Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
una dintre melodiile ei preferate e GHITA blum.gif
himere2005
stie ce vrei de la ea?

ca bia una o rog si alta face )).gif

monic )).gif , cind se mai rade babuinul?

bine ca al meu e ras mai tot timpul blum.gif
Monic
Tulip, nu ni-l canti si noua? dance3.gif )).gif ca eu nu stiu de ghita
Himere, nu stiu dar te anunt grin.gif
Tulip
Monic, pupic.gif
Ghita
himere2005
se cunoaste ca nu esti in romania monic, aici la fiecare colt de strada il auzi
bubbles
hehe am convins`o pe mama sa ne plateasca o mare parte din rata la o masinutza noua biggrin.gif
himere2005
ce masina? naughty.gif
Tulip
Da,Monic,Timea recunoaste deja primele acorduri ale melodiei cand o aude la radio blum.gif blum.gif
himere2005
eu de abia astept sa ma fugaresc cu bia prin casa )).gif
Tulip
las' ca te vad cu limba pana la burichi lol.gif lol.gif lol.gif
nu-ti mai arde de abdomene&stuff
himere2005
acum nici nu prea stiu sa ma joc cu ea ca ne plictisim repede una de alta )).gif mai bine-i fac un fratior grin.gif
Tulip
he-he-he

dar dupa ce nasti nu te prindem noi pe forum.......

Timea adoara cuburile...are un sac mare si cand le scoate,nu-i mai aud gurita wink1.gif
bubbles
pai nu stim skoda sau vw golf 5
biggrin.gif
himere2005
pai si noi avem vreo sase cuburi mari din pisla, dar nu prea stie sa se joace. mai fac eu turnuri, ea le darima si ridem, dar in rest se plictiseste repede de ele

acum de ex. o dau in leagan
himere2005
mai babuinul meu intirzie mai povestiti si voi verzi si uscate sa mai treaca timpul
Monic
unde e asa tarziu? Ia-l la rost wink1.gif cand vine
himere2005
e la servici, ca il vad online, a mai venit un prieten sa-i traga ceva la imprimanta acolo si se cinstesc cu bere ...bataie ii dau
Tulip
si al meu numai de 30 de min. a ajuns mad.gif
himere2005
ei stau sifreaca mentolul pe la servici si se dau foarte ocupati rolleyes.gif bataie ii dau. daca avea de rezolvat situatii nu se mai plimba atit pe drumuri toata ziua mad.gif in fine, va ls, nu va mai stresez si eu, o seara placuta alaturi de babuini
Anna
buna fetelor!
Am fost la o raita de cumparaturi si m-am stresat la culme ...
credeti-ma fetelor ca in Unirii pe fiecare manechin sunt numa pluovere lungi, in magazine numai asa ceva !!! E FULL!! Si fetele toate turma la fel, colanti si de ala !! Ce nu imi place ca e iara moda obsedata de are tot poporu! sad.gif
Asta ca asta, eu vroiam un pluover normal...credezti ca am gasit?? Neah..
am cumparat in schimb niste papuci de casa pt ai mei, f faini si grosi si 2 fulare ( imi plac f mult)

In rest toate bune si frumoase, va pup si noapte buna!
ramonavlas
Tulip, Ella, nu mai fac presiuni asupra lui dar fac figuri........
Tulip, usa de la casa de schimb valutar era larg deschisa, si a patit-o ca i s-au furat bani si a trebuirt sa ii puna la loc.
Eu acum am venit de la sala, merg la dush..........
Sexymom
Ramona, poate ca dau cu muci in varza dar iti spun : nu merge cu el de Revelion.Sfat de muiere batrana si trecuta prin ensphe relatii..
Daca e fost...fost sa ramana.
irinush
gata, am terminat si eu pe ziua de azi, am culcat copilu` nervos, am mancat jumate din ce am gatit azi, deci maine nu mai gatesc, mai am sa imi fac un dus ca nu am mai apucat azi si ... sa va mai citesc pe voi )).gif
ramonavlas
CITAT(Sexymom @ 07-12-2006, 11:29 PM) *

Ramona, poate ca dau cu muci in varza dar iti spun : nu merge cu el de Revelion.Sfat de muiere batrana si trecuta prin ensphe relatii..
Daca e fost...fost sa ramana.

