Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
daconst
Irinush,super ai aratat.Imi place si parul si costumul.Super!
Machiajul vad ca e mai de zi...la mine era mereu de seara si se vedea tare.
Ai fost incintata?

Sorina,vezi ca turcii si rusii cunosc sarmalele...deci nu-i poti fenta. grin.gif
Mamaliga o faci simplu la microunde:
500ml apa si 100g malai.Sare dupa gust si lasi 10min in cuptor la 800W.Mai mesteci o data la 5min si gata.Daca o vrei mai groasa lasi putin mai mult.
E simplu si nu stropeste deloc. wink1.gif
danyhoney
Neata !!

Irinush....tare bine ai aratat !!!!
Sorina...stai linistita ca vor fii incantati de sarmale.
Dana...tu ai pus pozele astea si anul trecut ,nu ? Mi se parea mie ca le stiu de undeva .
Chiar vroiam sa intreb de mamaliga la microunde....le fac si eu invitatilor pe 25.

Chiar ca sunt scumpi brazii acasa. Noi am dat 9 € pe al nostru si e destul de mare.

Va pupic.gif .Plecam la cumparaturi.
daconst
Hey...se doarme pe aici?Nu mai scrie nimeni?

Himere unde bantui?Sau te-a adormit Bia iar... lol.gif

Dany,spor...
soranutza
Irinish, ai aratat excelent !! Imi place cum te prinde culoare parului si cum ai fost frezata si costumasul... tot !
MagdaC
Hai sa scriu eu. Sa va spun ce foame turbata am. Nu stiu de ce. sad.gif
Am papat de 6 puncte de dimineata. Si acuma vedeam verde de foame. Asa ca mi-am papat o parte din mancarea de pranz: salata eisberg + 30g branza.
sa vad cat ma tine )).gif
In rest, ma bucur ca a iesit soarele in bucuresti cheer.gif
Si astept vacantaaaaaaa
uka
buna ziua si de la mine...
peach
merci de reteta Dana incerc la prinz

Sunt acre rau Danny..si le-am fiert 5 ore si varza nabii tot tare e
anaoi
deci dylly vrea zapada....asa ca orice raza de soare ii zadarniceste planurile de ninsoare
Pisik
CITAT(anaoi @ 13-12-2006, 01:26 PM) *

deci dylly vrea zapada....asa ca orice raza de soare ii zadarniceste planurile de ninsoare

se pare ca la meteo s-a anuntat o iarna uscata mad.gif sad.gif sorry.gif
MagdaC
Las-o sa fie uscata, sa imi incep si eu casuta in martie rolleyes.gif
Ca tare mi-e ciuda cand ma uit acuma ca e ca toamna, si parca vad ca la primavara vine iarna cool.gif
Dylly, vin eu si te ning cu scartaietoare, pliz, lasa soarele sa imi zambeasca un pic give_rose.gif
himere2005
peach, vezi ca daca le pui smintina pe deasupra isi mai iau din acreala wink1.gif
afara e soare si am scos-o pe asta mica la plimbarica si am mai cumparat cite ceva pentru Craciun, niste cadouase simbolice ca eu nu am cum sa fac cu biletele ca nu se cunosc asa bine si nu cred ca le-ar conveni, asa ca de cadorile fiecarui invitat ma ocup personal. am achizitionat 2 cani haioase si un set de bucatarie, pun poze dupa ce se culca bia smile.gif
ina, o sa fie plecat de simbata dimineata de la 5, seara e petrecerea si nu stiu cind revine ca am auzit ca au camera de hotel inchiriata pina la 12 duminica

dana, merci, ma miram eu ca babuinul tau e acasa smile.gif
Pisik
CITAT(anaoi @ 13-12-2006, 01:26 PM) *

se pare ca la meteo s-a anuntat o iarna uscata mad.gif sad.gif sorry.gif

se pare ca iar se intampla ceva cu mesajele
daconst
CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 01:37 PM) *

dana, merci, ma miram eu ca babuinul tau e acasa smile.gif

Am crezut ca te pot fenta...dar am uitat ce perspicace esti. wink1.gif

Acum a iesit soarele la noi...pentru cine dorea asta. grin.gif
peach
pai stiu ..dar cam complicat sa car si borcanul de smintina dupa mine..sper sa ma acopere chinezoaica cu ceva bun..gatim cite 2

