Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal necomestibil
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
Cum mai merge cu potentialul?
Anna
cheer.gif dulci, alina, ina pupic.gif
multumesc pt vizita, v-am pus si niste cafele si suc blum.gif

Ina ai PM
ina_ceva
Raspuns la pm pupic.gif hug.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 11-06-2007, 09:50 PM) *

Raspuns la pm pupic.gif hug.gif

sarut mana de raspuns.
btw cand dansam pe mese in Barfly? naughty.gif naughty.gif
Io sunt acum in vacanta, imi permit blum.gif blum.gif
ina_ceva
PM blum.gif blum.gif
Anna
Raspuns blum.gif blum.gif cheer.gif
axe10
O vacanta cat mai placuta! naughty.gif naughty.gif
bubbles
Neata si distractie placuta la Sibiu cheer.gif
Amazoana
Neata gargaritoooooooooo pupic.gif
julyalina
'neazta anna ! pupic.gif
cand pleci?
ina_ceva
Sa vii cu poze de la Sibiu wink1.gif pupic.gif
Anna
CITAT(axe10 @ 12-06-2007, 08:12 AM) *

O vacanta cat mai placuta! naughty.gif naughty.gif

Multumesc Axe pupic.gif Si tie concediu placut. Si sa ne aduci niste scoici, nisip si altele blum.gif

CITAT(bubbles @ 12-06-2007, 09:27 AM) *

Neata si distractie placuta la Sibiu cheer.gif

pupic.gif Bubbles, bine ai venit!
Multumesc. Sper sa fie frumos.

CITAT(dulcikatty @ 12-06-2007, 09:34 AM) *

Neata gargaritoooooooooo pupic.gif

pupic.gif Hy Dulci. Spor la treaba!

CITAT(julyalina @ 12-06-2007, 09:50 AM) *

'neazta anna ! pupic.gif
cand pleci?

Neatza pupic.gif July. Eu plec sambata de dim. Te astept si pe tine cu poze multe de la Busteni. cheer.gif

CITAT(ina_ceva @ 12-06-2007, 10:05 AM) *

Sa vii cu poze de la Sibiu wink1.gif pupic.gif

hug.gif Neatza Ina. Tinand cont ca amica mea e disperata cu pozele, avem de facut cam 1000 de poze, ceea ce o sa le si facem lol.gif lol.gif
Probabil ca nu ma credeti, dar voi nu o stiti pe amica asta a mea blum.gif blum.gif

Va invit la o gustare de fructe, suc si niste inghe blum.gif

Imagine
Imagine

Imagine

Imagine
ina_ceva
Yummy pupic.gif
Anna
Va pregatesc niste bunataturi pentru maine, ca sigur la ora la care o sa fiti voi pe aici eu o sa lucrez intens blum.gif

Imagine

Imagine
Va pup. pupic.gif
Amazoana
Neata Annaiss pupic.gif
"Bunataturi" d'astea dis-the-morning.....maaaaaaaaa, ne imbeti????
amalia0701
giggle.gif giggle.gif
M-am racorit si io cu bautura asa apetisanta pupic.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 13-06-2007, 09:18 AM) *

Neata Annaiss pupic.gif
"Bunataturi" d'astea dis-the-morning.....maaaaaaaaa, ne imbeti????

pupic.gif Dulci.
Voi sunteti fete rezistente nu va imbatati asa usor lol.gif lol.gif
Sau nu rezisiti la bautatura tease.gif tease.gif tease.gif

CITAT(amalia0701 @ 13-06-2007, 10:34 AM) *

giggle.gif giggle.gif
M-am racorit si io cu bautura asa apetisanta pupic.gif

floare.gif Bine ai venit pe aici, Amalia pupic.gif

ina_ceva
Ai crede ca suntem rezistente )).gif pupic.gif
anca veselie
anna imi place bretonul tau! dar o poza din fata nu ai? si sa nu te mai prind ca zici ca esti urata ca te alerg! pupic.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 13-06-2007, 03:03 PM) *

anna imi place bretonul tau! dar o poza din fata nu ai? si sa nu te mai prind ca zici ca esti urata ca te alerg! pupic.gif

Anca o sa pun acasa. blum.gif
Pai eu glumeam mai, ca sunt cea mai mumoasa blushing.gif blushing.gif naughty.gif

