Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
lliliana
CITAT(Karin @ 05-02-2007, 03:03 PM) *

CITAT(lliliana @ 05-02-2007, 01:02 PM) *

Tot strambareatza ai ramas mey? Un pup imi dai shi mie? Nu strambi nasucul ala? Promitz sa nu mai lipsesc atata la apel. Fac eforturi blum.gif Mua. pupic.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ieeeeeeeeeee!
Sute de mii de pupici, mey, nu unu'! Ca doar esti sighianca de'a mea! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Shi suntem capitale anu' asta....culturale lol.gif Ioi da fain ii pe Oneden...de ce puisorii mei nu am gasit vreme sa intru?...numai creierii mei imprashtiatzi stiu. lol.gif
Karin
Da mey, capitale culturale europene ne scrie in frunte! lol.gif Sa mor io! lol.gif lol.gif
Nessie
cheer.gif Felicitari! A aparut un ticker, ceea ce insemna ca este de bine! grin.gif Adica esti mai hotarata sa se vada o diferenta! Te tzuc! pupic.gif
amalia0701
Meniuri? Nimic? w00t.gif
julyalina
pupic.gif karin

CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 01:12 PM) *

Meniuri? Nimic? w00t.gif

da... asteptam dry.gif
lliliana
Karin strambacios mishca la apel. Unde eshti ca te cautz shi tu nika... )).gif La vreo manifestare culturala? pupic.gif )).gif
Karin
Neatza! pupic.gif
Iata-ma la apel! grin.gif
Va pup pe toate! hug.gif
Meniuri? wacko.gif
Pai mananc aproape aceleasi lururi zilnic, incerc sa ma abtin de la masa de seara incarcata, sa mananc ultima masa la 7 cel tarziu si uite asa ma culc flamanda de cateva zile! laugh.gif
Nu vad nici o schimbare totusi...
Mai astept...cine stie?
Astazi, spre exemplu, mananc niste feta, un ou fiert si 3 felii de sunca la micul dejun si orez cu piept de pui si gogosari murati la pranz. Cam atata stiu din meniul de azi.
Sunt destul de agomerata la birou, dar seful pleaca in seara asta la munte (unul din ei) si pot rasufla usurata! Totusi, nu rasuflu atat de usurata ca am niste termene pe care trebuie sa le respect! sorry.gif
Acestea fiind zise, ma duc la muncile mele si va doresc o zi minunata! pupic.gif

CITAT(lliliana @ 07-02-2007, 06:13 PM) *

Karin strambacios mishca la apel. Unde eshti ca te cautz shi tu nika... )).gif La vreo manifestare culturala? pupic.gif )).gif

pupic.gif hug.gif
Am mishcat la apel! Nici o manifestare culturala in ultimul timp! laugh.gif
pupic.gif
julyalina
pupic.gif karin

CITAT(Karin @ 08-02-2007, 11:14 AM) *

Pai mananc aproape aceleasi lururi zilnic, incerc sa ma abtin de la masa de seara incarcata, sa mananc ultima masa la 7 cel tarziu si uite asa ma culc flamanda de cateva zile! laugh.gif

)).gif cred ca este doar senzatia ta ca esti flamanda smile.gif incearca sa papi mai bine dimineatza si la pranz hug.gif
de exemplu, eu aseara am iesit in oras pentru ca a venit varul meu din provincie si ... mu am mancat portie intreaga , doar am gustat din ce a luat prietenul meu (2 aripioare, o bucatica de snitzel, am luat de 3 ori din slata de ton si de 3 ori din savarina blum.gif ) si dimineatza nu imi era foame deloc sad.gif ceea ce etse neobisnuit pentru mine care , de cand ma trezesc chitaie soriceii )).gif
ma simt mult mai bine cand mananc seara ceva usor si pot sa mananc dimineatza smile.gif

