Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Karin
Buna dimineata! pupic.gif
Le urez La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc onomastica!

A inceput o noua saptamana, deci suntem din nou pe baricade. Mai ales eu, ca in wee am fost la socrella si, desi nu m-a asteptat cu dulciuri cum presupuneam, m-a asteptat cu mancare nesanatoasa la care n-am putut sa fac mofturi! devil.gif

Asa ca am sa scriu meniurile de sambata si duminica....

Sambata:

Md:
-2 cremvursti din piept de pui
-2 rondele orez expandat
-1 ou fiert
-1 rosie, 1 ardei
-1 cafea fara zahar, fara lapte

G1:
-1 mar

P (la socrella devil.gif ) :
-1 farfurie ciorba de perisoare (3 perisoare)
-2 lingure piure cartofi
-2 bucatele ficat de pui prajit
-castraveti murati

C:
-2 felii paine graham
-2 linguri pate
-50 g telemea
-castravete

Duminica:

Md:
-2 bucatele peste
-1 lingurizta maioneza de usturoi
-cafea neagra

P:
-1 farfurie supa de pui, cu taitei
-2 linguri piure
-1 snitel de vita
-3 chiftelutze
-castraveti murati

C:
-2 felii paine graham
-2 cremwursti piept de pui
-1 linguritza mustar

Si am mai mancat aseara si 2 miniamandine plus 2 bucatele de praji mici. blushing.gif

Cu toate astea, azi dimineata aveam mai putin cu 500 de g...

Va doresc o saptamana superba si revin mai tarziu cu meniul pe azi! floare.gif
Pisik
Neatza Karinus pupic.gif

Stai listinita, ca eu am fost mai porc ca tine in week-end, asta asa, in caz ca te simteai vinovata )).gif Dar la mine a fost mai grav, cu dulce mult.

Sambata raportez branzeturi frantuzesti si tort de 2 feluri: mascota si diplomat cu mascota
Duminica raportez un pic de creier si o fruculita de salata boeuf si...tiramisu 2 bucati, inghetata multa si prajitura cu visine blushing.gif

Dar de azi inapoi la lupta. Nici pe mine nu m-a pedepsit cantarul (inca) dar nu ma culc pe urechea asta

Spor pupic.gif
Karin
pupic.gif Pisik!
Io as fi fost cuminte, da' socrella e vinovata de mancarea aia! devil.gif

La prajituri insa, imi asum raspunderea...le-am mancat de bunavoie si nesilita de nimeni. Si era o caserola plina pe masa, dar m-am oprit doar la cele 2 bucatele si 2 miniamandine, desi dintr-o suflare puteam da gata tot! )).gif
Pisik
CITAT(Karin @ 21-05-2007, 09:51 AM) *

pupic.gif Pisik!
Io as fi fost cuminte, da' socrella e vinovata de mancarea aia! devil.gif

La prajituri insa, imi asum raspunderea...le-am mancat de bunavoie si nesilita de nimeni. Si era o caserola plina pe masa, dar m-am oprit doar la cele 2 bucatele si 2 miniamandine, desi dintr-o suflare puteam da gata tot! )).gif

Pai si eu am avut vizite: sambata la seful sotului si ieri la mama finutei. Sigur, nu i-a mi-a impins in farfurie a doua portie de tiramisu devil.gif

Dar de astazi ne facem fete cuminti )).gif
julyalina
)).gif parca ma vad pe mine tease.gif
karin, te pupic.gif
ina_ceva
clap.gif clap.gif e bine 500; vezi daca esti cumintzica? give_rose.gif
Karin
CITAT(julyalina @ 21-05-2007, 09:59 AM) *