CITAT(ina_ceva @ 13-06-2007, 03:01 PM) *

Ai crede ca suntem rezistente )).gif pupic.gif

va mai dau si altadata atunci biggrin.gif biggrin.gif
Anna
Salutare!
Acu am ajuns si eu acasa, ma bag sa fac putina ordine prin camera ca e dezastru. blum.gif
Am o stare aiurita rau de tot blink.gif blink.gif ...tot astept sa imi treaca.
Va pup pupic.gif si acus vine we biggrin.gif grin.gif
bubbles
Hello .. vine wekk si eu am 3 exam sambata cry.gif .si eu sunt cam aiurita cu vremea asta .. plus ca daca se schimba vremea .. ma doare reumatic ori piciorul ori mana iar azi noapte m`a chinuit piciorul ff tare
Anna
CITAT(bubbles @ 14-06-2007, 07:26 PM) *

Hello .. vine wekk si eu am 3 exam sambata cry.gif .si eu sunt cam aiurita cu vremea asta .. plus ca daca se schimba vremea .. ma doare reumatic ori piciorul ori mana iar azi noapte m`a chinuit piciorul ff tare

bafta multa la examene Bubbles ! pupic.gif hug.gif
si pune mana si invata pupic.gif
ina_ceva
Anna, nu te mai gandi la lucrurile care nu-tzi ies sau nu merg cum vrei tu. Fii optimista! pupic.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 14-06-2007, 09:22 PM) *

Anna, nu te mai gandi la lucrurile care nu-tzi ies sau nu merg cum vrei tu. Fii optimista! pupic.gif

Sunt, sunt, m-am bagat la smotru sa imi treaca nervii, insa ma scoate din minti o anumita persoana si nici eu nus suficient de tare sa o ignor total tease.gif doh.gif doh.gif Si cred ca imi face zilnic nervi, m-am saturat!! cuplu.gif bang.gif
Anna
Inca putin si fug acasa tease.gif tease.gif
ina_ceva
Luni e prima zi, ieri abia am semnat contractul wink1.gif . Daca nu dau pe aici saptaman viitoare , inseamna ca ma papa astia de vie )).gif

Merci de intrebare pupic.gif !

Ai grija de psihicul tau, ca am fost si eu, relativ , in situatia ta hug.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 15-06-2007, 08:53 PM) *

Luni e prima zi, ieri abia am semnat contractul wink1.gif . Daca nu dau pe aici saptaman viitoare , inseamna ca ma papa astia de vie )).gif

Merci de intrebare pupic.gif !

Ai grija de psihicul tau, ca am fost si eu, relativ , in situatia ta hug.gif

Ahaa...deci de luni esti pe baricade. sper sa fie ok si nu iti face griji, ca daca nu dai nici un semn toata saptamana venim la ei si te rapim!!
Am vazut ca va vedeti maine, tare as veni si eu ( am prins curaj tease.gif ), dar sigur o sa mai fie ocazii.
Multumesc de sfat, o sa incerc sa ma mentin ocupata cu altele si sa fiu optimista. pupic.gif
weekend placut. hug.gif
ina_ceva
WE placut si tzie! pupic.gif
Anna
Povestiri din We )).gif

