Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal necomestibil
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
May
Tigari la ocazii speciale? mad.gif mad.gif mad.gif bang.gif cuplu.gif bataita.gif angry2.gif

Ia priveste la video de aici dry.gif
ina_ceva
Cu cine mergi la munte? Ceva babuini aratosi?
julyalina
distractie placuta anna pupic.gif si sa vii mai relaxata hug.gif
lliliana
Sa te simti super bine in concediu. De la Lilish citire pupic.gif hug.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 10-08-2007, 06:54 PM) *

Cu cine mergi la munte? Ceva babuini aratosi?

Am mers cu niste amici...am vz eu ceva babuini dragutzi pe acolo blushing.gif

Tu ce ai facut? Am citit ca ai fost la mare? Cum a fost? Unde ai mers?
Asteptam detalii pupic.gif

CITAT(julyalina @ 10-08-2007, 09:39 PM) *

distractie placuta anna pupic.gif si sa vii mai relaxata hug.gif

Multumesc Alina pupic.gif
Tu esti in concediu deja nu? biggrin.gif

CITAT(lliliana @ 13-08-2007, 02:20 PM) *

Sa te simti super bine in concediu. De la Lilish citire pupic.gif hug.gif

pupic.gif hug.gif Lili
Multumesc frumos. A fost un mini mini concediu, da m-am simtit super!!
ina_ceva
Ce detalii sa dau...cel mai tare a fost ca iar am adormit la soare si sunt prajita bine pe spate si pe funduletz + ca sunt rosie toata la fatza naughty.gif

Cred ca m-a prins si o insolatie mica dry.gif , dar scap eu de ea...
Anna
CITAT(ina_ceva @ 13-08-2007, 11:55 PM) *

Ce detalii sa dau...cel mai tare a fost ca iar am adormit la soare si sunt prajita bine pe spate si pe funduletz + ca sunt rosie toata la fatza naughty.gif

Cred ca m-a prins si o insolatie mica dry.gif , dar scap eu de ea...

Aha..te-ai facut si tu rac nu? Lasa ca insolatia trece pupic.gif
bine ca nu ai facut ca "desteapta" de mine ca m-am dat cu crema cu protectie f f mare, am ramas alba peste tot insa pe picioare, pana unde intrasem in apa, s-a dus crema si m-am bronzat cu pete zici ca eram oparita! doh.gif doh.gif
Anna
Acum am pozele la incarcat si cu toate ca pic de somn mai astept un pic sa le pot posta blum.gif

Detaliile or sa inceapa cu o minuntata veneratie adusa bocancilor mei laugh.gif si un mare pupic.gif geniului din mine care i-a cumparat tease.gif
Au fost suuper buni, nu am alunecat, nu am avut nici o cazatura..o minunatie ce mai!

Am ajuns la Busteni vineri seara fericiti si voiosi, insa ne-am inecat bucuria intr-o sticla de vin cand am vazut ce furtuna e afara ...deja ne imaginam ca o sa jucam carti si table tot we.
Din fericire sambata dim era super frumos si ne-am postat la o uriasa coada la telecabina, ne-am urcat la Babele, hotarati sa ajungem la Omu.
De la Babele am luat-o pe drumul spre Cruce, un traseu ok,peisajul nici nu am cuvinte sa il descriu, am ramas masca cat de frumos se vedea orasul de sus. Super super.
De acolo am luat-o pe platou ( fara un marcaj existent ca ne-am gandit noi ca iesim undeva pe drumu spre Omu) am ajuns intai la Costila si in final am dat si de drumul spre Omu si intr-un final pe seara am ajuns si la cabana.

