Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
anca veselie
neatzZaaaaa! pupic.gif
Karin
CITAT(anca veselie @ 16-05-2007, 11:30 AM) *

neatzZaaaaa! pupic.gif

Neatza! pupic.gif
Scriu rapid meniul ca am probleme cu netul. wink1.gif

Md:
-50 g paine neagra
-2 felii sunca slaba de curcan
-1 ou fiert
-1 rosie, 1 ardei

Ora 8:00:
-1 cafea fara zahar, fara lapte

G1:
-1 mar

P:
-150 g piept de pui fiert
-50 g paine neagra
-1 iaurt mic 0.1 %
-1 rosie, 1 ardei

G2:
-1 mar

C:
-2 ardei grasi (mici) umpluti cu branza de vaci amestecata cu iaurt 0.1
-1 rosie

pupic.gif hug.gif O zi buna tuturor! floare.gif
Karin
Adaug o gustarica mica dupa pranz, desi nu aveam in plan, dar nu m-am saturat cu pranzul (e drept ca iaurtul nu l-am mancat....)...
Deci, am halit cativa capsuni/cateva capsune! Ca sa mor io de stiu cum e corect! laugh.gif laugh.gif
floare.gif
Nessie
CITAT(Karin @ 16-05-2007, 02:09 PM) *
Deci, am halit cativa capsuni/cateva capsune! Ca sa mor io de stiu cum e corect! laugh.gif laugh.gif floare.gif
laugh.gif Cunosc dilema!
Imi zicea cineva ca pluralul arborelui e "capsuni" si pluralul fructului e "capsuni", dar DEX-ul zice ca ambele variante sunt corecte.

Oricum, m-am aspucat sa-ti scriu sa-ti urez sa-ti fie de bine si felicitari pentru ambitie! tease.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 16-05-2007, 02:13 PM) *

CITAT(Karin @ 16-05-2007, 02:09 PM) *
Deci, am halit cativa capsuni/cateva capsune! Ca sa mor io de stiu cum e corect! laugh.gif laugh.gif floare.gif
laugh.gif Cunosc dilema!
Imi zicea cineva ca pluralul arborelui e "capsuni" si pluralul fructului e "capsuni", dar DEX-ul zice ca ambele variante sunt corecte.

Oricum, m-am aspucat sa-ti scriu sa-ti urez sa-ti fie de bine si felicitari pentru ambitie! tease.gif

laugh.gif Multumesc de lamurire! laugh.gif
Nu mi-a trecut prin cap sa ma uit in DEX...eusa_think.gif lol.gif
hug.gif pupic.gif
Sper sa ma tina ambitia...deja incep sa dau semne de oboseala! grin.gif
floare.gif
aki
Salut Krinus.Pupici cu sclipici
crissy
CITAT(Karin @ 16-05-2007, 02:31 PM) *

floare.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Eu fac galerie sa te mai tina... Hai, nu te ineca ca tiganul la mal...
julyalina
pupic.gif
karin, ma bag si eu in galerie langa crissy ! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
paote ne face akisorul si noua pompoane blum.gif
Pisik
Eu ma fac sefa de galerie, ti-am siz si la mine in jurnal, jar manaci daca nu esti cumintica devil.gif
Karin
CITAT(crissy @ 16-05-2007, 07:48 PM) *

CITAT(Karin @ 16-05-2007, 02:31 PM) *

floare.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Eu fac galerie sa te mai tina... Hai, nu te ineca ca tiganul la mal...

Multumesc frumos! pupic.gif hug.gif Ma lupt foarte mult sa raman la suprafata, e destul de greu... dry.gif

CITAT(julyalina @ 17-05-2007, 09:03 AM) *

pupic.gif

laugh.gif Pompoanele va mai lipsesc!
pupic.gif hug.gif

CITAT(Pisik @ 17-05-2007, 09:05 AM) *

Eu ma fac sefa de galerie, ti-am siz si la mine in jurnal, jar manaci daca nu esti cumintica devil.gif