Am atatea sa povestesc, intr-o f scurt rezumat mi-a placut tot si a fost o experienta frumoasa. Trenul era la 6 jumate si urma sa ma vad cu M. , prietena mea pe peron la Obor la 6, logic ca a trebuit sa imi incep ziua cu nervi intru-cat ca de fiecare data cand ma vad cu tipa asta ea intarzie, mereu!! A ajuns abia la si 7, am pierdut metroul, eram un sac de nervi si ar fi trebuit sa ma sui in metrou si sa nvdm in tren si gata! Dar deh….la si 23 de min am coborat la gara biggrin.gif Am alergat de nebune si intr-un final cu 2 min inainte sa plece trenul am urcat si noi in el. Nici nu steam daca urcasem unde trebuia, slava domnului ca aveam vagonul 2 lol.gif Acum rad…dar atunci, uoofff rolleyes.gif rolleyes.gif
Nu am apucat sa luam nimic de papa de baut, noroc ca luase M cate ceva si macar de sete nu am murit grin.gif
Totu bine si frumos, in tren numai rockeri care de care mai ciudati ( lumea de acolo o sa aibe cred o pagina separate cred ca, ca am muulte de povestit despre ce am vazut acolo).
Desteptii de la CFR au bagat aer cond. doh.gif La maxim de am inghetat efectiv, cand am coborat din tren eram cu geaca pe noi blum.gif.
Orasul mi-a placut foarte mult, mi-au placut mult casele colorate, storurile ( obloanele) aveau asa toate un stil aparte, am facut multe poze cu ele, cu turnurile, cu cetarea Sibiului. Ce mai! Orasul mi-a placut mult! Aaa…si lumea de acolo, mi-a amintit de lumea de la mine de la tzara, adica accentual lor blum.gif. Si mi-au placut si chelnerii…am fost la o pizzerie din Piata Mica – unde, spre uimirea mea, chelnerul si-a cerut scuze, si era chiar ingriorat ca datorita aglomeratiei o sa astept pentru pizza vreo 20 de min lol.gif lol.gif.
Eu vroiam sa ii zic ca de unde vin eu astept pt o bere 20 de min lol.gif lol.gif
Pana cand sa inceapa concertele am vizitat orasul, am urcat in turn, tanti care dadea biletele mi s-a parut super dragutza, am stat la o barfa cu ea blum.gif, ne-a mai spus ce sa mai vizitam pe acolo. Am mers prin centru si am vizitat, am facut suuper multe poze, o sa fac album cu ele, cand o sa le iau de la M. ca eu am f putine.

In legatura cu fenomenul rock nu am s ail inteleg, poate imi explica careva blum.gif
Noi cum nu suntem fane, ne-am luat totusi de Acasa niste bluzite negre biggrin.gif ca totusi, sa fim in tend. Singura mea bluza din dulap care se potrivea cu evenimentul, era una neagra cu un cerc rosu pe care daca citeai atent scria “I just called to say I love you” lol.gif deci nu avea nici o treaba, insa era negru si desenul acela dadea bine biggrin.gif grin.gif
Ne-am accesorizat si noi cu ce am avut, ne-am fardat frumos cu negru blum.gif. Credeti-ma erau f f putini oameni care nu erau in negru….am zis ca ar fi trebuie sa ne imbracam in roz biggrin.gif, ne omorau aia pe acolo lol.gif
Toti erau in negru, fetele erau machiate cu negru pe la ochi, cam toata ploapa de sus si o linie f f mare jos, multe accesorii si multe din ele aveau rochii sau corset si fusta de voal ( gen voal de mireasa) numai ca negru si bocanci. Multi aveau bocanci pana la genunchi, haine de piele si bineinteles plete! Nu cred ca am avzut tip fara plete, daca nu avea plete era sigur tuns la chelie. Sa stiti ca nu ma impresioneaza orice, si stiam ca sa se imbraca ei, si ma asteptam la asta, dar ce am vazut acolo mi-a depasit asteptarile.
Mi-a placut dansul lor, pe care si pe asta il stiam, numai ca acum era facut in sincron de o gramada de oameni blum.gif. Nu stiu cum nu ii durea gatul, ca am “dansat” si noi asa un pic, si eu a doua zi aveam febra de la atata zguduit, cred ca mi-am zguduit si neuronii. grin.gif

Un tip de langa mine m-a uimit, era singur, si f serios asa, nu a cantat nu a sarit, doar se uite, era imbracat intr-un palton de asta lung si negru, si cand au urcat pe scena “My dying bride” tipul de care va zic, si-a impreunat mainile, de parca se ruga si se uita fix la pe scena, nu a schitat nici un gest, iar apoi cand solistul a tinut mainile pe piept incrucisate, tipul asta l-a imitate si el, si a ramas asa contempaltiv, i-as fi facut eu o poza ca imi era ca ma omoara biggrin.gif biggrin.gif
Mai era o fata in spatele meu, care a si-a dat ochii peste cap si a ramas asa ceva vreme, cu ochii intre deschisi si I se vedea albul ochilor, incat nu imi dadeam seama daca ii era rau sau doar asculta mel biggrin.gif
Aaaa…si partea funny e ca m-am dus sa iau suc, si erau cozi immense, insa am avzut intr-o parte un frigider cu suc si nu era nimeni la coada biggrin.gif am luat imediat, in timp ce la bere stateai o ora biggrin.gif lol.gif Pai da, nu beau rockeri suc, logic lol.gif

