Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Karin, Bubu...uatever!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
crissy
sad.gif Nu ne mai dai nicio veste? pupic.gif
Sexymom
Gagico, lasa prajiturelele si mai vb si cu noi din cand in cand.
Cum iti merge, ce planuri ai pt. concediu, cum te mai simti' esti la fel de de draguta in lenjeria ta roz? pupic.gif )).gif
Karin
Buna dimineata! grin.gif
Am reusit sa intru putin pe aici, am avut o perioada foarte nasoala de vreo luna si jumatate incoace...acum a trecut, mi-am schimbat jobul, am trecut prin momente groaznice cu interviuri si concursuri si multe asemenea grozavii. E bine ca s-a sfarsit, am un post pe care mi l-am dorit foarte mult si abia astept sa incep activitatea la noul loc de munca! floare.gif
Va pup pe toate cele care mi-ati trecut pragul (si nu numai) si sper sa am pe viitor mai mult timp sa intru pe aici, desi o sa intru doar seara de acasa pentru ca de la birou nu se pune problema...deocamdata! grin.gif
De dieta nu ma mai tin, sunt multumita ca n-am pus nimic pe mine in ultima luna si jumatate desi am mancat ca porcu'... doh.gif Am ramas cu cele 4 kg date jos si in momentul in care incep munca la noul job, incep munca si cu restul de kg. wink1.gif
Va pup, va doresc un wee minunat, aici e cald de lesini... hug.gif pupic.gif

P.S. Sexi, concediu anul asta nu mai am, mi l-am consumat stand acasa si invatand pentru postul pe care tocmai l-am primit. wink1.gif Si apropo....ce lenjerie roz am eu? tease.gif )).gif
ina_ceva
Felicitari pentru noul post! Tre sa dai de baut tease.gif
mirela
Salut1 Ma bucur ca ai obtinut un nou job si in special unul care sa iti aduca satisfactie! Inteleg ce spui cand zici ca ai trecut printr-o perioada foarte rea .Cu mine s-a intamplta la fel pana am obtinut cu multa munca jobul care l-am vrut. Felicitarile mele, si cred ca ai acelasi feeling ca si mine. Parca simitm mai multa satisfactie cand obtinem totul cu mult efort. Pupici si continua tot asa!
Nessie
CITAT(Karin @ 21-07-2007, 12:10 PM) *

Buna dimineata! grin.gif
Am reusit sa intru putin pe aici, am avut o perioada foarte nasoala de vreo luna si jumatate incoace...acum a trecut, mi-am schimbat jobul, am trecut prin momente groaznice cu interviuri si concursuri si multe asemenea grozavii. E bine ca s-a sfarsit, am un post pe care mi l-am dorit foarte mult si abia astept sa incep activitatea la noul loc de munca! floare.gif
Va pup pe toate cele care mi-ati trecut pragul (si nu numai) si sper sa am pe viitor mai mult timp sa intru pe aici, desi o sa intru doar seara de acasa pentru ca de la birou nu se pune problema...deocamdata! grin.gif
De dieta nu ma mai tin, sunt multumita ca n-am pus nimic pe mine in ultima luna si jumatate desi am mancat ca porcu'... doh.gif Am ramas cu cele 4 kg date jos si in momentul in care incep munca la noul job, incep munca si cu restul de kg. wink1.gif
Va pup, va doresc un wee minunat, aici e cald de lesini... hug.gif pupic.gif

P.S. Sexi, concediu anul asta nu mai am, mi l-am consumat stand acasa si invatand pentru postul pe care tocmai l-am primit. wink1.gif Si apropo....ce lenjerie roz am eu? tease.gif )).gif

Felicitari pentru post! cheer.gif cheer.gif pupic.gif Tace si le face! w00t.gif N-ai zis tu nimic toata perioada asta! Iti mai tineam si noi un pumn strans, mai tipam ceva de incurajare, faceam galerie, poate trecea mai usor. pupic.gif

Cand incepi munca? Ce faci acolo? Unde e ACOLO? naughty.gif
aki
Spune-ne si noua de postul nou-nout hug.gif Ce functie o sa indeplinesti? floare.gif
Andreea-Rodica
Felicitari pentru postul obtinut! cheer.gif
aki
Imagine
LA MULTI ANI,DRAGA KARIN
crissy
Craciun fericit!
Lacry
Craciun Fericit! pupic.gif
lucy
Craciun Fericit!!!
Imagine
Lacry
La multi ani si un An Nou fenomenal, grozav, fantastic!

Lacri si Alec
lliliana
Se pare ca nu doar eu am lipsit. Mi-i dor de Bubu meu nabadaios. pupic.gif hug.gif
aki
Nici tu nu mai zici nimic. sorry.gif .Fetele noastre de suflet au disparut,parca v-ati inteles sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.