Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
buretel
lol.gif daca-ntind o tentacula spre tine, nu mai razi asa lol.gif lol.gif lol.gif
Karin
CITAT(buretel @ 24-04-2007, 11:11 AM) *

lol.gif daca-ntind o tentacula spre tine, nu mai razi asa lol.gif lol.gif lol.gif

naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Ia sa vaz! grin.gif
Rad, duamna ca asta stiu sa fac eu cel mai bine! lol.gif
pupic.gif
lliliana
Buey...ce caracatitze visatzi acilea?...'Neatza. Voi va datzi seama cate ventuze (pipici) poa' sa dea o caracatiza o data? Eeeee?....na, sunt animale iubaretze...Terminatzi cu prostiile shi venitzi la imbratzoshat hug.gif hug.gif hug.gif
Karin
Neatza! pupic.gif hug.gif Am venit la imbratzoshat si pupacit fetele! pupic.gif
Lilish mama, nu imi mai descrie cu lux de amanunte caracatitzele si cate ventuze au ele tease.gif ca dau in apoplexie urgent! grin.gif
pupic.gif Sa aveti o zi buna, fug repede pana nu ma intreaba careva ce manc azi! grin.gif devil.gif
julyalina
)).gif si ce ziceai ca ai mancat sau o sa mananci? naughty.gif

'neatza Karin ! floare.gif
ina_ceva
CITAT(julyalina @ 26-04-2007, 09:00 AM) *

)).gif si ce ziceai ca ai mancat sau o sa mananci? naughty.gif

Gata, a fugit sa scape de raport grin.gif

O zi placuta, Karin!
Karin
grin.gif
Deci, la micul dejun am papat 2 cremvursti din piept de pui si o felie paine.
Pentru ora 10:30 am 4 felii grau expandat si 4 felii de sunca slaba, iar pentru pranz mazare cu carnati. (cei care ma cunosc stiu ca am o problema cu carnatii grin.gif tease.gif )
Si pentru cina inca nu stiu, probabil o salata verde cu lamaie si feta. wink1.gif
Cam atat, sar calul ca in fiecare zi, dar asta este. blushing.gif
pupic.gif
anca veselie
neatza bubule. si eu am mancat juma de carnat de dimineatza blushing.gif
cred ca e ok meniul, incerca sa fii cumintica seara pupic.gif
Karin
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 11:20 AM) *

neatza bubule. si eu am mancat juma de carnat de dimineatza blushing.gif
cred ca e ok meniul, incerca sa fii cumintica seara pupic.gif

pupic.gif
Nu e ok, iti spun eu....mananc asa de 2 saptamani si nika la cantar, nika la haine... sad.gif
anca veselie
hmmm, pai atunci schimba ceva
renunta la cremvursti, introdu cate-un iaurt, introdu gratar de pui si chestii mai slabe pupic.gif
Karin
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 11:31 AM) *

hmmm, pai atunci schimba ceva
renunta la cremvursti, introdu cate-un iaurt, introdu gratar de pui si chestii mai slabe pupic.gif

Cremvursti n-am mancat decat ieri si azi, iaurturi am mancat zilnic timp de vreo cateva zile, mananc grau/orez expandat in loc de paine, salate, fructe, carne fiarta...tot degeaba. sad.gif
Ceva nu fac bine, ceva nu iese....eusa_think.gif
anca veselie
nust ce sa zic. incearca sa renunti la masa de seara, sau sa fie doar salata verde simpla.
Karin
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 11:43 AM) *

nust ce sa zic. incearca sa renunti la masa de seara, sau sa fie doar salata verde simpla.

pupic.gif O sa incerc. Nu prea pot eu sa dorm flamanda, dar incerc. smile.gif wink1.gif
lliliana
Bubu soro...nush di ce, da' noi, astea mai plinutze...toata viatza o sa visam la ziua in care putem manca pana plezneste burta de satula...sa omoram purecele pe ea.

Dar, pentru ca bukutzele noastre sa fie vesele, vom fi toata viatza nishte flamande. Altii n-au ce manca, noi avem, da nu vrem )).gif
Karin
CITAT(lliliana @ 26-04-2007, 11:57 AM) *

Bubu soro...nush di ce, da' noi, astea mai plinutze...toata viatza o sa visam la ziua in care putem manca pana plezneste burta de satula...sa omoram purecele pe ea.

