Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
amalia0701
CITAT(Karin @ 28-11-2006, 04:41 PM) *

Pup fetele toate! pupic.gif
Am trecut rapid si urgent pe aici, sa vad care mai e treaba, ca am de lucru de nu-mi vad capul! doh.gif
Cu papa stau cam naspa, mananc ce prind si la ce ora apuc, nu m-am cantarit de mult,( sper sa apuc azi s-o fac ca merg in vizita la cineva care are cantar! grin.gif ), ma cert cu toata lumea, sunt foarte irascibila si obosita, nu mai pot sa muncesc, e deja sfarsitul anului si la mine se cam vede....mai ales ca anul asta concediul meu tot munca a insemnat! sad.gif
Va tzuc dulce si io va citesc, doar ca nu pot sa scriu! Sunt sefii in creierii mei zilnic, 8 ore! devil.gif

Pup fetele! pupic.gif hug.gif

Seful meu a venit din CO pe la serviciu, a intrat la mine in birou si s-a uitat pe monitor.
Eu l-am dat afara, ca-i in CO lol.gif
Iar el:
-Eram ingrijorat ca te ocupi de serviciu in timpul serviciului, dar acu m-am linistit devil.gif pot pleca acasa blum.gif
lliliana
Bubu...ia vina incoa' sa imbratzishez un pik. SA paraie nishte oase...cu folos in iubirea pe care ti-o port:)...parait cu dragoste:)...Pup. pupic.gif Urez de bine hug.gif
aki
Salut Carinus.Ce mai faci draga?Vad ca esti ocupata.Treci mai des pe aici ca ni-i dor de tine
amalia0701
CITAT(aki @ 29-11-2006, 04:49 PM) *

Salut Carinus.Ce mai faci draga?Vad ca esti ocupata.Treci mai des pe aici ca ni-i dor de tine

Cu ce esti ocupata?
ce mai mananci? unsure.gif
Nessie
lol.gif Cred ca cu asta e ocupata: cu mancarea! lol.gif
Bubule, scuze, stiu ca te streseaza sefii, dar nu m-am putut abtine! blushing.gif
Karin
grin.gif
Sunt ocupata cu munca, doar ca azi sunt libera, sunt acasa si imi fac de cap! Maine sunt pe baricade din nou, chiar daca colegii mei sunt liberi! devil.gif Io am mult de lucru si sefu' a zis ca io maine muncesc! Foarte bine! Si ce daca? devil.gif
Parca pana acum am avut liber de 1 decembrie! Ha! devil.gif
Pup fetele mele dragi, nu poci pentru ca sa spui ce manc, ca manc numai tampenii si la ore ciudate si mai mananc si mult....da' trece si faza asta (sper blum.gif ) si o iau iarasi pe calea cea dreapta! wink1.gif

pupic.gif
luchi
CITAT(Karin @ 30-11-2006, 02:01 PM) *

da' trece si faza asta (sper blum.gif ) si o iau iarasi pe calea cea dreapta! wink1.gif

Bubitzaaa..te-astept cu parul la portita, sa-ti trag vreo doua pisti manutza blum.gif
anca veselie
pupici dulci karin! ma bucur sa te vad pe calea cea dreapta hug.gif
Karin
CITAT(luchi @ 30-11-2006, 12:58 PM) *

CITAT(Karin @ 30-11-2006, 02:01 PM) *

da' trece si faza asta (sper blum.gif ) si o iau iarasi pe calea cea dreapta! wink1.gif

Bubitzaaa..te-astept cu parul la portita, sa-ti trag vreo doua pisti manutza blum.gif

Trage-mi vreo patru peste ambele manutze, ca merit.... blushing.gif

CITAT(anca veselie @ 30-11-2006, 02:33 PM) *

pupici dulci karin! ma bucur sa te vad pe calea cea dreapta hug.gif

Inca nu-s pe calea cea dreapta...incerc sa ma redresez si nu0mi iese. blushing.gif
pupic.gif
mirela_awad
apar si eu dracusor sa te necajesc putin! cum asa manaci ce apuci si cum vrei? nu se poate! destrabalarea tre sa ia final. si eu am avut liber de 1 dec. dar nu l-am simtit. noroc ca pe 8 dec. iar am liber. astia au la zile nationale de nu le tin contul. te pup si organizeaza-te!
lliliana
cheer.gif Salut Bub strambacios shi scumpik...sa-ti fie de bine tot ce papi shi sa nu se puna )).gif Mua... pupic.gif hug.gif
sim
Buna dimineata,macar la voi sa fie ca la mineee...mai bine ramaneam acasa azi si scapam de-o grija.

