Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(bubbles @ 13-12-2006, 04:04 PM) *

offf mai pisik asa bataie meriti bataita.gif cuplu.gif eu sincer cred ca exagerezi...ce inaltime ai? ia zii ce mai mananci poate imi dai si mie idei..oricum vreo cateva zile vreau sa tin un pic de regim de dezintoxicare a organismului cu muuulte fructe si legume...k prea multe prostii si grasimi am bagat in ultima vreme in mine sad.gif nu va mai spun k a facut mama soacra o mancare cu pui si mi s`a facut rau dupa catea inghitituri caera grasa sorry.gif

1.77-78; nu sunt un exemplu prea bun la mancat ca mananc numai prostii
ALICE
CITAT(irinush @ 13-12-2006, 04:33 PM) *

wow Alice, dar ce ai tu in plan pt diseara?

Inca nu stiu,ca nu vreau sa-mi fac planuri ca tiganu' si sa nu se potriveasca.Vreau sa-i fac o surpriza.Sper sa nu-mi faca el inainte si sa zica ca pleaca la fotbal lol.gif
ina_ceva
http://in-cult.info/testin.html
_noni_
'naziua!

v-am citit, ca ramasesem cu vreo 4 pagini in urma blushing.gif .

Monic, super frumosi pantofii! simt eu un iz de maghiara in albumul tau? te intreb pt. ca eu stau in budapesta, dar dupa un an de zile inca nu stiu mai mult de 10 cuvinte laugh.gif .

am papat azi doar 4 kiwi. al meu a luat niste mancare chinezeasca la pranz si as papa si eu dar nu stiu cum s-o punctez sad.gif .pana la urma sper sa gasesc o solutie.

la noi s-a facut chiar friguletz, sunt -4 grade. voiam sa ies dar am lasat pentru maine. azi o sa fie zi de rasfat: baie, depilat, masca de fata, etc.

sunt pe-aici si mai vorbim!

}{
daconst
Noni,spune-ne ce contine mancarea chinezeasca si aproximam. wink1.gif
La WW e mai bine daca-ti faci singura mancarea ca poti numara ce bagi in ea,dar dupa un timp inveti si sa aproximezi. wink1.gif
Tulip
Dana,am vazut-o pe cosmeticeana la care ma duc la pensat machand pe cineva....si nu e deloc profesionista.....un machiaj de kk mad.gif
_noni_
pai am intai un fel de supa maronie, cu diverse legume-pe unele nici nu le recunosc, cu tofu si pui, si cred ca sos de soia, si apoi un fel 2 cu orez fiert cu ou si un fel de mancarica cu pui si legume tot in sos maro rosiatic de soia...cam asa in linii mari
daconst
CITAT(Tulip @ 13-12-2006, 04:48 PM) *

Dana,am vazut-o pe cosmeticeana la care ma duc la pensat machand pe cineva....si nu e deloc profesionista.....un machiaj de kk mad.gif

Cred.Nici eu nu merg la machiaj la cosmeticiana mea.Ca nu se pricepe.
Ultima la care am fost nu prea stia nici ea,dar daca tot a inceput i-am zis eu ce sa faca. grin.gif
La un moment dat mi-am luat eu creionul negru si am inceput sa ma fac sa vada cam ce vreau...ca ea incerca variante mai discrete...care nu ma avantajau.

Poate caut o poza s-o scanez cu machiajul meu. naughty.gif
himere2005
mai pisik, asa mi-ai facut o pofta de impachetat cadouri, asa ca primul set e gata, urmeaza restul care trebuie mai intii sa le achizitionez smile.gif
dovada
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/d...jpg&.src=ph
_noni_
foarte frumos ai impachetat!

abia astept sa ies si eu maine la cumparaturi de cadouri. cred ca iar o sa dau banii pe toate prostiile grin.gif , dar nu ma pot abtine!!!!
Pisik
CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 04:51 PM) *

mai pisik, asa mi-ai facut o pofta de impachetat cadouri, asa ca primul set e gata, urmeaza restul care trebuie mai intii sa le achizitionez smile.gif
dovada
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/d...jpg&.src=ph

Bravo! Eu nu am mai impachetat si m-am si deprimat rau de tot, iar nu mai simt Craciunul, in jurul meu e asa o agitatie si o nebunie de vai de lume...m-am certat cu sotul, m-am certat cu partenerii din retea, cu toata lumea... sorry.gif si cu mine insami devil.gif
Tulip
Wow,Himere,felicitari!Si eu cand ma gandesc ca nici macar cadouri n-am cumparat inca! doh.gif doh.gif
daconst
Noni,complicat meniul tau... doh.gif