Erau super echipati oameii pe acolo, turisti de astia veritabili blum.gif

Apropo de babuini, era un spaniol super tare, care insa m-a enervat la culme in momentul in care si-a suant nus de amici si vorbea f f tare in sala de mese, in spaniola desigur, si ne credea atat de fraieri, credea ca nu mai e nimeni care sa-l inteleaga, fraieru nu stia ca m-am uitat la telenovele in copilarie lol.gif lol.gif
Oricum incepuse omu sa ne numere, ii spunea alui la telefon ca e super frig, ca mananca nus ce chestii ( se referea la cabanos, ca a intrbat-o pe bucatareasa ce e ala biggrin.gif ), ca suntem numai romani, ca lasa de dorit cazarea da nu poate cobora acum blum.gif si tot asa...ziceai ca nici nu eram acolo rolleyes.gif

Alta faza tare era o tipa in pantaloni scurti...da scurti!! in timp ce eu avea 2 pluovere si geaca w00t.gif

De dormit am dormit in camera comuna cu vreo 30 de pers in camera, de am crezut ca imi iau campii. Ca sa nu mai zic ca sforaiau la greu ( am dormit f f putin, chit ca eram f obosita)
A doua zi ne-am trez pe la 7 ( destul de devreme zic eu) ei bine, mai erau max 7 oameni in camera, restu plecaserau cu toti )).gif

il auzisem pe unu pe la 5 dim, zicea ca acum tot s-a trezit si nu mai poate dormi, si se duce sa se mai plimbe prin imprejurimi, asta in conditiile in care toata noaptea plouase cu grindina, tunete, fulgere si un vant de am crezut ca mor! Si toata dimineatza a plouat maruntel.

In final am coborat si noi pe Valea Cerbului, un traseu luuuung cat o zi de post, insa ok la coborare, la urcare cred ca muream, oricum e drum interzis iarna.
A fost cam dificil ca era f multa ceata plus ca ploua,noroc cu o mini pelerina de fas care mi-a tinut cat de cat.
Mai pe la pranz a iesit soarele si oricum peisajul a meritat!

Cum am ajuns terminati in Busteni am decis sa luam trenu de dim, la 4 30 biggrin.gif si sa meregem direct la work .

Partea frumoasa a fost in gara, am luat bilete si aveam vagonul 1, iar cum aia au anuntat ca e dupa locomotiva, nu ne-am uitat noi prea atent unde ne urcam si am constatat ca ne urcasem gresit, ca primele 4 vagone erau ale galeriei Rapidului, care tocmai se intorceau de la meciul cu Univers. Cluj.
Cred ca este de prisos sa va zic de lucruri dragutze ne-au adresat mie si prietenei mele biggrin.gif ca eram aman2 blink.gif unsure.gif si nu stiam cum sa trecem mai rpd in alt vagon! Bine ca nu a sunat telefonul amicului cu care eram ( care avea imnu Stelei) ca ma gaseati la morga acum. Oricum imi propusesem daca se ia unu de mine expre sa ii cant imnu Rapidului ( si in gand ii multumeam fostului ca de la el l-am invatat! ) laugh.gif din fericire nu a fost cazul, ca erau si jandarmi in tren si am a fost ok. wink1.gif

Si uite asa am ajuns la 7 juma acasa, am dormit pana pe la 11 si apoi la work blum.gif

POZELE DE LA OMU
dany
lol.gif lol.gif M-a amuzat povestea mini-concediul-ului tau !!!! V-ati distrat !!! lol.gif

Pozele sunt superbe !!!!!!!!!!!!!!
lliliana
Am venit la pupat pupic.gif pupic.gif , sportul asta imi place rau...shi ala cu imbratzoshatul la fel hug.gif hug.gif biggrin.gif Sa ai zile maxime shi luminate. pupic.gif
biggrin.gif Vad ca te stii shi tu la distrat in concediu. biggrin.gif
Amazoana
Frumoasa escapada fata!Dar eu una nu m-as urca pe munte.......... Noroc cu povestile voastre, asa mai "vad" si eu cum este....
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-08-2007, 01:31 AM) *

lol.gif lol.gif M-a amuzat povestea mini-concediul-ului tau !!!! V-ati distrat !!! lol.gif

Pozele sunt superbe !!!!!!!!!!!!!!

