Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Saptaman asta a fost de mentinere; mi-am actualizat tikerul.
Rusii sunt in floare (ca sa zic asa); de obicei, in saptamana dinainte de rusi pofta de diferite chestii e f mare. Acum, ca au venit, ma fac fata cuminte wink1.gif
nusarich
CITAT(ina_ceva @ 12-12-2006, 11:26 PM) *

Saptaman asta a fost de mentinere; mi-am actualizat tikerul.
Rusii sunt in floare (ca sa zic asa); de obicei, in saptamana dinainte de rusi pofta de diferite chestii e f mare. Acum, ca au venit, ma fac fata cuminte wink1.gif

subscriu. nici eu nu mai am acum asa pofte... daca ar fi mereu asa...

fetelor, o sa lipsesc cateva zile, am programata o deplasare prin tara si nu stiu sigur cand venim inapoi. sper sa mearga totul bine si sa ajungem sanatosi inapoi (si cu toate cele pe la locurile noastre).
Monic
Himere give_rose.gif , nu pui o poza cu cerceii mei, primiti de la Mos Craciun? cheer.gif
ina_ceva
Un englez, un american si un arab stau de vorba despre familiile lor, intr-un bar.
Englezul zice:
"Am 10 copii acasa si daca as mai face unul as avea o echipa de fotbal!"
"Eeiii", spune americanul, "eu am 15 copii acasa si daca ma mai fortez o data imi fac o echipa de fotbal american!"
In sfarsit, arabul zice si el:
"Eu am 17 neveste acasa..." Face o pauza, in timp ce soarbe tacticos din pahar.
"Daca imi mai iau una, imi fac teren de golf!"
May
Multumesc tuturor pt cuvintele frumoase give_rose.gif

De sarbatori nu intrevad nici un plan special caci si acei putin prieteni, mai bine zis cunostintze, pleaca in tzara de sarbatori.... o sa le facem acasa cu socrii si bunica lui Remy adica mama lui soacra-mea... deci ce sarbatori frumoase o sa am dry.gif . Oricum nu conteaza decat sa fiu cu remy blushing.gif

Noapte buna rolleyes.gif
himere2005
ce bine imi pare monic ca au ajuns cu bine. nu am poze cu ei ca am zis ca daca nu-ti plac ca asa m-a deprimat mama in seara cind i-am aratat, asa ca nu am poze sad.gif poate faci tu cind ajungi in tara)

buna-dimineata fetele cochetele, cafelele de toate soiurile sunt pe foc, toate ochiurile de la aragaz merg pentru voi biggrin.gif aseara iar am depasit ca m-am bagat in branzoaica unei vecine )).gif oricum, daca nu reusesc sa-l dau jos kg asta nu-i bai ca oricum nu arat chiar rau nici la 53, dar sa vad ce fac azi si vineri ca de obicei in zilele de post salvez puncte smile.gif

nu prea mai am noutati, nu stiu ce sa zic...vreau sa incerc sa achit cit mai repede datoriile curente ca sa vad cu ce bani raman de Craciun. eu oricum intru cu datoriile de pe card in noul an dar vreau sa fie cit mai putine. oricum, nu regret cardul deorece consider ca fiecare muritor trebuie sa aiba o bucurie de Craciun, chiar daca nu ajunge canapeaua pina de Craciun, dar s-o stiu achizitionata smile.gif poate o au totusi pe stoc blum.gif

simbata ma culc cu o gagica lol.gif vine prietena mea cea mai buna la mine si cred ca ei ii bag vreun film sa nu se plictiseasca cit o sa muncesc eu la ornamente, dan smecherul cica vrea si el lol.gif i-am spus ca fata vine doar daca nu e el acasa asa ca sa-si ia gindul )).gif sper sa se distreze...i-am spus ca daca maninca icre negre sa-mi aduca si mie la pachet grin.gif i-am specificat ca e o gluma ca altel cine stie ce apucaturi avea pe acolo, i-am spus sa se poarte ca un domn printre domni si doamne laugh.gif cred ca o sa-mi fie greu fara el 2 zile, dar ma descurc eu...ca nu-mi place sa stau degeaba si o sa ma iau cu treburi si daca mai vine si prietena mea cred ca n-o sa fie plictiseala

mai vizitatorule, cine esti, dana?sau alice? ca sunt cam singurica pe aici nu vrei sa te loghezi? grin.gif

de vreo 2 zile bia a inceput sa se scoale pe la 8, bine, nu inainte de a cre de mincare la 6, am si eu timp in astea 2 ore sa stau linistita, ca de dormit tare greu imi e dupa ce ma trezeste le 6 smile.gif
Tulip
Neata,frumoaselor!
Himere,mersi de cafea,m-am trezit un ic mai devreme sa nu se raceasca )).gif )).gif )).gif

V-a pupat,vorbim mai tarziu,ies in oras,dupa ce o duc pe Timea la socri....
daconst
Neatza buna!

