si m-am amuzat... ma bucur ca v-au placut hug.gif
himere2005
eu zic sa luam si noi 1 data sa vedem cum sunt napii. cine se sacrifica? )).gif
Tulip
Sexy,poze ai uitat sa faci?sau nu mai era cazul...... )).gif )).gif )).gif
himere2005
tulip, tu cind iesi cu fata la plimbare unde mergeti, ce faceti? poate imi mai dai idei.
Anna
fetelor ce liniste e pe aici?
Himere, Tulip, Deea, Irinush...ce va mai fac copilasii, sunt asa scumpi toti, si inventivi sa puneti poze cu ei cand mai fac traznai baby.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 01:35 PM) *

tulip, tu cind iesi cu fata la plimbare unde mergeti, ce faceti? poate imi mai dai idei.

Mie imi place sa ma duc in magazine )).gif )).gif )).gif spre disperarea lui tati wink1.gif
Ne mai plimbam prin cartier,in fata blocului,facem piata impreuna....nimic deosebit naughty.gif
himere2005
eu astept sa se trezeasca fata sa plec in cautare de napi )).gif ..glumeam, evident...ma duc in piata sa mai cumpar niste legume sa fac salata aia beuf si o salata proaspata as minca, cu iaurt dietetic peste blum.gif
michelle
Un tanar ajunge emotionat acasa si o anunta pe maica-sa ca e indragostit si ca se insoara, dar ca sa fie prezentarile mai emotive aduce acasa trei fete foarte frumoase si ii zice maica-sii sa ghiceasca care e aleasa inimii.
Dupa cateva minute la o cafeluta mama zice:
- Aleasa ta este fata asta din mijloc.
La care fiul surprins intreba:
- Cum de ai ghicit?
Mama raspunde:
- Pai de asta nu-mi place!
Anna
si cu mine mergea mama sa facem piata impreuna cand eram mica, avem eu un cos al meu in care imi punea din cumparaturi, si eram tare mandra, si deseori ma vedea cu cate o vanata in gura, cu cate un ardei...de atunci mi-era foame si nu puteam sa astept sa fie gatite .. naughty.gif
himere2005
a...de fapt fata ta merge...si te duci fara carut? cu masina? sau pe jos? poate ea sa mearga atit de mult? a pe mine asta ma enerveaza..carutul, iar de carat in brate 10 kg nu ma incumet

pentru nostalgici
http://www.craciun.ro/
daconst
Bine mey,ca plec si eu la cumparaturi si cind vin ma trezesc singura...frumos va sade. )).gif
Ma miram de ce-s singura pe subiectul ala...cind colo deja voi faceti cheful de casa noua.
Sa ne traiasca...bine ca n-avem nevoie de meseriasi s-o renovam.Dar cred ca ne rezolva Ella la faza asta. lol.gif
himere2005
la suprapret, bine'nteles lol.gif
Anna
yuhuuu...fetili??? unde sunteti mey? ati plecat toate? cry.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 16-11-2006, 01:21 PM) *

eu zic sa luam si noi 1 data sa vedem cum sunt napii. cine se sacrifica? )).gif

eu, eu ma sacrific
in we

Ina, sper ca vii si tu cu o glumitza
MagdaC
Fetelor, dati-mi si mie o idee. Cat as putea sa punctez 2 clatite cu umplutura de pui si ciuperci? blink.gif
Mercic frumos
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.