Fa azi exceptie...desi te incadrezi in punctaj,daca diseara nu mai exagerezi. grin.gif
Pofta buna!
himere2005
CITAT(_noni_ @ 13-12-2006, 04:53 PM) *

foarte frumos ai impachetat!

abia astept sa ies si eu maine la cumparaturi de cadouri. cred ca iar o sa dau banii pe toate prostiile grin.gif , dar nu ma pot abtine!!!!

nici eu grin.gif cum spunea dan, ca daca o duceam noi mai roz cu banii faceam sigur gaura in buget de sarbatori pentru prieteni grin.gif
_noni_
ma duc sa pap, dar cu masura! grin.gif

vad eu pana la urma cate puncte imi dau...cred ca 10 si pap cate putin din fiecare.

}{
bubbles
un fel de meniu pt azi :
supa legume 0p
mere 1p
cartofi fierti 2p
branza framantata 2 lgte 4p
legume 1p
si nu stiu ce sa mai mananc ca nici nu am altceva in casa lol.gif
himere2005
bubbles, spune-i mamei tale sa-ti umple frigiderul ca tu faci foamea fara ea )).gif da-i lista ww sa te aprovizioneze ea biggrin.gif
johanes, magicianul, daca este vorba despre un tip inalt si chel e din galati si a fost prezent de citeva ori si in emisiunea lui teo. asta sa ma mindresc si eu cu galateanul, de parca am vreo contributie lol.gif
uka
ai impachetat frumos... eu cred k am sa le pun in pungi d cadouri si gata... biggrin.gif
acum ma uitam la avon sa vad dk iau cate ceva la fete... nu stiu...
si p langa cosmetice cate ceva specific craciunului...decoratiuni, dulciuri...
michelle
Hai sa pun si eu meniul de pana acum: 2 felii paine, 2 cremvusti, lapte, unt, dulceata, 3 iaurturi (zuzu, activia, casa buna).. si mai am un mar si inca 2 iaurturi. Diseara pui cu cartofi.

CITAT(bubbles @ 13-12-2006, 03:02 PM) *

branza framantata 2 lgte 4p

de 4p mananci pe putin juma de kil
Eu.

monic, superbi pantofiorii....ce va invidiez eu pe voi, cele care sunteti capabile sa va cocotati pe astfel de tocuri sad.gif

CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 03:48 PM) *

da' cit are gigelu? grin.gif

sunt batranica, bre.....am 27 impliniti

CITAT(michelle @ 13-12-2006, 03:59 PM) *

CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 01:48 PM) *

da' cit are gigelu? grin.gif

16 ani give_rose.gif

lol.gif as mai vrea eu, cu mintea de acum

CITAT(irinush @ 13-12-2006, 04:08 PM) *

Crenguta esti tare draguta si biiiine dotata )).gif

mda, prea bine chiar unsure.gif
give_rose.gif

CITAT(uka @ 13-12-2006, 04:17 PM) *

deci.... gigelu vreau sa-ti zik k imi place super mult culoarea parului tau, cat despre tunsoare.... e super super, am fost si eu la un moment dat asa si as mai vrea dar nu ma lasa babuinul... aratzi f bine...
sad.gif( vreau si eu tunsoare asa sad.gif

culoarea e noua, dar vad ca, in afara de tine, nimeni n-a remarcat blum.gif chiar si coafeza mi-a spus ca ii place la nebunie culoarea.
cat despre tunsoare, sa stii ca babuinul meu m-a cunoscut cu parul pana la nivelul barbiei. cand i-am zis ca vreau sa ma tund a sarit ca ars ca nu cumva sa-l tai scurt. bineinteles ca am facut-o naughty.gif fara stirea lui. cand m-a vazut cu el scurt mi-a zis sa nu-l mai las lung niciodata lol.gif

CITAT(uka @ 13-12-2006, 04:19 PM) *

celalalt album e cu bucurestiul d anul asta? inca nu am apucat sa il vad decorat, nu am ajuns sa ma plimb, am avut o tentativa dar la ce ceatza era.... nea-m lipsit...

da, esunt poze facute la Universitate

CITAT(ALICE @ 13-12-2006, 04:25 PM) *

Apai Eu,unde vrei sa ajungi daca mai scapi de 7 kg?Mie mi se pare ca esti slaba.Hai un kg doua maxim.Mie 7 mi se par muuuulte.