Deocamdata sunt cumintica, mi-e frica de jar... laugh.gif
pupic.gif hug.gif Multumesc mult de incurajari!
julyalina
CITAT(Karin @ 17-05-2007, 09:06 AM) *

laugh.gif Pompoanele va mai lipsesc!
pupic.gif hug.gif

daaaaa, )).gif la asta ma gandeam si eu biggrin.gif
ti-am spus ca-mi place mult noul tau avatar? e criminal puiutzul pupic.gif mai ales cu funditza aia rosie blum.gif
aki

pupic.gif

blum.gif blum.gif blum.gif pupic.gif
Salut Karinus pupic.gif
anca veselie
neatzaaa!
ma alatur la galerie cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Karin
Buna dimineata! )).gif floare.gif
Avand in vedere ca azi e sarbatoare, sunt acasa ( e unul din avantajele jobului pe care il am: am liber de sarbatori, ca am sefi credinciosi! blum.gif ).
M-am trezit la 6:30, mi-am pregatit sotul pentru o noua zi de munca grin.gif , mi-am facut cafelutza, am reusit sa fac 20 de minute de tae-bo (cu chiu cu vai...) si apoi am lenevit! )).gif
Cand a plecat la serviciu azi dimineata, sotul mi-a si zis: mmmvaaaaai, ce-o sa mai incingi azi calculatorul! doh.gif lol.gif Urasc sa ii dau dreptate! laugh.gif
Revin putin mai tarziu cu meniul ca inca nu mi-e clar nici mie ce o sa pap azi! )).gif
O zi minunata va doresc! floare.gif

CITAT(aki @ 17-05-2007, 10:05 AM) *

pupic.gif

blum.gif blum.gif blum.gif pupic.gif
Salut Karinus pupic.gif

Neatza Aki! pupic.gif cheer.gif

CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 10:16 AM) *

neatzaaa!
ma alatur la galerie cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Muamaaaaaa, cate majorete am strans deja! Tot una si-una! cheer.gif
pupic.gif
Karin
Am reusit sa fac si meniul pe azi, asa ca il postez mai jos! wink1.gif

Md:
-2 felii sunca slaba de curcan
-50 g paine neagra
-1 ardei gras (si mic grin.gif )

Ora 8:00 :
-1 cafea mare (fara zahar, fara lapte)

G1:
-1 iaurt 0.1 % mare (400 g)

P:
-150 g piept de pui fiert
-salata de varza cu o rosie, ulei de masline (1 linguritza) si lamaie
-25 g paine neagra

G2:
-1 mar

C:
-branza de vaci, amestecata cu iaurt 0.1 % , ceapa verde, patrunjel
-2 ardei grasi (si mici laugh.gif)
-1 rosie
soranutza
Te trezesti asa de devreme si cand ai libeeeeeer? Ce fata harnica!!

P.S.- cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Karin
CITAT(soranutza @ 17-05-2007, 02:27 PM) *

Te trezesti asa de devreme si cand ai libeeeeeer? Ce fata harnica!!

P.S.- cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ma trezesc ca n-am incotro! laugh.gif Sotul meu pleaca la serviciu la aceeasi ora in fiecare dimineatza, fie ca eu sunt libera sau ba si trebuie sa il ajut pe ici pe colo, ca asa-s barbatii... blum.gif
pupic.gif hug.gif Multumesc de galerie!
May
karin iti place asa mult puiul fiert? de ce nu ti-l faci si fript? blum.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 17-05-2007, 05:26 PM) *

karin iti place asa mult puiul fiert? de ce nu ti-l faci si fript? blum.gif

Fript? Adica prajit? laugh.gif Pentru ca nu mai mananc prajeli de ceva timp, nici nu imi fac bine si nici nu-s bune la regim! wink1.gif
Si imi place puiul fiert foarte mult! wink1.gif O sa il mai fierb si cu condimente, ca eu il fierbeam doar in apa.
hug.gif floare.gif
May
Nuuuu prajit ptiu ptiu Doamne fereste )).gif Ma gandeam facut pe teflon sau pe gratar blum.gif pupic.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 17-05-2007, 05:34 PM) *

Nuuuu prajit ptiu ptiu Doamne fereste )).gif Ma gandeam facut pe teflon sau pe gratar blum.gif pupic.gif

Asta da, asa mai zic si eu! )).gif
La gratar il fac doar in week-end, ca nu pot aprinde gratrul zilnic si inca din ala pe aragaz nu am, dar intentionez sa imi cumpar! )).gif Si pana atunci il mananc si fiert! laugh.gif
May
Eu am o tigaie de la tefal fara de care nu pot sa traiesc. Imi fac pe ea si oua ochiuri si pui si orice se poate face pe gratar, si iese super bun blum.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 17-05-2007, 09:52 PM) *

Eu am o tigaie de la tefal fara de care nu pot sa traiesc. Imi fac pe ea si oua ochiuri si pui si orice se poate face pe gratar, si iese super bun blum.gif

pupic.gif Sunt convinsa de asta, mai ramane sa gasesc timp si eu pentru achizitionarea de tigaie si sa ma hotarasc odata pentru totdeauna ce vreau! )).gif

'Neatza la amiaz'! )).gif
Scriu rapid meniul si fug ca am urgente, termene de predare...