Pai e posibil asa ceva?Nici bine n-am intrat pe usa ca m-a si luat in 'suturi' huh.gif Uff ce zi ma asteapta! sad.gif

Karin
Neatza! pupic.gif
Pup fetele mele dragi, mi-a fost dor de voi! Am avut atat de mult de munca, incat nici nu mai stiam exact ce zi e... tease.gif
Azi ar fi trebuit sa muncesc de zor, n-am terminat inca ce-mi propusesem si maine e data limita....da' cica sefu (care e Nicolae grin.gif ) a zis ca venim la birou, da' nu ne lasa sa lucram nika! Azi chefuim! No! Cine sa ii mai inteleaga si pe astia? laugh.gif
Va pup dulce, nu scriu ce manc ca ma bateti! give_rose.gif pupic.gif
Nessie
tease.gif Bine ca mai ai si tu o zi de relaxare! Ce o sa se intample maine cand nu e gata proiectul... numai tu o sa stii! )).gif Bafta! pupic.gif

Hai sa ne laudam la mancat amandoua, ce zici? naughty.gif Eu am mancat aseara o cutie de Tofeefee (nici nu stiu cum se scrie din viteza cu care am desfacut cutia lol.gif ) si de dimineata un Twix King size. devil.gif Cine se ia cu mine la intrecere? tease.gif

Te pup si iti doresc o zi de relaxare minunata!
Karin

Io am mancat aseara 5 snitele de porc cu salata de varza si am baut o bere! laugh.gif
Na! Ce mai zici?
Si maine, cand n-o sa fie gata proiectul, o sa dorm la birou! lol.gif
lliliana
Bubu mi-i drag de veselia ta de mor...e molipsitoare )).gif Urez de bine. pupic.gif hug.gif
luchi
bubule, sper ca ti-a trecut mahmureala, si ti-a ridicat moralul! give_rose.gif
Karin
Buei, deci mahmura n-am fost never ever...si stiu ca am niste prietene care mi-au promis-o laugh.gif
Da' cu moralul tot sub nivelul marii sunt! sad.gif
Ei lasa, ca trece! hug.gif
buretel
CITAT(Nessie @ 06-12-2006, 11:16 AM) *

Hai sa ne laudam la mancat amandoua, ce zici? naughty.gif Eu am mancat aseara o cutie de Tofeefee (nici nu stiu cum se scrie din viteza cu care am desfacut cutia lol.gif ) si de dimineata un Twix King size. devil.gif Cine se ia cu mine la intrecere? tease.gif

io, io, pick me, pick me grin.gif
o cutie de bomboane merci, juma de milka, si o negresa babana w00t.gif astea ieri biggrin.gif

bubu, promisiunea e promisiune, nu scapi blum.gif blum.gif
pup pupic.gif pupic.gif da-l incolo de moral, arunca-l si ia altu' nou wink1.gif
Sexymom
Fata bausi o bere...eu sunt mai tare ca tine, am baut.....cateva atat cat sa stiu cum ma cheama si pe urma o dadui pe vin. Vina e a sotului meu ca na vrut sa-mi lase covrigul la intoarcerea de la petrecere.
Da bau si el vro 3 beri, dupa care inghesuiram 4 copii in masina, 2 sigur ai mei, ailaltzi 2 nu mi-am dat seama ai cui sunt pana dimineata, lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif , hai ca rad de tine, dar tu nu te prinzi asa-i?
Si am mancat cea mai buna ciorba de conopida din viata mea, cel mai bun dovleac cu sunca, slanina, carnati, si chiar nu imi pasa ca ma ingras. Dupa 1 ian 200??? voi slabi. cheer.gif
Lacry
Eu am baut duminica un pahar de sampanie. Pentru ca mi-a oferit sortul. 11% alcool!
Dintre bauturicile alcoolice, numai vinul rosu imi place.
Pupici de la Moaca cu mucisori baby.gif
Nessie
Bubule, ai disparut iar? Sper ca nu te ascunzi in frigider blum.gif . Hai, mai spune-ne ce faci, ca mi-e dor de tine! pupic.gif
Sexymom
Ce sa faca Nessie, se abate de la regim si se plange ca se ingrasa.
Asa-i puicutza? pupic.gif pupic.gif
Karin
Feteleeeeeeeee, va tzuc dulce! pupic.gif hug.gif
Am avut mult de lucru, asa e la noi la sfarsit de an! Ieri n-am avut net nici la birou, nici acasa, le-au picat nu stiu ce servere/magistrale/cabluri...neclar! tease.gif
Io intradevar mananc ce-mi pica la mana, ma simt destul de rau de cateva zile (vechile probleme cu colonul blushing.gif ) si ma pregatesc psihic de sarbatori. E asa o nebunie intotdeauna inainte de Craciun, gatesc multe chestii si nu se mananca poate nici jumatate! Of! Trece el si anul asta! pupic.gif Va pup si va multumesc ca mai treceti pe aici, chiar daca ma mai si certati, ca doar merit! grin.gif
Nessie
Eu n-am tupeul sa cert pe nimeni la halul in care mananc si eu. blush.gif Astept sa treaca sarbatorile sa o pot lua de la capat cu dieta...ca sa fac? sorry.gif Cred ca si tu esti la fel. E o nebunie la serviciu, de cumparaturi nu am avut timp si nici nu prevad ca o sa am...
Karin
CITAT(Nessie @ 14-12-2006, 04:27 PM) *