Mey,Himere nu stiu cine e vizitatorul care sta cu tine,din umbra...dar eu dorm bine mai nou,asa ca nu-s eu.Cine stie ce admirator secret ai. lol.gif

Nusha,am vazut ca pleci,sa nu intreb ca disperata de tine pe aici.Distractie faina orice ai face si nu uita de poze. pupic.gif

Beau ceaiul si poate imi mai vine inspiratia. grin.gif
himere2005
nici o sansa, bia deja imi ia toti admiratorii de pe acum, nu stiu daca mai am prea multe sanse, eu inca sper, poate totusi o sa-mi spuna cine e, ca promit sa nu ma dau la el, dar poate se da el la mine lol.gif
ALICE
N-am fost eu vizitatorul!Cercul se restrange! ph34r.gif
daconst
Na ca l-ai speriat... lol.gif
Sau sa fi fost Alice? naughty.gif
himere2005
alice, spune-mi ca n-ai fost tu ca poate mai am sanse sa nu ajung fata batrina lol.gif
daconst
Himere,ce zici de checul lui Dany??? naughty.gif
Ca eu doar la el ma gindesc sa-l fac in we.Doar ca nu am forma asa lunga de cozonac si l-as face in forma de tort...ca pe Musuroi. )).gif
himere2005
da-mi si mie linkul te rog ca nu l-am vazut
daconst
CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 10:35 AM) *

da-mi si mie linkul te rog ca nu l-am vazut

doh.gif
Cum de l-ai ratat?E cu "visine"... lol.gif

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13642
himere2005
arata foarte bine si e al Pocai blum.gif nu stiu de ce nu pot intra pe culinar ca vroiam sa intreb fetele cum fac martipanul sau fondantul. chiar daca nu gasesc colorant alimentar, macar un bradut alb sau un om de zapada sa fac
eu zic sa incerci sa-l faci cu o zi inainte devreme, ca daca nu iese sa ai timp si de tavalita smile.gif
ALICE
Hai ca am luat si eu reteta.Nu promit ca-mi iasa.Mai bine fac 10 feluri de mancare decat o prajitura
himere2005
am postat pina la urma intrebarea, sper sa primesc raspuns, si daca imi iese va dau si voua reteta la martipan biggrin.gif

cam tacuta lumea azi, e miercuri, nu vineri blum.gif
ALICE
E nasol si la serviciu.Se simte in aer vacanta,nimeni nu mai are chef de nimic,.... tata.gif
daconst
Himere,eu nu fac checul pentru curs...ca e prea complicat de transportat si mancat acolo.Vreau ceva simplu dar gustos...adica nu uscaturi.Ceva cu crema. blum.gif

La intrebarea ta nu stiu raspuns ca nu-mi place martipanul...il evit cit pot.
Dar poate stie "cuscra". )).gif

Raluk,ce ne mai spui?
ALICE
Haideti fetelor!Ati dormit mai mult azi?Eu saptamana asta am inceput prost.In amandoua zilele am depasit,nu mult,dar am facut-o.Si azi iar e chef la serviciu.Cam multe zile de nastere...........cred ca de maine pana luni fac greva foamei
himere2005
eu nu stiu ce gust are, am vazut doar formele acelea care nu stiu din ce sunt facute, martipan sau fondant si tare mi-ar place sa fac un bradt si ceva cadouri linga din martipan, asa, de sezon, dar sa vedem ce-o iesi grin.gif
ady_raluk
buna dimineata fetele cochetele pupic.gif pupic.gif
nu am mare lucru de spus.....va citesc , imi beau cafeaua si ma apuc de curatenie generala, sper sa imi vina si cheful, ca deocamdata nu am... astept in continuare sa imi incasez banii de pe la clienti sa pot pleca la cumparaturi smile.gif...brazi dupa cum am mai zis deocamdata nu sunt in arad decat cei de import si daca ar trebui sa cumpar numai unul nu ar fi o tragedie 1.500.000, dar trebuie sa iau 2..ca eu ii cumpar si lu mama bradul sad.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 11:25 AM) *

eu nu stiu ce gust are, am vazut doar formele acelea care nu stiu din ce sunt facute, martipan sau fondant si tare mi-ar place sa fac un bradt si ceva cadouri linga din martipan, asa, de sezon, dar sa vedem ce-o iesi grin.gif

