Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
axe10
CITAT(Nessie @ 08-05-2007, 01:02 PM) *

Bubule, suna omeneste, dar parca la limita. Nu am socotit calorii, doar din ochi asea zic...

A doua la mana, nu te plictisesti sa mananci 2-3 saptamani acelasi meniu? huh.gif La mine e problema mare asta! doh.gif

Pup si bafta! pupic.gif

)).gif )).gif )).gif credeam ca te referi la canarul de mai sus....hihi...auzi sa te plictisesti de pizza, poale in brau....ce fraiera sunt.... lol.gif lol.gif lol.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 08-05-2007, 01:02 PM) *

Bubule, suna omeneste, dar parca la limita. Nu am socotit calorii, doar din ochi asea zic...

A doua la mana, nu te plictisesti sa mananci 2-3 saptamani acelasi meniu? huh.gif La mine e problema mare asta! doh.gif

Pup si bafta! pupic.gif

pupic.gif Nu e acelasi meniu timp de 2-3 saptamani. wink1.gif
Doar un meniu pe cate 2 zile, ca n-am atatea idei sa imi fac meniu zilnic. )).gif
Inca mai muncesc la chestia asta cu meniurile.... unsure.gif
Zici ca la limita e meniul? wacko.gif Adica tind sa incep sa mananc prea putin? wacko.gif
Nu am socotit nici eu calorii, pentru ca nu stiu cum sa le calculez! laugh.gif
Sa iti spun drept, m-am cam simtit satula cu meniul asta...o sa incerc sa mai mananc cate o feliuta de paine neagra, sa nu exclud painea chiar de tot, chiar daca eu as fi vrut. wink1.gif (mi-a soptit o pasarica cum sta treaba cu painea, adica ca nu e bine sa o elimini chiar de tot).
Si am sa incerc sa mananc mai bine la micul dejun, pentru a avea niste gustari micute si formate din fructe, iaurturi 0.1....
pupic.gif
_noni_
domnule, ce harnicutza e bubu a noastra! hug.gif

te vad tot o treaba, pierduta printre liste cu meniuri, dar e bine ca atunci cand te arati esti tot un zambet! give_rose.gif

spor la treaba, idei dietetice si ambitie!

}{
Karin
CITAT(_noni_ @ 08-05-2007, 09:01 PM) *

domnule, ce harnicutza e bubu a noastra! hug.gif

te vad tot o treaba, pierduta printre liste cu meniuri, dar e bine ca atunci cand te arati esti tot un zambet! give_rose.gif

spor la treaba, idei dietetice si ambitie!

}{

pupic.gif
Si pe langa listele cu meniuri mai sunt si alte liste, munca multa, a crapat netul ieri (cred ca in tot orasul, cica pentru cateva minute care de fapt au fost cateva ore bune grin.gif )...
Cam cu asta ma preocup, am ceva planuri pentru perioada care urmeaza, vreau sa ma tin serios de regim si pana acum mi-a iesit. wink1.gif
Spor la treaba si tie si multa ambitie! pupic.gif hug.gif
Pisik
Bubule, spor la treaba!

Din experiemta mea iti zic sa nu renunti la paine. O feliuta dimineata si una la pranz, fac minuni, la mine cel putin care sufar de glicemie scazuta si una doua ametesc de foame
Karin
Sa scriu si meniul pe azi, sa va dau ocazia sa ma luati de urechi, daca este cazul. blum.gif

Md:
-1 ou fiert
-1/2 rosie
-castravete
-1 felie paine neagra

G:
-1 mar

P:
-orez cu legume(ciuperci, 1 lingura mazare, 1 lingura porumb, ceapa)..asa era din fabricatie, nu am adaugat eu legumele, ca daca era dupa mine, nu puneam porumbul si mazarea blum.gif
-1 rosie

G:
-1 iaurt 0.1 %

Ramane sa ma gandesc ce mananc la cina... eusa_think.gif

Si bineinteles, multaaaa apa! rolleyes.gif
amalia0701
Ma bucur sa vad ca esti motivata pupic.gif
Pisik
CITAT(Karin @ 09-05-2007, 08:55 AM) *

Sa scriu si meniul pe azi, sa va dau ocazia sa ma luati de urechi, daca este cazul. blum.gif