Pai eu nu merg cu el, merg cu gasca. I-am spus ca daca merg cu ei si o sa fie si el acolo, sa nu isi faca iluzii ca intre noi nu va mai putea fi asa ceva.........

Am si eu putin timp sa stau pe net si nu mai scrie nimeni, nimik??????

Pai daca nu mai scrie nimeni, nimik, ma duc si eu in pat sa imi astept babuinul.
Noapte buna.........
Maine, sambata si duminica sunt iar sef de restaurant, deci voi lucra pana seara tarziu...... mad.gif
Ella79
Am ajuns si eu acasa si mi-am pus si perdeaua la bucatarie. E atat de frumoasa, nu-mi vine sa cred! Stiu ca nu ma credeti fara poze biggrin.gif , dar promit sa fac maine seara si atunci o sa ma credeti.
Eu am fost cu babuinul la o cina in oras ca avem multe de recuperat. In ultimele 2 luni n-am mai avut timp deloc de noi si e pacat.

annaiss_derrian, ai dreptate cu moda. Si pe mine ma streseaza la culme cand vad ca se umplu magazinle de produse aproape identice. In curand o sa vezi tot bucurestiul in colanti si pluovar lung, de parca toate am avea 1,80 si 50 de kile. doh.gif
Anna
CITAT(Ella79 @ 08-12-2006, 12:50 AM) *

annaiss_derrian, ai dreptate cu moda. Si pe mine ma streseaza la culme cand vad ca se umplu magazinle de produse aproape identice. In curand o sa vezi tot bucurestiul in colanti si pluovar lung, de parca toate am avea 1,80 si 50 de kile. doh.gif

care aproape identice? biggrin.gif ca sunt identice
numai dungi negru cu gri, maro cu gri sau bej, mov, negru cu un soi de auriu...in concluzie muuulte dungi. Si crede-ma Ella ca si fetele de 1.50 si 70 kg ca sa zic asa poarta de astea, partea rea ca nu se mai distinge cu ce iti sta bine si cu ce nu !! Daca e magazinu plin, dam cu toate navala sad.gif
daconst
Neatza... cheer.gif
Chiar ma gindeam ca a patit ceva Himere de nu o vad...dar deja scrie furnicuta. naughty.gif

Hai ca fac eu cafeaua si ceaiul...ca ea inca mai freaca ness-ul. lol.gif
himere2005
buna dimineata fetelor, am facut cafeaua, cine mai doreste, cine mai pofteste
m-ati facut sa ma razgindesc. vroiam sa vad si eu cum imi sta cu pulover lung, dar daca ziceti ca are toata lumea, mie nu-mi place sa intru in tipar. chiar si un lucru mai deosebit daca devine comun mi se pare banal si nu mai imi place smile.gif vedeti, sunt fata cu pretentii )).gif
ella, de abia astept poze, fa cit de multe ca asa imi place sa ma uit. si eu as fi vrut sa-mi cumpar anumite lucruri (mobila, etc) dar de multe ori a trebuit sa ma reorientez la ceva practic, adica sa ocupe cit mai putin spatiu si sa fie util. de ex. dulapul meu mare e dragut, nu-i bai, dar imi dau seama ca nu prea merge intr-o sufragerie eleganta, dar pur si simplu nu aveam unde sa-l pun. bia are camera ei si noua ne trebuia un dulap incapator, singurul dealtfel, in afara de cel care e deasupra masinei de spalat si unde tin lenjerie, pijamale si hainele mici ale biancai care le pastrez pentru fratele meu, frate care nici prietena nu are, dapai copil, nebuna mai sunt si eu. oricum, daca naste cineva apropiat in 2-3 ani le dau. bine, sa-si aleaga ei ce-i mai bun pentru casa ma refer. sunt lucruri care le-a purtat doar de citeva ori. nu stiu cum sunt bbeii vostri, dar bia trage de barbetica si vrea sa se sugrume cu ea, asa ca am mai multe bluze ca sa zic asa de tavaleala, adica daca se pateaza, se pateaza.
daconst
Ina,ce ma bucur pentru tine ca ai facut schimbarea...si pe mine ma mananca undeva sa imi fac ceva la par...doar ca singura mi-e cam frica.Parca as vrea sa-mi mai deschid culoarea la par...sa arat altfel,dar cind ma uit la partea de jos a corpului imi piere elanul.Cred ca aman pe cind schimb prefixul iar la kg. grin.gif