offtopic.gif
Miha imi gasesti si mie un mp cu Nickelback - If everyone cared
doar daca ai timp
michelle
Remember Sandy Belle
himere2005
dana, anul asta imi faci o poza cu bb care tine lopata in mina lol.gif
ramonavlas
Buna ziua! Da, nu de mult m-am trezit, am facut baie, mi-am pus parul pe bigudiuri si ma duc imediat sa fac curat in dulapul de haine. Mi-e groaza...
Dar stiu ca dupa ce termin o sa fie frumos........
Si oricum scot o gramada de haine pe care nu le mai port si pe saptamana viitoare trebuie sa ajung la casa de copii sa le duc.
O zi frumoasa....si la noi a venit soarele............
bubbles
`neata yahoo.gif tb sama duc la sala peste o ora..mi`am facut si de mancar dar asa lene am de nu imi vine sa ma duc ...ufff doh.gif
ina_ceva
CITAT(michelle @ 13-12-2006, 11:48 AM) *

Imi aduc aminte. Inca mai am primele 15 episoade (si le urmaresc din cand in cand) si ma chinui sa dau si de celelalte pe torente.
uka
auzisem k prin februarie o sa vina zapada
michelle
Tin minte cum mersesem la un botez de-al verisoarei mele (eram o gloata de tzanci) si televizorul alb-negru al matusa-mii era stricat, si a vorbit cu vecina de deasupra sa mergem la ea sa vedem episodul.. si bunica-mea era prima pe scari )).gif )).gif )).gif

Sorina, incerc sa il caut wink1.gif
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 13-12-2006, 01:49 PM) *

Si oricum scot o gramada de haine pe care nu le mai port si pe saptamana viitoare trebuie sa ajung la casa de copii sa le duc.

Iti dau adresa mea lol.gif
himere2005
MIHA, M-AM BUCURAT CA UN COPIL hug.gif culmea ca si stiam versurile de la refren dupa atitia ani laugh.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 01:49 PM) *

dana, anul asta imi faci o poza cu bb care tine lopata in mina lol.gif

La anul,mey...ca nu nasc acu nici de frica. grin.gif
O sa va satur de poze de-o sa ma rugati sa ma opresc. )).gif
bubbles
uka si eu tot asa stiu..ca cica va ninge abia prin februarie )).gif mie sincerc nu imi place craciunul fara zapada..parca nu e craciun sad.gif
himere2005
in fiecare an a nins de craciun, chiar si citiva fulgisori, in fiecare an, cel putin in galati, eu nu-mi fac probleme smile.gif
dana, vroiam sa zic in iarna asta, parca te si vad asezind pe cel mic in pozitii cit mai artistice )).gif
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 13-12-2006, 01:53 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 13-12-2006, 01:49 PM) *

Iti dau adresa mea lol.gif

Mama draga, eu iti trimit, dar la cum am vazut ca arati, vei pluti in hainele mele...........
Pisik
Himere, si eu stiu versurile de la Sandy
Ramo, si eu ma bag la haine lol.gif , nu suntem normale
Si la noi a nins de Craciun din cate imi aduc eu aminte, in fiecare an dar acum se pare ca va fi exceptuie.... sorry.gif
ina_ceva
Mi se pare cam trist fara zapada; as avea chef de o bataie cu bulgari sorry.gif
ALICE
Pisik,imi faci concurenta lol.gif ????????
ina_ceva
Am sa ma duc la patinoar; daca nu pot sa cad pe gheata de pe trotuar, macar sa o fac intr-un loc organizat naughty.gif
ramonavlas
Alice, Pisik, nu va certati, am pt amandoua...smile.gif
Michelle, ai PM.
uka
amintiri... frumos sandy belle, si au mai fost cateva seriale de desene animate la care ma uitam fara sa pierd vreun episod... imi aduc aminte imediat, deocamdata ma uit a 2a oara la genericul d la sandy belle

si heidi...
mai erau unele mai religioase, cu un robotel... si unele chinezesti cu o fata blondina...
ina_ceva
Eu sper sa fac de craciun turte cu julfa; sa vad daca ma ajuta bunicul meu - e maestru in asa ceva.

ramonavlas
CITAT(ina_ceva @ 13-12-2006, 02:15 PM) *

Eu sper sa fac de craciun turte cu julfa; sa vad daca ma ajuta bunicul meu - e maestru in asa ceva.

