Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal necomestibil
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Anna
CITAT(ina_ceva @ 27-05-2007, 04:06 PM) *

Annaiss, nu conteaza ca ai calcat pe alaturi; trebuie doar sa nu te culci pe o ureche si sa continui in acelasi mod dezastruos ca ieri.
O zi din asta pe luna eu zic ca iti poti permite, asta asa, ca sa mai scapi din "plictiseala" dietei
hug.gif

Ce planuri ai pentru astazi?

Pai azi incerc sa tin corect insa mi-am calculat si nu am cum sa recuperez toate punctele.
Ms ca ma supravegheati pupic.gif
Ina momentan nu am nici un plan, mai invat pt maine si cam atat.
Tu? Pe unde umblii azi? give_rose.gif
ina_ceva
Am scris la neuroni wink1.gif

Am fost numai pe drumuri, sunt super obosita wacko.gif Sper sa mai am timp diseara sa mai invat cate ceva unsure.gif

Nu conteaza ca nu poti recupera astazi, nu trebuie sa recuperezi tot ci cat poti. E bine daca poti economisi cate 4 pcte si sa mai scoti poate niste puncte din sport sau din mers pe jos. Ca eu asa fac, cand vad ca depasesc, bag juma de ora de mers pe jos si ma scot cu 4 pcte wink1.gif
Anna
Da, am vazut ca ai scris la neuroni ca te duci la carul cu bere, nice blum.gif
La ce ai examen si cand? Eu mai am doar 4 examene si gata si anul 3....sper sa fie gata cu bine biggrin.gif
anca veselie
anna cred ca a fost ceva in aer si eu ieri am depasit, nici nu am calculat de cate pct am papat. si azi deja am depasit cu 0.5p. ata ete... mergem inainte cu spor!
Tzutzi80
Buna anna!!! Tocmai citeam ce ai mancat tu mai sus de 8 p....asa ca am coborat repede la magazin si mi-am luat si eu.....si acum devorez devil.gif doh.gif
ina_ceva
CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 10:00 PM) *

Buna anna!!! Tocmai citeam ce ai mancat tu mai sus de 8 p....asa ca am coborat repede la magazin si mi-am luat si eu.....si acum devorez devil.gif doh.gif

lol.gif lol.gif asta e dezmatz in grup blum.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 27-05-2007, 10:18 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 27-05-2007, 10:00 PM) *

lol.gif lol.gif asta e dezmatz in grup blum.gif

Numai daca te duci si tu sa iei una devil.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif in nici un caz blum.gif blum.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 27-05-2007, 10:30 PM) *

lol.gif lol.gif in nici un caz blum.gif blum.gif

Bravoooo cheer.gif Si nu vrei nici din cea cu nuca si artar pe care o pap acum??? devil.gif
ina_ceva
Nici pofta n-am macar wink1.gif
Anna
mai fetelor! Pai asa e frumos Tzutzi? tu iei ca model numai ce nu trebuie din meniul meu blum.gif blum.gif
cand o sa vad postu ala in care sa zica una din voi: "anna, am vazut ca ai papat o salata cu rosii si 2 morcovi si mi-am facut si eu smile.gif " lol.gif lol.gif Voi atentati la ingrasacioase. rusine, rusine ( cine vorbea blushing.gif )
Bravo Ina, bine ai facut ca nu ai papat si tu give_rose.gif
Tzutzi80
pupic.gif pupic.gif pupic.gif ................................ tease.gif
Anna
Meniu partial:

~ sunca pui 100 gr- 2.5 pct
~ 1 fel branza - 1pct
~ 4 fel paine - 2 pct
~ 1 iaurt - 1pct

6.5 pct momentan
Anna

Meniu 29.05.007

~ 1 fel branza - 1pct
~ 4 fel paine - 2 pct
~ 1 fel muschi - 1 pct

~ paste - 4pct
~ branza telemea - 5pct

~ 2 mere - 0pct
15.5 pct pana acum
ina_ceva
clap.gif clap.gif esti pe val blum.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 29-05-2007, 09:22 PM) *

clap.gif clap.gif esti pe val blum.gif

blum.gif blum.gif cheer.gif Ina asa sper si eu. acum imi da dulci pe mess si exercitiile pilates si sa vad ce e de capu lor poate ma apuc de ele. wink1.gif
Tu cum stai? Cum merge cu pastiulutele, ai mai observat schimbari?
ina_ceva
totul e k, a disparut si pofta de mancare wink1.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ina ce pastilute iei?
Annais ia treci cu meniul incoa grin.gif
Anna
CITAT(bubbles @ 30-05-2007, 11:06 AM) *

Annais ia treci cu meniul incoa grin.gif

Pai...