)).gif parca ma vad pe mine tease.gif
karin, te pupic.gif

pupic.gif floare.gif

CITAT(ina_ceva @ 21-05-2007, 10:00 AM) *

clap.gif clap.gif e bine 500; vezi daca esti cumintzica? give_rose.gif

pupic.gif floare.gif
Intentionez sa fiu din ce in ce mai cumintica si sa raresc vizitele pe la socrella! devil.gif
amalia0701
Ati fost cumintzi fetelor!
Io am sarbatorit scorul lui Base la referendum cu pocorn si bere doh.gif doh.gif doh.gif
Si sambata noaptea si duminica diminetza ca m-au enervat rau aiai de pe antena.
parca i-a lobotomizat Voiculesc pe totzi.
Io intzeleg ca el le da salariile, dar sa spui tu 6 milioane de oameni nu conteaza ce parere au, ca ala e poprul lui Base, sa nu accepti ca esti rupt de realitatzi m-a anervat tare, asa ca am facut ce am stiut sad.gif sad.gif sad.gif
Iar azi am numai elene pe aici, asa ca am manacat si niste prajiturele.
Helpppppppppppppp
Pisik
CITAT(amalia0701 @ 21-05-2007, 10:22 AM) *

Io am sarbatorit scorul lui Base la referendum cu pocorn si bere doh.gif doh.gif doh.gif
Io intzeleg ca el le da salariile, dar sa spui tu 6 milioane de oameni nu conteaza ce parere au, ca ala e poprul lui Base, sa nu accepti ca esti rupt de realitatzi m-a anervat tare, asa ca am facut ce am stiut sad.gif sad.gif sad.gif
Helpppppppppppppp

Amalia, ti-am zis ca tu pt mine esti cumintenia si vointa intruchipata, asa ca trebuie sa gresesti tare tare ca sa imi zdruncini increderea in tine!
Dar ai grija totusi pupic.gif
amalia0701
CITAT(Pisik @ 21-05-2007, 10:28 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 21-05-2007, 10:22 AM) *

Helpppppppppppppp

Amalia, ti-am zis ca tu pt mine esti cumintenia si vointa intruchipata, asa ca trebuie sa gresesti tare tare ca sa imi zdruncini increderea in tine!
Dar ai grija totusi pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Pai daca-s model trebe sa imi revizuiesc atitudinea.
Imi fac un ceai si ma tot uit la prajiturele de pe masa, fara sa le ating. pupic.gif
May
Treceti-ma si pe mine pe lista la sectiunea cow.gif si sa o luam de la inceput cheer.gif

karin felicitari pt pierdere floare.gif
Karin
Buna dimineata! pupic.gif Pup fetele rapid, scriu meniul pe ieri ca am ramas datoare si poate reusesc sa il scriu si pe azi, pana nu se ia curentul. O sa fie luat azi cateva ore, acum ne-au anuntat... doh.gif

Luni:

Md:
-50 g paine graham
-2 felii sunca Praga
-castravete

G1:
-1 mar

P:
-1 pulpa pui fiarta
-salata de varza (cu sare, lamaie, ulei de masline)
-1 felie paine graham

G2:
-1 iaurt 0.1 %

C:
-5 linguri mamaligutza
-3 linguri branza de vaci amestecata cu iaurt 0.1 %

Marti:

Md:
-50 g paine graham
-1 felie sunca Praga
-1 ou fiert
-1/2 rosie

G1:
-1 mar

P:
-100 g piept de pui fiert
-salata de varza (cu sare, lamaie, ulei masline)

G2:
-1 mar

C:
-salata de cruditati (varza, telina, morcov, mar, ulei masline)

pupic.gif floare.gif Va pup si va doresc o zi frumoasa!
May
Si tie pupic.gif hug.gif floare.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 22-05-2007, 02:19 PM) *

Si tie pupic.gif hug.gif floare.gif

floare.gif pupic.gif hug.gif
May
Buei!!!!! m-ai speriat buei... apari asa din senin lol.gif hug.gif credeam ca esti fara curent acum )).gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 22-05-2007, 02:21 PM) *

Buei!!!!! m-ai speriat buei... apari asa din senin lol.gif hug.gif credeam ca esti fara curent acum )).gif