Karin
'Neatza! grin.gif (mai pe la amiaza asa laugh.gif )
July, ti-am urmat sfatul si am adaugat ceva in plus meniului de dimineata! Am observat ca cea mai grea perioada din zi e intre orele 16-18, cand pur si simplu nu ma pot abtine de la nimic, imi vine sa rod frigiderul! Pot fi ceva probleme cu lipsa de vitamine insa...
Acum am sa incerc sa pap mai mult dimineata si la pranz, sa mananc ceva si la gustare nu doar cafea blushing.gif si poate o sa se vada vreo schimbare. Nu m-am suit pe cantar de o saptamana, insa nu cred sa fie ceva schimbari majore!
Va pup si va doresc tuturor un wee placut si fara batai de cap!
Lacry
CITAT(Karin @ 05-02-2007, 03:14 PM) *

Da mey, capitale culturale europene ne scrie in frunte! lol.gif Sa mor io! lol.gif lol.gif

Avem target identic... si eu tot la 54 vreau sa ajung. Sunt pe drum...

Nu ne-am mai salutat de mult, ce pacat... si nu ne-am zis nimic sad.gif

Am apasat pe ce nu trebuia )).gif ... nu vroiam sa te citez lol.gif
lliliana
Oy Karin scump. Salut. Am venit sa te pup shi imbratzisez pana la sufocare. Ia o gura de aer...profuuuuuunda...ca sa nu te-nverzesti )).gif Pup pe toate partile.
Karin
CITAT(Lacry @ 10-02-2007, 04:11 PM) *

CITAT(Karin @ 05-02-2007, 03:14 PM) *

Avem target identic... si eu tot la 54 vreau sa ajung. Sunt pe drum...

Nu ne-am mai salutat de mult, ce pacat... si nu ne-am zis nimic sad.gif

Am apasat pe ce nu trebuia )).gif ... nu vroiam sa te citez lol.gif

Ai dreptate, avem target identic, doar ca tu esti mai serioasa si te tii de treaba! grin.gif
Eu inca n-am miscat acul cantarului....si am asa o presimtire ca nu se va misca pana nu pun si sportul pe lista. unsure.gif
Si uite ca ne salutam acum! laugh.gif pupic.gif hug.gif

CITAT(lliliana @ 10-02-2007, 06:54 PM) *

Oy Karin scump. Salut. Am venit sa te pup shi imbratzisez pana la sufocare. Ia o gura de aer...profuuuuuunda...ca sa nu te-nverzesti )).gif Pup pe toate partile.