Pai mai bine incearca ceva cu martipan...o ciocolata ceva sa nu te muncesti degeaba.Poate nu-ti place nici tie gustul. huh.gif
himere2005
nu stiu ce ciocolata, ce firma e cu martipan unsure.gif
daconst
CITAT(ady_raluk @ 13-12-2006, 11:28 AM) *

buna dimineata fetele cochetele pupic.gif pupic.gif
nu am mare lucru de spus.....va citesc , imi beau cafeaua si ma apuc de curatenie generala, sper sa imi vina si cheful, ca deocamdata nu am... astept in continuare sa imi incasez banii de pe la clienti sa pot pleca la cumparaturi smile.gif...brazi dupa cum am mai zis deocamdata nu sunt in arad decat cei de import si daca ar trebui sa cumpar numai unul nu ar fi o tragedie 1.500.000, dar trebuie sa iau 2..ca eu ii cumpar si lu mama bradul sad.gif

Deci am aflat si cit sunt brazii de import...1500.000. doh.gif
Ma tot gindesc de ce vinde romanul totul dublu fata de cum e aici?De ce nu se multumeste si el sa puna citeva sute in plus la pret si sa fie toata lumea multumita?
Nu,el dubleaza din start sa aibe castigul asigurat. mad.gif
Ma seaca fazele aste cit sunt de lacomi.

CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 11:32 AM) *

nu stiu ce ciocolata, ce firma e cu martipan unsure.gif

Aici este de la Lindt.

Martipanul e de fapt un amestec de migdale cu zahar. smile.gif

Esenta de migdale iti placea,Himere?
Ca sa-ti faci o idee...Eu o uram de mica. grin.gif
himere2005
nu ma dau in vint dupa ea smile.gif , dar cred ca merge si fara, ma intereseaza, aluatul, sa-l pot plamadi
michelle
Au gust de samburi de caise.

Neata tuturor!
anaoi
samburi de caise amari
peach
Neata fetelor

Dana cum stai cu zapada? pe la noi nu a ajuns ioc.

Cadoul ideal pentru el )).gif))))))
Imagine

Cand devii brusc credincios

Un tanar intra intr-o farmacie sa compere prezervative. Farmacistul il intreaba de care vrea: cate 3, 9 sau 12?

"Pai", zice tanarul, "am o prietena pusa pe treaba rau de tot! Si cum in seara asta, dupa ce luam cina cu parintii ei, o s-o facem lata, vreau un pachet de 12 prezervative. Trebuie sa ma dotez, ca nu se satura niciodata!"

Tanarul achita preservativele si iese. Mai tarziu, in aceeasi seara, se aseaza la masa cu parintii fetei si cere permisiunea sa spuna o rugaciune.

Dupa ce se ruga minute bune, fata il intreaba discret: "Nu stiam ca esti asa de religios?!".
La care el raspunde: "Nu stiam ca tatal tau e farmacist!!!"
daconst
Sorina,nu mai ninge,dar e totul alb si mai frig putin. )).gif

Azi am program de vopsit,epilat...alea,alea.Sa nu cumva sa vina bb si sa ma gaseasca nearanjata. lol.gif
Trebuie sa fac impresie buna la intalnire,ca doar prima impresie conteaza. grin.gif
irinush
Neata fetele! am fost la party aseara, ne-am intors pe la ora 1, a fost ff frumos, au avut ca tematica magic christmas, au fost si numere de iluzionism facute de unul, Johannes parca, ff interesant, m-am simiti ok, colegii mei au spus ca arat ff bine, se pare ca faptul ca sunt temporar casnica imi prieste )).gif

iata si cateva poze cu mine inainte sa plec la party, dupa cum v-am promis:
poze

va pup pe toate si citesc din urma!
himere2005
dana, nu ne faci o poza de la fereastra?
Pisik
Neatza fetele!

Eu am fost la analize de dimineata si m-am enervat ca am asteptat o ora dupa asistenta. Si am o foame in mine de zici ca ce e aia. Am mancat 2 covrigi si jumate brasoveni, calzi, i-am luat in drum spre servici si parca am stomacul gol, zici ca nu am mancat de o saptamana sad.gif
Nu imi vine sa il sun pe ala sa ii zic ca refuz oferta, dar va trebui. Azi avem aniversare de 2 luni de la casatorie, tot sotul se ocupa.
Si tot azi la servici o sa intru in atmosfera de sarbatori, ca facem pachete de mos, pt angajati, va fi fun )).gif
Deja nu mai am rabdare, vreau bradut si atmosfera de Craciun
Pupici si o zi frumoasa!
himere2005
foarte bine ai aratat, felicitari, ai si cercei la set tot galbeni
Pisik
Irinush, imi place tare tare de tine, arati super!!!
Ma bucur ca v-ati simtit bine, abia astept sa mergem si noi marti la party-ul cu firma.Unde ati facut? Pe magician l-am avut ni noi anul trecut la petrecerea de copii (noi avem si asa ceva) si a fost f fun
irinush
Multumesc frumos fetelor pupic.gif
Himere, setul e complet, am si bratara si inel, dar nu se vad in poze, ca am uitat sa le evidentiez )).gif , sunt cu chihlimbar galben
Pisik, la Novotel am facut, unde faceti si voi, ca am tinut minte )).gif