Si eu credeam ca ma lasa astia fara curent, sa mai scap si eu de munca! devil.gif
Dar a fost alarma falsa si am muncit de am capiat azi! Si inca nu e gata programul! )).gif
May
)).gif Servici usor hug.gif
anca veselie
papa bun, frumos meniu!
mi-ai facut pofta de salata de cruditati naughty.gif
julyalina
'neatza karin ! pupic.gif

ma bucur ca esti constiincioasa ! hug.gif
Pisik
Hai Karisnus, te astept cu meniul, ca tare cumintica mai esti, muuuua pupic.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 22-05-2007, 02:23 PM) *

)).gif Servici usor hug.gif

)).gif Multumesc! Azi continuam munca... doh.gif floare.gif

CITAT(anca veselie @ 22-05-2007, 03:43 PM) *

papa bun, frumos meniu!
mi-ai facut pofta de salata de cruditati naughty.gif

Foarte buna salata de cruditati, am facut o pasiune pentru ea! )).gif
pupic.gif floare.gif

CITAT(julyalina @ 23-05-2007, 09:20 AM) *

'neatza karin ! pupic.gif

ma bucur ca esti constiincioasa ! hug.gif

pupic.gif Si eu ma bucur ca-s constiincioasa, nici mie nu-mi vine sa cred! )).gif
hug.gif floare.gif

CITAT(Pisik @ 23-05-2007, 09:21 AM) *

Hai Karisnus, te astept cu meniul, ca tare cumintica mai esti, muuuua pupic.gif

pupic.gif Muuuua si tie! )).gif Revin acusi cu meniul pe azi! wink1.gif
pupic.gif floare.gif

Miercuri:

Md:
-1 ou fiert
-1 felie sunca Praga
-1/2 rosie
-3 felii castravete
-2 felii paine graham (30 g)

G1:
-1 mar

P:
-150 g piept de pui fiert
-salata de varza, cu sare, lamaie, ulei de masline

G2:
-1 mar

C:
-mancarica de mazare cu sos de rosii
-salata de sfecla rosie

amalia0701
clap.gif clap.gif clap.gif
May
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif la scena deschisa give_rose.gif
Pisik
Doamne doamne ce fata cuminte!!!!
Cand te cantaresti? Simti la haine?
Karin
Buei! Pana aici! )).gif )).gif
Scuipati-ma sa nu ma deochiati! )).gif )).gif
Amalia pupic.gif
May pupic.gif
Pisik pupic.gif
Ma cantaresc de obicei duminica dimineata, desi ar trebui lunea, ca atunci am inceput regimul. Simt ceva-ceva la haine...eusa_think.gif
Abia acum mananc, n-am avut timp de nimic toata ziua. doh.gif
May
Eu cred ca o sa ai un kil in minus duminica floare.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 23-05-2007, 02:14 PM) *

Eu cred ca o sa ai un kil in minus duminica floare.gif

Sa te auda cineva acolo sus! )).gif pupic.gif
Nessie
Si daca mai cred si eu ca o sa ai un kil in minus, se aduna 2 acolo sus? laugh.gif

pupic.gif Pupici si por la munci!
Karin
CITAT(Nessie @ 23-05-2007, 03:07 PM) *

Si daca mai cred si eu ca o sa ai un kil in minus, se aduna 2 acolo sus? laugh.gif

pupic.gif Pupici si por la munci!

laugh.gif laugh.gif
Slabe sanse sa vad eu 2 kile minus intr-o singura saptamana! Abia s-a dus un kil si jumatate in 2 saptamani! dry.gif

pupic.gif
mirela
Se duce bine intr-o sapatamana zic eu ca e destul de bun, nu crezi? Am trecut sa las un pupic si o miniatura cu mine asta ca sa nu-mi duci dorul prea mult! Azi sunt plina de modestie! Ma bucur ca e sti bine! cum merge viata de sotie? )).gif Imagine
Karin
CITAT(mirela @ 23-05-2007, 10:56 PM) *

