Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
aki
Karin ai citit ce te-am rugat la mine in jurnal de poza? w00t.gif
Karin
CITAT(aki @ 16-03-2007, 01:42 PM) *

Karin ai citit ce te-am rugat la mine in jurnal de poza? w00t.gif

Da, am citit, dar nu stiu cum sa ti-o trimit si unde... blushing.gif
Spune tu cum si unde si se rezolva! wink1.gif pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Un weekend fain.
Frumos mananci clap.gif
Karin
Pup fetele de saptamana noua! pupic.gif
Sunt in continuare foarte ocupata, va citesc zilnic, dar nu apuc sa scriu. Incepand de azi m-am hotarat sa ma tin de regim mai serios decat pana acum. Ca in afara de kilul ala dus acum o saptamana, nu se misca nika la cantar.... eusa_think.gif

Deci, sa pun si meniul pe azi:

Cand m-am trezit, am halit un kiwi pe stomacul gol! blum.gif grin.gif

MD:
-2 felii paine graham
-50 g pastrama porc
-1 ou fiert
-1 rosie mica

PRANZ:
-3 felii paine graham
-mancarica de mazare cu pipote

G:
-1 iaurt 0.1

CINA:
-probabil o salata de legume cu putina feta
- 1 portie ciorbitza de cartofi
amalia0701
pupic.gif
Bubu!!!!!
Ce frumos ai mancat tu ieri floare.gif
Karin
pupic.gif Neatza Amalia! hug.gif

bag.gif Imi pun punga in cap, n-am mancat asa cum am scris... sad.gif
Azi sper sa ma tin de regim, postez meniul mai tarziu.
anca veselie
karinus, ce regim tii?
Karin
CITAT(anca veselie @ 27-03-2007, 10:51 AM) *

karinus, ce regim tii?

Eeeeee, aici m-ai prins! grin.gif
Am incercat un regim facut de mine, adica niste meniuri de bun simt! Si in 2 saptamani am dat jos 1 kil. Mult, putin...nu stiu, dar kilu' ala dus m-a ambitionat sa le mai trimit deoparte si pe celelalte ramase!
Mai ales ca niciodata nu am fost in stare sa tin un regim anume mai mult de cateva zile.
Acum continui sa mananc tot cu simt, fara dulciuri si prajeli, 3 mese pe zi si 2 gustari si cam atat. Sper sa tina si sa ma vad si cu celelalte kile duse. Pentru ca de 2 ani (sau mai mult...) n-am dat nika jos sad.gif
Si de vina sunt doar eu, nu ma simt in stare sa duc la bun sfarsit un anume regim! Reduc portiile si poate asa o sa mearga! wink1.gif
anca veselie
este foarte bine! numai sa ai ambitia sa te abtii de la ingrasacioase pupic.gif
daca nu ai tinut niciodata cura, ai si mai multe sanse sa slabesti!
Karin
CITAT(anca veselie @ 27-03-2007, 11:00 AM) *

este foarte bine! numai sa ai ambitia sa te abtii de la ingrasacioase pupic.gif
daca nu ai tinut niciodata cura, ai si mai multe sanse sa slabesti!

Am tinut, 2-3 zile si apoi ma plictiseam! Nu am fost in stare sa ma tin de ceva anume mai mult timp. Am ambitie pentru orice in lumea asta, mai putin pentru regim...sad.gif
Acum am sa ma tin de treaba, ca altfel nu se mai poate! wink1.gif
ina_ceva
Karin, daca treci mai des pe aici, poate te molipsesti cu vointa de la una dintre noi wink1.gif hug.gif
Karin
Si meniul provizoriu pentru azi, pentru ca mi-am propus sa scriu zilnic, sa imi vad greselile wink1.gif :

MD:
-1 cafea cu zaharina
-4 rondele orez expandat
-1 iaurt simplu 2.8% (nu il mai suport pe ala 0.1% devil.gif )

G:
-1 mar

PRANZ:
-salata de varza, amestecata cu 2 linguri de feta si cu 50 de g pastrama de porc afumata

