Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
aki
Aceasta w00t.gif
CITAT(Karin @ 28-02-2007, 01:00 PM) *

Uaiooooooooo,

Karin
CITAT(aki @ 28-02-2007, 11:18 AM) *

Aceasta w00t.gif

Uaiooooooooo,

Aceasta? lol.gif
Imi pare rau, da' chiar nu stiu cum sa explic...e un fel de exclamatie ardeleneasca, asheaa.... lol.gif
Un fel de "tulaaaaaaai doamneeeeeeeeee"....Pe asta o stii? laugh.gif
aki
Nu stiu lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
CITAT(aki @ 28-02-2007, 11:18 AM) *

Aceasta w00t.gif

Uaiooooooooo,

Asa ma striga bubu pe mine lol.gif
Sexymom
Ce faci fata cu ochii in tavan? nu ai unde sa ii arunci? vrei ceva idei? naughty.gif
Daca nu ai somn nu lasa nici pe alti sa doarma lol.gif iar a doua zi iti scade adrenalina si nervi o sa dispara.
Vezi ce delicata am fost in exprimari? )).gif ti-am trimis si io o invitatie.Te faci ca nu o vezi? devil.gif
Karin
CITAT(Sexymom @ 28-02-2007, 12:04 PM) *

Ce faci fata cu ochii in tavan? nu ai unde sa ii arunci? vrei ceva idei? naughty.gif
Daca nu ai somn nu lasa nici pe alti sa doarma lol.gif iar a doua zi iti scade adrenalina si nervi o sa dispara.
Vezi ce delicata am fost in exprimari? )).gif ti-am trimis si io o invitatie.Te faci ca nu o vezi? devil.gif

Eram cu sefu pe creieri si acum suna telefoanele de ma innebunesc! devil.gif Si doar eu cu el si cu colegul suntem in birou: colegul e prea putoare sa raspunda, sefu-i sef si ramane....blonda! grin.gif
_noni_
pentru o prietena draga, care uneori stie sa-mi faca zilele mai frumoase si cu un singur cuvant! give_rose.gif

Imagine
Karin
Multumesc! M-am emotionat! give_rose.gif give_rose.gif
Lacry
Nu te-am uitat, fugutza iti daruim un martisor si iti uram o primavara minunata!

Imagine
Tzutzi80
Si eu .... si eu
Imagine
crissy
La multi ani!
floare.gif
Karin
Multumesc Crissy! pupic.gif
LA MULTI ANI TUTUROR! SA AVETI O ZI DE 8 MARTIE MINUNATA!
LA MULTI ANI MAMICILOR SI BUNICELOR VOASTRE! pupic.gif hug.gif floare.gif
_noni_
La multi ani! give_rose.gif pupic.gif hug.gif

sa ai o zi minunata! si sa nu uiti sa te rasfeti, macar un pic, asa! hug.gif

}{
Andreea-Rodica
La multi ani! O primavara cat mai frumoasa, plina de fericire! floare.gif
Sexymom
La multi ani Karin, ma bucur ca am avut timp sa vb. si astazi, sper sa ai o seara minunata, eu nu stiu ce o sa ma astepte, ca pana acum nu am primit nici un batz, asa de mama si sotie buna ce sunt )).gif
Nessie
Bubule, iar ai fugit? grin.gif Ce mai faci mataluta? blum.gif
Karin
Neatza! grin.gif
N-am fugit, doar ca am mult de munca si nu prea am timp de scris, ca de citit, citesc! floare.gif
Sunt binisor, incerc sa ma tin de dieta, uneori imi reuseste, alteori nu....merg mai departe, ca nu am incotro.
Va pup, va doresc o saptamana usoara si calma! pupic.gif
P.S. Nessie? Am incercat sa schimb titlul jurnalului si nu reusesc... blushing.gif Crezi ca ma poti ajuta? floare.gif pupic.gif
julyalina
buna Karin! pupic.gif
si eu sunt in aceeasi situatie cu tine sad.gif mai citesc prin jurnale dar nu am timp sa scriu sad.gif
te pupic.gif
Nessie
Bine ca esti bine si nu te lasi cand te impiediti de ingrasacioase! biggrin.gif Te asteptam cand te eleiberzi de sub dosare.

