Am observat ca e o categorie (destul de mare) de oameni care nu au curajul sa recunoasca faptul ca s-au plafonat. Nu sunt multumiti de nivelul profesional, locul de munca nu ii satifsface, dar acesti oameni
se scuza cu expresia "am un salariu bun". Adevarul, insa, este ca nu au chiar un salariu bun, este tot acel "sunt ok, aici, mai bine mai astept". Imi amintesc ca acum un an aveam un salariu de trei ori mai mic decat acum, dar mi se parea ca am un salariu super bun. Cele mai multe zile ma taram la servici, abia asteptam concediul, dar cred ca imi era frica, de fapt, ca nu voi mai gasi un alt serviciu. Dupa ce am plecat de acolo m-am mirat ca am stat pe un salariu atat de mic asa de mult timp.
Supriza: acum sunt in aceeasi situatie. Consider ca am salariu bun, lucrez la o companie cu renume intr-o pozitie destul de buna, insa cele mai multe dimineti as vrea sa fie sambata. Simt ca serviciul actual nu ma stimuleaza, cred ca as putea sa ma dezvolt profesional mult mai rapid. Si totusi, aceeasi teama imi opreste impulsul de a cauta altceva, de a merge mai departe: oare mai gasesc un alt loc cu un salariu macar atat de mare?
Oare cati dintre noi sunt in aceeasi situatie, fara a recunoaste, insa?
Spicuire din alt subiect:
CITAT(lliliana @ 11-09-2006, 02:34 PM)

Ma enerveaza ca trebuie sa suport un serviciu care imi ucide zilnic ^@%$#^%$ neuroni si stau aici pentru ca sunt bine retribuita...na...ma plang si eu...