Se duce bine intr-o sapatamana zic eu ca e destul de bun, nu crezi? Am trecut sa las un pupic si o miniatura cu mine asta ca sa nu-mi duci dorul prea mult! Azi sunt plina de modestie! Ma bucur ca e sti bine! cum merge viata de sotie? )).gif Imagine

pupic.gif hug.gif Ma bucur tare mult ca ai trecut pe aici, am citit si eu noutatile din jurnalul tau si vad ca iti merge foarte bine! Iti doresc multe succese si impliniri!
E bine cum slabesc, da' eu nu prea am rabdare... dry.gif
Viata de sotie? )).gif Merge bine, parca am inceput sa fac mai multe nazuri si fitze decat atunci cand eram doar prietena... laugh.gif Cu toate astea, sunt responsabilitati mari pe care trebuie sa ni le insusim fiecare dintre noi, atat eu cat si el. Si deocamdata totul e in regula! floare.gif
pupic.gif hug.gif
amalia0701
Sper ca barbatul tau nu citeste aici )).gif
pupic.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 24-05-2007, 08:41 AM) *

pupic.gif

Nu citeste, ca nu-mi invadeaza intimitatea! laugh.gif laugh.gif
hug.gif pupic.gif
julyalina
'neatza karin pupic.gif
Karin
CITAT(julyalina @ 24-05-2007, 09:00 AM) *

'neatza karin pupic.gif

pupic.gif Neatza si o zi minunata! hug.gif

Avand in vedere (si luand in considerare blum.gif ) ca iar am mult de munca, pun rapid meniul si o sterg! )).gif

Joi:

Md:
-10 capsuni (nu prea isi aveau rostul acum, dar am trecut fix pe langa ei )).gif si a trebuit sa ii mananc, sa nu se strice blum.gif )
-2 felii paine graham
-1 ou fiert
-1 felie sunca
-1/2 rosie

G1:
-1 mar

P:
-mancarica de mazare cu sos de rosii
-150 g piept de pui fiert
-salata de sfecla rosie

G2:
-1 mar

C:
-inca nu stiu eusa_think.gif , ramane sa mai stabilesc pe parcurs )).gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 24-05-2007, 08:44 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 24-05-2007, 08:41 AM) *

pupic.gif

Nu citeste, ca nu-mi invadeaza intimitatea! laugh.gif laugh.gif
hug.gif pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Karin
M-am gandit bine si m-am hotarat ce mananc la cina! laugh.gif
-branza de vaci, amestecata cu iaurt 0.1 % plus rosie si castravete grin.gif
Pisik
Karin, nu am observat daca tu ai in menirui paste, orez, cartofi. Dar cereale cu lapte? Ai de gand sa renunti complet la ele o perioada si sa le ntroduci treptat? Ca eu parca as incepe sa bag macar 1-2 ori/sapt orez integral si paste integrale, nu as vrea sa ma obisnuiesc chiar fara complet. Sau mai bine astept pana pe 13 iunie cand e urmatoarea vizita la nutritionist sa vedem ce se mai intampla pana atunci
Karin
Am intrat repede sa ma spovedesc )).gif si fug, ca mai am ceva treaba prin casa. Deci, in locul gustarii a doua (1 mar) am mancat o felie de pizza... blushing.gif (cea mai mica felie pe care am gasit-o in cutie...). Nu ma simt vinovata, pentru ca de obicei daca ma apucam de o pizza, nu ma lasam pana nu era gata si inca mai aveam loc sa mai mananc. )).gif . Mi-am facut pofta si am scapat de balele de la gura )).gif si m-am asigurat ca la noapte n-am sa visez toate pizzeriile din oras. )).gif In aproape 3 saptamani de cand sunt la dieta, am mancat doar de 2 ori nepermise: duminica seara (amandine... blushing.gif ) si azi... Pun pofta asta pe seama problemelor lunare )).gif ca sa fie si un vinovat in toata povestea! )).gif blushing.gif

CITAT(Pisik @ 24-05-2007, 12:45 PM) *

Karin, nu am observat daca tu ai in menirui paste, orez, cartofi. Dar cereale cu lapte? Ai de gand sa renunti complet la ele o perioada si sa le ntroduci treptat? Ca eu parca as incepe sa bag macar 1-2 ori/sapt orez integral si paste integrale, nu as vrea sa ma obisnuiesc chiar fara complet. Sau mai bine astept pana pe 13 iunie cand e urmatoarea vizita la nutritionist sa vedem ce se mai intampla pana atunci