CITAT(ina_ceva @ 27-03-2007, 11:28 AM) *

Karin, daca treci mai des pe aici, poate te molipsesti cu vointa de la una dintre noi wink1.gif hug.gif

pupic.gif Treceam mai des inainte, acum zilnic imi da seful ceva urgent de facut! devil.gif
Sper sa intru mai des, poate...poate ma molipsesc! wink1.gif
ina_ceva
De ce nu incerci si tu alte manevre: sa-ti ciupesti sefu' de funduletz, poate prinde drag de tine si te lasa cu mai mult timp liber devil.gif
Karin
CITAT(ina_ceva @ 27-03-2007, 11:35 AM) *

De ce nu incerci si tu alte manevre: sa-ti ciupesti sefu' de funduletz, poate prinde drag de tine si te lasa cu mai mult timp liber devil.gif

Asta mi-ar mai lipsi! lol.gif
Sa il ciupesc de fund! lol.gif
tease.gif
D'aia imi da atata de lucru, ca ii e drag de mine! naughty.gif
Si pentru ca nu are cine sa le faca daca nu le fac eu! lol.gif grin.gif
Nessie
Bubule, nici mie nu imi mai place iaurtul ala gol, dar l-am pacalit. biggrin.gif

Pun cateva picaturi de indulcitor (sau o pastiluta dizolvata intr-un strop de apa fierbinete) si o lingurita de cicoare. wink1.gif Parca e inghetata dezghetata. )).gif Mai mananca 2 felii de grau expandat si mi se pare bun.

pupic.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 27-03-2007, 11:39 AM) *

Bubule, nici mie nu imi mai place iaurtul ala gol, dar l-am pacalit. biggrin.gif

Pun cateva picaturi de indulcitor (sau o pastiluta dizolvata intr-un strop de apa fierbinete) si o lingurita de cicoare. wink1.gif Parca e inghetata dezghetata. )).gif Mai mananca 2 felii de grau expandat si mi se pare bun.

pupic.gif

Aaaa, da? eusa_think.gif
La asta nu ma gandisem! Ia sa incerc! grin.gif
Mersi de pont! pupic.gif
Data viitoare cand iau iaurt din ala, il pacalesc sigur! grin.gif
Karin
Pup fetele. pupic.gif
Scriu meniul repejor, ca am de munca azi de nu ma vad! doh.gif

6:30 - 2 felii paine in ou blushing.gif

8:00 - 1 cafea cu zaharina

10:00 - 3 rondele grau expandat
- 1 iaurt 2.8%

12:00 - 1 mar

15:00 - salata de varza cu morcov ras si 3 linguri de feta

18:00 - 2 cartofi fierti cu sare si putin spanac

Cam asta ar fi planul pe azi, sa vedem daca resusesc sa ma tin de el. doh.gif Pana acum am reusit, dupa ora 16 e insa cel mai greu...
Va doresc o zi minunata si la munci cu mine! grin.gif
julyalina
spor la treaba bubule! pupic.gif
Nessie
Bubule, daca nu era oul ala, ziceam ca esi la post. huh.gif Unde e carnea? Unde e laptele/iaurtul? unsure.gif
Karin
pupic.gif Julyalina! hug.gif
Nessie, iaurtul e la ora 10 grin.gif , iar carnea probabil diseara... unsure.gif
Nessie
CITAT(Karin @ 28-03-2007, 12:15 PM) *

pupic.gif Julyalina! hug.gif
Nessie, iaurtul e la ora 10 grin.gif , iar carnea probabil diseara... unsure.gif
doh.gif recunosc, sunt chioara!
anca veselie
frumos meniu! da-i inainte cheer.gif hug.gif
Karin
CITAT(anca veselie @ 28-03-2007, 12:50 PM) *

frumos meniu! da-i inainte cheer.gif hug.gif

pupic.gif
Frumos pana ajung diseara acasa si am infig in frigider! devil.gif doh.gif
ina_ceva
Goleste frigiderul de chestii nesanatoase si care sa nu-tzi faca cu ochiul wink1.gif

Sa ai spor!
Karin
CITAT(ina_ceva @ 28-03-2007, 01:50 PM) *

Goleste frigiderul de chestii nesanatoase si care sa nu-tzi faca cu ochiul wink1.gif

Sa ai spor!