Mi-a placut mult Within Temptation, ba chiar am dansat si eu pe mel lor, tipa are o suuuuper voce, si e f dragutza si naturala. M-a facut sa realizez, ca ea este probabil un model pentru fetele de acolo, si majoritatea erau oameni normali. Una e sa fii fan “Mama natura” si una e sa fii fan WT. Solista de la WT mi s-a parut speciala prin cum era ea, nu fizic, ma refer nu avea corpul lucrat, sanii pe afara, bronzata la solar si asa mai departe…

Inainte de festival ne gandeam ca sigur si Adi, prietenul meu de liceu, sigur trebuie sa fie pe acolo. Asa ca i-am dat un sms ceva de genu “buna, ce mai faci? Remember me? Esti cumva la sibiu?” si m-am semnat cu tot numele, ca ma gandeam ca poate nu mai are numarul meu da sigur nu a uitat cum ma cheama. In 3 sec m-a sunat inapoi ca era si el acolo si ca sa ne intalnim. S-a mirat ca sunt si eu acolo, ca stie ca nu sunt fan. Radeam cu M,, tipa cu care eram, ca am emotii, ca nu l-am mai vazut de ceva vreme. Ne-am intalnit apoi in piata, era cu prietena lui, am aflat acum si motivul pentru care fostii iubiti nu raman prieteni lol.gif din cauza actualelor iubite.  
S-a schimat mult, s-a facut mai…nus..mai barbat, daca pot sa zic asa. Mi-a parut bine sa il revad, a reprezentat mult pentru mine, si privind acum inapoi el e singul care m-a iubit asa cum as iubi eu pe cineva, sau nus cum sa zic…a facut acele fapturi si gesturi pe care si eu le-as face ca sa ii arat unei persone ca o iubesc. Am stat un pic de vorba, mi-a prezentat-o pe “Puiu”, prietena lui, mi s-a parut funny ca a prezentat-o si pe ea cu numele de familie cu tot, si i-a zis ei…uite ea e Ana I ..hihih. E dragutza tipa si ma bucur pentru el., ca e de ceva vreme cu ea. Bine, ca intre fete, am comentat un pic cu M., insa nu ma mai leaga nimic de el, decat amintirile, recunostiinta si afectiune.

Cand am plecat, majoritatea din tren fusesera la festival, eram toti morti de somn si dupa ce s-au controlat biletele, cred ca am adormit cu totii din vagon, rar mai vezi asa ceva. Si era o tipa cu un copil de vreo 2 ani, si cred ca s-a lovit in ceva, ca a inceptu sa planga, cred ca jumate din oamenii aia s-au trezit si-au atintit privirea asupra saracei mame, si ea incerca s ail faca pe copil sa taca. Saraca…noroc ca a incetat din plans repede.

Va pun si poze in cateva zile si pupic.gif daca ati avut chef sa cititi toata polologhia. blum.gif
Amazoana
Mie chiar mi-a placut "toata polologhia" pupic.gif Si as fi vrut din suflet sa fiu si eu acolo. Prietenii mei cred ca au fost........ sad.gif lasa, macar voi vedea si eu poze........
Asteptam fotografiile
ina_ceva
Cred ca a fost super! Mie imi place sa merg cu rokeri in tren, sau sa dau de ei pe la festivaluri sau la o bere. Sunt funny si te distrezi cu ei grin.gif
Abia astept pozele w00t.gif
Anna
Acum fac si albumul, din pacate sunt putine, ca restu sunt la amica mea si o sa le pun zilele urmatoare.

Dulci pupic.gif ma bucur ca ti-a placut si nu fi supi pupic.gif
Ina asa e cu rockeri sunt funny, mie nu imi place sa sunt beti marea parte a timpului biggrin.gif
cum a fost la work? nu ne tine in suspans blum.gif hug.gif
ina_ceva
Nu totzi rockeri beau tot timpul ci doar cateodata, adica din trei in trei ore )).gif