Spune-mi cum sa schimb titlul jurnalului (si descrierea daca vrei) si se face.
Karin
Apai sa spun drept....nu stiu ce titlu sa ii pun! grin.gif Stiu doar ca m-am saturat de asta! laugh.gif
Sa zicem ca as vrea sa se numeasca asa: "Karin, Bubu...uatever!" Ma gandesc ca e un titlu concludent! laugh.gif
Iti multumesc! pupic.gif
Nessie
CITAT(Karin @ 13-03-2007, 02:03 PM) *

Apai sa spun drept....nu stiu ce titlu sa ii pun! grin.gif Stiu doar ca m-am saturat de asta! laugh.gif
Sa zicem ca as vrea sa se numeasca asa: "Karin, Bubu...uatever!" Ma gandesc ca e un titlu concludent! laugh.gif
Iti multumesc! pupic.gif
uatever iu sei. )).gif
Karin
CITAT(Nessie @ 13-03-2007, 02:18 PM) *

CITAT(Karin @ 13-03-2007, 02:03 PM) *

Iti multumesc! pupic.gif
uatever iu sei. )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Multumesc! pupic.gif Adevarul e ca n-a trebuit sa ma gandesc prea mult la titlul asta pompos! laugh.gif
amalia0701
Pup BUBU ocupat.
Mi dor de tine pupic.gif
buretel
CITAT(Karin @ 13-03-2007, 02:19 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Multumesc! pupic.gif Adevarul e ca n-a trebuit sa ma gandesc prea mult la titlul asta pompos! laugh.gif

pai mai explicit de atat, nici ca se putea lol.gif lol.gif
pup un bub zapacit pupic.gif
julyalina
Karin, floare.gif
sa-ti mai spun ca eu il alint pe prietenul meu cu "bubu" ? blum.gif )).gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 14-03-2007, 02:52 PM) *

Karin, floare.gif
sa-ti mai spun ca eu il alint pe prietenul meu cu "bubu" ? blum.gif )).gif

Deci si aci dau de prietenul tau babuinul mancacios de orez cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Canarul nostru galben are babuin BUBU si e secretoasa blum.gif
Tzutzi80
Stai sa o cadorisim si pe ea cu niste floricele poate ne zice si mai multe.

Imagine
aki
Salut Karinus pupic.gif .
Zic azi intru pe la tine sa citesc in jurnal.Si intru pe la pagina 7 si incep sa citesc ca nebuna ceia ce am citit deja odata.Ajung unde am scris ultima data si mi-am dat seama ca am mai fost o data pe aici tease.gif
Alina nu te fa intr-o ureche si spune-ne si noua ceva despre babuinul tau.Pleace................ hug.gif
Karin
Buna dimineata! pupic.gif
Am reusit sa intru putin si pe aici, sa scriu, ca de citit citesc cat de des pot. Ieri n-am avut curent, am umblat toata ziua pe teren si azi abia asteptam sa intru pe net! grin.gif
Dupa 2 saptamani de regim (nu chiar aspru, ca am mai si sarit calu' blushing.gif , am reusit sa dau jos un amarat de kilogram! Bun si ala, decat deloc! grin.gif
Asa ca am sa continuu cu regimul asta, unul facut de mine pe care mi l-am impus, ca cu nimic nu reuseam sa dau jos, sau nu eram destul de motivata!
Va multumesc pentru vizite, pentru flori si am bucur sa aud ca mai exista si alti "bubu" pe lumea asta! laugh.gif
pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 16-03-2007, 09:11 AM) *

Buna dimineata! pupic.gif
Am reusit sa intru putin si pe aici, sa scriu, ca de citit citesc cat de des pot. Ieri n-am avut curent, am umblat toata ziua pe teren si azi abia asteptam sa intru pe net! grin.gif
Dupa 2 saptamani de regim (nu chiar aspru, ca am mai si sarit calu' blushing.gif , am reusit sa dau jos un amarat de kilogram! Bun si ala, decat deloc! grin.gif
Asa ca am sa continuu cu regimul asta, unul facut de mine pe care mi l-am impus, ca cu nimic nu reuseam sa dau jos, sau nu eram destul de motivata!
Va multumesc pentru vizite, pentru flori si am bucur sa aud ca mai exista si alti "bubu" pe lumea asta! laugh.gif
pupic.gif hug.gif