Pai daca ti-as spune ca io nu la dulciuri poftesc, ci la mancare m-ai crede? grin.gif
Poftesc la carnati si la pastrama de porc, la mancare gatita si care nu e buna la regim...si din cand in cand la dulciuri! grin.gif
Multumesc de pont pupic.gif , o sa golesc frigiderul in stomacul sotului meu! laugh.gif
ina_ceva
Asa sunt si eu; nu mi se face pofta de dulciuri ci de mancare gatita (sau nu) sorry.gif
Karin
Buna seara, buna seara! pupic.gif
N-am avut timp de 2 zile nici sa respir cum trebe, d'apai sa mananc cum trebe! grin.gif
V-am citit, dar n-am avut cand sa scriu.
Avand in vedere si luand in considerare ca am primit cadou un cantar de baie, ca sa am si eu cantarul meu grin.gif , ma vad obligata sa schimb valorile tickerului, astfel incat atunci cand ma cantaresc, sa fie la acelasi cantar si o data pe saptamana! grin.gif ( pe cantar, la instructiuni, scria asa : a nu se folosi zilnic!! blum.gif )
Asadar, incepem numaratoarea inversa de la nr. 65 ! grin.gif

P.S. V-am spus vreodata ca am cele mai minunate prietene care pot exista pe lumea asta? blushing.gif
Mi-au facut o surpriza de proportii, drept pentru care vreau sa le spun pentru a mia oara ca le iubesc teribil de mult! pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif
Karin
Stau cu castile pe urechi, ascult "Holly Dolly" de 1 milion de ori, ma refac dupa niste zile/saptamani ingrozitoare si scriu in jurnal. Ce senzatie misto! Imi aminteste de perioada liceului, cand aveam jurnal si scriam in el vrute si nevrute, pana mi l-a prins fratello, l-a citit si apoi a inceput sa faca misto de mine. Drept pentru care i-am dat foc (jurnalului, nu lu' fratello grin.gif ) in galeata de gunoi, care a ars si ea de jumatate. laugh.gif Si aveam o galeata de plastic, care nu mai arata a galeata, ci a clepsidra. lol.gif

Ce bine sa te relaxezi acasa, in fata calculatorului! Ador senzatia asta! Daca aberez, ignoati-ma! tease.gif
E asa de bine sa stii ca te iubeste cineva pe lumea asta si ca se gandeste la tine in momente grele. Si asta ma face sa ma simt puternica. wink1.gif Si sa imi dau seama ca nu sunt singura pe lume. blushing.gif
Karin
Andries- Cea mai frumoasa zi

Sper sa va delectati cu asta, inainte de un somnic usor si linistit! pupic.gif

Inca una si ma duc! grin.gif

Johnny Logan- What's another year
amalia0701
hug.gif
Citeam in jurnal la tzutzi si credeam ca-i al tau lol.gif
te pup si sa te odihnesti in weekendul asta pupic.gif
Ce surpriza ti-au fauct prietenele pe care le iubesti?
hug.gif
ina_ceva
Cumva surpriza a fost cantarul?
Cu asa prietene , care sa fie la greu alaturi de tine, m-as lauda si eu. Bine ca le ai wink1.gif

Saracul tau jurnal, a murit ars intr-o "clepsidra"

WE placut!

give_rose.gif
crissy
Hristos a inviat!
Karin
Neatza si Hristos a inviat! pupic.gif
Hop si eu pe aici dupa o gramada de vreme. blushing.gif
Sunt in concediu pana pe 16, adica mai mult de o saptamana de lenevit! blum.gif
Nu stau bine nici cu dieta, nici cu kilele, nici cu moralul. mad.gif
Sper sa ma mobilizez de luni, ca parca a venit sfarzitul lumii: mananc si nu ma mai opresc! doh.gif
Va doresc tuturor un wee relaxant! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 13-04-2007, 08:33 AM) *

Neatza si Hristos a inviat! pupic.gif
Hop si eu pe aici dupa o gramada de vreme. blushing.gif
Sunt in concediu pana pe 16, adica mai mult de o saptamana de lenevit! blum.gif
Nu stau bine nici cu dieta, nici cu kilele, nici cu moralul. mad.gif
Sper sa ma mobilizez de luni, ca parca a venit sfarzitul lumii: mananc si nu ma mai opresc! doh.gif
Va doresc tuturor un wee relaxant! pupic.gif

