Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
May
Raportez melcisori cu lapte facuti in portie dubla, in caz ca atenteaza cineva la farfuria mea, sa nu raman nemancata devil.gif ..... vorba soatei mele: tu o sa mori de teama ca nu mai ai mancare lol.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 26-05-2007, 01:08 AM) *

Raportez melcisori cu lapte facuti in portie dubla, in caz ca atenteaza cineva la farfuria mea, sa nu raman nemancata devil.gif ..... vorba soatei mele: tu o sa mori de teama ca nu mai ai mancare lol.gif

lol.gif Nu ramai nemancata, stai linistita! Momentan nu atentez la melcisori cu lapte! blum.gif

Venit sa raportez un capuccino (fara zahar, doar ce avea el...) pe care l-am baut aseara din lipsa de ocupatie blushing.gif si de la care mi s-a facut rau... sad.gif Asa ca m-am lecuit si curand nu cred ca mai pun gura pe vreun capuccino! dry.gif sad.gif

Meniul pe azi arata cam asa:

Sambata:

Md:
-1 ou fiert
-1 felie paine
-1/2 rosie
-castravete
-2 linguri branza de vaci

-1 cafea

G1:
-1 mar

P:
-gratar de porc
-salata de varza cu sare, lamaie, ulei masline

G2:
-1 mar

C:
-salata de cruditati: varza, telina, morcov, mar, lamaie, ulei masline

Va doresc un wee minunat, la noi se anunta ploaie...sper sa apucam sa facem macar gratarul! grin.gif

pupic.gif hug.gif
Sexymom
Vad ca toata lumea face gratar azi, eu maine ies la gratar .Am cumparat acum frigarui imbinate cu carne de vita, porc, pui , carnati , si intre ele au ardei verde, rosu si branza.Am si un pui de 2 ,5 kg.O sa le fac poze ca arata superb, nu stiu cate calorii au dar sigur sunt bune.
Sa te distrezi, sa auzim numai de bine. pupic.gif
Karin
CITAT(Sexymom @ 26-05-2007, 01:20 PM) *

Vad ca toata lumea face gratar azi, eu maine ies la gratar .Am cumparat acum frigarui imbinate cu carne de vita, porc, pui , carnati , si intre ele au ardei verde, rosu si branza.Am si un pui de 2 ,5 kg.O sa le fac poze ca arata superb, nu stiu cate calorii au dar sigur sunt bune.
Sa te distrezi, sa auzim numai de bine. pupic.gif

pupic.gif hug.gif Distractie placuta si voua maine! floare.gif
bubbles
Hey Karin flowers1.gif .imi plac foarte tare meniurile tale.Sa ai pofta de gratarul de porc ca eu nu am mai mancat de muuulta vreme acrne de porc sorry.gif
Karin
CITAT(bubbles @ 26-05-2007, 01:25 PM) *

Hey Karin flowers1.gif .imi plac foarte tare meniurile tale.Sa ai pofta de gratarul de porc ca eu nu am mai mancat de muuulta vreme acrne de porc sorry.gif

Multumesc! floare.gif Carne de porc n-am mancat de ceva timp! wink1.gif Am mancat foarte multa carne de pui!
O sa fac azi o exceptie si o sa mananc putin gratar de porc! floare.gif
bubbles
Si eu tot cu carnea de pui sunt.Pieptule la putere lol.gif . Ieri am gustat si putina de vitel...ca nu mi s`a parut grasa dar cand am vazut cate puncte are angry2.gif era sa fac infarct swoon.gif
Sexymom
Uite ce am luat eu pt. gratarul de maine

Si cadoul lui Bula
bubbles
Sexy crying.gif bataita.gif bataita.gif .De ce ne corupi? blum.gif
Karin
CITAT(Sexymom @ 26-05-2007, 01:35 PM) *