~ 1 fel branza - 1pct
~ 4 fel paine - 2 pct
~ iaurt - 1pct

Si mai vedem ...blum.gif
bubbles
Dar Ina ce pastilute ia ? blink.gif Azi incep si eu o folie noua de anticonceptionale cheer.gif si poate imi scad pofta de mancare blum.gif
ina_ceva
Iau Harmonet, andreea!

Anna, revin cu o completare: mi-au crescut putin si podoabele din fatza, doar ca sunt putin durerosi grin.gif
Anna
naughty.gif Ina Dap, au si efectul asta uneori cheer.gif
axe10
Uitasem ca maine e concertul...incepe la 21?...am inteles ca trebuie sa intram pana in ora 19!
Anna
CITAT(axe10 @ 30-05-2007, 01:29 PM) *

Uitasem ca maine e concertul...incepe la 21?...am inteles ca trebuie sa intram pana in ora 19!

da pana la 19 se intra pe stadion. Si eu cica vin cu potentialu naughty.gif Sa vedem!
Abia astept cheer.gif cheer.gif
axe10
CITAT(annaiss_derrian @ 30-05-2007, 01:37 PM) *

da pana la 19 se intra pe stadion. Si eu cica vin cu potentialu naughty.gif Sa vedem!

Am tel tau in mem de la tel....vorbim....
Anna
CITAT(axe10 @ 30-05-2007, 01:39 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 30-05-2007, 01:37 PM) *

Am tel tau in mem de la tel....vorbim....

Perfect ! pupic.gif
Si ms pt cirese give_rose.gif
axe10
Cu placere!
ina_ceva
distractie placuta pupic.gif
anca veselie
pupici anna
Anna
Ina, Anca pupic.gif pupic.gif hug.gif

Meniu 30.05.2007

~ sunca 60 gr - 1.5 pct
~ 2 fel paine - 1 pct
~ capsuni - 0pct
~ 1 banana - 1 pct

~ musaca 2 pct cartofi, 2 pct ulei, 4 pct carne - 8 pct

~ cola - 3pct

momentan 14.5

ina_ceva
)).gif cola aia de 3p da totul peste cap blum.gif blum.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 30-05-2007, 08:41 PM) *

)).gif cola aia de 3p da totul peste cap blum.gif blum.gif

Pai...problema e ca asa m-am obisnuit la munca sa beau un pahar de cola, ca imi da energie sad.gif
sau asa simt eu sorry.gif
May
Bea cola light daca tot e imperios necesar pt energie floare.gif
Anna
Nici un lucru nu este pierdut, il gasesti atunci cand stii sa cauti.

sorry.gif sorry.gif uf, iara am o stare f trista si melancolica. Nu stiu de ce ma simt asa singura sad.gif Azi am zacut in casa, am vizionat filme si am petrecut timpul cu ai mei, insa nimic nu mai imi da starea aceea de siguranta si liniste. M-a apucat un dor teribil de fostul, incat ma doare ....nu stiu exact de ce imi e dor de el...insa nu reusesc deloc sa ma regasesc pe mine, sa ma simt si eu fericita sad.gif
Cu potentialul la fel, simt ca e ceva in neregula, sau nu stiu..e ceva ce nu ma incanta, insa nu renunt pt ca mi-e ca o sa fiu si mai singura fara el.
Ma bag la somn ca sa uit si sper intr-o noua zi mai buna sad.gif
ina_ceva
Poate simti ca ceva nu e in ordine cu potentzialul tocmai pt ca te gandesti la fostul si stii ca inca ai sentimente pt el wink1.gif .
E greu sa treci peste o relatzie ce tocmai s-a incheiat, sa uitzi clipele minunate care le-ai avut cu el, dar trebuie sa te gandesti si la momentele in care te-a facut sa suferi, sa constientizezi motivul despartirii si sa treci mai departe. Ar putea fi mai usor cand ai un potentzial langa tine wink1.gif

