Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
crissy
La multi ani! si spor la slabit.
amalia0701
servus iubita!
Multumesc pentru felicitare, a ajuns ieri )).gif
Te pup pupic.gif
Karin
Amalia? Abia ieri? ohmy.gif
Nu pot sa creeeeeeeeed.... sad.gif
Oricum, ma bucur ca pana la urma a ajuns! smile.gif
Lacry
Mai treci si tu pe aici? Ca s-a asezat praful blum.gif
Karin
CITAT(Lacry @ 12-01-2007, 05:59 PM) *

Mai treci si tu pe aici? Ca s-a asezat praful blum.gif

pupic.gif Uite ca mai trec! Acum sunt acasa, am putin timp liber si vreau sa ma pun la punct cu ce s-a mai intamplat!
La birou e nebunie, am instalat/reinstalat programe diverse (nu eu, nenea ala de se pricepe grin.gif ) si acum netul merge foarte greu! Nu-mi deschide nici o pagina si am renuntat sa ma mai lupt cu el! Acasa pot intra destul de rar, ca sotul meu e calare pe comp de cand ajunge la acasa si pana merge la culcare, asa ca...acum am prins putin timp liber ca inca n-a ajuns acasa de la birou! )).gif
Va tzuc pe toate, va multumesc ca mai treceti pe aici! pupic.gif Am incercat sa fiu cuminte, am si martori laugh.gif insa cand ajung seara acasa e un chin! Mai trece cum mai trece ziua, imi mananc micul dejun, gustarea, pranzul, gustarea si cand ajung la cina vandalizez frigiderul! blushing.gif
Sper sa imi revin in simtiri cat mai repede posibil! grin.gif
mirela_awad
am reusit si eu sa ajung rapid pe aici sa urez un An nou bun plin de fericire la fetita asta super simpatica! mi-ai facut o surpriza placuta ca de altfel si Paula si Mara! Am primit felicitarea de la tine un cadou in plus de sarbatori! Pupici multi si numai bine!
Karin
Neatza la toata lumea! cheer.gif pupic.gif
Azi sunt putin fresh grin.gif cred ca din cauza ca ma duc la dentist! Ma autosugestionez! laugh.gif
M-a programat seful meu, ca altfel cred ca ajungeam la vara! blum.gif
Mirela, ma bucur ca am putut sa iti fac o mica surpriza de sarbatori. Sper doar ca a ajuns totusi in perioada sarbatorilor! grin.gif
Cu dieta stau cum nu se poate mai prost blushing.gif
Mereu spun ca "de luni" sau "de maine" ma apuc serios de treaba! Niciodata nu-mi iese! Mereu apare cate un Mars, vreo turta dulce sau ceva ciocolata in calea mea! devil.gif Am sa incerc sa le evit de acum incolo! grin.gif
Nici macar nu pot articula cate kile am..... blushing.gif
Acestea fiind spuse, va doresc tuturor un sfarsit de saptamana minunat! hug.gif pupic.gif
Sexymom
Ce ma bucur ca ai dat si tu un semn. )).gif
Succes la dentist, trebuia sa ajungi mai devreme, nu iti mai neglija dantura si foloseste Colgate de 3 ori pe zi lol.gif blink.gif
Succes si la slabit, nu mai zice ca mine ca ajungi ca mine si nu e de bine blum.gif blum.gif
Week-end placut, calduros , ca la mine e un frig de moare lumea, de 35 de ani nu au mai fost temperaturi asa de scazute in Spania, iar acum sunt 10 provincii in stare de alerta din cauza zapezii, majoritatea dupa litoral )).gif
Karin
CITAT(Sexymom @ 26-01-2007, 10:04 AM) *

