Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani Nicoleta si Nicolaie
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
Nessie
Sa fiti fericiti toti cei care purtati numele mosului si sa aveti casa plina de bucurii!
Paula, pe tine te stiu sigur ca te sarbatoresti astazi si vreau sa te tzuc mai aparte pupic.gif , sa iti doresc fericire multa si o luna cu adevarat speciala, mai ales ca sunt primele sarbatori petrecute in casa voastra. hug.gif
Imagine
luchi
cheer.gif Da, sa ne traiesti, si sa fii fericita, si te-asteptam odata cu bebele ala, sa ne facem tati cumetre! blum.gif
bpaula
mersi mult nessie pupic.gif

de ziua mea am facut cadouri la colegi si au fost tare surprinsi naughty.gif
si de sarbatori o sa mergem la parinti in Bucovina, ca sa simtim Craciunul cu adevarat

LA MULTI ANI!!!!! si de la mine pentru cei sarbatoriti azi floare.gif floare.gif floare.gif

luchi cu bebele mai asteptam un pic, dar nu prea mult ca ma babesc
Karin
Sa ne traiesti iubita! Sa fii fericita! ma bucur ca le-ai adus colegilor o bucurie de mos! As fi vrut si eu sa imi surprind colegii....da' n-am mai avut timp si de bucatarit! Nu-i nimic, recuperez de Craciun! grin.gif pupic.gif hug.gif
bpaula
eu de Craciun sunt plecata asa ca....le ajunge un mos anul asta biggrin.gif
himere2005
la multi ani si din partea mea cheer.gif floare.gif
alex25
Un La multi ani calduros si din partea mea!
lliliana
Imi plac sarbatorile shi sarbatoritii...sa va dea Dumnezeu sanatate, sa fiti fericitzi shi norocosi. hug.gif floare.gif
ina_ceva
La multi ani !! give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.