Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal necomestibil
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Anna
CITAT(dulcikatty @ 15-02-2008, 07:03 PM) *

Moaaaaaa, ce a nins si aici!!! Am crezut ca visez, parca era un scenariu de poveste! Noroc ca s-a oprit!

Pe aici fulguieste..da cine stie, ne trezim cu nameti maine blum.gif
Anna
Neatza fetelor! pupic.gif give_rose.gif
anca veselie
neatza!
pana la urma aseara am intrat in spiritul colectiv si am baut ceva )).gif tu cum te-ai distrat?
Anna
CITAT(anca veselie @ 16-02-2008, 04:10 PM) *

neatza!
pana la urma aseara am intrat in spiritul colectiv si am baut ceva )).gif tu cum te-ai distrat?

blum.gif blum.gif hihihi..te-a prins si pe tine spiritul
pai f frumos, am facut un mini tur al cluburilor din regie, am dansat f f mult si nu am baut decat 1 gin, o vodka cu portocale si suc grin.gif ( muulte puncte sad.gif )
anca veselie
acum, daca am comis-o am comis-o huh.gif
nu ai venit sambata sad.gif
Amazoana
Neata
bubbles
Ziua pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
De ce nu te-ai dus sa te intalnesti cu fetele ? unsure.gif
Anna
buna seara.
thx de vizita.
Anca am dormit sambata mai toata ziua...am ajuns la 3 4 de dim...si am dormit pe reprize, oricum avem o moaca....zici ca nu dormisem 3 nopti nu una.
Plus ca am avut un we de kko am mancat numai tampenii si vad ca se propaga si azi, azi sunt cat de cat in puncte dar pentru ca am fost toata ziua pe drumuri am mancat tare aiurea.
pun acu meniu sa primesc niste palme peste ceafa..sunt super dezamagita, ca sa nu zic ca azi cantaru nu arata nimic dupa 5 zile ca la carte pe care le-am masacrat cu 2 zile de idiotenii. sad.gif

Duminica a urmat leneveala nr. 2 am vazut filme cu un prieten
sa va uitati la Atonement, e suuuperb give_rose.gif
am mai vazut Juno, care iar mi-a placut tare
si am inceput sa ma uit la o alta serie de film animat "American Dad", ma amuza teribil si ma bine dispune.
Sa nu va uitati la "The ten" cel mai idiot film vreodata vazut, si uimitor am stat sa il vad pana la capat ca nu imi puteam crede ochilor ca este asa idiot. blink.gif blink.gif

Azi a fost ziua unei prietene si logic ca am sarbatorit in unirii la et 4... dry.gif cu niste muulte puncte. mama lor sad.gif M-am uitat la haine, multe luc dragute insa am zis ca nu mai imi iau nimic pana mai dau jos.si ca o nu am cuvinte ce sunt m-a tinut super bine 12 zile si apoi m-am pus sa stric totul. mor de ciuda.

Sper sa ajung in we la munte...sper...da cine stie ce pisici mai intervine.

Bubu pupic.gif ce faci?

Dulci pupic.gif a plecat B? hug.gif

May floare.gif ce faci dragutza? cum iti mai merge? tot asa intr-un trend ascendent esti? naughty.gif
te mai astept pe mess..nus cand sad.gif ca iara am intrat in priza cu facultatea si cu tot sorry.gif sorry.gif
May
CITAT(annaiss_derrian @ 18-02-2008, 10:18 PM) *

May floare.gif ce faci dragutza? cum iti mai merge? tot asa intr-un trend ascendent esti? naughty.gif
te mai astept pe mess..nus cand sad.gif ca iara am intrat in priza cu facultatea si cu tot sorry.gif sorry.gif

Nu stiu daca ascendent dar ma mentin grin.gif ... si de cand am aflat ca e lumea multumita de mine, sunt toata un ranjet tease.gif

Te-am mai vazut pe mess zilele astea dar aveam treaba de facut in casa si nu puteam sa raman sorry.gif

I pup u pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Pai daca zici ca e atat de bun Atonement ... ma uit si eu azi ca il am in calculator de ceva timp )).gif
Amazoana
CITAT(annaiss_derrian @ 19-02-2008, 01:18 AM) *

Da, azi noapte sorry.gif
anca veselie
si eu dormisem putin sambata, dar se pare ca mi-am pierdut antrenamentul la dormit toata ziua.
nu te cantari dupa dezmat, lasa sa treaca cateva zile in care esti cuminte
May
Am mai marcat una, sa nu zici ca nu te tin la curent lol.gif hug.gif
Anna
CITAT(bubbles @ 19-02-2008, 12:24 PM) *

Neata yahoo.gif .Pai daca zici ca e atat de bun Atonement ... ma uit si eu azi ca il am in calculator de ceva timp )).gif

bubu hug.gif mie mi-a placut mult mult
sa ma tii la curent. sunt curioasa ce parere iti lasa ca am auzit si opinii negative. pupic.gif
la ce filme bune te-ai mai uitat?
cum merg examenele?