Ms Dany pupic.gif

CITAT(lliliana @ 14-08-2007, 07:56 AM) *

Am venit la pupat pupic.gif pupic.gif , sportul asta imi place rau...shi ala cu imbratzoshatul la fel hug.gif hug.gif biggrin.gif Sa ai zile maxime shi luminate. pupic.gif
biggrin.gif Vad ca te stii shi tu la distrat in concediu. biggrin.gif

Multumesc Lili . Eheee...oare cui nu-i place sportul cu pupatul blum.gif hihih.
O zi frumoasa si tie! pupic.gif hug.gif
May
Oare cum fac ciocolata atat de fina? Este atat de fina pt ca se face aici in munti, unde e liniste si pace lol.gif

Neatzaaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 14-08-2007, 10:21 AM) *

Frumoasa escapada fata!Dar eu una nu m-as urca pe munte.......... Noroc cu povestile voastre, asa mai "vad" si eu cum este....

Frumoasa frumoasa asa e. Pai sa pui mana sa urci ca nu-i nimic mai frumos decat sentimentul ala ca esti deasupra norlilor. yahoo.gif

CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 10:38 AM) *

Oare cum fac ciocolata atat de fina? Este atat de fina pt ca se face aici in munti, unde e liniste si pace lol.gif

Neatzaaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Neatza Zuzo! pupic.gif hug.gif
May
Da-mi si mie o patratica din tine blum.gif hug.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 14-08-2007, 09:38 AM) *

Frumoasa frumoasa asa e. Pai sa pui mana sa urci ca nu-i nimic mai frumos decat sentimentul ala ca esti deasupra norlilor. yahoo.gif

Dar tu mereu esti deasupra norilor, nu trebuie sa mergi pana la munte )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 10:40 AM) *

Da-mi si mie o patratica din tine blum.gif hug.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 14-08-2007, 09:38 AM) *

Dar tu mereu esti deasupra norilor, nu trebuie sa mergi pana la munte )).gif

Nu-ti dau nicio o patratica ! tease.gif
Ma pastrez numa pt mine naughty.gif

Adica sunt mereu drogata/ametzita? mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
May
Nu draga, esti visatoare give_rose.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 10:51 AM) *

Nu draga, esti visatoare give_rose.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif Acu ce sa zici si tu!!
Gata...te-am taiat de la ratia de Milka.
May
Atunci nu mai vezi cadoul de ziua ta lol.gif
Amazoana
Ma urc cu telecabina si tot deasupra norilor voi fi.Over the clouds wacko.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 14-08-2007, 11:33 AM) *

Ma urc cu telecabina si tot deasupra norilor voi fi.Over the clouds wacko.gif

N-ai cum. Decat la Babele. si de acolo mai ai ceva pana la nori tease.gif tease.gif

CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 11:30 AM) *

Atunci nu mai vezi cadoul de ziua ta lol.gif

Ooopsss
gata nu mai zic, pt kg ala de morcovi fac orice lol.gif lol.gif
Amazoana
Pai cateodata se lasa norii mai jos........... unsure.gif
Ce sa zic, nu-mi plac drumetiile...
Anna
CITAT(dulcikatty @ 14-08-2007, 11:44 AM) *

Pai cateodata se lasa norii mai jos........... unsure.gif
Ce sa zic, nu-mi plac drumetiile...

Pai tu esti sirena si iubesti numai marea give_rose.gif )).gif
May
dulci, ei comedie, pai tie nici la mare nici la munte nu.ti place?? blink.gif te ducem in desert? )).gif

ana dar vrei morcovii cu tot cu frunze? lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 02:41 PM) *

dulci, ei comedie, pai tie nici la mare nici la munte nu.ti place?? blink.gif te ducem in desert? )).gif

ana dar vrei morcovii cu tot cu frunze? lol.gif

Nuuu...defrisati. biggrin.gif
julyalina
pupic.gif frumoase pozele anna hug.gif
ina_ceva
Superbe pozele, mi-ai facut un dor de munte sorry.gif
Vad ca prietenii mei nu prea mai trag la munte, au obosit toti dry.gif
Anna
Meniu 16.08.2007

~ 2 fel paine - 1.5 pct
~ ardei - 0 pct
~ 1 fel br top - 1pct
~ sunca pui - 1pct

~ cartofi fierti - 2pct
~ rosie - 0
~ sunca - 1.5
~ 1 ou fiert - 2pct
~ branza perle - 2 pct

~ iaurt - 0.5 pct

11.5 pana acum

Anna
Mi-am facut curat prin hartii si am dat de o povestioara pe care am scris-o acum multi ani.

