luchi
29-11-2006, 11:18 PM
Click sa vezi atasamentulLa multi ani!
Sa fii fericita, iubita, sa te bucuri de tine si de tot ce te inconjoara. te pup pe obrajori!
MIRRRUNA
30-11-2006, 10:25 AM
honey79
30-11-2006, 10:26 AM
HAPPY BIRTHDAY, TO YOUU!!!
HAPPY BIRTTTTHHHHDAY,TO YOUUUU!!!!
HAAAPPPPYYYYY BIIIRRRTTTTHHHHDDDAAAAYYYYY DEAR AKI!!!!
HAPPY BIRTHDAY, TO YOUUUUUUUUUUUU!!!!!
Soarele sa-ti lumineze calea vietii, dragostea , iubirea, intelegerea,implinirea,respectul,fericirea...sa-ti fie prieteni nedespartiti in viata, saa te ridice pe cele mai inalte culmi.
LA MULTI ANI!!!!! SCUMPA AKISOR
Ma luati cu bocete de aici
Va multumesc din toata inima fetelor.Trece rece prin mine cind va citesc mesajele.Azi sunt cea mai fericita,ma bucur ca un copil mic.Va iubesc
Nessie
30-11-2006, 11:31 AM
Rodica,
La multi ani! Multa fericirii si bucurii iti doresc! Iti ofer flori cat vezi cu ochii...
Karin
30-11-2006, 11:55 AM
LA MUUUUUULTI AAAAAAAAAAAANI!Iti doresc sa fie totul asa cum visezi! Te pup dulce!
Merci fetelor din inima.Am starnutat toata ziua azi.Azi o fac
himere2005
30-11-2006, 12:43 PM
aki, fie ca Dumnezeu sa-ti dea de acum incolo liniste sufleteasca alaturi de sergiu si copila ta minunata, lui intelepciune si tie putere sa treci peste toate. La multi ani!

sper ca fetita ta apreciaza minunea pe care o are linga ea
Andreea-Rodica
30-11-2006, 02:05 PM
Sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tie si celor dragi. Si pentru tine si Sergiu sa fie numai lumina in suflete si in priviri!
La multi ani!
Merci mult lume.Va iubesc.Voi sunteti cei mai buni prieteni ai mei.Aici cu voi pling cind mi-i greu,cu voi rid cind am bucurii.Va multumesc la toate prietenele mele de suflet care-mi stiu zi din zi ce fac si cu ce probleme ma lupt.Va iubesc
DIAbolica
30-11-2006, 11:37 PM
LA MULTI SI FERICITI ANI,RODICA !!!!!!
Sa fii sanatoasa,voinica,voioasa...fericita,iubita...si sa ti se implineasca toate dorintele !
lliliana
06-12-2006, 02:36 PM
Desi ti-am urat in jurnal la tine la vremea respectiva...urez shi aci intr-un tarziu...numai de bine shi de fericire.