CITAT(dulcikatty @ 19-02-2008, 01:14 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 19-02-2008, 01:18 AM) *

Da, azi noapte sorry.gif

hug.gif noi suntem aici. floare.gif una doua trece timpu.
cum mai esti? multi pupicutzi pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 19-02-2008, 01:41 PM) *

si eu dormisem putin sambata, dar se pare ca mi-am pierdut antrenamentul la dormit toata ziua.
nu te cantari dupa dezmat, lasa sa treaca cateva zile in care esti cuminte

dry.gif dry.gif sunt oricum dezamagita, saptamana asta a inceput numai cu mancaruri aiurea
plus ca ies mereu in oras si ma tot lipesc de cate o ciocolata calda sad.gif
da acu ce sa fac? sa stau in casa sorry.gif
nu vad nicio solutie.
decat sa iau cola light, sa nu prea se gaseste.
si nus suficient de fitzoasa pt apa plata tease.gif

la tine cum merge anca? am vazut ca sapt asta e suuper ..imi surad alimentele pe care le ai de papat.
spor pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 19-02-2008, 06:14 PM) *

Am mai marcat una, sa nu zici ca nu te tin la curent lol.gif hug.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ooo..sarbatorim. bravo fata pupic.gif )).gif
miss u hug.gif
mai pove si tu ce mai faci, remy ce face alea alea..da mailuri macar grin.gif blum.gif blum.gif

salut.gif fluturas, bine ai venit pe la mine floare.gif
Anna
Neatza pupic.gif pupic.gif cheer.gif

meniul de ieri 19.02.2008

orez fiert, 1 fel paine - 5 pct
2 f paine, sunca, branza, castravete- 3 pct
banana- 1 pct
1 iaurt cu musli - 2,3 pct
covrig mic vanilat - 1 pct
paste cu sos si cipuperci - 3 pct
cioco calda - 3 pct

total 18.3 pct

meniu azi 20.02.2008

2 f paine, sunca, branza, ardei- 3 pct
paste cu sos si ciuperci - 5 pct
1 mar, porto - 0 pct
snitel - ? inca nu stiu ca la cina il pap
anca veselie
ana, la mine se taraie tot zilele astea. luni si marti am avut doar branza si iaurt si legume crude nelimitat si mi-a cam fost foame sad.gif de azi pana vineri am carne cu legume crude, parca-s mai ok. tre sa ajung diseara sa pun un pui la cuptot.
Anna
CITAT(anca veselie @ 20-02-2008, 04:54 PM) *

ana, la mine se taraie tot zilele astea. luni si marti am avut doar branza si iaurt si legume crude nelimitat si mi-a cam fost foame sad.gif de azi pana vineri am carne cu legume crude, parca-s mai ok. tre sa ajung diseara sa pun un pui la cuptot.

da, asa la prima vedere pare ok
da cand ajungi sa le mananci atunci constati daca e bine sa nu...
lasa ca trece si asta, muulta vointa pupic.gif
tu la fitness unde te duci? unde se duce alina?
anca veselie
da, acolo, doar ca merg la aerobic.
e ok, adica ai ce manca, dar am eu buba la creier. aseara am ajuns acasa, am mancat 200g branza cottage cu legume si aveam stomacul plin, dar mi-era foame huh.gif am mai mancat 2 iaurturi cu indulcitor si scortisoara si parca tot imi trebuia ceva lol.gif deci e de la cap!!!!
Anna
CITAT(anca veselie @ 20-02-2008, 05:04 PM) *

da, acolo, doar ca merg la aerobic.
e ok, adica ai ce manca, dar am eu buba la creier. aseara am ajuns acasa, am mancat 200g branza cottage cu legume si aveam stomacul plin, dar mi-era foame huh.gif am mai mancat 2 iaurturi cu indulcitor si scortisoara si parca tot imi trebuia ceva lol.gif deci e de la cap!!!!

eee....tine de obisnuinta, te inveti incet incet
daca ne-am invatat numa cu mancare multa si dulce acum e cam greu cand trec la altceva si am impresia ca o sa mor de foame lol.gif
anca veselie
asa e! eu ma gandesc ca-s putin la ovulatie de am foamea asta blink.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Nu am mai apucat sa vad Atonement dry.gif dar am vazut Elizabeth - The Golden Age.Superb film rolleyes.gif .
Ancule si eu am o foame in glanda si stiu ca tb sa ma loveasca rusii .. Oare de asta blink.gif ?
anca veselie
bubule, sigur ti-e foame de la rusi!
Anna
CITAT(bubbles @ 22-02-2008, 01:25 PM) *

