ce bine imi pare
monic ca au ajuns cu bine. nu am poze cu ei ca am zis ca daca nu-ti plac ca asa m-a deprimat mama in seara cind i-am aratat, asa ca nu am poze

poate faci tu cind ajungi in tara)
buna-dimineata fetele cochetele, cafelele de toate soiurile sunt pe foc, toate ochiurile de la aragaz merg pentru voi

aseara iar am depasit ca m-am bagat in branzoaica unei vecine
).gif)
oricum, daca nu reusesc sa-l dau jos kg asta nu-i bai ca oricum nu arat chiar rau nici la 53, dar sa vad ce fac azi si vineri ca de obicei in zilele de post salvez puncte

nu prea mai am noutati, nu stiu ce sa zic...vreau sa incerc sa achit cit mai repede datoriile curente ca sa vad cu ce bani raman de Craciun. eu oricum intru cu datoriile de pe card in noul an dar vreau sa fie cit mai putine. oricum, nu regret cardul deorece consider ca fiecare muritor trebuie sa aiba o bucurie de Craciun, chiar daca nu ajunge canapeaua pina de Craciun, dar s-o stiu achizitionata

poate o au totusi pe stoc

simbata ma culc cu o gagica

vine prietena mea cea mai buna la mine si cred ca ei ii bag vreun film sa nu se plictiseasca cit o sa muncesc eu la ornamente, dan smecherul cica vrea si el

i-am spus ca fata vine doar daca nu e el acasa asa ca sa-si ia gindul
).gif)
sper sa se distreze...i-am spus ca daca maninca icre negre sa-mi aduca si mie la pachet

i-am specificat ca e o gluma ca altel cine stie ce apucaturi avea pe acolo, i-am spus sa se poarte ca un domn printre domni si doamne

cred ca o sa-mi fie greu fara el 2 zile, dar ma descurc eu...ca nu-mi place sa stau degeaba si o sa ma iau cu treburi si daca mai vine si prietena mea cred ca n-o sa fie plictiseala
mai vizitatorule, cine esti, dana?sau alice? ca sunt cam singurica pe aici nu vrei sa te loghezi?

de vreo 2 zile bia a inceput sa se scoale pe la 8, bine, nu inainte de a cre de mincare la 6, am si eu timp in astea 2 ore sa stau linistita, ca de dormit tare greu imi e dupa ce ma trezeste le 6