...Prea tarziu..

Era o zi tarzie si racoroasa de toamna. Frunze galbene si vestede erau asternute peste tot. Ca un alergator ajuns la marginea prapastiei se opri brusc vantul.
Se oprise in fata unui vechi copac, ramuros; stationase fara rost, din curiozitate sau,poate,din mila. Incetase sa mai adie ca sa observe sau sa se faca observat.
Rezemata de truchiul gros al stejarului statea o tanara, visatoare, abatuta, pierduta in trecut. Nu observase oprirea vantului,nu simtea calmul si acesta se supara. Incercase sa o previna, sa-i atraga atentia. Nu reusi si pleca.
Copila se dezmeticii, se uita grabnic la ceas si cu neincrederea celui ce a vazut ca pe loz scrie castigator il privi din nou mirata. Se facuse tarziu.
Isi sterse iute lacrimile si o lua la fuga prin parculet. Fugea pentru a ajunge la ore insa in sinea ei stia ca fuge de ganduri si de EA. Dorea sa lase acolo acea fata dezamagita dorea sa dea uitarii acele visuri si iluzii destramate.
Cerea sa o ia de la capat.
Bine ca n-a intarziat. Zgomotul clopotelului o gasi pe coridor. Se opri sfioasa in fata clasei, simtea ca nu are puterea sa apese pe clanta. I se paru ca va strivi neantul si cu el, lumea ei. O podidira lacrimile la auzul glasurilor vesele din interior, erau colegii ei si el.
Reactiona cand o colega o impinse in clasa, dupa ce usa fu deschisa:
- Haide, intra! Vine in curand profa!
Ii zambi fals si o saluta. Nimeni nu o mai interesa, nimeni nu mai avea importanta.
Stia ca timpul vindeca totul insa ea nu avea timp.
Simti in ceafa o privire ironica si rece. Nu intoarse capul, stia. Stia ca cineva era fericit pentru ceea ce facuse, si nu-si putea imagina cum de se putuse insela asa amarnic asupra lui.
In spate auzi rasete si soapte. Cateva dintre cuvinte ajunsera si la ea. Radeau de ea. Aveau de ce. Era acum o alta.
Daduse tot ce avusese mai bun. Riscase si pierduse: ceva prea valoros. Ca un ecou ii rasunau in minte hohote de ras. Din ce in ce mai aproape, si mai aproape. O innebuneau..
Se desprinse subit de banca si se facu nevazuta pe usa. Cobori iute in curte...valuri de ras o imprejmuiau, o ameteau complet. Iesi pe poarta si fugi in strada...
Elevii se stransesera la geamuri.
Priveau ingroziti asfaltul inrosit. Rasetele luasera sfarsit...
Vantul se opri din drum pentru a doua ora....
Era prea tarziu...prea tarziu.
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 14-08-2007, 02:41 PM) *

Sunt moarta si dupa mare si dupa munte.

Marea este dragostea mea, este mediul in care m-am nascut si crescut. Cat am stat la Bucuresti, am tanjit dupa mare, ma deprima lipsa ei.....
Nu ma duc pe plaja deoarece ma plisctisesc; imi place in apa la nebunie (Dylly stiiieeee grin.gif ) insa racesc foarte repede...asa ca prefer sa stau acasa!
Muntele e o pasiune.....la munte ma simt romantica, indragostita, imi place sa ma plimb pe carari line, marginite de copaci umbrosi. Imi place sa stau pe banca si sa privesc trecatorii, sa ascult pasarelele, sa respir!...la munte ma relaxez, imi fac ordine in ganduri, ma redescopar. Oricat de cald ar fi, simt un fior, un tremur, am nevoie de cineva care sa ma tina in brate si...un abur de orice.... wacko.gif
May
wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Anna
meniu 20.08.2007