Md:
-1 felie sunca slaba de curcan
-1 felie paine neagra (25 g)
-1 ardei gras
-1 ou fiert

G1:
-1 mar mare grin.gif

P:
-5 linguri de branza de vaci amestecata cu iaurt 0.1 si ceapa verde
-2 ardei grasi
-1 rosie

G2:
-inca un mar mare )).gif

C:
-1 pulpa pui fiarta (200 g)
-salata de varza, cu 1 rosie, lamaie si 1 linguritza ulei de masline
Pisik
Doamne, cumintica mai esti pupic.gif
Mai mai ca ma rusinez cand pap doua capsuni sau un iaurt in plus sau cand mai scap cate ceva nepermis; cand ma uit la tine ce cuminte esti nu ma mai paraseste ambitia.
Karin
CITAT(Pisik @ 18-05-2007, 12:51 PM) *

Doamne, cumintica mai esti pupic.gif
Mai mai ca ma rusinez cand pap doua capsuni sau un iaurt in plus sau cand mai scap cate ceva nepermis; cand ma uit la tine ce cuminte esti nu ma mai paraseste ambitia.

blushing.gif
Ma bucur ca te ambitionezi si mai mult! pupic.gif
Si eu poftesc la multe, dar ma abtin atata cat pot. Cand n-am sa mai pot, am sa mananc... sad.gif
Deocamdata ma impulsinoeaza si cantarul, pentru ca tine cu mine si mi-am dorit prea mult sa slabesc ca sa renunt acum. In plus, am eu niste sustinatoare feroce langa mine care ar fi in stare sa ma cotonogeasca bine daca fac pe nebuna! )).gif
pupic.gif hug.gif
julyalina
pupic.gif karin, eu fac puiul la cuptor smile.gif il pun intr-un vas de yena, pun putina apa, sare, piper, il ung cu putin ulei de masline, condimente, usturoi, pun langa el niste rosii taiate felii, ceapa pstisori, etc... ce mai am prin casa si uneori il acopar cu o folie se aluminiu sau pun capacul la vas si il las in cuptor.
sau il infig pe o sticla de bere de 1/2 l dupa ce l-am condimentat si pun sticla in picioare , in cuptor, pe o tava in care pun apa ...
sau il fac intr-un vas roman blum.gif adica un vas cu capac de lut ars pe care in prealabil il tin 1/2 de ora in apa rece ... in asta se fac si niste sarmale criminale blum.gif

si ca daca mai vrei retete iti dau smile.gif

Karin
CITAT(julyalina @ 18-05-2007, 01:44 PM) *

pupic.gif karin, eu fac puiul la cuptor smile.gif il pun intr-un vas de yena, pun putina apa, sare, piper, il ung cu putin ulei de masline, condimente, usturoi, pun langa el niste rosii taiate felii, ceapa pstisori, etc... ce mai am prin casa si uneori il acopar cu o folie se aluminiu sau pun capacul la vas si il las in cuptor.
sau il infig pe o sticla de bere de 1/2 l dupa ce l-am condimentat si pun sticla in picioare , in cuptor, pe o tava in care pun apa ...
sau il fac intr-un vas roman blum.gif adica un vas cu capac de lut ars pe care in prealabil il tin 1/2 de ora in apa rece ... in asta se fac si niste sarmale criminale blum.gif

si ca daca mai vrei retete iti dau smile.gif

Pe sticla am mai facut si eu si in vasul de yena! Vas roman nu am grin.gif si nu mai zi nimic de sarmale ca nu raspund de mine! )).gif

De obicei il fac fiert, pentru ca fac doar pentru mine, sotul are mancare normala! laugh.gif
pupic.gif
May
pupic.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 01:54 PM) *

pupic.gif

pupic.gif Neatza May! hug.gif
May
Neatza, imi bucura inima cand vad ca, zi dupa zi, tot cuminte esti floare.gif hug.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 01:56 PM) *