pai ticker-ul nu mai e valabil ca am cam 61kg acum, pt 1.63m sorry.gif as vrea sa ajung macar la 53-54
himere2005
pai eu numai pe pungutele de cadou la cite am cred ca dadeam cel putin vreo 200-300 de mii, asa ca mai bine de banii aia mai cumpar un cadou sau mai multe smile.gif
bubbles
himere lol.gif esti tare ....nu`i problema ca am avut si costita si salamuri dar i le`am dat abbuinului la servici ca sa nu imi fie pofta )).gif

miha am pus asa ca stiam ca casul are multe puncte ..s i branza asta e de fapt cas framantat cu asre sorry.gif tu cat crezi ca tb sa pun la 2 lgte? pupic.gif
himere2005
eu sincer, am remarcat eu, dar ma gindeam ca daca nu-i asa, ce ma fac biggrin.gif am observat ca din roscat te-ai mai inchis, la tuns stateam in dubii, adevarul e ca trebuie sa ai ochiul format ca sa vezi schimbarea asta. eu am dat peste unele persoane, tata de ex, care nu si-au dat seama ca din satena ma facusem blonda decit dupa vreo luna de zile )).gif
ALICE
Sa pun si eu meniul ?Sau nu?
michelle
CITAT(bubbles @ 13-12-2006, 03:11 PM) *

himere lol.gif esti tare ....nu`i problema ca am avut si costita si salamuri dar i le`am dat abbuinului la servici ca sa nu imi fie pofta )).gif

miha am pus asa ca stiam ca casul are multe puncte ..s i branza asta e de fapt cas framantat cu asre sorry.gif tu cat crezi ca tb sa pun la 2 lgte? pupic.gif

maxim 1p
bubbles
multumesc miha give_rose.gif daca e asa atunci am sa pun vreo 5-6 lingurite ca si asa imi place foarte tare gustul cartofilor cu branza de asta biggrin.gif

alice te asteptam cu meniul pupic.gif
ALICE
clap.gif Bine,daca insistati il pun

3 prajituri-4p
2 felii pizza-6p
piept pui 100g-2p
alune-2p
rondea grau-1p
Total=15

Nu dati ca nu mai fac blushing.gif
himere2005
eu imi aleg din meniul tau cele 2 felii de pizza la 6 puncte )).gif
Tulip
Oooooooooooo,Alice,te incadrezi perfect in puncte...iti mai raman si de niste cioco blum.gif blum.gif blum.gif
Te-ai putut opri la 2 felii pizza?vai ce pofta mi-e......
Eu nu mai postez nici un meniu,ca sigur fugiti dupa mine lol.gif
_noni_
tulip, ma uitam la tzucurica ta, e super dulce! am vazut ca sunt niste pitici super simpatici pe-aici!!!!

imi faceti pofta! grin.gif
ALICE
Da,m-am oprit.Ca atat a avut fiecare portia.Nu de alta dance3.gif
uka
eu am remarcat ptr ca ii remarcasem d la inceput coafura de cand ne-am vazut face to face biggrin.gif, mi-a placut si culoarea si tunsoarea d atunci...

ufff c ma omoara cadourile astea, e bine k nu am cunostinte pretentioase si le stiu gusturile... cel mai greu imi e la cumnatul lui theo...e mai ciudatzel asa...dar p mine ma iubeste oricum si dk nu ii nimeresc cadoul oricum o sa zik ca ii place biggrin.gif
Tulip
CITAT(_noni_ @ 13-12-2006, 03:24 PM) *

tulip, ma uitam la tzucurica ta, e super dulce! am vazut ca sunt niste pitici super simpatici pe-aici!!!!

Mersi!Toti copilasii sunt draguti!
Tu cand ai de gand sa faci un bb?cati ani ai? wink1.gif
himere2005
ai mare dreptate uka cu ciudateii, de ex tipului care i-a placut ramonei la ziua biancai, nici nu stiu ce sa-i iau...asa ca ii iau o sticluta de alexandrion, anul trecut a primit vin si tot asa )).gif
_noni_
CITAT(Tulip @ 13-12-2006, 05:31 PM) *

