Ideea mea era ca ... ar trebui sa aveti mai multa incredere in voi ,.. de aici pleaca uratenia unui om ...
degeaba arati bine .. n-o sa fii decat buna de ****... mai departe ,.. daca esti leguma ,.., nu prea sunt diete pentru asta ??? sau sunt ?
E vorba de sclipirea din ochi ... acel lucru foarte important ... ( oare ma aude God-ul acestui site ?) faceti si o rubrica cu DEZVOLTARE PERSONALA.
Ora de sport trebuie sa fie pur si simplu ca o educatie .. sa stiti ca nici eu in acest moment spre rusinea mea nu fac sport .. dar din seara aceasta .. va dau cuvantul ca o sa petrec cel putin jumatate de ora alergand. Obisnuiam s-o fac constant .. dar am dat vina pe probleme si timp astfel incat sa n-o mai fac .. oricum .. sportul e ceva nu tocmai placut .. necesita .. oleaca"" de vointa

iar femeile eeeeee ... sunt obisnuite sa aiba ... si-atat...
Problema e ca nu mi-am pierdut increderea in mine .. FETELOR
adevarul poate ca am 1.90 si 100 de kile

da .. nu prea poti sa-tipierzi firea cand ai dimensiunile astea
).gif)
si oricum daca va puneti intrebarea cat de putin "-Oare sunt grasa ? " POARE CA ESTI

sa nu mai vorbim de uratenie .. ca aici .. nush daca scapa cineva ... ( asa ca dati-i drumu la alergat .. ca muriti se stop kardiak in pat la 40 de ani ) HAI CA REINCEP SI EU DE AZI [ ne vedem in paaaaaaaaaaaarc !!! ]