In meniuri am foarte rar cartofi, mamaligutza sau orez. Paste n-am mancat deloc in astea 2 saptamani, pentru ca nu am gasit integrale....
Cartofi am mancat de 2 ori (si am sa mananc si maine la pranz...), mamaligutza de 2 ori si orez o singura data, intr-o combinatie total aiurea (orez, porumb, mazare...).
Cereale cu lapte nu mananc DELOC din simplul fapt ca nu suport laptele! )).gif Nu il pot inghiti si basta! )).gif
Paine mananc, de obicei, o singura data pe zi, dimineata. wink1.gif
May
Nu ti-a placut la tzitzi cand erai mica? lol.gif hug.gif floare.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 24-05-2007, 06:26 PM) *

Nu ti-a placut la tzitzi cand erai mica? lol.gif hug.gif floare.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Asta nu mai stiu sa iti spun, dar mananc orice lactate (branza de vaci, telemea oaie/vaca, iaurt, kefir, sana...) numai laptele nu-l suport. Cum simt miros de lapte, cum imi vine sa vars... blink.gif
grin.gif grin.gif
May
Nu-i nimic, de abia ramane mai mult pt mine grin.gif

Oh, in seara asta deja e cina pregatita, dar maine cred ca fac niste melciosori cu lapte blum.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 24-05-2007, 06:29 PM) *

Nu-i nimic, de abia ramane mai mult pt mine grin.gif

Oh, in seara asta deja e cina pregatita, dar maine cred ca fac niste melciosori cu lapte blum.gif

Apai stai, ca nu m-am esprimat bine! laugh.gif laugh.gif
Orez cu lapte, gris cu lapte, melcisori cu lapte si cacao cu lapte manc/beau! laugh.gif laugh.gif La alea n-am greturi! blink.gif lol.gif
May
Uuuuuu piei drace de langa farfuria mea lol.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 24-05-2007, 06:35 PM) *

Uuuuuu piei drace de langa farfuria mea lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Karin
Buna dimineata! floare.gif
Am sa scriu meniul pe azi, avem ceva probleme cu netul si nu vreau sa raman datoare! blum.gif

Vineri:

Md:
-2 rondele orez expandat
-1 ou fiert
-2 linguri branza de vaci
-1/2 rosie

G1:
-1 mar

P:
-2 cartofi mici fierti
-salata (rosie, castravete, salata verde, varza si putiiiin piept de pui)

G2:
-1 mar

C:
-branza de vaci (vreo 4 linguri)
-1/2 rosie
-castravete

Se apropie week-endul, eu luni am liber ca e sarbatoare blum.gif si asa ca iar am wee prelungit! grin.gif
Un wee minunat sa aveti, relaxant si cald! floare.gif pupic.gif
aki
Salut Karinus.Am trecut sa vad ce faci si sa-ti las un pupic.Am putin timp si vreau sa mai trec si pe la alte fete prin jurnale asa ca te pup si fug mai departe pupic.gif
Sexymom
Hola fetita, ia uite ce cuminte te facusi, poate se ia si la mine. pupic.gif Mi-ati lipsit fetelor, e naspha fara net.
Pisik
Ce sarbatoare e luni? Tu nu stai in RO? blink.gif
F frumos meniul tau
Karin
CITAT(Sexymom @ 25-05-2007, 12:30 PM) *

Hola fetita, ia uite ce cuminte te facusi, poate se ia si la mine. pupic.gif Mi-ati lipsit fetelor, e naspha fara net.

Si mie mi-ai lipsit si ma bucur ca ai reusit sa faci sa mearga netul! grin.gif
hug.gif floare.gif

CITAT(Pisik @ 25-05-2007, 12:35 PM) *

Ce sarbatoare e luni? Tu nu stai in RO? blink.gif
F frumos meniul tau

Duminica sunt Rusaliile, iar luni e Sfanta Treime. wink1.gif Stau in RO, dar de obicei de sarbatori nu lucram, doar daca se intampla sa avem foarte mult de lucru si termene urgente de predare. wink1.gif
hug.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.