Dar, pentru ca bukutzele noastre sa fie vesele, vom fi toata viatza nishte flamande. Altii n-au ce manca, noi avem, da nu vrem )).gif

laugh.gif laugh.gif
Stii care-i ironia? Ca pana acum vreo cativa ani, 4 sa zic asa..., puteam manca orice, oricat si la orice ora si tot eram slabanoaga! laugh.gif
Apoi am inceput sa ma bucur ca mai pun putin pe mine...si cand am vazut ca pun prea mult, mi-a trecut bucuria! laugh.gif
pupic.gif
anca veselie
karin, macar stii cum e )).gif ! eu de la 16 ani ma tot chinui huh.gif
Sexymom
Karin, cred ca seara poti manca iaurturi degresate cu sunca de praga in ele, au un gust tare bun , poate ca te-ai plictisit de aceleasi alimente, asa ca variaza.
Salatele poti sa le faci cu morcovi, ardei gras,rosie si adauga si un rond de ananas din compot.Sa vezi ce combinatie super misto, sau cu ciuperci crude.
Sau alta idee: salata verde cu sfecla rosie fiarta in prealabil si porum fiert.Au putine calorii si merg impreuna, poti manca oricat.
Daca iti plac organele de vita sau de porc sunt tare bune si au in jur de 80, 90 kcal pe 100 g.
Karin
CITAT(Sexymom @ 26-04-2007, 12:33 PM) *

Karin, cred ca seara poti manca iaurturi degresate cu sunca de praga in ele, au un gust tare bun , poate ca te-ai plictisit de aceleasi alimente, asa ca variaza.
Salatele poti sa le faci cu morcovi, ardei gras,rosie si adauga si un rond de ananas din compot.Sa vezi ce combinatie super misto, sau cu ciuperci crude.
Sau alta idee: salata verde cu sfecla rosie fiarta in prealabil si porum fiert.Au putine calorii si merg impreuna, poti manca oricat.
Daca iti plac organele de vita sau de porc sunt tare bune si au in jur de 80, 90 kcal pe 100 g.

Foarte bune idei de mancarica pentru seara! wink1.gif pupic.gif
Organele? De porc sau de vita? unsure.gif Te referi la ficat, rinichi, alea- alea? grin.gif
Ca daca da, sa stii ca numai ficatul de porc imi place! Atat! grin.gif
Sexymom
Sa incerci si inima de port, e foarte buna la gratar, sau cu sos de rosii.
O alta mancare lejera ar fii pastele cu sos de rosii, busuioc, oregano si ciuperci.
luchi
Bubule, ce mi-ati facut tu si Mirru! Am ajuns acasa si am prestat salata aia! nana.gif . N-am mancat, mi-am pregatit-o pentru pranzul de astazi..Tu cum esti? Sper ca nu prezinti fisuri (adica n-ai mancat pana ai facut poc, da? ).
ca tot bantui singura pe-aciulea..ia sa ma duc sa ma pregatesc pentru o noua, minunata, extraordinara zi de munca. shucks.gif
Karin
CITAT(luchi @ 04-05-2007, 07:32 AM) *

Bubule, ce mi-ati facut tu si Mirru! Am ajuns acasa si am prestat salata aia! nana.gif . N-am mancat, mi-am pregatit-o pentru pranzul de astazi..Tu cum esti? Sper ca nu prezinti fisuri (adica n-ai mancat pana ai facut poc, da? ).
ca tot bantui singura pe-aciulea..ia sa ma duc sa ma pregatesc pentru o noua, minunata, extraordinara zi de munca. shucks.gif

grin.gif grin.gif grin.gif
Am facut si io, am mancat cateva linguri si am pregatit si pentru azi la pranz! grin.gif
Inca nu prezint fisuri! lol.gif lol.gif lol.gif
Da' multe nu mai am si nu din cauza salatei, ci ca asa sunt eu! grin.gif
pupic.gif hug.gif Ma duc sa fac o coffi! blum.gif
lliliana
Koffi?... w00t.gif w00t.gif w00t.gif UNDEEE!!!!!

Bun...pupacesc Bub nefisurat. pupic.gif shi slabanog )).gif Hihi...ce conteaza cu aratzi daca gandesti cum gandeshi w00t.gif Mie-mi placi la nebunieeee....Vin in breatza a me again...sa te jupoi de kile. Ascut cutzitu' devil.gif blum.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 04-05-2007, 09:20 AM) *

Koffi?... w00t.gif w00t.gif w00t.gif UNDEEE!!!!!

Bun...pupacesc Bub nefisurat. pupic.gif shi slabanog )).gif Hihi...ce conteaza cu aratzi daca gandesti cum gandeshi w00t.gif Mie-mi placi la nebunieeee....Vin in breatza a me again...sa te jupoi de kile. Ascut cutzitu' devil.gif blum.gif

lol.gif lol.gif
Ascute-l bine, ca la suncile mele e nevoie! naughty.gif
hug.gif pupic.gif
anca veselie
bueeeey, nu dati reteta de salata? ca mi-s tare curioasa.
wee placut bubule pupic.gif
lliliana
Bubu...am venit la cioplit biggrin.gif Hai...nu dai pe-aci cu nasu'? Am ascutzit problema naughty.gif