Ce ma bucur ca ai dat si tu un semn. )).gif
Succes la dentist, trebuia sa ajungi mai devreme, nu iti mai neglija dantura si foloseste Colgate de 3 ori pe zi lol.gif blink.gif
Succes si la slabit, nu mai zice ca mine ca ajungi ca mine si nu e de bine blum.gif blum.gif
Week-end placut, calduros , ca la mine e un frig de moare lumea, de 35 de ani nu au mai fost temperaturi asa de scazute in Spania, iar acum sunt 10 provincii in stare de alerta din cauza zapezii, majoritatea dupa litoral )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Am ajuns mai devreme, mi-am rezolvat aproape tot...a mai ramas putin si cum am fost ocupata cu nunta, numa' de dentist n-aveam eu chef! grin.gif
Sper ca azi sa rezolv ce mai am de rezolvat! Nu e mare lucru, deci scap usor! grin.gif
Si la noi e frrrrig! Brrrrrrr! dry.gif
Nessie
hug.gif Uite-o, mai! Deci nu au ingropat-o de tot muntii de Marsi si turte dulci. tease.gif Felicitari ca ai avut curaj sa mergi la dentist! unsure.gif Si eu cica as avea o carie mica, dar mi-e frica sa ma duc! Mai stau pana m-o durea! w00t.gif

De regim nu-ti mai zic decat ca te asteptam! Daca nu se face click la tine din proprie initiativa, poate sa zica lumea ce-o vrea, ca nu merge...stiu. sorry.gif pupic.gif Ai grija de tine!
Karin
CITAT(Nessie @ 26-01-2007, 11:38 AM) *

hug.gif Uite-o, mai! Deci nu au ingropat-o de tot muntii de Marsi si turte dulci. tease.gif Felicitari ca ai avut curaj sa mergi la dentist! unsure.gif Si eu cica as avea o carie mica, dar mi-e frica sa ma duc! Mai stau pana m-o durea! w00t.gif

De regim nu-ti mai zic decat ca te asteptam! Daca nu se face click la tine din proprie initiativa, poate sa zica lumea ce-o vrea, ca nu merge...stiu. sorry.gif pupic.gif Ai grija de tine!

Deci (incep cu deci, deci da? grin.gif ), nu m-a ingropat nimic....inca! laugh.gif
Mi-am facut curaj sa merg la dentist ca mai aveam o mica chichitza de rezolvat! Din pacate, inca nu s-a rezolvat...mai trebuie sa astept cateva saptamani! Dar anul trecut am fost cuminte, m-am dus la dentist si mi-am facut absolut tot (sau aproape) stiind ca ma asteapta nunta si trebuia sa fiu rapitoare, nu? grin.gif
Cat despre regim....ai dreptate, pana nu ma "trazneste" degeaba ma cearta toata lumea... blushing.gif
Andreea-Rodica
cheer.gif Ai revenit! Ne-ai lipsit, mai vino si tu sa stam la o barfa mica!
Weekend minunat! hug.gif hug.gif
Karin
Neatza tuturor! pupic.gif
Va doresc o saptamana minunata! Nu prea am multe noutati! In wee am facut un drum pana la socrii, ca nu puteam sta linistita acasa! devil.gif
Ieri am lenevit si de azi cica sunt cuminte si mananc cu simt! grin.gif
pupic.gif
julyalina
'neatza Karin! floare.gif
te-a traznit ? sau e in apropiere ? naughty.gif
Karin
CITAT(julyalina @ 29-01-2007, 09:19 AM) *

'neatza Karin! floare.gif
te-a traznit ? sau e in apropiere ? naughty.gif

M-a traznit demult...da' la cat sunt de putoare.... blushing.gif
Ei, macar sa mananc cu simt si poate o sa imi fac curaj sa merg si la sala! Poate! grin.gif
pupic.gif
amalia0701
Servus iubita!
Sa ai o saptamana faina pupic.gif
aki
Carinus salut.In sfirsit am terminate de citi si pe la tine. pupic.gif
Ce dor mi-a fost de tine hug.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 29-01-2007, 09:27 AM) *