La serv a fost obositor, ca in WE nu prea m-am odihnit sad.gif .Dar va fi bine, mai ales ca sunt entuziasmata wink1.gif
Anna
iote si linku cu poze, cam putine momentan

pozileeeee
Amazoana
Neata Annaiss
Super Sibiul, chiar imi plac pozele tale, iar tu esti asa dulce si finuta! pupic.gif
anca veselie
neatzaaaaa!
m-a distrat tare tare polologhia ta. mie imi place rockul si stiu si sa dau din cap, artistic asa grin.gif daca ai antrenament nu te doare gatul, sa stii naughty.gif gandeste-te ca si lor li se pare ciudat modul de a dansa al houserilor, de ex )).gif
nu toti rockerii sunt beti tot timpul, ca in orice comunitate sunt oameni de calitate mai buna si mai proasta.
in ceea ce priveste obiceiul de a se imbraca in negru, nu imi mai place deloc. am avut o perioada cand purtam si eu doar culori inchise, dar acum nu le mai suport. am fost in iarna cu o prietena intr-un bar rock, eu aveam o bluzita roz inchis, iar ea ceva rosu. s-au uitat vreo 5 minute la noi, dar apoi s-au obisnuit )).gif
pozele sunt foarte faine, vreau si eu sa vad sibiul, iar tu esti o dragutza pupic.gif
Nessie
Foarte frumos povestesti. floare.gif Mi-au placut f mult si pozele, iar tu esti o frumoasa!!! w00t.gif Imi doresc de mult sa vad Sibiul, dar nu cred ca o sa se intample curand.
Anna
pupic.gif hug.gif Multu fetelor!
Ma faceti sa blushing.gif, va multumesc pt complimente.

Anca te cred ca sunt oameni si oameni, din pacate eu numai de astia beti marea majoritate a timpului cunosc. blum.gif
Parca te vad dand din cap lol.gif blum.gif
Aaaa...mi-am luat si eu bilet la Coke, pt we. Tu cand mergi?

Nessie e super si chiar merita sa il vezi, macar intr-un we. pupic.gif
anca veselie
sa stii ca am un talent la dat din cap lol.gif acum cativa ani aveam parul pana la mijloc, se facea loc in jurul meu cand incepeam sa dau lol.gif acum se intampla foarte rar sa exersez acest talent lol.gif
la coke nu cred ca merg. as vrea sa plec din buc, sa vad daca-mi iese. o sa aflu abia pe miercuri.
Anna
CITAT(anca veselie @ 19-06-2007, 11:09 AM) *

sa stii ca am un talent la dat din cap lol.gif acum cativa ani aveam parul pana la mijloc, se facea loc in jurul meu cand incepeam sa dau lol.gif acum se intampla foarte rar sa exersez acest talent lol.gif
la coke nu cred ca merg. as vrea sa plec din buc, sa vad daca-mi iese. o sa aflu abia pe miercuri.

hihih...pai da, asa e mai fain cu paru pana la mijloc blum.gif
pacat ca nu mergi la coke sad.gif, distractie placuta daca reusesti sa pleci din buc blum.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 19-06-2007, 11:09 AM) *

Pleci cumva spre mare??????????
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 19-06-2007, 11:14 AM) *

Pleci cumva spre mare??????????

nu stiiiu nimiiiic inca. te anunt cum aflu ceva pupic.gif
Amazoana
Yeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
Anna
Aha...la mare pleci tu blum.gif blum.gif
Hihih..super! hug.gif
anca veselie
nu stiu inca unde plec, nu ma trageti de limbaaaa blum.gif
Anna
Buna seara. smile.gif
Am trecut sa sterg praful...nu sunt deloc o gazda buna )).gif
Weekend placut tuturor ! give_rose.gif pupic.gif
julyalina
anna, ce faci? vad ca umblii numai prin vecini unsure.gif
las si eu un pupic.gif poate vii si pe la casutza ta hug.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 17-07-2007, 07:30 PM) *

E cu mine pe mess blum.gif
Anna
Alinus multumesc de vizita, cam goala casutza mea stiu blum.gif
Te pup si te mai astept pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 17-07-2007, 11:12 PM) *

CITAT(julyalina @ 17-07-2007, 07:30 PM) *

E cu mine pe mess blum.gif

iote asta mica cum ma paraste pupic.gif

Pai acu o ora am ajuns si eu acasa, am iesit la o inghetzata.
Fetelor joi plec la bunici, pe langa Cluj.
Nu prea am chef, ca ma duc la parastas la bunicul, si numai vacanta nu o sa fie. sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.