Ce e julfa????
himere2005
uka, floarea cu cele 7 culori si cartea cartilor )).gif

pun pozele la incarcat ca asta mica nu se culca
bubbles
cand eram eu mica era un desen cu un urs panda pe tvr2 si atat de trae imi placea numai k noi nu prindeam si ma duceam la niste vecini smile.gif

am uitat..tocmai am mancat un mar impreuna cu pishulica...ca si lui ii plac merele atat de tare biggrin.gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 13-12-2006, 12:16 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 13-12-2006, 02:15 PM) *

Ce e julfa????

Se cheama scutecele lui Iisus. Se fac din foi f subtiri cu nuca, samburi de bostan.. sunt extraordinare. Arata cam ca baclavaua.
Abia astept sa pap si eu, bunica mea face in fiecare an.
uka
cartea cartilor si sailor moon biggrin.gif
himere2005
valeu miha ce bune sunt eat.gif , numai ca sunt un pic inecacioase
michelle
Bunica le face numai bune.. Am impresia ca sunt mai bune dupa ce stau la rece ceva timp.
himere2005
nu merge yahooul sa vedeti pozele astea
bubbles
nu ma mai duc la sala ... si hai sa va spun de ce...catelul meu ma iubeste foarte mult lol.gif si nu m`a vazut can m`am bagat in baie sa fac dus si deodata il aud cum tipa ca din gura de srape .. asa m`am speriat.. doh.gif dar cand m`a vazut asa s`a bucurat ca nu l`am lasat singur si ma doare inima sa il las singur ca e ca un copil mic baby.gif asa ca ma duc la sala maine si vineri cand e babuinul acasa naughty.gif
ina_ceva
La noi turtele cu julfa se fac altfel: turte coapte pe plita si intre ele se pune un amestec de seminte de canepa pisate si putin lapte care sa inmoaie turtele; se lasa la rece o zi , doua si sunt super la gust. Nu am auzit de alta varianta de umplutura unsure.gif
michelle
Da, se pare ca exista mai multe variante:
http://datini-obiceiuri.crestinortodox.ro/...n-23-11656.html

Oricum, mie imi plac la nebunie naughty.gif
Monic
Himere, bolundo
mama mi-a zis ca-s foarte frumosi si sigur sunt pe gustul meu! Deci cred ca i-ai nimerit, ca mama e sitlisul meu wink1.gif si imi cunoaste gusturile. Nu-i nimic, pe 23 plec acasa cheer.gif si ii pun sub bradut pupic.gif
Oricum, plicul a fost 'violat' mama zice ca a fost deschis, dar se pare ca n-au fost chiar atat de nesimiti sa fure continutul...
himere2005
eu am intrebat-o pe tipa de la posta ce imi recomanda, ca am zis sa o trimit recomandata cumva si or ca i-a fost ei lene sa-mi dea detalii, ori nu stiu ce sa spun si mi-a zis s-o pun asa ca nu sunt probleme, am avut noroc smile.gif si cu bia tot timpul linga mine, cind i-am ales era agitata, cind sa-i pun la posta agitata, greu sa ma concentrez )).gif

ma bucur ca-i plac, sper si tie blum.gif
michelle
Se intalnesc doi betivani:
-Ai servit deja astazi micul dejun?
-Nu, nici o picatura...
himere2005
daca-ti plac, pui tu poza pentru fete )).gif
irinush
Aoleu, ce bune sunt turtele alea, facea si bunica mea, dar acum .. nu prea mai face si nici eu nu mai ajung la ea ...

Dana, pt mine machiajul ala mi s-a parut chiar de seara, eu in mod normal ma fardez mult mai discret, insa mi-a placut ff mult, multumesc din nou pt aprecieri, sunteti tare dragute si ma faceti sa ma rusinez blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.