A! si noi avem party pt copii, dar am zis ca daca nici atunci nu ma suna nimeni de la firma pe mine personal sa ma invite nu ma duc ...
peach
CITAT(daconst @ 13-12-2006, 08:56 AM) *

Sorina,nu mai ninge,dar e totul alb si mai frig putin. )).gif

Azi am program de vopsit,epilat...alea,alea.Sa nu cumva sa vina bb si sa ma gaseasca nearanjata. lol.gif
Trebuie sa fac impresie buna la intalnire,ca doar prima impresie conteaza. grin.gif

)).gif )).gif )).gif )).gif sa nu faca soc saracul copil

Irinus arati super bine give_rose.gif
himere2005
pisik, ce anume puneti in pachete? cam ce aveti? eu sper sa primeasca si bia ceva de la firma lui dan chiar daca are numai 1 an laugh.gif
michelle
Irinush, arati super give_heart.gif
irinush
Multumesc Sorina

A! si am pus si o poza cu cozonacul, mai exact ce a mai ramas din el, a iesit super bun si pufos, doar ca l-am rumenit un pic mai mult )).gif ; asa ca o sa fac si de craciun, nu mai cumpar.

Himere, David anul trecut a primit un trenulet care se trage, din plastic ...
peach
Azi imi otravesc colegii de la cursul de germana cu sarmale sorry.gif
sunt asa de acre de fac concurenta lamaiei ..dar alta mincare romaneasca nu am stiut ce sa fac
doh.gif am uitat sa las varza in apa citeva ore..poate nu era asa de acra
michelle
Oricum nu cred ca stiu cum sunt, le spui ca asa tre sa fie naughty.gif
anaoi
CITAT(peach @ 13-12-2006, 12:12 PM) *

Azi imi otravesc colegii de la cursul de germana cu sarmale sorry.gif
sunt asa de acre de fac concurenta lamaiei ..dar alta mincare romaneasca nu am stiut ce sa fac
doh.gif am uitat sa las varza in apa citeva ore..poate nu era asa de acra

pune niste mamaliga alaturi si gata.
peach
pai nu stiu sa fac mamaliga sorry.gif ..dar iar de buna propunerea lui Miha )).gif )).gif si mai pot sa mai pun si floricele..c anu le-am facut asa de acre cum ar trebui cool.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 12:08 PM) *

pisik, ce anume puneti in pachete? cam ce aveti? eu sper sa primeasca si bia ceva de la firma lui dan chiar daca are numai 1 an laugh.gif

pai noi adultii avem nniste cosuri comandate de la metro, cu asmpanie, cozonac, bomboane, cafea etc. stiti cosurile alea cadou pt angajati, am zis ca de 1 milion cate aveam decat sa luam cine stie ce porcarii sunt maI bune astea, ca sunt produse care nu prisosesc nimanui, chiat ca le duci la doctor sau ceva. asa, langa astea punem cate o agenda si un calendar si mai avem bonurile alea de cumparaturi de la carreforu de 2 mil
pt copilasi se face o chestie f civilizata dupa parerea mea: fiecare parinte are un buget de 1,5 mil si de banii aia cumpara ce stie el ca ii trebuie copilului sau ce isi doreste si aduce acdoul aici, cu bonul, colega mea le impacheteaza si le punem sub pom, cu bilet cu numele fiecarui copil
anaoi
super...

Sorina... )).gif )).gif )).gif sa vezi distractie, daca se apuca vreunul s aiti ceara reteta si sa le faca si mai acre
daconst
Himere,ia de aici:

http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...460762369095560

lol.gif lol.gif lol.gif
daconst
CITAT(daconst @ 13-12-2006, 12:31 PM) *

Sa nu va socati ca nu e asa...astea sunt de anul trecut. grin.gif
Le aveam in calculator si le-am pus cu dedicatie pentru Himere. lol.gif
Sunt inca in pat si-mi era lene sa fac poze. grin.gif

Acum e doar acoperit dar trotuarul si strada sunt fara zapada deloc...
ina_ceva
Neatza ! yahoo.gif yahoo.gif

Himere, lasa ca stai si tu linistita doua zile; Dan cand are petrecerea, sambata seara ?
Raluk, asa de mult un brad. Daca nu gasesc sub 500 (sau mai putin chiar) ma multumesc cu cel artificial care-l am deja.
Irinush, arati f bine.
Sorina, le spui ca asa trebuie facute sarmalele, mai acrisoare ; cu mamaligutza alaturi ar trebui sa fie delicioase. Avea dana o retzeta de mamaligutza la microunde.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.