CITAT(_noni_ @ 13-12-2006, 03:24 PM) *

Mersi!Toti copilasii sunt draguti!
Tu cand ai de gand sa faci un bb?cati ani ai? wink1.gif

am 26 si am de gand in fiecare zi! dar de 2 ani am fost tot pe drumuri, insa la anul asta e prioritatea!!!
}{
himere2005
dany, pe unde esti, ca parca scriai huh.gif

am impresia ca stai de vorba cu dana despre cozonaci cu vi-si-ne )).gif
ina_ceva
Frumusele pachetele, himere!
Eu inca nu am iesit la cumparaturi pentru ca stau cam prost financiar, sper saptaman viitoare sa-mi fac si timp.
anca veselie
monic, tare faini pantofii! sa-i porti iubita si sa-l faci praf pe babuinul tau! grin.gif
irinush, marfa parul, machiajul si tot! cred si eu ca au zis colegii ca-ti prieste sa stai acasa!
himere, ca de obicei, numai lucruri frumoase la tine in poze. eu sunt groaznic de neindemanatica la impachetat...
eu, esti goarte dragutz! si eu am 27 de ani, dar nu ma simt deloc batrana. tease.gif
pisik, nu te mai complexa asa. o sa mai slabesti, dar oricum nu arati ca un elefantel!!!!
ina, ce-ti mai face ochisorul?
nu stiu daca am scapat pe cineva, am avut gramada de citit.
eu azi am party cu firma, noi am zis ca ne imbracam in blugi, nu vrem sa ne formalizam. cred ca o sa-mi iau un maieutz mai decoltat, sa nu fiu prea casual, sa vad ce gasesc prin frigider.
sa vedeti ce am facut aseara biggrin.gif m-am dus la sala, am reusit sa ajung, si mi-a venit mie ideea geniala sa ma dau cu o crema anticel, pentru a avea efect maxim. nu va spun ca dupa vreo 20 min am inceput sa ametesc si sa ma sufoc biggrin.gif normal ca de la crema aia si de la efort s-a provocat o vasodilatatie de mama mama biggrin.gif
si...marturisesc ca azi la pranz am papat cascaval pane blushing.gif si diseara la party... nu voi raspunde de mine blushing.gif
ina_ceva
http://www.glumbert.com/media/multiply
himere2005
deea, se poate minca azi peste? cred ca nu ...
irinush
CITAT(anca veselie @ 13-12-2006, 05:46 PM) *

eu azi am party cu firma, noi am zis ca ne imbracam in blugi, nu vrem sa ne formalizam. cred ca o sa-mi iau un maieutz mai decoltat, sa nu fiu prea casual, sa vad ce gasesc prin frigider.

mai Anca, tu in frigider iti tii maieutzurile? )).gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 13-12-2006, 05:47 PM) *

foarte tare chestia asta!
Monic
CITAT(michelle @ 13-12-2006, 03:14 PM) *

Care mai de care mai draguta.. Eu zic sa facem un concurs de frumusete ww cheer.gif

eu zic sa fim regina frumusetii pe rand. O zi fiecare. Ca sa nu fie cu suparare wink1.gif
anca veselie
CITAT(irinush @ 13-12-2006, 05:49 PM) *

CITAT(anca veselie @ 13-12-2006, 05:46 PM) *

mai Anca, tu in frigider iti tii maieutzurile? )).gif

)).gif lol.gif lol.gif lol.gif vaaaaai, m-am tampit de tot lol.gif sunt varza cu nervii, se pare )).gif

am uitat sa va spun ca inca nu stiu daca seful meu isi da demisia sau nu, se va hotara abia dupa sarbatori... asa ca m-am hotarat sa nu ma mai gandesc si sa ma bucur de concediu si de sarbatori.
himere2005
CITAT(ina_ceva @ 13-12-2006, 05:47 PM) *

interesanta chestie
_noni_
www.psihoteste.ro

eu sunt innebunita dupa chestiile astea!pot sa stau si o zi intreaga pe ele! grin.gif
anca veselie
eu am o carte care se numeste exact la fel. si eu sunt innebunita dupa ele!
uka
gata cu listele d cadouri...
au mai ramas tata, iubi si la ceilalti la care am comandat ceva sa mai iau prostioarele d prin magazine.... suporturi d lumanarele, decoratiuni.. ma orientez la fata locului, maine ma duk cu tata la auchan sa vedem cum este si sa afcem si cumparaturile de craciun ptr gateala...
Monic
Noni, mi-am gasit cumatra )).gif
si eu tot aci-s in Budapesta cheer.gif
himere2005
poate iesiti si voi la un suc ceva grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.