Eu n-am tupeul sa cert pe nimeni la halul in care mananc si eu. blush.gif Astept sa treaca sarbatorile sa o pot lua de la capat cu dieta...ca sa fac? sorry.gif Cred ca si tu esti la fel. E o nebunie la serviciu, de cumparaturi nu am avut timp si nici nu prevad ca o sa am...

pupic.gif Si eu sunt la fel! Astept sa treaca sarbatorile, sa imi fac de cap si apoi sa ma apuc de regim! Mai ales ca am si un impuls, de la o prietena foarte draga mie si careia ii multumesc din suflet si o iubesc! hug.gif pupic.gif
Deci Nessie, dupa sarbatori pe cai ca se filmeaza! Io am promis sa fiu cuminte, sa mananc corect ( si putin grin.gif ) si sper sa am rezultate! pupic.gif
Sexymom
Of, of , of, ce iti e si cu regimul asta, sa ne vedem dupa sarbatori cum o sa ne simtim.
Eu am facut un meniu super usor, fara grasimi,
fac piftie din pui , sarmale cu carne tocata de pui, peste in aluminiu a la Gabriela,salata de varza rosie cu mere verzi
chesti din astea super usoare.
Cum si sotul meu mananca usor si fara grasimi e la fix.
Iar friptura o fac din rulou de vita si file de porc.
Nu ma ating de tort, cozonac si alte dulciuri.
Karin
CITAT(Sexymom @ 15-12-2006, 12:02 PM) *

Of, of , of, ce iti e si cu regimul asta, sa ne vedem dupa sarbatori cum o sa ne simtim.
Eu am facut un meniu super usor, fara grasimi,
fac piftie din pui , sarmale cu carne tocata de pui, peste in aluminiu a la Gabriela,salata de varza rosie cu mere verzi
chesti din astea super usoare.
Cum si sotul meu mananca usor si fara grasimi e la fix.
Iar friptura o fac din rulou de vita si file de porc.
Nu ma ating de tort, cozonac si alte dulciuri.

Bravo iubita! pupic.gif Si eu mi-am propus sa nu mananc ingrasacioase...acum rontai eugenii! Mi-am propus degeaba! laugh.gif
Inca nu stiu ce gatesc, ma mai gandesc...oscilez intre multe chestii, dar ma gandesc ca in trei zile n-oi manca si eu ca sparta! laugh.gif
pupic.gif hug.gif
buretel
CITAT(Karin @ 15-12-2006, 12:05 PM) *

Si eu mi-am propus sa nu mananc ingrasacioase...acum rontai eugenii! Mi-am propus degeaba! laugh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif mie-mi spui? stau cu ochii tinta spre alunele alea blum.gif
julyalina
karinuleeeee, umblii prin vecini si pe acasa nu mai stai?
hai, ca te asteapta un pupic.gif de la mine hug.gif
danyhoney
Karin...ti-am citit jurnalul dar nu am scris niciodata.....Esti super haioasa si avatarul tau ma innebuneste !.Iti doresc SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN CA 2006 !!!!
Karin
CITAT(danyhoney @ 20-12-2006, 02:52 AM) *

Karin...ti-am citit jurnalul dar nu am scris niciodata.....Esti super haioasa si avatarul tau ma innebuneste !.Iti doresc SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN CA 2006 !!!!

blushing.gif Multumesc frumos! Te mai astept pe aici de cate ori vrei! Iti doresc si eu un an 2007 minunat, muuuuult mai bun ca cel care tocmai se duce! pupic.gif hug.gif
Sexymom
Bubule iti doresc un Craciun fericit, plin de surprize , sanatate, fericire, fie ca noul an sa iti aduca tot ceea ce iti doresti ( pe langa cele cateva kg pierdute naughty.gif ) pupic.gif sa revenim cu bine, cu multe poze si povesti. pupic.gif
ina_ceva
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, Karin!!
Andreea-Rodica
Sarbatori Fericite si sa auzim numai de bine! hug.gif hug.gif
luchi
pupic.gif Bubita, iti multumesc ca mi-ai fost alaturi tot anul, las aici aceleasi multumiri pentru buretel si bpaula, ma bucur ca va am ca prietene, si sigur ne vom vedea curand, nu?