Md:
-1 ou fiert
-1/2 rosie
-castravete
-1 felie paine neagra

G:
-1 mar

P:
-orez cu legume(ciuperci, 1 lingura mazare, 1 lingura porumb, ceapa)..asa era din fabricatie, nu am adaugat eu legumele, ca daca era dupa mine, nu puneam porumbul si mazarea blum.gif
-1 rosie

G:
-1 iaurt 0.1 %

Bravooooo, arata minunat pana acum pupic.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 09-05-2007, 08:56 AM) *

Ma bucur sa vad ca esti motivata pupic.gif

pupic.gif
M-au motivat hainele care crapa pe mine, mi-am pus ambitia si la slabit, pentru ca la orice tampenie am ambitie numai la asta nu! Si am vrut sa vad daca sunt in stare! Pana acum m-am descurcat minunat, pana si eu sunt mandra de mine! laugh.gif
Sa vedem cat ma tine! eusa_think.gif
pupic.gif hug.gif

CITAT(Pisik @ 09-05-2007, 08:56 AM) *

CITAT(Karin @ 09-05-2007, 08:55 AM) *

Md:
-1 ou fiert
-1/2 rosie
-castravete
-1 felie paine neagra

G:
-1 mar

P:
-1 rosie

G:
-1 iaurt 0.1 %

Bravooooo, arata minunat pana acum pupic.gif

pupic.gif
Multumesc! Stiu ca si tu esti cuminte si iti doresc sa te abtii azi de la chestii ingrasacioase, ca stiu ca ai sedinta! wink1.gif
Hai ca poti! wink1.gif
pupic.gif hug.gif
julyalina
CITAT(Karin @ 09-05-2007, 08:59 AM) *

M-au motivat hainele care crapa pe mine, mi-am pus ambitia si la slabit, pentru ca la orice tampenie am ambitie numai la asta nu! Si am vrut sa vad daca sunt in stare! Pana acum m-am descurcat minunat, pana si eu sunt mandra de mine! laugh.gif
Sa vedem cat ma tine! eusa_think.gif
pupic.gif hug.gif

pupic.gif asa e si la mine doar ca tot timpul apar tentatii si ocazii unice gen "papala suceava" in curand "papa la paris" ... si imi vine sa-mi trag un scotch pe creier cuplu.gif
Karin
Eu incerc sa elimin orice fel de tentatii, mi-am pus ambitia si refuz absolut orice nu tine de regim! wink1.gif
Desi...probabil ca daca as ajunge la Paris, as face si eu la fel ca tine! E pacat sa scapi ocazia de a manca din bunatatile lor! Ai timp de dieta cand te intorci! Si tu oricum arati super, chiar nu stiu de unde mai vrei sa dai jos!
pupic.gif hug.gif

P.S. Ai observat cat de asemanatoare sunt tickerele noastre? naughty.gif Nu ma refer la numere, ci la iarba si fluturasi...grin.gif rolleyes.gif
julyalina
)).gif pai daca ne vedem fluturasi blum.gif

tentatii refuz si eu ... dar tot timpul apare ceva care imi da peste cap regimul sad.gif
Karin
Neatza! pupic.gif
Ramasesem datoare cu restul meniului pe ieri, il scriu in agenda mea proprie si am promis ca o sa il scriu si aici!

Deci....

Pentru gustarea de la ora 17 (ca atunci am ajuns acasa, din cauza de sefi crizati la sfarsitul programului devil.gif ), am papat un iaurt 0.1 cu 3 biscuiti dita, iar la cina am papat 1/2 felie de paine neagra, 150 g (aprox.) de piept de pui fiert, cu salata din: 1 rosie, 1 castravete, 1 ardei, 1 linguritza de ulei de masline si lamaie stoarsa.

Revin putin mai tarziu cu meniul pentru azi, acum am ceva treburi urgente, ca de fiecare data. mad.gif

pupic.gif hug.gif
_noni_
neata!

pup fata harnicutza si ii urez de bine!

adevarul e ca cu rezistatul la tentatii eu nu ma prea pricep. blushing.gif e de-ajuns sa-mi spui ca ceva e interzis, nu e bun, sau ingrasa, ca exact chestia aia o sa-mi doresc eu sa pap in secunda urmatoare! lol.gif cred ca e de la mansarda!! grin.gif

}{
Karin
CITAT(_noni_ @ 10-05-2007, 09:11 AM) *

neata!

pup fata harnicutza si ii urez de bine!