Neata yahoo.gif .Nu am mai apucat sa vad Atonement dry.gif dar am vazut Elizabeth - The Golden Age.Superb film rolleyes.gif .
Ancule si eu am o foame in glanda si stiu ca tb sa ma loveasca rusii .. Oare de asta blink.gif ?

nEATZA yahoo.gif
o sa ma uit si eu, daca zici ca e frumos.
bafta la facut referatu pupic.gif

Anca ce faci? hug.gif

Ce faceti in we fetele? pupic.gif
Anna
cheer.gif cheer.gif m-am intoooooors.
A fost superb la munte, o sa pun pozele sapt asta sper blushing.gif
nu va suparati dar iara am intrat intr-un ritm haotic.
Mi-au facut f f bine aceste 2 zile de liniste, a fost asa ca in basm.
Am mers prin Brasov, apoi in Poiana, am urcat sus cu telecabina, o priveliste divina! )).gif

cu mancatu am dat-o in bara destul de bine, daca sambata mai ca ma incadram in pct, duminica am facut-o lata...ce sa mai zic acum...azi sunt iara pe linia cea dreapta ( asa putin serpuita:D ) o sa revin si cu un meniu si va anunt ca intra in a 4 sapt de WW. ( cu 2 we proaste....eh... sorry.gif )
Amazoana
Bine ai revenit!!!! pupic.gif
bubbles
Bafta in continuare cu WW pupic.gif si asteptam meniuri .. poate ma mai inspir si eu ca m-am cam blocat la mancat .. Nu mai stiu ce sa imi mai fac blink.gif
anca veselie
poze poze cheer.gif
bine ca te-ai odihnit pupic.gif
Anna
CITAT(bubbles @ 26-02-2008, 04:01 PM) *

Bafta in continuare cu WW pupic.gif si asteptam meniuri .. poate ma mai inspir si eu ca m-am cam blocat la mancat .. Nu mai stiu ce sa imi mai fac blink.gif

MS BUBU pai meniuri am tot pus, si o sa mai pun, dar nu sunt cele mai corecte...ma chinui si eu
tu ce faci? pupic.gif hug.gif

CITAT(anca veselie @ 26-02-2008, 04:08 PM) *

poze poze cheer.gif
bine ca te-ai odihnit pupic.gif

pupic.gif Anca
daa..m-am intors cu un chef si o veselie, de nu imi vine a crede.
si am inceput iara munca..sad.gif bleah
cum a fost vineri? dezmatz, nebunie? yahoo.gif )).gif )).gif
merg si eu vineri in El grande comandante ..cica e fratele mai mare al lui El comandante.
Sper sa fie ok.
Iar sambata ma duc la Chicane naughty.gif

Aaa...stii ce vreau sa te rog, mai imi zici te rog cele 2 sali de aerobic
cea de la Budapesta, daca mai exista, un site ceva daca au, sau un tel
si aia unde mergeti voi acum, tot asa un site
Ca sambata si dum ma duc cu o prietena la una si la alta, la aerobic si apoi ne facem abonam la care e mai ok. speeeer
pup pupic.gif hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 26-02-2008, 11:37 AM) *

Bine ai revenit!!!! pupic.gif

cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulcicule
ce faci tu?
anca veselie
pai una este
Sancomplex Bucuresti

Adresa: Calea Serban Voda 95 - 101. Zona Unirii, Restaurant Budapesta.
Telefon 336 20 61.

e aproape de metrou tineretului.

si cea unde merg eu si alina: Lotus Sport

chiar sunt curioasa pe care-o alegi. daca-ti faci abo la Lotus, spune ca te-am recomandat eu, daca te intreaba.

vineri a fost ok, am fost prin expirat si am stat pana dimineatza.
il stiu pe el grande comandante, cum sa nu blum.gif
have fun la chicane naughty.gif
auzi, tu dupa o noapte de chef crezi ca ajungi la sport? tease.gif
bubbles
Eu una nu as vrea sa ma vedeti dupa o noapte de chef .. asta depinde si daca am baut in acea seara ca daca nu beau a doua zi sunt fresh dar daca beau .. servesc dupa cum zice babu .. a doua zi stau in pat ca simt cum ma apasa tot cerul pe cap lol.gif
Amazoana
Acum faci bine. Ies in oras peste cateva min cheer.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 26-02-2008, 06:49 PM) *

pai una este
Sancomplex Bucuresti

Adresa: Calea Serban Voda 95 - 101. Zona Unirii, Restaurant Budapesta.
Telefon 336 20 61.