Luat aer puternic in piept sa nu ma'nverzessssc, pupat si eu Lilish scump si back to work! laugh.gif pupic.gif hug.gif
Sexymom
Hola frumusica . pupic.gif
Cum mai merge dieta?
lliliana
Sibianca meeeeaaaaaa!!!!!....Ia automatu' daca nu merge altfel...shi da-le gata...mama lor de kilograme... hug.gif )).gif
Stai ca shi eu sunt inca la faza de renuntzare. Ar trebui sa bem ceai antistress vorba Duamnei Amalia. Iti dau un pont...ia-ti o cartele cu minute...shi intre 16-18 vorbeste la telefon, sau gaseshtetzi o ocupatzie...La mine tzine. )).gif cheer.gif Pup Karin strambacios. pupic.gif
Karin
Pup fetele! pupic.gif
M-am gandit ca ari fi frumos sa mai dau si eu pe aici, chiar daca nu am fost chiar asa cuminte...sa zicem ca incerc sa ma tin de dieta, dar nu intdeauna imi iese! blushing.gif
Nu prea mai am timp sa intru, am ceva probleme la birou si mult de munca si...intru cand pot. Acum amprins un moment liber.
Va tzuc si va doresc o saptamana minunata! pupic.gif hug.gif
mirela_awad
vad ca si tu esti ocupata cu munca. asculta sa nu intri in depresie. am citit la luchi in jurnal! pupici!
julyalina
karin te pupic.gif
cum mai merge cu dieta? e mai bine de cand papi mai sanatos dimineatza ? blum.gif
am uitat sa te intreb ... miscare ceva faci? dry.gif
luchi
Bubule, daca te depresezi si tu, vin pana la Timisoara pe jos si-ti dau o mama de bataieeee....Sa ai mai multa incredere in tine, pentru ca esti o tipa misto, desteapta, frumoasa, devreme acasa, si mai ales o prietena minunata! pupic.gif
lliliana
Bubuletz strambaretz....veselie da....depresie ntztz....Pupacesc shi iubacesc. pupic.gif hug.gif
luchi
Buei..bubu lipsa la apel! Unde umbli, soro?
lliliana
Bubuuuuuuuuuuu........sighianca meaaaaaa.....nu ma lasa singuraaaaaa..... hug.gif blum.gif blum.gif blum.gif
Karin
Neatza fetele! pupic.gif
N-am prea putut intra pe aici, am foarte mult de lucru, s-au schimbat niste reguli in firma noastra si trebuie sa fac fatza. Insa, am citit aproape tot ce s-a scris! wink1.gif
Cu regimul sunt in pom...adica eu tin regim, dar cantarul nu scade si probabil ca ceva nu fac bine. Stiu si ce, dar acum fac pe nestiutoarea! bag.gif
Va pup, va doresc o zi insorita si calda! pupic.gif hug.gif

CITAT(luchi @ 23-02-2007, 09:35 AM) *

Buei..bubu lipsa la apel! Unde umbli, soro?

Umblu terchea-berchea la birou! laugh.gif
Muncesc de rup, ascult muzica de cretini (nu din propria initiativa devil.gif ) si ma enervez cu toti prostii! Nu dorm noaptea, sunt irascibila si nervoasa, imi vine sa sparg tot ce prind de cand ma trezesc si pana ma pun in pat! devil.gif
pupic.gif hug.gif Sper sa imi treaca, altfel...nu ma vad bine!
Andreea-Rodica
Neata! Si spor la lucru ca se pare ca esti ocupata. Incet - incet o sa se vada si la cantar, fii sigura! hug.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 23-02-2007, 09:43 AM) *

Bubuuuuuuuuuuu........sighianca meaaaaaa.....nu ma lasa singuraaaaaa..... hug.gif blum.gif blum.gif blum.gif

Liliiiiiiiiish! pupic.gif Sa stii ca ti-am citit toate pataniile si m-am carcanat de ras la birou! lol.gif lol.gif lol.gif
Iar fata ta este....fara cuvinte! O frumusete si jumatate! floare.gif pupic.gif hug.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 28-02-2007, 09:27 AM) *

Neata! Si spor la lucru ca se pare ca esti ocupata. Incet - incet o sa se vada si la cantar, fii sigura! hug.gif

Multumesc Andreea! pupic.gif hug.gif
Tu esti asa constiincioasa....da-mi si mie din ambitia ta! grin.gif pupic.gif hug.gif
amalia0701
Servus iubita!
Ce te mai apsa draga mea, hai la maam sa te pupiceasca, sa te imbratzoseasca si o sa treaca toate relele. pupic.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 28-02-2007, 09:33 AM) *

Servus iubita!
Ce te mai apsa draga mea, hai la maam sa te pupiceasca, sa te imbratzoseasca si o sa treaca toate relele. pupic.gif

Nu stiu ce ma apasa, ca daca as stii i-as putea da de cap....Si chestia asta ma enerveaza ca nu stiu de ce sunt nervoasa! laugh.gif Nika nu mai inteleg!
Multumesc frumos, totusi, pentru buna intentie! pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 28-02-2007, 09:35 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 28-02-2007, 09:33 AM) *

Servus iubita!