adevarul e ca cu rezistatul la tentatii eu nu ma prea pricep. blushing.gif e de-ajuns sa-mi spui ca ceva e interzis, nu e bun, sau ingrasa, ca exact chestia aia o sa-mi doresc eu sa pap in secunda urmatoare! lol.gif cred ca e de la mansarda!! grin.gif

}{

pupic.gif hug.gif
Si eu tot asa sunt, in ceea ce priveste tentatiile...insa mi-am propus sa tin un regim ca la carte macar 2-3 saptamani, sa incep sa vad si eu niste rezultate ca apoi sa fiu impulsionata si dau jos mai multe kile. wink1.gif
pupic.gif hug.gif

Revenit cu meniul pe azi, ca nu se stie cand mai pot scrie doh.gif

Md (ora 7:00):
-1/2 felie paine neagra
-1 ou facut omleta (fara ulei, doar cu sare)
-2 felii sunca slaba de curcan
-1 castravete mic
-1 kiwi

Ora 8:00:
-o cafea (fara zahar, fara lapte)

G1 (ora 11:00):
-1 mar

Pranz (ora 13-14):
-150 g (aprox. ) piept de pui fiert
-salata din: 1 rosie, 1 castravete, 1 ardei, sare

G2 (ora 17:00):
-1 iaurt 0.1
-3 biscuiti dita (fara zahar wink1.gif )

Cina (ora 18:30-19:00):
-salata din: 1 morcov, 1 ardei, o bucatica telina, 1 mar, lamaie, 1 linguritza ulei de masline)
Pisik
Bubule, bravos pt ambitie! Dar eu as muri de foame cu ce papi tu. si asa, eu pap mai mult ca tine si tot ma plang in toate jurnalele de foame, of, ce m-o fi facut mama asa fomista???? devil.gif
Karin
CITAT(Pisik @ 10-05-2007, 11:28 AM) *

Bubule, bravos pt ambitie! Dar eu as muri de foame cu ce papi tu. si asa, eu pap mai mult ca tine si tot ma plang in toate jurnalele de foame, of, ce m-o fi facut mama asa fomista???? devil.gif

Sa stii ca nu mori de foame, sunt mese satioase si in plus beau multa apa, care mai umple stomacul. wink1.gif
Asa am zis si eu, ca o sa crap daca tin regim, ca o sa imi fie foame tot timpul, ca aia, ca ailalta...
Eee, m-am obisnuit, vreau sa iese un lucru bun din toata chestia asta si vreau sa fiu multumita de rezultate. wink1.gif Atat de tare m-am ambitionat, ca nici de dulciuri nu m-am atins de cateva zile (si asta pentru mine e crima, pe langa carnati laugh.gif ), nici macar zahar in cafea nu mai pun! )).gif
Iti doresc multa ambitie si tie! pupic.gif hug.gif
Pisik
CITAT(Karin @ 10-05-2007, 11:33 AM) *

CITAT(Pisik @ 10-05-2007, 11:28 AM) *

Sa stii ca nu mori de foame, sunt mese satioase si in plus beau multa apa, care mai umple stomacul. wink1.gif
Asa am zis si eu, ca o sa crap daca tin regim, ca o sa imi fie foame tot timpul, ca aia, ca ailalta...
Eee, m-am obisnuit, vreau sa iese un lucru bun din toata chestia asta si vreau sa fiu multumita de rezultate. wink1.gif Atat de tare m-am ambitionat, ca nici de dulciuri nu m-am atins de cateva zile (si asta pentru mine e crima, pe langa carnati laugh.gif ), nici macar zahar in cafea nu mai pun! )).gif
Iti doresc multa ambitie si tie! pupic.gif hug.gif

Multumesc mult. Si eu m-am tinut departe de dulciuri cheer.gif
amalia0701
clap.gif clap.gif clap.gif hug.gif
Pisik
Karin, tu ce inaltime ai? ca mie 65 de kile mi se pare ideal (pt mine vorbesc)
Lacry
Si pe tine crapa hainele? sad.gif Si pe mine tot asta ma motiveaza )).gif
Sper sa vedem curnd rezultatele la cantar..mai am si eu de dat jos cca 6,5 kilos wink1.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 10-05-2007, 01:41 PM) *

clap.gif clap.gif clap.gif hug.gif

pupic.gif hug.gif Te pup si eu ca stiu ca si tu esti cuminte! wink1.gif

CITAT(Pisik @ 10-05-2007, 02:02 PM) *

Karin, tu ce inaltime ai? ca mie 65 de kile mi se pare ideal (pt mine vorbesc)