Ai grija de tine pupic.gif hug.gif !
Anna
Multumesc Ina pupic.gif give_rose.gif
Azi ma simt mai bine, deobicei ma apuca seara si in we devil.gif
Tu cum ai petrecut? Ma duc acu sa vad unde povestiti cum a fost intalnirea cu fetele hug.gif
Anna
Imagine
Imagine
Imagine
Anna
Weey...merg la Artmania Festival cheer.gif cheer.gif azi am luat bilete si sunt super, super happy!!
Mai am un exam si gata sesiunea, asa ca sper sa ajung la sala, ca nu vreau sa treaca vara asa...fara sa fac nimic.
Plus ca mi s-a pus pata pe ceva.. cursuri de dans. blum.gif blum.gif biggrin.gif
Mai e careva interesata? biggrin.gif
julyalina
'neatza annaiss !
cursuri de dans ? blum.gif suna bine dar e prea departe pentru mine sad.gif
ina_ceva
Neatza!

Si eu vreau sa fac cursuri de dans dar nu din astea grin.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 07-06-2007, 09:08 AM) *

Neatza!

Si eu vreau sa fac cursuri de dans dar nu din astea grin.gif

De care vrei? biggrin.gif biggrin.gif

CITAT(julyalina @ 07-06-2007, 07:47 AM) *

'neatza annaiss !
cursuri de dans ? blum.gif suna bine dar e prea departe pentru mine sad.gif

da..si pentru mine e cam departe sad.gif
Da am auzit recomandari pt locul asta...or mai fi si altele grin.gif
anca veselie
anna si eu sunt interesata sa merg la artmania. da-mi pls niste detalii: cu ce te duci, unde o sa stai, preturi grin.gif
ina_ceva
Unde vrei tu sa faci cursuri de dans am fost si eu o luna.
Era putin cam departe dar principala problema era ca nu aveai cu cine dansa (ca fata ma refer). Trebuia sa faci cu randul pe fata sau pe baiatul din pereche impreuna cu altcineva. La inceput mi s-a parut k, dar dupa aia nu mi-a mai placut doh.gif . Nu te lua dupa mine , sunt subiectiva grin.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 07-06-2007, 12:54 PM) *

Unde vrei tu sa faci cursuri de dans am fost si eu o luna.
Era putin cam departe dar principala problema era ca nu aveai cu cine dansa (ca fata ma refer). Trebuia sa faci cu randul pe fata sau pe baiatul din pereche impreuna cu altcineva. La inceput mi s-a parut k, dar dupa aia nu mi-a mai placut doh.gif . Nu te lua dupa mine , sunt subiectiva grin.gif

aaaa...
Asta nu stiam. sad.gif
Dar am vz ca sunt si dansuri la care dansezi solo. Eee...am si eu multe planuri.

CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 12:52 PM) *

anna si eu sunt interesata sa merg la artmania. da-mi pls niste detalii: cu ce te duci, unde o sa stai, preturi grin.gif

Eu merg cu o amica insa nu merg la tot festivalul pt ca nu poate prietena cu care ma duc, are examene.
Am luat ieri bilet, este 75 ron pt data de 16.06.2007 si 120 ron pt tot festivalul 15,16,17.
De mers mergem cu trenul - rapid sambata dim la 06 ajunge la 11. aproape 40 ron ( redus biggrin.gif ).
Cazarea e toata suuper scumpa sad.gif Sau cel putin pt noi. biggrin.gif Cam tot este in jur de 100 in sus noapte.
si de intors a doua zi tot cu trenu. blum.gif
anca veselie
aha, merci pupic.gif o sa ma mai gandesc
Anna
CITAT(anca veselie @ 07-06-2007, 02:54 PM) *

aha, merci pupic.gif o sa ma mai gandesc

wink1.gif asa sa faci biggrin.gif Poate nvdm pe acolo cheer.gif
Amazoana
Neata Annaiss, te-am gasit si am venit sa te salut! pupic.gif
Imagine
Anna
CITAT(dulcikatty @ 10-06-2007, 09:17 AM) *

Neata Annaiss, te-am gasit si am venit sa te salut! pupic.gif
Imagine

pupic.gif Ms de vizita, sa mai vii blum.gif
Am vazut ca ai petrecut super in we, te-ai balacit.
si eu abia astept concediu sa vad marea smile.gif
pupic.gif Dulci.
Amazoana
M-am balacit rau de tot si am cam stat in soare, ca arat ca un rac acum )).gif
Te pup, sa ai o saptamana minunata!!!!! pupic.gif
julyalina
'neatza anna! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.