Ce regim tzii?
Kg ala dus sa vina sa mai ia dupa el si altele.
ina_ceva
Bravo, Karin! Daca regimul asta te motiveaza,nu renunta la el wink1.gif . Spor la slabit in continuare! give_rose.gif
Karin
Amalia, nu e un regim anume, ca nu ma pot tine de nimic ca lumea! blushing.gif
Mananc 3 mese pe zi, 2 gustari (desi le mai salt cateodata si nu e bine), incerc sa pap in fiecare zi putin din fiecare grupa de alimente (lactate, legume, fructe, carne...) si mananc ultima masa la 7 seara! Apa beau destul de putina, pentru ca nu pot...Iar singura miscare e acea jumatate de ora de mers pe jos zilnic, cand ma duc acasa, ca dimineata vin cu sotul cu masina ca e prea ffffrrrrig! grin.gif
Si cam atat....ma bucur ca s-a dus macar si kilu' ala, ca deja incepeam sa disper! devil.gif
Later edit: si nu mananc dulciuri, am renuntat si la zaharul din cafea...macar in timpul saptamanii! wink1.gif
buretel
neatza bubu pupic.gif las ca-i bun kg ala, ca il dai, nu-l iei inapoi wink1.gif
v-au adus curentul cu galeata pana la urma? lol.gif
Karin
CITAT(buretel @ 16-03-2007, 10:44 AM) *

neatza bubu pupic.gif las ca-i bun kg ala, ca il dai, nu-l iei inapoi wink1.gif
v-au adus curentul cu galeata pana la urma? lol.gif

grin.gif Nu stiu daca cu galeata au ba, da' l-au adus! Si acum e bine, ca eram in sevraj! blum.gif
buretel
CITAT(Karin @ 16-03-2007, 10:55 AM) *

grin.gif Nu stiu daca cu galeata au ba, da' l-au adus! Si acum e bine, ca eram in sevraj! blum.gif

sevraj din cauza curentului? pe portii mici? lol.gif iti mai dau eu niste amperi extra lol.gif lol.gif
Karin
CITAT(buretel @ 16-03-2007, 10:59 AM) *

CITAT(Karin @ 16-03-2007, 10:55 AM) *

sevraj din cauza curentului? pe portii mici? lol.gif iti mai dau eu niste amperi extra lol.gif lol.gif

Crezi tu ca de amperi duc lipsa? naughty.gif Huh? naughty.gif Aud? naughty.gif grin.gif
buretel
CITAT(Karin @ 16-03-2007, 11:00 AM) *

Crezi tu ca de amperi duc lipsa? naughty.gif Huh? naughty.gif Aud? naughty.gif grin.gif

dar de ce duci lipsa? naughty.gif naughty.gif huh, aud? )).gif
Karin
CITAT(buretel @ 16-03-2007, 11:02 AM) *

CITAT(Karin @ 16-03-2007, 11:00 AM) *

dar de ce duci lipsa? naughty.gif naughty.gif huh, aud? )).gif

De nimic! blum.gif Na! blum.gif laugh.gif Am de toate! lol.gif
Nessie
pupic.gif Bravo Bubucule! Pe aceleasi principii mi-am facut si eu regimul, cu diferenta ca inca trebuie sa ma disciplinez cu cina. doh.gif O mananc pe la 9-10 ca pana ajung acasa si pana o prepar mai dureaza.

Bafta in continuare! Poate ne zici si ce mananci, cu cantitati, sa ma inspir si eu pentru saptamana aviatoare. Regimul meu nu stiu daca l-ai vazut, dar asta e.
Karin
CITAT(Nessie @ 16-03-2007, 11:05 AM) *

pupic.gif Bravo Bubucule! Pe aceleasi principii mi-am facut si eu regimul, cu diferenta ca inca trebuie sa ma disciplinez cu cina. doh.gif O mananc pe la 9-10 ca pana ajung acasa si pana o prepar mai dureaza.