)).gif 1.62m laugh.gif
pupic.gif

CITAT(Lacry @ 10-05-2007, 02:05 PM) *

Si pe tine crapa hainele? sad.gif Si pe mine tot asta ma motiveaza )).gif
Sper sa vedem curnd rezultatele la cantar..mai am si eu de dat jos cca 6,5 kilos wink1.gif

Crapa...da sad.gif
De asta m-am ambitionat asa. wink1.gif pupic.gif hug.gif
anca veselie
bubule ma bucur sa te vad asa hotarata pupic.gif tin pumnii cheer.gif
Karin
CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 02:31 PM) *

bubule ma bucur sa te vad asa hotarata pupic.gif tin pumnii cheer.gif

pupic.gif hug.gif
Karin
Buna dimineata! pupic.gif
E vineri si vine week-endul! cheer.gif cheer.gif
Scriu repede meniul pe azi, ma apuc de munci si revin mai tarziu. wink1.gif

Md (ora 7:00):
-omleta din: 1 ou, 2 felii de sunca slaba de curcan, 1 linguritza ulei de masline, ceapa verde (coditze)
-1/2 felie paine neagra( mananc doar jumatate pentru ca sunt felii mari wink1.gif )
-1 kiwi

-1 cafea fara zahar, fara lapte

G1 (ora 11:00) :
-1 mar

P (ora 13-14) :
-branza de vaci, amestecata cu iaurt 0.1 si ceapa verde (aprox. 200g)
-1 rosie
-1 castravete
-1 ardei

G2 (ora 17:00) :
-1 iaurt 0.1 %
-3 biscuiti dita

C (ora 19:00) :
-file peste fiert (150 g)
-salata din: 1 rosie, 1 castravete, 1 ardei, 1 lingura porumb fiert, lamaie, 1 linguritza ulei de masline

Va urez o zi de vineri usoara, calda si scurta! pupic.gif hug.gif
amalia0701
Cred ca la prinz ar trebui si un pic de paine jaumte de felie, sper ca nu-i alba mad.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 11-05-2007, 02:27 PM) *

Cred ca la prinz ar trebui si un pic de paine jaumte de felie, sper ca nu-i alba mad.gif

pupic.gif Am mancat deja pranzul, fara paine . wink1.gif
Si paine alba nu mai pap de ceva vreme ! blum.gif
Karin
Buna dimineata la amiaz'! )).gif
Pup fetele, le doresc spor la treaba celor care azi muncesc si distractie placuta celor care au planuri wee acesta. pupic.gif hug.gif
Am trecut repejor pe aici, intre aspirat si gatit, sa scriu meniul pe azi, ca sa nu il uit pana luni. laugh.gif
S-au decalat putin orele de masa, pentru ca sunt acasa si am dormit putin mai mult azi.... blushing.gif

Md (ora 9:00) :
-2 oua fierte
-1 felie paine neagra (are cam 60 g o felie...eusa_think.gif )
-1 ceapa verde (sunt acasa, deci nu ma miroase nimeni laugh.gif )
-castravete
-1 felie sunca slaba de curcan

Ora 10:00 :
-o cafea fara zahar, fara lapte

G1 (ora 12:00) :
-2 linguri salata cruditati (morcov, telina, ardei, mar, lamaie, ulei de masline)
-5 biscuiti Dita (cine ii cunoaste, stie ca sunt mici devil.gif ...dupa ce ca-s de regim, mai sunt si mici laugh.gif )

P (ora 15:00) :
-fasole verde (aprox. 200 g) fiarta cu o ceapa, ardei, suc de rosii, condimente

-2 linguri salata cruditati (morcov, telina, ardei, mar, lamaie, ulei de masline)
-5 biscuiti Dita

C (ora 19:00) :
-mamaliga (4 linguri)
-branza de vaci, amestecata cu iaurt 0.1 % (4 linguri)

Cam atat pentru azi, sa aveti un wee minunat! pupic.gif hug.gif
Karin
Rectific pranzul )).gif :

P :
-fasole verde (aprox. 200 g) fiarta cu o ceapa, ardei, suc de rosii, condimente