Irinush,o sa fii tare incintata de machiajul profesional,daca tipa ti-l nimereste bine.Eu am fost acum 4 ani prima oara,cind am avut nunta si de atunci n-am mai ratat nicio ocazie sa-mi fac din nou.Daca am ajuns ca si la cheful de ziua mea cind eram in Ro sa merg la machiaj.
Pe mine una,ma schimba foarte mult si ma avantajeaza tare.
Asteptam pozele cu tine...te-ai prins. naughty.gif

Ramona,ma gindeam la tine cu potentialul...nu-i gelos ca mergi si tu cu fostul?
El de ce nu se poate hotari?Oare nu-i e bine in situatia in care e si ii convine?
Desi iti e greu,poate era momentul sa faci ceva acum. huh.gif
himere2005
dana, nu stiu unde ai plecat, la gravidute? eu astept fetele sa-mi tina companie, pregatesc ce vreti bun pentru voi, eu de azi sunt la numarat, nu stiu daca reusesc in we, dar azi numar, ca s-a vazut la cintar. blum.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 10:11 AM) *

dana, nu stiu unde ai plecat, la gravidute? eu astept fetele sa-mi tina companie, pregatesc ce vreti bun pentru voi, eu de azi sunt la numarat, nu stiu daca reusesc in we, dar azi numar, ca s-a vazut la cintar. blum.gif

Trebuie sa semnez condica si acolo,altfel ma dau disparuta. wink1.gif

Deci asa cu tine...se vede la cintar?Si nu pui curul la bataie sa-ti primesti bataita? grin.gif
La cit te-am laudat,as putea sa scot si joarda la tine... lol.gif
Tulip
Na,ca am aparut eu si ati plecat toate...cu cafea,cu tot.... blum.gif blum.gif blum.gif

E o ceata la noi,mama-mama.si eu speram sa se faca frumos pe la 10-11.s-o tai cu Timea prin magazine,ca n-ammai fost de 3 saptamani si mi-e doooooooooor blum.gif blum.gif blum.gif
himere2005
nu pun nimic la bataie, doar la treaba ca dau jos repede kg depus pina la Craciun tease.gif
Tulip

Dana,lasa schimbarea dupa nastere....eu cel putin atunci simteam nevoia de o schimbare,ceva......pur si simplu incepeam sa plang cand ma uitam in oglinda.....bine,asta cu 2-3 saptamani dupa eveniment..... sorry.gif sorry.gif
ALICE
CITAT(Tulip @ 08-12-2006, 10:28 AM) *

Na,ca am aparut eu si ati plecat toate...cu cafea,cu tot.... blum.gif blum.gif blum.gif

E o ceata la noi,mama-mama.si eu speram sa se faca frumos pe la 10-11.s-o tai cu Timea prin magazine,ca n-ammai fost de 3 saptamani si mi-e doooooooooor blum.gif blum.gif blum.gif

Vrei si tu pulover lung cu colanti????????? )).gif
Tulip
Dana,sper sa nu te sperii pupic.gif

CITAT(ALICE @ 08-12-2006, 08:31 AM) *

CITAT(Tulip @ 08-12-2006, 10:28 AM) *

Vrei si tu pulover lung cu colanti????????? )).gif

)).gif )).gif )).gif
neaparat....la inaltimea mea si la sanii mei ar merge excelent unul cu dungi late,orizontale lol.gif
himere2005
cu cit va fi mai nervoasa furia se va transforma in ambitie tease.gif

tulip, sa ne incadram amindoua la categoria butoias, pe mine ma dezavantajeaza dungile orizontale

