Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal necomestibil
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Anna
dany...te-am vazut pupic.gif si o imbratisare.
dany
Milkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mai traiesti ????????????????? Bueyyyyyyyyy, fa cumva si mai da un semn de viata din cand in cand !!!!!!

Cum a spus si May , ce zici de o iesire la Brasov pe 10 iulie ??????? Eu voi fii acolo si Ramo si vine si May de la Ploiesti .... si Uka va fii acolo ...si Nella ( e mai noua . nu o stii ) ....Facem o iesire la Poiana Brasov cu mici , bere si kürtosch-kolacs )).gif ....Ce zici ?????? Faci cateva ore libere pentru noi ? naughty.gif

te pupic.gif si ai grija de tine !!!!

CITAT(Anna @ 15-05-2008, 11:39 PM) *

hug.gif hug.gif hug.gif

Ne vedem , daaaaaaaaaaa ??? pupic.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 16-05-2008, 12:44 AM) *

Milkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mai traiesti ????????????????? Bueyyyyyyyyy, fa cumva si mai da un semn de viata din cand in cand !!!!!!

Cum a spus si May , ce zici de o iesire la Brasov pe 10 iulie ??????? Eu voi fii acolo si Ramo si vine si May de la Ploiesti .... si Uka va fii acolo ...si Nella ( e mai noua . nu o stii ) ....Facem o iesire la Poiana Brasov cu mici , bere si kürtosch-kolacs )).gif ....Ce zici ?????? Faci cateva ore libere pentru noi ? naughty.gif

te pupic.gif si ai grija de tine !!!!

CITAT(Anna @ 15-05-2008, 11:39 PM) *

hug.gif hug.gif hug.gif

Ne vedem , daaaaaaaaaaa ??? pupic.gif

vaiiii...nu se poate, vii in tara?! coool
da de va vedeti in bv, bucurestiul nu vrei sa il vezi.
of..tare vreau si eu, cum ziceam si mai sus am licenta, inca nu stiu cand exact..
cand vii, cat stai...
vreau si eu la intalneala sad.gif((

maine am festivitatea de absolvire biggrin.gif
gata ma bag la somn, va pup
dany
CITAT(Anna @ 15-05-2008, 11:48 PM) *

vaiiii...nu se poate, vii in tara?! coool
da de va vedeti in bv, bucurestiul nu vrei sa il vezi.
of..tare vreau si eu, cum ziceam si mai sus am licenta, inca nu stiu cand exact..
cand vii, cat stai...
vreau si eu la intalneala sad.gif((

maine am festivitatea de absolvire biggrin.gif
gata ma bag la somn, va pup

Heyyy, ne vedem in Brasov pentru ca May pleaca pe 12 iulie inapoi ( ca si mine ) dar are avionul cu 2 ore mai devreme . De aceea vine la Brasov .

Si eu plec tot pe 12 iulie inapoi spre Germania dar vreau sa vad si fetele din Bucuresti inainte asa ca va fii si acolo o intalnire ( daca nu ajungi la Brasov ) .

Uite AICI !!!!!!!!!!

Asa caaaaaaa ..... fa cumva sa-ti vad ochisorii !!!!!!!!

Ceva poze de la festivitate ne pui , da ??????

hug.gif pupic.gif
May
Eu nu mai stiu deloc cum sa ma impart, nu cred ca reusesc de nicio culoare sa ajung in bucuresti, mai ales ca frate-meu nu merge cu noi in Grecia si vrea si el cu noi undeva asa ca i-a venit geniala idee sa mergem 2-3 zile in Bulgaria numai eu cu remy, el si prietena lui, apoi imediat merg la dany, mai stau o zi acasa si apoi plec wacko.gif

Macar intalneste-te tu cu fetele in bucuresti hug.gif
Ramo
Anna, felicitari pt absolvire.....sa ne povestesti de la festivitate si sa pui poze....am trecut si eu prin 2, stiu cum e si m-au prins emotiile cand am citit pupic.gif
Anna
Dany o sa incerc, dar nu cred ca voi termina licenta asa repede. pupic.gif
May hug.gif poate ai timp intr-o seara sa ne mai povestim pe mess.
Ramo pupic.gif multumesc. Sa stii ca a fos tare emotionant si m-am simtit f bine si fericita. poze am cateva, o sa incerc sa le atasaez undeva.

va pup pe toate
Ramo
Incearca, incearca da sa si reusesti pupic.gif
bubbles
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Anna
hug.gif Salutare fetele! pupic.gif pupic.gif
ce mai faceti, ce planuri de we aveti?
eu am un examen marti si ma chinui cu invatatu smile.gif
si e asa frumos afara, ce-as pleca....asa depaaarte eventual la mare blum.gif
pupic.gif hug.gif pe toate
dany
N-ai mai dat pe la noi de atata timp ....

Eu iti urez : LA MULTI ANI , MILKA !!!!! Sanatate , fericire si impliniri ! hug.gif
May
LA MULTI ANI! cheer.gif
amalia0701
give_rose.gif
La multi ani!
buretel
La Multi Ani Ana! give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.