+ 1 rosie, un castravete, 1/2 felie paine neagra

Tocmai am realizat ca se poate manca foarte bine si de regim eusa_think.gif ma satur, omor pureci pe burta.... laugh.gif

Sper sa nu mai intervina modificari in meniu, dar asa e cand stai acasa....te "bligdizezsti" si iti vin tot felul de idei! blink.gif

O dupa-amiaza minunata sa aveti! hug.gif
amalia0701
Karin sa stii ca biscuitzii aiai nu-s deloc de regim.
Au margarina in ei si au destule calorii.
Si mie imi plac cei cu chimen, dar nu-s sanatosi.
Cred ca ai putea manca in locul lor o felie de paine pupic.gif
Weekend fain hug.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 12-05-2007, 09:56 PM) *

Karin sa stii ca biscuitzii aiai nu-s deloc de regim.
Au margarina in ei si au destule calorii.
Si mie imi plac cei cu chimen, dar nu-s sanatosi.
Cred ca ai putea manca in locul lor o felie de paine pupic.gif
Weekend fain hug.gif

hug.gif
O sa incerc sa ii inlocuiesc...oricum, mananc destul de putini. wink1.gif

Si trebuie sa modific tickerul, am scapat de 1 kilogram! cheer.gif
E mai mult de 1 kg, dar las asa pana la urmatoarea cantarire! wink1.gif

O duminica frumoasa sa aveti! hug.gif pupic.gif
Karin
Revenit cu meniul pe ziua de azi, altfel pana maine il uit! )).gif

Md:
-1 ou fiert
-1 rosie
-1 felie paine neagra

G1:
-1 mar

P:
-1 pulpa de pui fiarta (200 g)
-1/2 felie paine neagra
- salata: 1/2 de rosie, 1 ardei, 1 castravete, 1 ceapa verde, lamaie, ulei de masline (1 linguritza)

G2:
-1 mar

C:
-mancarica de spanac (cu suc de rosii si legume), cam 3 linguri
-3 linguri branza de vaci cu iaurt 0.1%
-4 linguri mamaligutza blushing.gif
May
bravo pt kilu` plecat, tine-o tot asa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 13-05-2007, 04:12 PM) *

bravo pt kilu` plecat, tine-o tot asa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gif hug.gif Multumesc frumos, intentionez sa nu ma las! wink1.gif
floare.gif
amalia0701
Felicitari Karin pupic.gif
Esti fenomenala, pe caldurile astea pe mine m-a paucat moleseala si lenveala, inclusiv la regim blushing.gif
pupic.gif
Karin
Buna dimineata! A inceput o noua saptamana, mult de munca, stres, nervi...astept week-endul din nou! )).gif

Trec si meniul pe azi, sa nu raman datoare si mai ales sa nu il uit. )).gif

Md (ora 7:00) :
-1 ou fiert
-1 ardei gras (mic)
-1 felie paine neagra

-1 cafea fara zahar, fara lapte

G1 (ora 11:00) :
-1 mar

P (ora 14:00) :
-fasole verde fiarta cu legume si suc de rosii
-150 g piept de pui fiert

-1 iaurt 0.1 %

C ( ora 19:00) :
-salata de cruditati: telina, morcov, ardei, mar, lamaie, ulei de masline
-1/2 felie paine neagra

Sa aveti o saptamana usoara! floare.gif pupic.gif

Karin
CITAT(amalia0701 @ 14-05-2007, 09:11 AM) *

Felicitari Karin pupic.gif
Esti fenomenala, pe caldurile astea pe mine m-a paucat moleseala si lenveala, inclusiv la regim blushing.gif
pupic.gif

pupic.gif hug.gif
Io deja nu ma mai suport, toate hainele sunt stramte si m-am saturat sa ma tot intrebe lumea daca sunt insarcinata... blushing.gif
Asa ca m-am pus pe treaba! floare.gif Toata chestia e sa ma si tina cat mai mult! wink1.gif
pupic.gif hug.gif
amalia0701
Stii ca daca iti spun trei oameni ca esti beat, chiar daca ai baut numai apa trebuie sa mergi la culcare........
pupic.gif
Deci io zic sa ramai gravida daca tot te intreba totzi.
Nu stii cum cresc. Io ma minunez mereu de Ioana, e cat mine de inalta.
Karin
CITAT(amalia0701 @ 14-05-2007, 02:13 PM) *