lliliana
Buey....ai disparut cu totu'? biggrin.gif ...Hai mey ca nu cioplesc biggrin.gif ...Numa un pik la sholduri blum.gif blum.gif naughty.gif
Karin
Neatza, neatza! pupic.gif hug.gif
Pup fetele cu drag! Io-s pe baricade ca de obicei, cu lucruri multe de facut si urgente maxime! doh.gif
Cu regimul stau bine, adica de azi mi-am propus sa fiu cum nu se poate mai cuminte. Avand in vedere si luand in considerare ca nu ma mai suport, cred ca e singura optiune: sa fiu cuminte si sa imi vad de treaba.
Acestea fiind zise, mi-am facut un regim personalizat, incerc sa ma tin de el, sa nu o mai dau in bara de fiecare data cand salivez dupa cate ceva bun si sa fac si putin sport! Sa respect orele de masa, nu rontai nimic (dar nimic!!!) intre mese, beau apa cata incape (si la mine in burtzi incape naughty.gif ).
Imi scriu in fiecare seara in agenda meniul pe a doua zi si incerc sa ma tin de el!
Asa ca, pe cai ca se filmeaza!
Va doresc o saptamana usoara si calda in suflete, chiar daca a afara e innorat, ploua si e urat ca naiba! pupic.gif hug.gif

Lilish....daca zici ca e ascutit bine si ca te pricepi, ma las pe mana ta...da' vezi ca ai de muncit la burtile si suncile care ma acopera! grin.gif
pupic.gif hug.gif
lliliana
Sculptoritza sunt...te fac intr-o veselie Venus. pupic.gif hug.gif Louvre te ashteapta )).gif
Karin
CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 12:36 PM) *

Scluptoritza sunt...te fac intr-o veselie Venus. pupic.gif hug.gif Louvre te ashteapta )).gif

lol.gif lol.gif
Deci da, deci vreau sa fiu Venus! grin.gif
pupic.gif hug.gif
Auzi? Da' cu bratele cum ramane? blink.gif Sau nu e asta cu bratele lipsa la apel? )).gif
lliliana
Pai da...ca te-ai mutat de pe Olimp la Paris, la Palat...e clar de ce vrei Venus blum.gif blum.gif
luchi
pupic.gif Bubita, sa te tina gandul asta bun pupic.gif
Karin
CITAT(luchi @ 07-05-2007, 01:03 PM) *

pupic.gif Bubita, sa te tina gandul asta bun pupic.gif

Sa ma tina, ca m-am saturat eu de cate ori am zis: GATA! Eeeee, acum chiar ca ma pun cu briciu' pe kile! devil.gif Cu mai multa constiiciozitate, nu ca pana acum! wink1.gif
pupic.gif hug.gif
lliliana
Am baut doar bulion azi...pe mine cand m-apuca...m-apuca rau. blum.gif blum.gif blum.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 01:15 PM) *

Am baut doar bulion azi...pe mine cand m-apuca...m-apuca rau. blum.gif blum.gif blum.gif

Si pe mine la fel! grin.gif
Problema e cat ma tine! laugh.gif
lliliana
CITAT(Karin @ 07-05-2007, 01:20 PM) *

CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 01:15 PM) *

Si pe mine la fel! grin.gif
Problema e cat ma tine! laugh.gif

Aici m-ai prins laugh.gif Sper sa ma tzina grin.gif
aki
salut Karinus.Ce dor mi-a fost de tine.Am trecut pe la tine prin jurnal si am citit ca esti cuminte si ca dieta merge in continuare.Bravo tie,da-mi si mie niste ambitie. give_rose.gif Nu stiu cind ma apuc si eu de treaba naughty.gif
julyalina
bubule, io tocmai am inceput sa fac poc blushing.gif
lliliana
Beau bulion (mananc) shi plang,
Beau bulion (mananc)... laugh.gif

Haaaa....gata, mi-am tricotat nervii la loc.

Ma duc acasa shi-nvatz la istorie, mate shi romana ca sa-mi pot lua capacitatea cu brio laugh.gif Bubu...sa-mi stai alaturi biggrin.gif
Karin
CITAT(aki @ 07-05-2007, 02:26 PM) *

salut Karinus.Ce dor mi-a fost de tine.Am trecut pe la tine prin jurnal si am citit ca esti cuminte si ca dieta merge in continuare.Bravo tie,da-mi si mie niste ambitie. give_rose.gif Nu stiu cind ma apuc si eu de treaba naughty.gif

Pup Aki! pupic.gif
Sincer, io nu stiu daca stau chiar atat de bine cu regimul pe cat ai vazut tu! laugh.gif
Ma bucur ca ti-ai facut timp sa mai treci pe aici. hug.gif

CITAT(julyalina @ 07-05-2007, 02:36 PM) *

bubule, io tocmai am inceput sa fac poc blushing.gif

Poc? blink.gif De la ce?
Esplica, ca blonda nu pricepe! blum.gif
hug.gif

CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 02:44 PM) *

Beau bulion (mananc)... laugh.gif

Haaaa....gata, mi-am tricotat nervii la loc.

