Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: O piscina umpluta cu lichid ne-newtonian
OneDen.com > Etc > Zambiti, va rog!
Nessie
Niste tipi de la o televiziune Spaniola au amestecat cu ajutorul unei betoniere si au pus intr-o piscina "cornstarch" (habar n-am ce e aia huh.gif ) si apa. Lichidul rezultat se cheama Lichid ne-newtonian si are proprietatea ca atunci cand asupra lui se aplica o tensiune se comporta ca un solid. Cool! cool.gif
himere2005
super!!! o sa pregatesc o astfel de piscina pentru sotul meu grin.gif poate-i vine mintea la cap blum.gif
monica
cornstarch este o faina alba de porumb utilizata la bucatarie pentru a face sosurile si supele mai groase.deci baietii aia s-au spalat pe picioare intr-o supa )).gif nefiarta.ce nu face omul pentru audienta doh.gif
Nessie
ohmy.gif Se foloseste la supa?? Si cum se comporta supa respectiva cand incerci sa bagi lingura in ea? )).gif Eu ma gandeam ca e un compus chimic ceva.
Asa e si mai tare ce au facut baietii aia, pentru ca se demonstreaza ca orice gospodina poate fi un om de stiinta. lol.gif
monica
habar nu am cum cum se comporta supa, dar nu cred ca demonstreaza ca orice gospodina poate fi om de stiinta.poate doar genul "mad scientist".decat sa mananc din mana unei asemenea gospodine...pai ce-s eu, cobai?daca nu-i reuseste supa si sar in aer la prima lingura? sad.gif nu mi-ar parea rau ca nu am apucat sa gust si din alte experimente?
Loredana
Cornstarch este un tip de apret(din porumb,probabil)
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.