Neatza, imi bucura inima cand vad ca, zi dupa zi, tot cuminte esti floare.gif hug.gif

blushing.gif Multumesc...se pare ca in sfarsit mi-au venit mintile acasa! )).gif
pupic.gif
May
Ai spus ca esti cuminte si te controlezi cat poti, dar ca atunci cand nu vei mai putea, vei manca. Sfatul meu este sa iti permiti saptamanal o mica abatere ca altfel ajungi la nebuni si in nici un caz sa nu te invinovatesti pt ea. Totul trebuie sa fie controlat in dieta, pana si abaterile caci altfel o sa clachezi la un moment dat si o sa intrii urat in mancare, apoi intervina vinovatia, frustrarea etc. Atentie insa, o abatere inseamna un lucru pe care ti-l doresti cu adevarat sa il mananci, nu o zi intreaga de dezmatz laugh.gif

Bafta incontinuare pupic.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 02:01 PM) *

Ai spus ca esti cuminte si te controlezi cat poti, dar ca atunci cand nu vei mai putea, vei manca. Sfatul meu este sa iti permiti saptamanal o mica abatere ca altfel ajungi la nebuni si in nici un caz sa nu te invinovatesti pt ea. Totul trebuie sa fie controlat in dieta, pana si abaterile caci altfel o sa clachezi la un moment dat si o sa intrii urat in mancare, apoi intervina vinovatia, frustrarea etc. Atentie insa, o abatere inseamna un lucru pe care ti-l doresti cu adevarat sa il mananci, nu o zi intreaga de dezmatz laugh.gif

laugh.gif laugh.gif Am inteles!
Pana acum nu mi-am dorit cu adevarat sa mananc ceva anume, ca daca nu mai puteam sa rabd sigur infulecam ceva! Cred ca sunt satula de toate si acum nu-mi doresc decat fructe si legume proaspete (pentru ca de astea mi-a fost dor in perioada rece wink1.gif ) si sa imi fac ordine in meniu! Pentru ca eu mancam haotic: cand prea mult, cand prea putin (si prost). Nu aveam mese fixe, nu gustari, nu nika. Acum am reusit cat de cat sa ma pun pe un drum drept, iar atunci cand voi simti nevoia sa mananc ceva dulce sau ceva care nu e de regim, o sa mananc! Cat sa imi satisfac pofta, nu sa nu ma mai ridic de la masa! laugh.gif
Multumesc frumos de sfaturi, sunt intotdeauna binevenite! wink1.gif pupic.gif hug.gif
May
floare.gif floare.gif floare.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 02:01 PM) *

Adica asa cum fac eu: abateri minore (de tot daca pot spune asa) cand chiar nu mai pot in timpul saptamanii (de ex. o muscatura de pizza saptamana asta) si abateri controlate in week-end (de exemplu, o felie de tort, o bucatica de placinta, o ciorbica la restaurant, o masa in vizita cand e cazul, week-end-ul asta de exemplu); atat cat sa nu ma simt condamnata, ca nu sunt
Karin
Ai dreptate, Pisik, insa eu m-am hotarat sa nu pun guritza pe dulce un timp ca sa vad cum reactioneaza corpul meu. M-am obisnuit destul de greu cu cafeaua fara zahar insa . )).gif
pupic.gif Si eu cred ca merg in wee la socrii, iar socrella mea face la fiecare sfarsit de saptamana o prajitura, un tort, un chec...
Si chiar nu vreau sa ma ating de nimic si nici nu mi-e pofta. wink1.gif
Sper sa pot sa o refuz elegant, ca ea saraca pentru noi doua le face mai mult, ca noi suntem cu dulciurile! )).gif
May
Care voi doua? huh.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 02:32 PM) *

Care voi doua? huh.gif

Eu si socrella! )).gif
May
Vai, daca iti zic la ce m-am gandit blushing.gif stii, eu sunt mai sarita de pe fix..... pt un moment am grezut ca ai soatza in loc de sotz blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 02:35 PM) *

Vai, daca iti zic la ce m-am gandit blushing.gif stii, eu sunt mai sarita de pe fix..... pt un moment am grezut ca ai soatza in loc de sotz blushing.gif blushing.gif blushing.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Craaaaaaaaaaap!!! lol.gif lol.gif
Nu esti sanatoasa! lol.gif lol.gif
May
Nu am zis niciodata ca as fi blushing.gif sper doar sa nu imi puna aia dunga rosie pe buletin doh.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 02:38 PM) *