Ma duc acasa shi-nvatz la istorie, mate shi romana ca sa-mi pot lua capacitatea cu brio laugh.gif Bubu...sa-mi stai alaturi biggrin.gif

Ieeeee, cu mate si romana de acord, da' cu istoria....iacsssss! )).gif
Tin pumnii, ma gandesc la voi (la tine si la cristina) si va doresc multa bafta!
pupic.gif hug.gif
julyalina
pai vorbeai tu cu lucul de fisuri blum.gif si io deja fac poc sad.gif
Karin
CITAT(julyalina @ 07-05-2007, 03:08 PM) *

pai vorbeai tu cu lucul de fisuri blum.gif si io deja fac poc sad.gif

Aaaaaaaaaaaaa, ca nu ma prindeam! tease.gif
Apai ce-ai mancat frumusete de prezinti fisuri la pipait? naughty.gif naughty.gif
pupic.gif
Nessie
Bubule, ma bucur ca ti-ai facut regim. E facut cu manuta ta proprie si personala? blum.gif
Am si eu o curiozitate.. daca ar fi cu putinta sa lipeshti si acilea meniul nu doar in agenda, ca sa te urechem cum trebuie. Lighten.gif
Ce zici?
Karin
CITAT(Nessie @ 07-05-2007, 03:16 PM) *

Bubule, ma bucur ca ti-ai facut regim. E facut cu manuta ta proprie si personala? blum.gif
Am si eu o curiozitate.. daca ar fi cu putinta sa lipeshti si acilea meniul nu doar in agenda, ca sa te urechem cum trebuie. Lighten.gif
Ce zici?

Pai da, cam cu mana mea proprie! Sper ca am facut un lucru bun, am zis ca merg pe mana mea 2-3 saptamani. Daca nu se vad rezultate, atunci e clar, undeva am gresit. wink1.gif
Am mai vazut cateva meniuri, mi-am facut o idee cam cum ar trebui sa arate si meniul meu si am purces la munca! grin.gif

Daca insisti, am sa pun si meniul! wink1.gif Si daca credeti ca gresesc pe undeva, ca fac combinatii nepotrivite, chiar va rog sa ma trageti de urechiuse! grin.gif

Md:
- 1 banana
- 1 kiwi

G1:
-1 ou fiert
-3 felii de sunca slaba

P:
-branza slaba de vaci, amestecata cu iaurt, ceapa verde si patrunjel
-1 rosie
-castravete

G2:
-4 linguri de porumb fiert (din punga, congelat, fara sare sau zahar)

C:
-fasole verde scazuta, cu suc de rosii si condimente
-1 felie cotlet de porc fiarta

Aaa, si am baut pe stomacul gol un pahar de apa, cu putina lamaie stoarsa. Si multe cani de apa pe parcursul zilei. wink1.gif
crissy
pupic.gif
Eu as inversa C cu P. Parca P are mai putine calorii.
Karin
CITAT(crissy @ 07-05-2007, 07:51 PM) *

pupic.gif
Eu as inversa C cu P. Parca P are mai putine calorii.

pupic.gif Exact asa ma gandeam si eu. wink1.gif
Si maine, avand in vedere ca e acelasi meniu, am sa inversez pranzul cu cina!
pupic.gif
axe10
Da-i bataie si da de veste la schimbari pe cantar.... cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif
Karin
CITAT(axe10 @ 07-05-2007, 08:37 PM) *

Da-i bataie si da de veste la schimbari pe cantar.... cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif

Sa te auda Al de Sus! laugh.gif
Asta astept si eu, sa vad acul cantarului miscandu-se incet-incet catre stanga... naughty.gif
amalia0701
pupic.gif
julyalina
CITAT(Karin @ 07-05-2007, 03:11 PM) *

Aaaaaaaaaaaaa, ca nu ma prindeam! tease.gif
Apai ce-ai mancat frumusete de prezinti fisuri la pipait? naughty.gif naughty.gif
pupic.gif

)).gif ee. chiar la pipait nu biggrin.gif
dar... la Suceava mancat poale'n brau ,pizza, si altele asemenea si ieri a fost ziua unei colege si ... cateva prajiturele doh.gif parca eram setata si nu puteam sa ma despart de farfurie cuplu.gif
Nessie
Bubule, suna omeneste, dar parca la limita. Nu am socotit calorii, doar din ochi asea zic...

A doua la mana, nu te plictisesti sa mananci 2-3 saptamani acelasi meniu? huh.gif La mine e problema mare asta! doh.gif

Pup si bafta! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.