Nu stiu ce ma apasa, ca daca as stii i-as putea da de cap....Si chestia asta ma enerveaza ca nu stiu de ce sunt nervoasa! laugh.gif Nika nu mai inteleg!
Multumesc frumos, totusi, pentru buna intentie! pupic.gif hug.gif

Pai gandeste-te, analizeaza si inlatura cauza hug.gif
bpaula
eu as fi cu propunerea sa nu te mai gandesti atata, la toate problemele si la cum se mai poate si ce-ai mai vrea si ce nu iese...mai bine zi-i la Caius sa iti cumpere o zambila si o urmaresti cum creste...si nu te mai gandesti la nimic, da-i o pauza la neuron ca sa se poata odihni hug.gif pupic.gif
Karin
CITAT(bpaula @ 28-02-2007, 09:40 AM) *

eu as fi cu propunerea sa nu te mai gandesti atata, la toate problemele si la cum se mai poate si ce-ai mai vrea si ce nu iese...mai bine zi-i la Caius sa iti cumpere o zambila si o urmaresti cum creste...si nu te mai gandesti la nimic, da-i o pauza la neuron ca sa se poata odihni hug.gif pupic.gif

O zambila? Sa o urmaresc cum creste? Si sa ma inervez ca nu creste mai repede? laugh.gif
Apai cred ca asa ar fi cel mai bine: sa nu ma mai gandesc la nimic! wink1.gif
pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 28-02-2007, 09:41 AM) *

O zambila? Sa o urmaresc cum creste? Si sa ma inervez ca nu creste mai repede? laugh.gif
pupic.gif hug.gif

Io fac niste exercitii de yoga si sa nu te gandesti la nimic e cel mai greu.
faza e ca atunci cand imi reuseste sunt alt om dupa exercitziile de relaxare.
luchi
Alioo..bubulica..Mai, ttu ma ingrijorezi cu schimbarile astea de dispozitie. Nu cred ca vrei sa te trezesti cu mine la timisoara, sa-ti mai sforai suav in ureche blum.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 28-02-2007, 09:43 AM) *

CITAT(Karin @ 28-02-2007, 09:41 AM) *

pupic.gif hug.gif

Io fac niste exercitii de yoga si sa nu te gandesti la nimic e cel mai greu.
faza e ca atunci cand imi reuseste sunt alt om dupa exercitziile de relaxare.

Sunt convinsa! pupic.gif Poate ar trebui sa gasesc si eu o cale de relaxare//// eusa_think.gif
bpaula
ce zici bubule o fortezi pe mokk sa vina la TM? promit ca o cazez eu ca sa nu iti sforaie la ureche grin.gif
Karin
CITAT(luchi @ 28-02-2007, 09:44 AM) *

Alioo..bubulica..Mai, ttu ma ingrijorezi cu schimbarile astea de dispozitie. Nu cred ca vrei sa te trezesti cu mine la timisoara, sa-ti mai sforai suav in ureche blum.gif

Poate chiar de asta am nevoie! lol.gif Ai vazut ce bine m-am simtit un timp dupa ce mi-ai sforait? laugh.gif
Ia, sa refacem treaba asta.... laugh.gif
pupic.gif

CITAT(bpaula @ 28-02-2007, 09:46 AM) *

ce zici bubule o fortezi pe mokk sa vina la TM? promit ca o cazez eu ca sa nu iti sforaie la ureche grin.gif