Servus iubita!
Sa ai o saptamana faina pupic.gif

pupic.gif Si tu la fel! Si alea 3.3 kile ma pun pe ganduri....ar trebui sa fac ceva in sensul asta! unsure.gif

CITAT(aki @ 29-01-2007, 09:52 AM) *

Carinus salut.In sfirsit am terminate de citi si pe la tine. pupic.gif
Ce dor mi-a fost de tine hug.gif

Si mie mi-a fost dor de tine si sper sa iti faci putin timp sa ma pui la curent cu viata ta! pupic.gif
Karin
Sa indraznesc sa spun si ce pap azi, poate asa ma mai trage careva de urechi si pe mine (nu ca n-ar avea cine! devil.gif grin.gif ). Inca nu stiu ce regim anume o sa tin, cateva zile vreau doar sa ma obisnuiesc cu ideea! Asa am zis si saptamana trecuta si am dat iama in turte dulci cu cioco! laugh.gif

So.....

MD:
-30 g feta (cam grasa pentru regim... unsure.gif )
-3 felii sunca de curcan
-1 ou fiert

GUSTARE:-
1 iaurt "numa' bun" blum.gif

PRANZ:

-cateva linguri de pilaf de orez, facut cu ceapa verde si ulei de masline blum.gif
-vreo 100 g piept de pui fiert

GUSTARE:

-1 portocala (cred...)

CINA:
-ramane de vazut blum.gif

Totul este aproximat, pentru ca nu am cantar de bucatarie! grin.gif
Nessie
Bubule, imi place meniul tau!! yahoo.gif Sa dea Domnul sa te tina si tu sa te tii de meniu. blum.gif
O saptamana frumoasa iti doresc. pupic.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 29-01-2007, 12:33 PM) *

Bubule, imi place meniul tau!! yahoo.gif Sa dea Domnul sa te tina si tu sa te tii de meniu. blum.gif
O saptamana frumoasa iti doresc. pupic.gif

Sa dea Domnul! grin.gif
Io chiar mi-as dori sa ma tina febra asta...da' la cum ma cunosc... blushing.gif
hug.gif pupic.gif
Sexymom
Chiar ca dsuna bine.
Karin tu ai vazut meniul Amaliei? regimul adica, asta YAN si YIN? de azi il incep si eu Amalia a slabit uimitor de bine .
Karin
CITAT(Sexymom @ 29-01-2007, 01:33 PM) *

Chiar ca dsuna bine.
Karin tu ai vazut meniul Amaliei? regimul adica, asta YAN si YIN? de azi il incep si eu Amalia a slabit uimitor de bine .

Da, am vazut meniul Amaliei. Ea il urmeaza conform indicatiilor medicului, din cate am inteles. Am vazut ca a slabit foarte bine cu el, insa, dupa cum spuneam, inca nu m-am hotarat la un regim anume! O sa il iau in considerare si pe asta! wink1.gif
pupic.gif hug.gif
aki
Trebuie sa ne spuie tot detailat Amalia ce si cum face.La acest regim acupunctura e necesara?
Sexymom
Nu cred ca e necesara, iar regimul il gasesti la diete, il pusesem cu mult timp in urma.
Nessie
Acupunctura e necesara sa iti dispara foamea, nu te slabeste ea in sine, iar dieta e ->>aici.
Karin
Neatza, neatza, s-a trezit si ratza! grin.gif Adica eu. laugh.gif
Ieri am fost libera, am stat acasa si am lenevit, am fost sa mai platesc din facturi ca e gata luna si am mancat destul de cuviincios! grin.gif

Soooo, meniul de ieri:

MD:

-1 ou fiert
-2 felii sunca de curcan
-30 de g feta ( aproximativ grin.gif )

GUSTARE:

-1 portocala

PRANZ:

-1 portie ciorbitza de pui ( fara pui grin.gif cu toate ca imi soptea cineva ca nu e bine... unsure.gif
-1 portie mazare cu costitza slaba grin.gif