Nu am zis niciodata ca as fi blushing.gif sper doar sa nu imi puna aia dunga rosie pe buletin doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Nu-mi revin! lol.gif lol.gif
Karin
Am venit cu raportul, trebuie sa modific ceva in meniul de azi! )).gif
Asadar, gustarea a 2-a n-am mai mancat-o, adica cel de-al doilea mar, intrucat nu imi trebuia si n-am vrut sa ma fortez. eusa_think.gif
May
Veeeeeeeezi, daca nu ai o soatza care sa te ajute la mar, ca poate jumatate din el puteai sa mananci lol.gif hug.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 06:42 PM) *

Veeeeeeeezi, daca nu ai o soatza care sa te ajute la mar, ca poate jumatate din el puteai sa mananci lol.gif hug.gif

lol.gif lol.gif
Am un sotz care momentan munceste, pentru binele familiei! lol.gif
Si caruia nu ii plac merele, dar de cand am inceput eu sa tin regim si sa mananc mai multe mere (ca sunt fructele mele preferate blum.gif ) a inceput si el sa injumatateasca cosul de fructe! laugh.gif
Dimineata cand ma trezesc mai gasesc doar cotoarele pe masa! )).gif
Poate il mananc mai tarziu (pe el, pe mar laugh.gif ), daca mi se va face foame! eusa_think.gif
May
Al meu avea farfuria cu ingrasacioase in fatza si atenta la farfuria mea cu 5 bucatele de carne si 2 boabe de mazare asa ca acum fac o mancare pt amandoi si eu slabesc, iar el mananca santos. Cat despre mere.... eu nu gasesc decat coditzele, ca mananca si cotoarele... nu stiu unde l-am gasit lol.gif hug.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 06:50 PM) *

Al meu avea farfuria cu ingrasacioase in fatza si atenta la farfuria mea cu 5 bucatele de carne si 2 boabe de mazare asa ca acum fac o mancare pt amandoi si eu slabesc, iar el mananca santos. Cat despre mere.... eu nu gasesc decat coditzele, ca mananca si cotoarele... nu stiu unde l-am gasit lol.gif hug.gif

lol.gif lol.gif
Pai am cam inceput si eu sa ii fac mai mult mancare fiarta, salate cu ulei de masline, fara carnati prajiti si alte chestii! Cam o data pe saptamana ii mai dau si mancare ingrasacioasa, ca sa nu se prinda! laugh.gif
Oricum nu prea are nici un efect chestia asta, ca el mananca pranzul in oras, 2 feluri de mancare, deci...
Dar macar ma simt eu impacata ca nu il indop si acasa cu o gramada de grasimi! laugh.gif
May
Eu ii dau prajeli numai cand mi-e sila sa fac de mancare si mie nu mi-e foame si se simte saracul vinovat ca manaca fara mine si ma intreaba cate puncte are mancarea din farfurie )).gif Intr-o zi nu a vrut sa isi puna smanatana in ciorba deaorece ar consuma punctele aiurea lol.gif. L-am innebunit cu WW si saracul are 65 de kg )).gif. Adevarul e ca se simte mai usor de cand mananca la fel ca mine, dar normal ca el mananca si cantitati mai mari rolleyes.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 18-05-2007, 06:58 PM) *

Eu ii dau prajeli numai cand mi-e sila sa fac de mancare si mie nu mi-e foame si se simte saracul vinovat ca manaca fara mine si ma intreaba cate puncte are mancarea din farfurie )).gif Intr-o zi nu a vrut sa isi puna smanatana in ciorba deaorece ar consuma punctele aiurea lol.gif. L-am innebunit cu WW si saracul are 65 de kg )).gif. Adevarul e ca se simte mai usor de cand mananca la fel ca mine, dar normal ca el mananca si cantitati mai mari rolleyes.gif

lol.gif lol.gif
Al meu are muuuulte kile, nu pot sa zic cate! laugh.gif
A facut handbal de performanta si cand s-a lasat, s-au adunat si kilele pe el! Asta si faptul ca m-a intalnit pe mine si i-am gatit numai bunatati! lol.gif lol.gif
Mi-a si zis odata: sa nu-mi mai dai mancare asa buna ca ma bagi in spital! lol.gif lol.gif
May
Da, dar daca ajunge la spital si spune motivul pt care a ajuns acolo, mi-e ca il transfera la alt spital care are 9 in coada lol.gif

Si fratele meu a facut fotbal enspe ani si cand s-a lasat, efort fizic nu mai facea dar de mancat manca la fel ca atunci cand dadea kilometrajul peste cap. A pus 20 de kile pe el intr-un an doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.