Uite ce am luat eu pt. gratarul de maine

Si cadoul lui Bula

lol.gif Bula?? lol.gif lol.gif
Foarte bine arata frigaruile alea! wink1.gif pupic.gif floare.gif
Sexymom
Pai cum sa ii zic altfel )).gif
Nu am nici o tragere de inima sa plec, de fapt uite cat e ceasul acum. La mine e 13. Deja trebuia sa fiu la el
Ma duc acum sa ma imbrac.UFFFF
julyalina
karin, pe unde esti ? pupic.gif
Karin
Neatza! )).gif pupic.gif
Sunt acasa, azi sunt libera! grin.gif
Am sa trec meniul pe azi, sar peste cel de ieri ca nu are rost sa il scriu. )).gif
Duminica n-am sa mai postez meniuri, ramane ziua din saptamana cand pot manca si ceva nepermis. wink1.gif

Md:
-1 banana mare
-1 cafea

G1:
-1 mar grin.gif

P:
-gratar de porc
-salata de varza

G2:
-1 mar

C:
-2 felii paine secara
-4 linguri branza de vaci
-1 rosie

M-am cantarit azi dimineata pentru ca oficil azi e zi de cantar si am mai dat jos 1 kg! floare.gif
Va doresc o saptamana usoara si calda tuturor! pupic.gif floare.gif
ina_ceva
clap.gif clap.gif sa-l urmeze si altele wink1.gif !
crissy
CITAT(Karin @ 28-05-2007, 11:39 AM) *

M-am cantarit azi dimineata pentru ca oficil azi e zi de cantar si am mai dat jos 1 kg! floare.gif
Va doresc o saptamana usoara si calda tuturor! pupic.gif floare.gif

cheer.gif Vezi ca se poate daca esti cuminte?! La cat mai multe dupa el!
Andreea-Rodica
Da-mi si mie un gram din vointa ta! blushing.gif
Bravo! cheer.gif
Pisik
Felicitari Karin, bravo de o mie de ori! La mine a cam fugit vointa, dar o trag de guler inapoi, sau cel putin incerc )).gif
Karin
Va multumesc. pupic.gif
Vointa mi-am regasit-o dupa multi ani de cautari! )).gif Am inceput sa ma obisnuiesc cu regimul, stiu exact ce trebuie si ce nu trebuie sa mananc si nu mi se mai pare greu. Poftesc destul de rar la ceva interzis, dar ma ajuta merele foarte mult, scap de pofta imediat!
Mi-am obisnuit organismul cu 3 mese pe zi plus 2 gustari si nu are timp sa se gandeasca la altele . wink1.gif
M-am obisnuit pana si cu apa, eu care beam o cana de apa pe saptamana. grin.gif Acum beau aproape 2 litri zilnic si asta e mare lucru. wink1.gif
Si faptul ca vad saptamanal o miscare la cantar, fie cat de mica, ma ambitioneaza si mai tare si vad ca se poate! wink1.gif
pupic.gif hug.gif
julyalina
clap.gif bravo karin hug.gif
May
Am gura aurita )).gif felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anca veselie
bravo karin cheer.gif cheer.gif
Nessie
cheer.gif Bravo, Bubule! pupic.gif Adevarata e vorba ca "pofta vine mancand". grin.gif Si eu m-am obisnuit tare mult cu sportul, chiar imi zicea al meu ca pana acum tragea de mine sa iesim cu rolele sau la un tenis si acum nu mai scapa de gura mea. laugh.gif

Ma bucur ca se vede si la cantar, ca asta parca ne motiveaza cel mai mult. wink1.gif

aki
Karinus salutari.imi pare bine ca ai ambitie si cel mai mult ca pleaca kg de la tine unul dupa altul.Felicitari cheer.gif
Karin
'Neatza la amiaz'! smile.gif
Trec meniul rapid si imi reiau munca, pentru ca am ramas putin in urma si am termene de predare curand.