GUSTARE:

-juma de portocala laugh.gif

CINA:

-piept de pui cu salata de varza

Cam atat cu meniul meu de ieri, aseara pe la 10 am crezut ca crap de foame, da' nu m-am atins de nimic...
Va doresc o zi minunata, ma apuc de munci ca ma asteapta o droaie pe birou si revin mai tarziu cu meniul pe azi! pupic.gif hug.gif
amalia0701
Frumos ai mancat.
Sunt convinsa ca io nu as putea sa tzin regimul asta fara acupunctura, altfel as lesina de foame, as cadea din picioare.
Nenea dr. umbla el la niste butoane de sunt energica.
Sunt curioasa cum o sa ma comport in cele 2 saptamani de pauza de acupunctura care urmeaza.
Si mai beau ceiul ala, il scriu la diete.
aki
Salut Karinus.Bravo pentru ambitia ta.Eu cred ca nu as putea sa nu mininc daca mi-ar fi foame.Pur si simplu cred ca nu voi putea dormi sad.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 31-01-2007, 11:07 AM) *

Frumos ai mancat.
Sunt convinsa ca io nu as putea sa tzin regimul asta fara acupunctura, altfel as lesina de foame, as cadea din picioare.
Nenea dr. umbla el la niste butoane de sunt energica.
Sunt curioasa cum o sa ma comport in cele 2 saptamani de pauza de acupunctura care urmeaza.
Si mai beau ceiul ala, il scriu la diete.

pupic.gif Crezi? Io nu stiu cat de bine mananc, incerc asa si apoi daca nu merge, incerc altceva!

CITAT(aki @ 31-01-2007, 11:09 AM) *

Salut Karinus.Bravo pentru ambitia ta.Eu cred ca nu as putea sa nu mininc daca mi-ar fi foame.Pur si simplu cred ca nu voi putea dormi sad.gif

pupic.gif Asa eram si eu...acum mi-am pus ambitia sa slabesc! In vara trebuie sa merg la 2 nunti si nu vreau sa ma intrebe iar lumea de acolo in ce luna sunt.... blushing.gif Ca atunci incep sa-i pleznesc! grin.gif
Nessie
CITAT(Karin @ 31-01-2007, 11:15 AM) *
nu vreau sa ma intrebe iar lumea de acolo in ce luna sunt.... blushing.gif Ca atunci incep sa-i pleznesc! grin.gif
lol.gif Asta m-a determinat si pe mine prima si prima data sa ma apuc de slabit! Prea multa lume se interesa de bebele meu! doh.gif
Dupa ce m-am apucat de slabit, am incepit sa ma vad si eu in oglinda si sa ma ingrozesc...acum am luat-o de la capat (aproape) iar...
Uooooof......de ne-ar tine vointa asta si dupa primele zile. unsure.gif

Te pup si te astept cu meniul pentru azi! blum.gif
Karin
Da, Nessie, unii chiar au avut nesimtirea sa ma intrebe: " Fumezi in timpul sarcinii???? w00t.gif tease.gif " devil.gif devil.gif devil.gif
Asa ca m-am pus (serios, zic eu grin.gif ) pe treaba ! Sa vedem cat ma tine! grin.gif

Deci, meniul pe azi:

MD:

-2 cafelutze cu zahar grin.gif ( de cafea uit mereu sa scriu....)
-3 felii sunca de curcan
-1 ou fiert
-30 g (aproximativ grin.gif ) feta blum.gif , pe care cred ca am scos-o deja ca am umblat deja azi o ora pe jos, pas alergator grin.gif

GUSTARE:

-1 iaurt "numa' bun" blum.gif

PRANZ:

-legume mexicane fierte (vreo 120-150 grame, aproximativ laugh.gif ) amestecate cu putin piept de pui fiert

GUSTARE:

-cred ca apa chioara, ca altceva n-am blum.gif

CINA:

-mazare cu costitza slaba blum.gif

Si cam atat! Sper sa tina! Daca nu merge si nu merge asa, atunci trecem la masuri mai drastice! wink1.gif

julyalina
'neatza karin! pupic.gif

CITAT(Karin @ 31-01-2007, 02:29 PM) *

am si io o intrebare ... de ce nu iei indulcitor pentru cafea? cred ca ar fi mai bun si nu te-ai mai stresa atat de la zagharul ala unsure.gif
Karin
CITAT(julyalina @ 01-02-2007, 09:47 AM) *

'neatza karin! pupic.gif

CITAT(Karin @ 31-01-2007, 02:29 PM) *

am si io o intrebare ... de ce nu iei indulcitor pentru cafea? cred ca ar fi mai bun si nu te-ai mai stresa atat de la zagharul ala unsure.gif

Neatza iubita! pupic.gif
Am zaharina, da' e dosita prin birou si nu imi sare in ochi! grin.gif
O sa incerc si cu asta, cu toate ca nu mai are asa gust bun cafeaua.... blushing.gif
hug.gif pupic.gif
julyalina
CITAT(Karin @ 01-02-2007, 11:49 AM) *

Neatza iubita! pupic.gif
Am zaharina, da' e dosita prin birou si nu imi sare in ochi! grin.gif
O sa incerc si cu asta, cu toate ca nu mai are asa gust bun cafeaua.... blushing.gif
hug.gif pupic.gif

ba da , are gust bun, bubule smile.gif
lasa cutia de indulcitor pe birou wink1.gif ca sa fie la indemana si o sa-ti intre in obisnuinta smile.gif

uite, asta este pentru tine smile.gif ca poate o mai raresti cu tigarile blum.gif
sa nu te superi unsure.gif
CITAT

Un tip la tutungerie cere un pachet de tigari, si primeste unul pe care scrie: "Tutunul cauzeaza impotenta".
Cand vede textul, ii cere vanzatorului:
- Dati-mi-l mai bine pe cel cu cancer.
Karin
grin.gif grin.gif grin.gif
O raresc eu cu tigarile, da' nici chiar asa! blum.gif
Da, am sa las cutia la vedere...poate, poate.... )).gif
pupic.gif
Melcu'
Buna dimineatza, Karin!

Am mai intrat si eu, dupa un secol, pe aici si va pup pe toate si va urez mult spor la slabit!
Karin
CITAT(Melcu' @ 01-02-2007, 10:33 AM) *

Buna dimineatza, Karin!

Am mai intrat si eu, dupa un secol, pe aici si va pup pe toate si va urez mult spor la slabit!

pupic.gif Mult spor si tie, desi am citit in jurnalul tau ca merge bine! Iti doresc succes cu bona! Eu zic sa o iei pe aia noua, cu care ai vorbit saptamana trecuta, pentru ca cea pe care o ai acum nu imi inspira prea multa seriozitate....In sensul ca oricand ai putea avea surpriza sa te lase balta! Si nu vrei asta, nu? pupic.gif
Karin
E timpul sa scriu meniul pe azi, cu toate ca se cam aseamana cu cele din ultimele zile! blum.gif Asta e...lipsa inspiratiune! grin.gif

MD:

-1 ou fiert
-2 felii sunca curcan
-50 g feta ( iar branza ingrasacioasa...trebe musai sa gasesc branza slaba!)