Bafta in continuare! Poate ne zici si ce mananci, cu cantitati, sa ma inspir si eu pentru saptamana aviatoare. Regimul meu nu stiu daca l-ai vazut, dar asta e.

L-am vazut, n-am inteles mare lucru, ca de obicei laugh.gif dar asta e! Si cu cina nici eu nu puteam pana acum, dar am inceput sa ma obisnuiesc, uneori nu-mi mai trebuie mancare deloc dupa a doua gustare, dar mananc si seara ca stiu ca altfel nu pot dormi de foame! grin.gif
Meniul? Incerc sa il scriu putin mai tarziu, acum am ceva urgent de lucru! grin.gif
Karin
Am sa pun aici o floare pentru cineva foarte drag mie, sa ii inveselesc ziua si sa uite de gandurile negre! naughty.gif

Imagine
buretel
CITAT(Karin @ 16-03-2007, 11:39 AM) *

Am sa pun aici o floare pentru cineva foarte drag mie, sa ii inveselesc ziua si sa uite de gandurile negre! naughty.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif multumesc hug.gif hug.gif hug.gif
Karin

Si inca una ( daca tot am invatat sa pun poze laugh.gif ) , ca sa va arat dispozitia mea de azi! Poza e "furata" de pe undeva ( nu mai tin minte de unde tease.gif ) .

Imagine
Karin
So...meniul pe azi:

MD:
-o cafea cu zaharina ( ca uitasem de ea)
-un sandvis din: 2 felii paine neagra, 2 felii sunca slaba de curcan, 4 foi de salata verde

G:
-20 g feta (aproximativ, ca n-am cantar)
-1 ou fiert

P:
-salata verde cu feta si macrou afumat

G:
-2 portocale

Iar pentru cina inca nu stiu ce am sa prepar....

In alta ordine de idei, nu pot sa intru pe mess (aviz amatoarelor naughty.gif ) si am observat ca nici imaginile postate de mine mai sus nu se mai vad...Nika nu mai inteleg... blink.gif
buretel
dar se vad imaginile blink.gif

macroul afumat era din conserva? sa ai grija, ca e cam gras si in general afumatura nu e prea indicata pupic.gif
Karin
CITAT(buretel @ 16-03-2007, 12:57 PM) *

dar se vad imaginile blink.gif

macroul afumat era din conserva? sa ai grija, ca e cam gras si in general afumatura nu e prea indicata pupic.gif

Nu, macroul nu e din conserva! E...afumat pur si simplu, se gaseste la kg si eu iau cateva bucati de fiecare data, pentru ca intradevar e cam greu la stomac. Insa, in salate e foarte bun si o bucata are cam 50-60 de grame. wink1.gif pupic.gif
Si da, acum vad si eu imaginile.... blink.gif
Later edit: am incercat sa mananc si din ala din conserva odata....bleah, n-am putut nici sa il gust, e oribil! blushing.gif
Nessie
Macroul in conserva e bun ala in apa si bucatele, nu intreg. wink1.gif

Si mie imi place feta de mor, dar nu ma risc. laugh.gif Are cam 300 calorii/100g, adica e cat toata cina mea. tease.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 16-03-2007, 01:10 PM) *

Macroul in conserva e bun ala in apa si bucatele, nu intreg. wink1.gif

Si mie imi place feta de mor, dar nu ma risc. laugh.gif Are cam 300 calorii/100g, adica e cat toata cina mea. tease.gif

Da, macroul in apa si bucatele imi place si mie, dar nu ala afumat! Ala afumat e bleah! grin.gif

Iar feta...o iau de la Profi, e facuta de ei si ma indoiesc ca e foarte grasa! grin.gif
De aia "originala" n-am avut tupeu sa ma ating. wink1.gif

P.S. Nessie, nu stiu ce am setat pe la contul meu, ca vroiam sa nu mai primesc notificari pe mail si acum imi vin NUMAI notificari pe mail! grin.gif Heeeelp! pupic.gif
Nessie
Bubule, citeste aici: Utilizarea notificarilor prin email
Karin
CITAT(Nessie @ 16-03-2007, 01:16 PM) *

pupic.gif hug.gif Sper ca am reusit...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.