Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire 30.11.2006 ora 19
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Nessie
Se pare ca o tinem din intalnire in intalnire! laugh.gif Amalia are drum joi in Bucuresti si ar fi super sa ne intalnim. Ea propune Plaza sau Shorley (in regie). In Plaza sunt sanse minine sa mancam ceva sanatos biggrin.gif asa ca eu as fi pentru Shorley, unde au mancare super buna si ieftina, iar localul arata super (nu e club, e restaurant).

So... cine vrea sa vina, sa ridice manuta sus! yahoo.gif
amalia0701
La Shorley imi place tare, mai ales ca am super amintiri de acolo.
Io as merge si in centru, sa vad cum a impodobit primarul orasul de sarbatori.
Deci in 30.11.2006 ora 19, vrea cineva sa ne vedem?
Asteptam propuneri de locatii.
Nessie
Eu sunt pentru Shorley! Termin serviciul la 19:00 si pot ajunge in 10 minute, dar daca ne vedem in alta parte, e ok. O sa vin mai tarziu, dar vin! blum.gif
julyalina
teoretic pot sa vin si io blum.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 28-11-2006, 10:25 AM) *

teoretic pot sa vin si io blum.gif

Tie unde iti convine?
julyalina
rolleyes.gif Shorley blum.gif ca nu am mai fost pe acolo de ani de zile cool.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 28-11-2006, 12:09 PM) *

rolleyes.gif Shorley blum.gif ca nu am mai fost pe acolo de ani de zile cool.gif

Io am fost in primavara si am mancat bun si sanatos.
O super salata si ciuperci cu cascaval. )).gif
cristi
e naspa shorley eventual se mai aude si cate o manea din localul inchis unde e o nuta de colorati smile.gif
concert din muzica de bleah !
julyalina
atunci hai la caru cu bere ca e mai central blum.gif
Nessie
Trebuie sa facem rezervare si eu nu pot ajunge pana la 8 la Carul cu bere, ca la 7 termin serviciul si e chiar langa Shorley. sad.gif
Oricum, nu stiu de ce zice Cristi asa, dar eu manac fiarte dez la pranz acolo si mancarea e super, preturi super, iar de nunti nu poate fi vorba ca e post. blum.gif
cristi
deci ?
amalia0701
Io sunt de acord cu Shorley.
Mie imi place acolo, imi este si comod.
julyalina
fetelor, eu nu stiu daca pot ajunge sorry.gif si mai bine nu promit pentru ca nu-i frumos sad.gif
distractie placuta celor care va intalniti ! sa beti un suc si pentru mine pupic.gif
gabitza, daca reusesc sa termin in timp util, dau telefon.
Nessie
Alina, mi-ar parea bine sa ajungi si tu! Astept telefonul tau. biggrin.gif
himere2005
pina la urma a avut loc intilnirea? si poze unde putem vedea smile.gif ?
ina_ceva
Se pare ca intalnirea a avut loc la Plaza, si au fost doar nessie si amalia.
Nessie
Dap, corect Ina! Ne-am intalnit ca 2 prietene mai vechi si am mancat (cate o salata si o inghetata blum.gif ), ne-am plimbat, am facut cumparaturi. Ne-am simtit excelent, dar nu am facut poze.
himere2005
e bine si asa decit deloc blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.