~ 3 fel paine - 3pct
~ sunca - 2.5 pct
~ br top - 1pct
~ ardei - 0

~ 1 banana - 1pct

~ musaca - cartofi vinete carne tocata amestec - 4 pct

~ iaurt - 1pct

total 12.5 pct pana pe la 18 19
May
Neatza cheer.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 12:10 PM) *

wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Asa de tare te-am ametit? Tu ai intrebat, eu am raspuns blum.gif
Anoooooooo, ce faci fata? Cand pleci spre Costinesti?
Anna
Vineri seara...stau pana luni seara biggrin.gif cheer.gif
Anna
CITAT(annaiss_derrian @ 20-08-2007, 01:33 PM) *

meniu 20.08.2007

~ 3 fel paine - 3pct
~ sunca - 2.5 pct
~ br top - 1pct
~ ardei - 0

~ 1 banana - 1pct

~ musaca - cartofi vinete carne tocata amestec - 4 pct

~ iaurt - 0.5 pct

~ inghetata nestea de la delta - 1.7 pct

~ seminte 25 gr - 4 pct

~ 1 para -0
~ struguri - 2 pct

total 19.7 pct - e relativ ok

axe10
CITAT(annaiss_derrian @ 20-08-2007, 05:29 PM) *

Distractie placuta si am auzit ca e f cald in we! yahoo.gif yahoo.gif
Anna
CITAT(axe10 @ 21-08-2007, 07:53 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 20-08-2007, 05:29 PM) *

Distractie placuta si am auzit ca e f cald in we! yahoo.gif yahoo.gif

SA fie sa fie pupic.gif cheer.gif

Axe ca stiu ca tu ai fost plecata afara, ai avut pasaport? Sau doar cu Ci?
Am inteles de la niste cunoscuti ca unele hoteluri nu te cazeaza fara pasaport si ca la granita in Cehia si Austria parca nu i-a lasat sa treaca numai cu Ci-ul. unsure.gif
Anna
~ 3 fel paine - 3 pct
~ sunca - 3 pct
~ br top - 1pct
~ rosie - 0

~ ton - 3pct
~ 1 fel paine - 1pct

~ iaurt - 0.5

~ pepene - 0pct

11.5 pana la 18 smile.gif
May
Da fabrica de paine faliment cu tine, mananci prea multa blum.gif. Da` unde vrei draga sa pleci? Te duci pe meleagurile natale ale lui Milka? )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 21-08-2007, 01:29 PM) *

Da fabrica de paine faliment cu tine, mananci prea multa blum.gif. Da` unde vrei draga sa pleci? Te duci pe meleagurile natale ale lui Milka? )).gif

serios?
adica e prea multa 4 fel....sunt de alea mici...adica nu felioaia de aia mare de toast.
sad.gif
hai nu mai glumi, zi aici daca e ok sau nu! Sa reduc din ea

Plec in Costinesti mai...pe meleaguri frumoase naughty.gif naughty.gif naughty.gif
May
Pai de care felii mananci tu? Ca la 1 punct cat pui pt o felie am crezut ca e d-aia normala de toast de 25 de grame

Stiu ca pleci la mare mai, dar vad ca intrebi de strainataturi, sau vii la mine? naughty.gif
Amazoana
Vin eu, vin eeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cheer.gif
Cand m-a vazut iubi cat de disperata si stresata sunt, m-a asigurat ca vom pleca in concediu. Sper sa-l tina Dumnezeu cu ideile astea pana la iarna, ca sigur ne vedem la o cafea cheer.gif
Am mai spus, dar repet: daca venim, vom sta in Alcala, dar vom vizita, evident, si Madridul.
Anna
CITAT(Maybeline @ 21-08-2007, 01:42 PM) *

Pai de care felii mananci tu? Ca la 1 punct cat pui pt o felie am crezut ca e d-aia normala de toast de 25 de grame

Stiu ca pleci la mare mai, dar vad ca intrebi de strainataturi, sau vii la mine? naughty.gif

blushing.gif da m-ai prins
am zis ca aterizez la tine biggrin.gif

are o colega de-a mea o oferta pt grecia in sept ..acu sa vad.
da intreb si eu, poate poate )).gif

