Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Prietena prietenei
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
alex25
Sunt un tip cu ochelari puternici. Imi iese in fata orice. Un decolteu de primavara? Sunt primul care-l vad. O fusta scurta? Intorc privirea fara sa vreau. Nu-i de mirare asadar ca ma atrag pana si pritenele prietenei mele. Recunosc ca nu e o atitudine normala, dar ce pot sa fac? Sa umblu cu esarfa la ochi? Ma atrag si gata. Nu neaparat pentru ca sunt cele mai exceptionale, ci pur si simplu ca am deja initiata conversatia. Nu mai trebuie sa ma bag in seama. Nu trebuie decat cateva cuvinte pozitionate la timp si un moment de singuratate cu persoana respectiva.

Dar cum alegi acel moment? Cum il planifici? Totul e tehnica. E un joc si ca orice joc are un set de reguli pe care toata lumea le respecta. De exemplu, nu fortezi nota. Daca vezi ca fata nu are interes, nu o forta. Asteapta, abordeaza alt unghi si insista, dar niciodata sa nu fortezi. Dragostea cu forta e viol si nu mai e joc. O alta regula: niciodata pe fata. Daca prietena a aflat, e timpul sa renunti la una din relatii( sfatul meu: la amandoua ). E un joc atat timp cat exista mister, frica, suspans. Odata descoperit, nu ramane decat scandal. Bleah.

So... sa incepem cu inceputul.

Primul manual care trebuie citit este "Seductie rapida". Imi aduc aminte cum am descoperit acest site in anul I. Mi s-a parut fenomenal. E o lectura faina. Din cate stiu, vorbeste si despre cum sa te dai la prietena prietenei.
Seductie Rapida

Nota: acest subiect trebuie citit cu un pic simt al umorului. E mai mult cu caracter educational, iar eu nu sunt un nemernic smile.gif Va rog insistent sa cititi printre randuri inainte de a da cu buzduganul.

(a se continua)
Brunette
Imagine
Bubble
Deci, Alex...zici sa citim mesajul tau cu simtul umorului si sa facem haz de necaz... unsure.gif
Sunt multi 'nemernici' (dupa cum spui tu biggrin.gif ) de genul asta! Stii cum se zice: prind tot ce misca!Imagine Sunt lupi in blana de miel. Ai impresia ca iti sunt cei mai buni prieteni, sunt langa tine mereu cand ai nevoie de ceva si ei doar asteapta momentul sa te "inhate". mad.gif

Mi se pare excelenta aici zicala: "Doamne, apara-ma de prieteni, ca de dusmani ma apar si singur!"
Rino
laugh.gif Nu cred ca exista barbat care sa nu dea note prietenelor prietenei; unii raman la faza asta, altii actioneaza condusi de diferite (numeroase blum.gif ) motive.
Alex, mai spune ca invatam mai bine din experienta altora! biggrin.gif
Floricica
mad.gif Cine face asa ceva insemna ca relatia pe care o are, nu e relatie sentimentala, ci doar fizica sau materiala! Tind sa cred ca doar fizica pentru ca un alt fizic gasesti peste tot, dar una cu "materialul" mai greu si evident cand iti fug ochii, mainile si mai stiu eu ce mad.gif pe la vecine ar trebui sa ai in gand mereu faza cu iepurii si sa te gandesti ca poti ramane cu buza umflata.

Singurul castig din faza asta (daca poate fi considerat asa) ar fi ca biata "prietena" ta ascapa de parazitii de langa ea; asta in cazul in care afla la timp!
Aryana
Iti place sa te joci smile.gif si totul e OK.atata timp cat relatiile nu sunt stabile.
In momentul cand iti vei intalni sufletul pereche nu vei mai avea ochi pentru nimeni.
himere2005
daca e un simplu flirt, eu zic ca e ok, daca nu, atunci ceva cred ca lipseste in relatia cu prietena ta
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.