e aproape de metrou tineretului.

si cea unde merg eu si alina: Lotus Sport

chiar sunt curioasa pe care-o alegi. daca-ti faci abo la Lotus, spune ca te-am recomandat eu, daca te intreaba.

vineri a fost ok, am fost prin expirat si am stat pana dimineatza.
il stiu pe el grande comandante, cum sa nu blum.gif
have fun la chicane naughty.gif
auzi, tu dupa o noapte de chef crezi ca ajungi la sport? tease.gif

Sarumana mult pentru info hug.gif pupic.gif Anca
da..uite ca la asta nu m-am gandit. biggrin.gif sper totusi sa ma ia prietena mea de o aripa si sa ajung.

da, zic ca m-ai recomandat, eu una as alege ceva ce e mai aproape de acasa...da acu sa vedem ...sper totusi sa ne ducem, parea decisa prietena mea...ca eu singura nu ma duc sorry.gif

CITAT(bubbles @ 26-02-2008, 06:53 PM) *

Eu una nu as vrea sa ma vedeti dupa o noapte de chef .. asta depinde si daca am baut in acea seara ca daca nu beau a doua zi sunt fresh dar daca beau .. servesc dupa cum zice babu .. a doua zi stau in pat ca simt cum ma apasa tot cerul pe cap lol.gif

faci rau la beutura bubule ? lol.gif pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 26-02-2008, 07:37 PM) *

Acum faci bine. Ies in oras peste cateva min cheer.gif

yeyy..super. cum fu?
pe unde ai iesit? pupic.gif hug.gif
anca veselie
pupic.gif have fun diseara naughty.gif
Anna
ms ms pupic.gif hug.gif

desi acum cred ca m-a pedepsit cineva pt mancarurile de ieri, ca mi-e un rau de mor.
nu am mancat nimic de dim si ma doare stomacu ingrozitor.
cine stie ce contineau prostiile alea sad.gif sad.gif sad.gif
anca veselie
oi fi facut vreo indigestie wacko.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 29-02-2008, 05:11 PM) *

oi fi facut vreo indigestie wacko.gif

aoleuuu, sper sa nu. sad.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Nu fac rau la beutura dar a doua zi mi-e rau blum.gif .
Anna
pupic.gif buna bubbles, e glumeam si eu
bubbles
Imagine
Anna
Neatza Bubu. pupic.gif
Va pup pe toate hug.gif
Sunt o mare somnorila, m-am intors pe la 4 de la Chicane, a fost super fain. cheer.gif
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
Anna
Hello fetelor!
Mi s-a facut dor de voi si am intrat putin pe aici.
Am monstrii de omorat la mine acasa de cand nu am mai intrat )).gif )).gif
Eu sunt bine, munca, facultate, examene, licenta..nimic nou.
Va pup pe toate si va hug.gif hug.gif si numai bine! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
May
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
cu dragostea cum stai? naughty.gif
Anna
pupic.gif hug.gif pup pe toate

may ce mai faci? mi-e tare dor de tine, nu te mai vad nici pe mess, mai nimic nu mai stiu de tine.
te pup pupic.gif

hug.gif anca ce faci?
cu dragostea tot in copac sunt unsure.gif sad.gif
multi pupici pupic.gif
buretel
De ce tot in copac? sad.gif
Bine ai revenit!
Iti spun eu ce face May, ma alearga pe forum sa scoata limba la mine tata.gif lol.gif lol.gif
May
Nu am mai intrat pe mess de o gramada de timp, de abia intru pe aici. Te fac un Brasov pe 10 iulie? Sau esti plecata pe undeva? Hai sa dam o fuga pana la Dany pe 10 daca poti naughty.gif

Mai baga-te si tu in seama pe aici ca altfel nu mai stiu nimic de tine sad.gif hug.gif
Anna
pupic.gif
CITAT(buretel @ 15-05-2008, 05:15 PM) *

De ce tot in copac? sad.gif
Bine ai revenit!
Iti spun eu ce face May, ma alearga pe forum sa scoata limba la mine tata.gif lol.gif lol.gif

pupic.gif bine te-am regasit buretel give_rose.gif

may..vii in tara )).gif uff..eu am licenta de pe 7 pe 19 iulie.
da tare as vrea sa te vad...
si pe dany give_rose.gif
ce mai face?
sa o pupi din partea mea hug.gif
May
Si eu sunt in tara de pe 6-7 pana pe 12 iulie wacko.gif ... vedem atunci ce-o fi, nu vreau sa promit si sa nu ma tin de promisiune. Dany ce sa faca, gradinareste de nu se mai opreste grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.