Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani, Aki!!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
luchi
Click sa vezi atasamentul

La multi ani!
Sa fii fericita, iubita, sa te bucuri de tine si de tot ce te inconjoara. te pup pe obrajori!
ina_ceva
La multi ani!!!Imagine
julyalina
LA MULTI ANI Akisorul nostru drag! hug.gif

Imagine
aki
Ma-ti emotionat.Si mi-au dat lacrimile pe bune hug.gif
Chefuim deci party.gif band.gif cheers.gif cheer.gif cow.gif drinks.gif flowers1.gif partytime2.gif bday.gif
Eu.
LA MULTI ANI!!! give_rose.gif FERICIRE, SANATATE SI IMPLINIRI
aki
Merci mult Crenguta.Pup pupic.gif
MIRRRUNA
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

LA MULTI AKISORULUI NOSTRU!!!
hug.gif SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI DE O DANUTZA SANATOASA, DESTEAPTA SI FERICITA!

PUP IUUU pupic.gif
honey79
HAPPY BIRTHDAY, TO YOUU!!!

HAPPY BIRTTTTHHHHDAY,TO YOUUUU!!!!

HAAAPPPPYYYYY BIIIRRRTTTTHHHHDDDAAAAYYYYY DEAR AKI!!!!

HAPPY BIRTHDAY, TO YOUUUUUUUUUUUU!!!!!

Soarele sa-ti lumineze calea vietii, dragostea , iubirea, intelegerea,implinirea,respectul,fericirea...sa-ti fie prieteni nedespartiti in viata, saa te ridice pe cele mai inalte culmi.

LA MULTI ANI!!!!! SCUMPA AKISOR

aki
Ma luati cu bocete de aici wacko.gif
Va multumesc din toata inima fetelor.Trece rece prin mine cind va citesc mesajele.Azi sunt cea mai fericita,ma bucur ca un copil mic.Va iubesc pupic.gif
buretel
Aki, La Multi Ani!! hug.gif pupic.gif
Imagine
Nessie
Rodica, La multi ani! Multa fericirii si bucurii iti doresc! Iti ofer flori cat vezi cu ochii... blum.gif
Imagine
Karin
LA MUUUUUULTI AAAAAAAAAAAANI!

Iti doresc sa fie totul asa cum visezi! Te pup dulce! pupic.gif hug.gif
aki
Merci fetelor din inima.Am starnutat toata ziua azi.Azi o fac doh.gif tease.gif
himere2005
aki, fie ca Dumnezeu sa-ti dea de acum incolo liniste sufleteasca alaturi de sergiu si copila ta minunata, lui intelepciune si tie putere sa treci peste toate. La multi ani! give_rose.gif sper ca fetita ta apreciaza minunea pe care o are linga ea blum.gif
Andreea-Rodica
Sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tie si celor dragi. Si pentru tine si Sergiu sa fie numai lumina in suflete si in priviri!
La multi ani! floare.gif floare.gif floare.gif
alex25
La multi ani Aki!
aki
Merci mult lume.Va iubesc.Voi sunteti cei mai buni prieteni ai mei.Aici cu voi pling cind mi-i greu,cu voi rid cind am bucurii.Va multumesc la toate prietenele mele de suflet care-mi stiu zi din zi ce fac si cu ce probleme ma lupt.Va iubesc
DIAbolica
LA MULTI SI FERICITI ANI,RODICA !!!!!!

Sa fii sanatoasa,voinica,voioasa...fericita,iubita...si sa ti se implineasca toate dorintele !

IPB Image
lliliana
Desi ti-am urat in jurnal la tine la vremea respectiva...urez shi aci intr-un tarziu...numai de bine shi de fericire. floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.