Sora mea cu apetit pre Apocalipsa pupic.gif , urca-te pe cantar, enerveaza-te si hai inapoi la lupta cea mare.
Apuca-te si scrie aici tot ce mananci hug.gif
Te pup si sa te odihnesti ca mai ai 3 zile de leneveala pupic.gif
anca veselie
pupici karin hug.gif ! ce frumos e in concediu, nu? blum.gif
ia hotaraste-te o data si treci la dieta ca scot batul!
ina_ceva
...ce batz, lasa ca fac eu rost de o vargutza ca aia se unduieste mai bine pe funduletzul tau devil.gif
Karin
La dieta de luni, ca inca nu mi-am revenit dupa sarbatori! blum.gif
Inca nu stiu de care dieta anume o sa ma apuc, poate o sa fie una personala wink1.gif Cert este ca trebuie sa fac ceva. Asa ca de luni pe cai! grin.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 13-04-2007, 12:39 PM) *

La dieta de luni, ca inca nu mi-am revenit dupa sarbatori! blum.gif
Inca nu stiu de care dieta anume o sa ma apuc, poate o sa fie una personala wink1.gif Cert este ca trebuie sa fac ceva. Asa ca de luni pe cai! grin.gif

Uita-ter dupa cea data mie de nutritionist.
Si luni o sa ai 3 zile daca incepi de maine devil.gif
ina_ceva
Sunt de aceeasi parere cu amalia: nu lasa pe luni ce poti incepe de azi; pana luni deja itzi vei intra in ritm wink1.gif
Spor!
anca veselie
subscriu tease.gif
Nessie
Salut Bubule! pupic.gif Daca tot ai concediu, ai putea sa te duci la sala in fiecare zi. devil.gif Sau sa iesi in parc sa lergi/ bati mingea/ joci tenis. naughty.gif
buretel
pot s-o parasc? pot, pot? blum.gif
deci bubu face si sport, stie subsemnata naughty.gif si ea, si ceilalti locuitori ai casei lol.gif
Nessie
CITAT(buretel @ 13-04-2007, 05:35 PM) *

deci bubu face si sport, stie subsemnata naughty.gif si ea, si ceilalti locuitori ai casei lol.gif

Daca e sport in doi sex.gif nu se pune decat daca se munceste de la 3 ore in sus. tease.gif
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 13-04-2007, 05:37 PM) *

CITAT(buretel @ 13-04-2007, 05:35 PM) *

Daca e sport in doi sex.gif nu se pune decat daca se munceste de la 3 ore in sus. tease.gif

naughty.gif subscriu naughty.gif Si cu pauze putine si sub 5 minute grin.gif sau....inexistente rolleyes.gif
Karin
Buei! Ia potoliti-va! laugh.gif
Era vorba de sport, nu de altceva...si anume tae-bo, ma lupt cu nea Billy cat de des pot si cat de mult! grin.gif
Sa vedem daca o sa se vada ceva rezultate! unsure.gif
Wee placut si linistit! pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(Karin @ 14-04-2007, 12:14 PM) *

Buei! Ia potoliti-va! laugh.gif
Era vorba de sport, nu de altceva...si anume tae-bo, ma lupt cu nea Billy cat de des pot si cat de mult! grin.gif
Sa vedem daca o sa se vada ceva rezultate! unsure.gif
Wee placut si linistit! pupic.gif

Pai si eu tot cu un nea Billy m-as pray.gif lupta! grin.gif Dar eu deja am un cioco-babuin biggrin.gif
julyalina
)).gif beeeiii, deci nea Billy e acceptat smile.gif
auzi bubule, da' mobila e asigurata ? adica faci singurica acasa in fata televizorului? dry.gif
Karin
CITAT(julyalina @ 15-04-2007, 12:49 AM) *

)).gif beeeiii, deci nea Billy e acceptat smile.gif
auzi bubule, da' mobila e asigurata ? adica faci singurica acasa in fata televizorului? dry.gif

lol.gif lol.gif
Da, fac singura in fata televizorului si pana acum nimic din jurul meu n-a patit nika! laugh.gif
Asta daca nu pun la socoteala sperietura pisicii si somnul ei profund de dupa. eusa_think.gif laugh.gif
anca veselie
bravo karin! sportul este foarte bun pupic.gif
Lacry
Bubule, si eu la dieta tot de luni. Si sport, evident!
Sa ai o zi faina in continuare give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.