CITAT(Maybeline @ 21-08-2007, 01:42 PM) *

mananc paine dieta neagra...si e cat podu palmei...nus cate grame are
o sa ma uit acasa si o sa calculez
May
ana tot nu m-ai lamurit cu painea unsure.gif calculeaza dupa ambalaj ca s-ar putea sa punctezi prea mult. Eu mananc paine integrala de 25 de grame felia si are 1 punct

dulci atunci ne vedem sigur, o luam si pe sexy cheer.gif
Anna
Hai ca m-am lamurit si cu painea
am paine Dieta...toata are 400 gr 217.7 cal, 0.9 lipide
si are cam 20 -23 felii deci ar veni 0.75 pct felie ( maxim)

Voi de cate pct mancati paine?

Acum dilema nr 2...de cand am inceput dieta imi iau mancare la birou, am impresia ca mananc muuult mai fetelor.
Pai inainte inghiteam niste fornetii de alea in 10 min, un snickers un iaurt si gata
acu iau pauza de vreo 3 ori si tot mananc, zici ca sunt la cura de ingrasare

ia aruncati va rog un ochi, e prea mult ? sad.gif

Meniu 21.08.2007

~ 3 fel paine - 3 pct
~ sunca - 3 pct
~ br top - 1pct
~ rosie - 0

~ ton - 3pct
~ 1 fel paine - 1pct

~ pepene - 0pct

~ paste 120 gr nefierte - 2 pct
~ br slaba milli - 2.3 pct
~ 1 fel sunca - 0.5

~ struguri - 2 pct

total 17.8 pct ( adica sunt in pct)
May
Nu este deloc mult, este chiar destul de bine, cam multicica paine dar merge. Cred ca ar trebui sa te rezumi la max 3 felii de paine pe zi. Si nu ma face sa iti zic ceva de dulce despre ce consideri tu ca mancai putin inainte ( adica fornetti, snickers ) caci au mai multe calorii si sunt mai daunatoare decat ce mananci acum. Daca le inghiti repede asta nu inseamna ca nu ingrasa )).gif pupic.gif

Cat despre painea ta, considerand ca ai 23 de felii si au, in total, 400 de grame, rezulta ca fiecare felie are in jur de 17.4 grame, adica 0,6 puncte biggrin.gif

In legatura cu pastele, zici ca ai mancat 120 gr nefierte? Atunci nu sunt 2 puncte caci 2 puncte se considera pt 120 de gr paste fierte, adica 40 de grame nefierte. Deci, cum tu ai mancat 120 gr paste nefierte, inseamna ca ai 6 puncte grin.gif

Ma mai iubesti? )).gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 21-08-2007, 07:39 PM) *

Nu este deloc mult, este chiar destul de bine, cam multicica paine dar merge. Cred ca ar trebui sa te rezumi la max 3 felii de paine pe zi. Si nu ma face sa iti zic ceva de dulce despre ce consideri tu ca mancai putin inainte ( adica fornetti, snickers ) caci au mai multe calorii si sunt mai daunatoare decat ce mananci acum. Daca le inghiti repede asta nu inseamna ca nu ingrasa )).gif pupic.gif

Cat despre painea ta, considerand ca ai 23 de felii si au, in total, 400 de grame, rezulta ca fiecare felie are in jur de 17.4 grame, adica 0,6 puncte biggrin.gif

In legatura cu pastele, zici ca ai mancat 120 gr nefierte? Atunci nu sunt 2 puncte caci 2 puncte se considera pt 120 de gr paste fierte, adica 40 de grame nefierte. Deci, cum tu ai mancat 120 gr paste nefierte, inseamna ca ai 6 puncte grin.gif

Ma mai iubesti? )).gif

hug.gif
multumesc cu painea biggrin.gif pupic.gif

iar cu pastele am scris eu gresit... sorry.gif
acu ma apuc sa le mananc biggrin.gif
Amazoana
Bau
Cucuuuu
Neata pupic.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 22-08-2007, 10:50 AM) *

Bau
Cucuuuu
Neata pupic.gif

cheer.gif Ola. Vrei sa ma sperii? )).gif grin.gif
Ce mai faci?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.