Md:
-2 felii paine secara
-2 felii sunca
-1 rosie

Ora 8:00:
-1 cafea

G1:
-1 mar

Ora 12:00:
-2 rondele orez expandat (astea nu erau prevazute, dar mi s-a facut foame... dry.gif )

P:
-gratar de porc
-salata de varza si rosii

G2:
-1 mar

C:
-branza de vaci cu rosii si castraveti (probabil, inca nu stiu...)

Va doresc tuturor o zi usoara! floare.gif

Julyalina, Aki, Nessie, Anca va tzuc si va multumesc! pupic.gif floare.gif

May, ai intradevar gura aurita! )).gif Ia mai zi ceva de bine si pentru saptamana viitoare! )).gif pupic.gif floare.gif
aki
w00t.gif Prezice ceva May? unsure.gif
Ia spune-ne si noua ceva? yahoo.gif
May
Ia veniti la Mama Omida sa va ghiceasca norocul, fetelor frumoaselor lol.gif lol.gif lol.gif

Karin vad in bolul meu de supa, ca ala de cristal costa mult lol.gif, ca in luna iunie vei mai da jos cel putin 3 kg cheer.gif cheer.gif cheer.gif, daca te tii de treaba, evident grin.gif
aki
La mine ce vezi?Ca kg lui Karin aterizeaza pe mine? lol.gif
May
La tine zice sa te pui pe treaba daca vrei rezultate )).gif floare.gif
aki
asta am prezis si eu mai inainte,dar vroiam ceva mai proaspat
May
Doar informatiile aste tii le pot da pe gratis lol.gif
aki
Am intuit eu....
May
karin unde esti? unsure.gif Sper ca esti bine floare.gif hug.gif
crissy
Doamna... uatever... pana la proba contrarie, aveti ABSENT NEMOTIVAT!
pupic.gif
May
La multi ani copilu` hug.gif pupic.gif
May
Deja ma ingrijorezi, pe unde umblii? sad.gif
ina_ceva
Oare nu se mai tzine de treaba si nu vrea sa dea ochii cu noi? Sper ca nu... unsure.gif
May
Macar de ar fi asta, sa nu fie bolnava sau ceva sad.gif
Karin
Neatza! pupic.gif hug.gif
Am intrat repede sa va tzuc, nu pot sta prea mult. Am lipsit motivat, avem probleme la birou, intr-o saptamana m-am imbolnavit de nervi, de stomac, la cap... Ieri am plecat acasa de la birou pentru ca nu mai puteam sta pe picioare....
Cu dieta stau asa si-asa...Mai scap in cate ceva nepermis, pentru ca asa reactionez eu la stres: mananc, fie ca imi trebuie, fie ca nu.... mad.gif
Cu toate astea, am mai scapat de juma de kil si acum incerc sa ma redresez in ceea ce priveste dieta si incerc sa imi pun sanatatea pe primul plan.
Va doresc o zi si o saptamana usoare! floare.gif
ina_ceva
Felicitari pt jumatatea aia de kil si mult mult spor la serviciu! hug.gif

Se pare ca a fost o perioada naspa la birou pentru toata lumea dry.gif
julyalina
pupic.gif karin, ina are dreptate! se pare ca a fost o perioada nasoala pentru mai multi sad.gif
Pisik
Karin, ai grija de tine, sanatatea primeaza pupic.gif
felicitari pt slabit, dar tare ma tem ca e pe fond de stress

si eu reacrionez la fel la stress, bag in mine, doar ca eu ma si ingras sad.gif
bpaula
Pisik, eu nu cred ca e de la stres....desi a mai avut cate ceva nepermis a mancat putin, plus ca ceva nepermis la karin nu inseamna cantitati industriale, ci doar ca a mai gustat sau mancat cate putin din mancaruri neindicate pentru regim, insa in acelasi timp nu bombe calorice...
Karin
Pisik, crede-ma ca daca era pe fond de stres, scapam de mai multe kile! )).gif Si tare bine mai era! dry.gif
Am mai slabit eu o data pe fond de stres vreo 10 kile...eeeeeee, ala da slabit pe fond de stres. Ce dau acum jos e pe baza de dieta, mi-am obisnuit organismul cu regimul si faptul ca mai scap in nepermise (un capuccino, o felie de prajitura, o lingura de inghetata...) nu inseamna ca slabesc doar pentru ca sunt stresata.
Poate nu m-am exprimat eu bine: mananc atunci cand sunt stresata, dar asta nu inseamna ca bag in mine tot ce prind. Dupa cum spuneam, scap in cate un capuccino, o prajiturica sau putina inghetata. Nu mananc eu exagerat si daca am spus ca mananc nepermise, asta nu inseamna ca uit de mine prin frigider, ci doar ca gust din cate ceva, avand in vedere ca timp de 3 saptamani n-am gustat dulce sau altceva nepermis. wink1.gif

