CITAT(alex25 @ 05-07-2006, 10:26 AM)

... Intre timp, a plati rata la banca 300-400 euro/luna ca mai apoi sa ramai cu un apartament, e mai bine decat sa platesti 200-300 euro/luna pe care n-ai sa-i recuperezi niciodata...
Sunt complet de acord cu tine. Numai ca eu platesc sub 100E chirie, si in cazul de fata e o diferenta pana la 3-400E. Cu diferenta asta imi permit sa-mi rezolv alte probleme, si eventual o s-o adun pentru avans la banca.
CITAT(alex25 @ 05-07-2006, 10:26 AM)

...apartamentele nu cred sa se ieftineasca vreodata, in capitala vor veni tot timpul din ce in ce mai multi oameni, cererea va fi mereu mare si chiar din ce in ce mai mare...
Pai eu nu mizez pe ideea ca se vor ieftini apartamentele, ci pe faptul ca imi va spori mie capacitatea financiara (intr-un ritm mai alert

), si in acelasi timp vor aparea mai multe alternative pe piata. Tre sa recunoasteam ca ofertele bancare pentru achizitionarea de locuinte s-au diversificat mult in ultimii ani. Si aceasta tendinta va continua.
Uite o idee: in loc sa te chinui sa iei un credit, amana creditul cu 2-3 ani si incearca sa-ti cresti puterea de cumparare pana atunci.
Parerea mea.