Pai Pol, tocmai asta-i shpilu': sa imi sforaie la ureche sa imi revin! laugh.gif
luchi
No, hai ca o dam in tandreturi, cine stie ce mai crede lumea.
Mai timisorencelor, asa as veni pana la voi..si maine...Dar tare mi-e ca pana la botezul copchilului vreuneia din voi nu o sa ma vedeti sorry.gif Deci, care se inscrie? blum.gif
Karin
Io nu ma pot inscrie, ca am niste bube acum pe creier...care ma apasa rau! blushing.gif Si mi-e frica sa fac copchil prea curand...pana nu ma dezmeticesc eu care-i treaba! blushing.gif
Deci? O lasa pe Pol prima! laugh.gif
bpaula
eu nu ma inscriu sad.gif ...asa ca ai face bine sa vii mai repede de botezul ala
aki
Salut Karinus.
Ce ai draga?Sa vezi cind vine primavara cum ne ridica dispozitia la toate.Eu tot ma simt aiurea cind vad ca-i frig si nu se mai topeste zapada aceasta sorry.gif
Karin
CITAT(aki @ 28-02-2007, 10:07 AM) *

Salut Karinus.
Ce ai draga?Sa vezi cind vine primavara cum ne ridica dispozitia la toate.Eu tot ma simt aiurea cind vad ca-i frig si nu se mai topeste zapada aceasta sorry.gif

Da, si eu astept primavara sa imi revin! smile.gif
La noi nu e zapada, dar e frig si au anuntat astia iar ploi! doh.gif
aki
Mine e prima zi de primavara,dar la noie zapada.De ce iarna nu-si are locul ei ? devil.gif
lliliana
Bubu mieu...vinishi la noi in vizita...ca tzi-am luat jurmalu' cum or luat rushii Basarabia...ca sa nu zic ungurii Transilvania...poate-o fi vreo unguroasca printre noi...shi nu vreau suparare cu ea. )).gif
Karin
CITAT(lliliana @ 28-02-2007, 10:49 AM) *

Bubu mieu...vinishi la noi in vizita...ca tzi-am luat jurmalu' cum or luat rushii Basarabia...ca sa nu zic ungurii Transilvania...poate-o fi vreo unguroasca printre noi...shi nu vreau suparare cu ea. )).gif

lol.gif lol.gif
pupic.gif hug.gif
lliliana
CITAT(Karin @ 28-02-2007, 10:53 AM) *

CITAT(lliliana @ 28-02-2007, 10:49 AM) *

lol.gif lol.gif
pupic.gif hug.gif

Ce-am zis?....Ce-am zis?... huh.gif blum.gif blum.gif blum.gif
Karin
Nika! lol.gif
Asa ma rad eu ca proasta! lol.gif
blushing.gif
lliliana
No dara lol.gif ...nu te mai prosti...shtim noi asta )).gif
Karin
CITAT(lliliana @ 28-02-2007, 10:59 AM) *

No dara lol.gif ...nu te mai prosti...shtim noi asta )).gif

Uaiooooooooo, ce dor mi-era de cineva sa vorgheasca ardeleneste! lol.gif
pupic.gif
lliliana
No amu...meri la mine-n jiurnal shi ceteshte ultimele doua-tri pajini... )).gif
Imi place ca merem prin jurnale una dupe alta in loc sa vorbim vorbe pe mess blum.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 28-02-2007, 11:02 AM) *

No amu...meri la mine-n jiurlan shi ceteshte ultimele doua-tri pajini... )).gif
Imi place ca merem prin jurnale una dupe alta in loc sa vorbim vorbe pe mess blum.gif

lol.gif lol.gif
Stii bancul cu ardelenii? Ala mai nou? Ca-s multeeeeeeeeee lol.gif lol.gif
Cica badea Gheo si badea Ion stau de vorba:
-auzi mai Gheo, io am primit asara doua nutrii....
-nu tri?
-nu mah, doua!
lol.gif lol.gif
aki
CITAT(Karin @ 28-02-2007, 01:00 PM) *

Uaiooooooooo, ce dor mi-era de cineva sa vorgheasca ardeleneste! lol.gif
pupic.gif

Ma uit eu de oleaca de timp si nu inteleg ce vorba e asta.Ma lamuriti si pe mine w00t.gif
Karin
Aki, "a vorghi" = a vorbi
lol.gif
E pe limba ardeleneasca! laugh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.