Pisik
CITAT(Karin @ 05-06-2007, 09:33 AM) *

Pisik, crede-ma ca daca era pe fond de stres, scapam de mai multe kile! )).gif Si tare bine mai era! dry.gif
Am mai slabit eu o data pe fond de stres vreo 10 kile...eeeeeee, ala da slabit pe fond de stres. Ce dau acum jos e pe baza de dieta, mi-am obisnuit organismul cu regimul si faptul ca mai scap in nepermise (un capuccino, o felie de prajitura, o lingura de inghetata...) nu inseamna ca slabesc doar pentru ca sunt stresata.
Poate nu m-am exprimat eu bine: mananc atunci cand sunt stresata, dar asta nu inseamna ca bag in mine tot ce prind. Dupa cum spuneam, scap in cate un capuccino, o prajiturica sau putina inghetata. Nu mananc eu exagerat si daca am spus ca mananc nepermise, asta nu inseamna ca uit de mine prin frigider, ci doar ca gust din cate ceva, avand in vedere ca timp de 3 saptamani n-am gustat dulce sau altceva nepermis. wink1.gif

Ok, ok, nu dati cu paru, am nitels eu gresit dry.gif Dar nu a fost cu intentie. Stiu ca tu esti o cumintica, nu ca mine mad.gif care cand scap la nepermise, scap nu ma incurc mad.gif blushing.gif
May
Pisik mai aveai putin si te duceau in piata publica fetele astea si te bombardau cu pietre lol.gif hug.gif

karin ma bucur ca ai revenit cheer.gif
Karin
CITAT(Maybeline @ 05-06-2007, 01:32 PM) *

Pisik mai aveai putin si te duceau in piata publica fetele astea si te bombardau cu pietre lol.gif hug.gif

karin ma bucur ca ai revenit cheer.gif

Nu e adevarat, n-o duceam in piata publica! )).gif Io vroiam doar sa ma fac bine inteleasa...wink1.gif
Eu cand zic ca sar calul ca mananc nepermise, inseamna ca am gustat din ceva, nu ca am mancat toata cutia/punga/galeata! )).gif
pupic.gif hug.gif May, te tzuc. Sa ai o saptamana calda si linistita.
Eu sunt cu nervii in pom, cu stomacul varza si cu capul aiurea... mad.gif
May
karin incearca pe cat posibil sa nu mai pui la suflet supararile si stresul, jongleaza printre ele pe cat poti ca uite ce patesti sad.gif usor de zis, greu de facut, dar sper sa fie bine floare.gif

Este f adevarat ca atunci cand tii dieta corect si cu perseverentza, cand mai scapi la ceva, in limitele bunului simt, cantarul nu te taxeaza smile.gif. Felicitari pt slabeala cheer.gif
luchi
Bubuuu..special pentru tine - ca vad ca pe mess te ascunzi grin.gif

mindig végignéz a okos oldal -ból élet

si clipul, dedicatie speciala pt tine:

http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo
aki
Karinus salut.Azi am putin timp liber si uite trec si pe la tine sa mai incalzesc locul w00t.gif
Tu ce mai faci?Tot stres la job? hug.gif
May
Tzitzi unde iti sunt piciorusele de nu lasa ochisorii sa se mai odihneasca pe aici? sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.