Stii ca daca iti spun trei oameni ca esti beat, chiar daca ai baut numai apa trebuie sa mergi la culcare........
pupic.gif
Deci io zic sa ramai gravida daca tot te intreba totzi.
Nu stii cum cresc. Io ma minunez mereu de Ioana, e cat mine de inalta.

lol.gif Ce misto solutie ai gasit tu la problema asta! lol.gif
Da' nu ar fi mai bine sa slabesc, ca sa nu mai aiba lumea motiv sa ma intrebe chestia asta? naughty.gif )).gif
pupic.gif
ina_ceva
Felicitari pt kilu pierdut; esti printre putinele care sunt cumintzele grin.gif !
aki
[/quote]
pupic.gif hug.gif
Io deja nu ma mai suport, toate hainele sunt stramte si m-am saturat sa ma tot intrebe lumea daca sunt insarcinata... blushing.gif
Asa ca m-am pus pe treaba! floare.gif Toata chestia e sa ma si tina cat mai mult! wink1.gif
pupic.gif hug.gif
[/quote]
Eu eram seara in troleibus si un barbat statea pe scaun si de jos se uita la mine in sus la burta,se ridica si-mi ofera locul.Cred ca a devil.gif crezut ca sunt insracinata
Am uitat sa ma salut Karinus.Pupici multi si o saptamina usoara iti doresc
Karin
[quote name='ina_ceva' post='68567' date='14-05-2007, 05:29 PM']
Felicitari pt kilu pierdut; esti printre putinele care sunt cumintzele grin.gif !
[/quote]
pupic.gif hug.gif Multumesc. Era timpul sa fiu si eu cuminte, pe voi tot timpul v-am vazut cuminti! wink1.gif

[/quote]
Eu eram seara in troleibus si un barbat statea pe scaun si de jos se uita la mine in sus la burta,se ridica si-mi ofera locul.Cred ca a devil.gif crezut ca sunt insracinata
Am uitat sa ma salut Karinus.Pupici multi si o saptamina usoara iti doresc
[/quote]
pupic.gif hug.gif Cu putin regim si putin sport (chiar daca doar mers pe jos wink1.gif ) o sa mai scapi de burtica!
pupic.gif
Karin
Revenit cu meniul pe azi, daca tot m-am disciplinat! )).gif

Md:
-2 felii sunca slaba curcan
-50 g paine neagra
-1 rosie
-1 ardei gras

-1 cafea, fara zahar, fara lapte

G1:
-1 mar

P:
-150 g piept de pui fiert
-50 g telemea
-1 rosie
-1 ardei

G2:
-1 mar

C:
-2 cartofi fierti
-1 iaurt 0.1 mare (450 g)
anca veselie
bubule chiar ca esti cumintica pupic.gif
cu sportul cum mai stai?
Karin
CITAT(anca veselie @ 15-05-2007, 02:50 PM) *

bubule chiar ca esti cumintica pupic.gif
cu sportul cum mai stai?

Scuipa-ma sa nu ma deochi! )).gif
Cu sportul? Nicicum! In afara ca merg pe jos zilnic 30 de minute (azi o ora pana acum si mai urmeaza 30 de minute cand merg acasa...), nu fac nimic. Nu ma pot aduna sa ma apuc iar de tae-bo... dry.gif
Cand o sa vad mai multe kile date jos, probabil ca o sa imi revin in simtiri! )).gif
pupic.gif
ina_ceva
Si mersul pe jos e bun; poate reusesti sa mergi mai mult de 30 min wink1.gif
anca veselie
eh, o sa te aduni tu sa faci pupic.gif
Karin
CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 05:20 PM) *

Si mersul pe jos e bun; poate reusesti sa mergi mai mult de 30 min wink1.gif

pupic.gif Nu prea am cum sa merg mai mult, dimineata ma aduce sotul cu masina ca e frig grin.gif si dupa-amiaza ma duc singurica pe jos acasa! wink1.gif

CITAT(anca veselie @ 15-05-2007, 08:50 PM) *

eh, o sa te aduni tu sa faci pupic.gif

pupic.gif Sper sa ma adun cat mai curand! )).gif
julyalina
'neatza karin iubita ! pupic.gif
vad ca esti tare cumintzica smile.gif hug.gif
Karin
CITAT(julyalina @ 16-05-2007, 10:12 AM) *

'neatza karin iubita ! pupic.gif
vad ca esti tare cumintzica smile.gif hug.gif

pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.