Imagine

si pentru sim....pardon, duamna Sim..sa reuseasca in tot ce si-a propus!

Imagine
crissy
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii hug.gif , viata lunga in pace si intelepciune.
Craciun Fericit santa2.gif si La Multi Ani!

Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza.

Reteta pentru un an bun

- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!"
Karin
Profit de ocazie ca am pus mana pe latopul "hasbandului" (avand in vedere si luand in considerare ca al nostru comp nu mai functioneaza )).gif ) sa va urez tuturor niste sarbatori minunate, pline de caldura si liniste, multa odihna, pentru ca la anul sa ne intalnim tot aici! LA MULTI ANI tuturor!
Va pup si va imbratisez pe fiecare in parte cu dor si drag si ma bucur ca am petrecut alaturi de voi un an minunat! floare.gif pupic.gif hug.gif
Mokk, Mirrru, Chi, Pol.....va multumesc din suflet ca existati! floare.gif
Nessie
Bu-bu-lino? tease.gif Multumesc frumos pentru surpriza facuta! kisses.gif Iti doresc un Craciun luminat si multa caldura in suflet! Va iubesc pe toate! hug.gif
Lacry
La multi ani si Sarbatori fericite! Eu si Alec iti dorim ca tot ce iti doresti sa ti se implineasca!!
Sexymom
Karin vreau sa te pup de mii de ori, am primit felicitarea de la tine, nu stiu cum ati reusit sa imi faceti asa o surpriza )).gif cred ca lucreaza cineva la SRI de aici dupa forum. pupic.gif
Tot aici o sa o pup si pe Paula, va multumesc din suflet.
Am toata casa plina de felicitarile voastre si ma bucur enorm pt. asta. pupic.gif
Va iubesc mult. pupic.gif
Melcu'
Karin, iti multumesc pentru urari si iti doresc si eu sarbatori fericite, un An Nou cat mai bun, cu sanatate, fericire, impliniri, bucurii si iubire!
buretel
LA MULTI ANI! Sa ai un An Nou fericit! hug.gif

Imagine

pupici crinico pupic.gif blum.gif
Lacry
La multi ani! La multi ani! La multi ani!
Imagine
julyalina
pupic.gif Karin, La Multi Ani! un an muuuult , muuuuult mai bun decat cel care s-a incheiat ! hug.gif
Nessie
Bubule, tot in concediu? Hai la treaba cu noi! cheer.gif Au trecut sarbatorile, s-a incheiat si anul, proiectul s-o fi dus si ala... nu mai ai motiv sa nu te lasi de Marsi blum.gif
Karin
Neatza buna si La Multi Ani tututor! pupic.gif
Sunt pe baricade de luni, adica la birou cu munci...n-am avut net, pentru ca au reinstalat totul pe aici cat am fost in concediu si abia ieri l-au rezolvat.
Concediul a fost lung grin.gif , odihnitor, fara prea multe excese...si totusi sunt plina de toate si satula pana peste cap! M-am pus pe treaba de ieri si sper sa ma si tin! grin.gif
Va tzuc si va doresc ca anul acesta sa fie unul minunat, toate dorintele sa va devina realitate si sa aveti multa liniste! Ma apuc de munci, ca ma asteapta pe birou 3 proiecte care trebuie terminate IAR intr-un timp record! devil.gif
pupic.gif hug.gif
julyalina
bine ai revenit Karin hug.gif
spor la treaba! si sa nu ne uiti ... sa ne mai vizitezi pupic.gif
luchi
CITAT(Karin @ 10-01-2007, 10:29 AM) *

ma asteapta pe birou 3 proiecte care trebuie terminate IAR intr-un timp record!

sa nu cumva sa-ti iesi din mana lol.gif

Deci (am inceput cu deci, deci da?), cum ziceam, deci mancam, existam!
Hai sa te laud aici ca te-ai pus cu burta pe cartea de diete si cartea de exercitii, ca vad ca tu n-ai timp! blum.gif
Sexymom
Bravo Karin, asa te vreau, succes in continuare cu dieta. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.