tulip, tu cum intri cu fata in magazine, sta pe picioarele ei?
bubbles
`neata neuroni wave.gif yahoo.gif ...ma duc si eu imediat sa imi fac un 3in1 k acum am pus la fiert ceai verde biggrin.gif
azi la 12 ma duc la sala gym.gif big.gif .. abia astept desi nu stiu ce voi face in cele 20 min de pe bicicleta ca ma plictisesc repede...cred ca iau ceva de citit doh.gif book.gif
daconst
De ce sa ma supar Tulip?Ca nu m-am prins? lol.gif
Deci si tu esti cu sanii mari?
Asa sa ma oftic eu...ca numai tzatzoase v-ati adunat pe aici. sad.gif
Am sperat si eu ca macar la sarcina sa dea p-afara,dar de unde frate...ca tot lipsa la inventar sunt. lol.gif
ady_raluk
buna dimineata si de la mine fetele pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
lasa dana ca ne luam amandoua de mana si mergem in plimbare in oras...poate ne completam una pe cealalta ca si la mine sint tzetze nevoie mare )).gif )).gif mai ales de cand am slabit smile.gif

`neata raluk pupic.gif
himere2005
dana, dar tu vroiai sa se tripleze, de unde atita triplat 0*3 fac 0 tease.gif
acum, pe bune, mie mi-au crescut cu un numar la sutien dar bine ca nu am aruncat sutienele vechi, ca dupa retragere sunt bune. eu le prefer pe cele cu burete ca sa ma creada lumea titoasa )).gif numai vara nu le suport ca transpir in ele smile.gif
Tulip
Himere,intru in magazin cu carut cu tot.....si daca stau mai mult,daca vreau sa-mi clatesc ochii,o scot de acolo,o tin de manute sau o iau in brate.....nu stiu,se vede clar ca e fetita,e incantata daca intram intr-un magazin de haine/pantofi lol.gif lol.gif
Dana,nici cu sarcina nu ti-au crescut sanii asa sa-ti placa?Cand ma gandesc eu ce greu imi gaseam sutiene mari si mai sexy doh.gif doh.gif

Cuscra,ce mai zici?Cam tacuta zilele astea....... hug.gif
ALICE
Eu mi-as fi dorit niste sani mici,nu va mai plangeti atata!!!!!Sa pot purta un tricou stramt fara sutien,sa nu magandesc cand imi cumpar ceva:"oare merge cu sutien?"
himere2005
eu de abia astept poze cu cuscra da' nu mai stiu pe cind baga. si cu cizmele bineinteles blum.gif
ady_raluk
astept cu disperare sa ma sune o firma sa iau actele si BANII! dupa care mergem sa luam noul telefon si cablul ala afurisit pt descarcare pe calculator.. cuscra multam de intrebare: fac binisor, ma doare capul de innabunesc din cauza rusilor care au venit de 2 zile (i-a adus mosul)..am luat deja 1 piafen si 1 algocalmin. in rest fac tot felul de prostii: mananc bomb de cioco, mananc pizza ....si cred ca o sa mananc si o bataita de la voi sorry.gif
ALICE
Cum sa pun o poza cu mine?La capitolul asta am stat prost si stau inca.
Tulip
CITAT(ALICE @ 08-12-2006, 08:49 AM) *

Eu mi-as fi dorit niste sani mici,nu va mai plangeti atata!!!!!Sa pot purta un tricou stramt fara sutien,sa nu magandesc cand imi cumpar ceva:"oare merge cu sutien?"

te inteleg perfect.......pana sa nasc purtam totusi tricouri,maieuri fara sutien caci sanii erau ff. fermi,dar de acum adio.....
problema cea mai mare la mine e ca gasesc sutiene ffff. greu......mai ales la noi in oras doh.gif

CITAT(ALICE @ 08-12-2006, 08:56 AM) *

Cum sa pun o poza cu mine?La capitolul asta am stat prost si stau inca.

o ai in calculator?daca da,o micsorezi si cand scrii mesajul,ai aolo optiunea de a pune poza....
se poate si altfel,dar nu prea ma pricep....poate ajunge Miha......sau ea azi pleaca?
himere2005
CUM O DAI TOT NEMULTUMITE SUNTEM UNELE CU, ALTELE FARA )).gif

uite aici explica Nessie
http://forum.oneden.com/Cum-incarc-o-fotog...forum-t680.html
ALICE
Incerc asa prima data
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.