GUSTARE:

-1 iaurt "numa' bun"

PRANZ:

-legume mexicane fierte (vreo 200 de grame)
-piept de pui fiert ( vreo 150 de grame)

GUSTARE:

-10 jumatati de nuca (adica 5 nuci intregi blum.gif )...by the way..si ieri la gustarea a 2-a tot nuci am mancat grin.gif

CINA:

-ciorbitza de pui (fara pui)
-mazare cu costitza

Si cam atata pe ziua de azi, sper sa nu sar calul...Maine sunt libera si o sa stau acasa si o sa lenevesc, dar am sa fiu cuminte si am sa ma tin de regim, pentru ca sambata sau duminica merg in vizita si poate mananc ceva necuviincios pe acolo! blum.gif

amalia0701
Frumos mananci.
Nu vreau sa fiu carcotasa, dar ai putea inlocui iaurtul numa bun cu unul usurel blum.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 01-02-2007, 11:56 AM) *

Frumos mananci.
Nu vreau sa fiu carcotasa, dar ai putea inlocui iaurtul numa bun cu unul usurel blum.gif

Stiu, iubita...dar eu le cumpar de la Profi si acolo nu aveau "usurel"! Si decat sa iau "zdravan" mai bine am luat "numa' bun" ! grin.gif
Am sa caut "usurel" ca sa nu mai merge! blum.gif
pupic.gif hug.gif
Karin
Rectific meniul pana nu ma prinde careva! grin.gif
Deci...la pranz am mancat niste fistic blushing.gif Mai mult ...asa ca o sa sar peste pranz si peste gustare! Si pranzul pregatit pentru azi il mananc la cina! Si atat! Multa apa! Apa! Apa! blushing.gif
julyalina
buna karin! floare.gif

am trecut pe aici sa te pupic.gif si sa-ti urez weekend placut ! hug.gif
Karin
'na ziua! grin.gif
Am trecut sa pup fetele si sa scriu ce pap azi, poate daca vad negru pe alb (sau negru pe portocaliu grin.gif ) am sa ma tin de treaba in continuare!

Deci, sa trecem peste week-end, ca n-are rost sa discutam blum.gif ! Cu toate ca n-am sarit calul, dar am mancat si ce nu trebuia! blum.gif
Deci, meniul pe azi:

MD:

-3 linguri branza 0% amestecata cu iaurt 2%, marar si sare
-1 ou fiert

GUSTARE:

-nika blushing.gif (ma simt destul de rau, cred ca ma paste o raceala...sau poate e din cauza ca n-am mancat ca lumea la m.d.)

PRANZ:

-piept de pui fiert cu salata de varza chinezeasca

GUSTARE:

-nu stiu, probabil ca un iaurt "numa' bun", e tot ce mai am la mine

CINA:

-ciorbitza de fasole (ca inca mai am grin.gif )
-muraturi

Cam atata pe ziua de azi, sper sa ma tin de treaba.... blushing.gif
Va pup si va doresc o saptamana infloritoare! hug.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Spor cu dieta si o saptamana minunata! hug.gif
Karin
CITAT(Andreea-Rodica @ 05-02-2007, 12:09 PM) *

Spor cu dieta si o saptamana minunata! hug.gif

Multumesc asemenea! pupic.gif
julyalina
spor la dieta karin! pupic.gif
dar niste miscare ? naughty.gif
Karin
CITAT(julyalina @ 05-02-2007, 12:48 PM) *

spor la dieta karin! pupic.gif
dar niste miscare ? naughty.gif

Niste miscare? naughty.gif Nici o miscare deocamdata la capitoul asta! blushing.gif
Poate mai incolo...sunt o putoare de n-am pereche pe lumea asta! grin.gif
lliliana
Tot strambareatza ai ramas mey? Un pup imi dai shi mie? Nu strambi nasucul ala? Promitz sa nu mai lipsesc atata la apel. Fac eforturi blum.gif Mua. pupic.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 05-02-2007, 01:02 PM) *

Tot strambareatza ai ramas mey? Un pup imi dai shi mie? Nu strambi nasucul ala? Promitz sa nu mai lipsesc atata la apel. Fac eforturi blum.gif Mua. pupic.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ieeeeeeeeeee!
Sute de mii de pupici, mey, nu unu'! Ca doar esti sighianca de'a mea! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.