buna dimineata fetelor, am facut cafeaua, cine mai doreste, cine mai pofteste
m-ati facut sa ma razgindesc. vroiam sa vad si eu cum imi sta cu pulover lung, dar daca ziceti ca are toata lumea, mie nu-mi place sa intru in tipar. chiar si un lucru mai deosebit daca devine comun mi se pare banal si nu mai imi place

vedeti, sunt fata cu pretentii
ella, de abia astept poze, fa cit de multe ca asa imi place sa ma uit. si eu as fi vrut sa-mi cumpar anumite lucruri (mobila, etc) dar de multe ori a trebuit sa ma reorientez la ceva practic, adica sa ocupe cit mai putin spatiu si sa fie util. de ex. dulapul meu mare e dragut, nu-i bai, dar imi dau seama ca nu prea merge intr-o sufragerie eleganta, dar pur si simplu nu aveam unde sa-l pun. bia are camera ei si noua ne trebuia un dulap incapator, singurul dealtfel, in afara de cel care e deasupra masinei de spalat si unde tin lenjerie, pijamale si hainele mici ale biancai care le pastrez pentru fratele meu, frate care nici prietena nu are, dapai copil, nebuna mai sunt si eu. oricum, daca naste cineva apropiat in 2-3 ani le dau. bine, sa-si aleaga ei ce-i mai bun pentru casa ma refer. sunt lucruri care le-a purtat doar de citeva ori. nu stiu cum sunt bbeii vostri, dar bia trage de barbetica si vrea sa se sugrume cu ea, asa ca am mai multe bluze ca sa zic asa de tavaleala, adica daca se pateaza, se pateaza.