Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
Monic...super pantofii !!!

Sorina...tu ai cumparat varza murata sau ai murat-o tu ? Eu fac sarmalele cu wirsing-kohl...de cand am fiert si eu vreo 5 ore la o varza si in final tot tare era.

Mi-am primit cadoul de Craciun de la Dirk :cheer:Un costumas pentru Rev
Deea
CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 05:48 PM) *

deea, se poate minca azi peste? cred ca nu ...

nu, cred ca sambata si duminica se mai mananca peste.
ina_ceva
Ca in fiecare miercuri, diseara ma duc la film. Ppopcornul nu ma prea tenteaza dar sunt innebunita dupa suc (bun si cola); sper sa fie macar cola light.
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 13-12-2006, 06:09 PM) *

Mi-am primit cadoul de Craciun de la Dirk cheer.gif

ce cecece?

CITAT(ina_ceva @ 13-12-2006, 06:10 PM) *

Ca in fiecare miercuri, diseara ma duc la film. Ppopcornul nu ma prea tenteaza dar sunt innebunita dupa suc (bun si cola); sper sa fie macar cola light.

la ce film?
Monic
Eu de-abia astept sa vad ce a primit Peach de la soacra-sa de sarbatori )).gif
dany
CITAT(anca veselie @ 13-12-2006, 03:11 PM) *

CITAT(danyhoney @ 13-12-2006, 06:09 PM) *

Mi-am primit cadoul de Craciun de la Dirk cheer.gif

ce cecece?

Ma chinui acum sa pun poze.
Un costumas pentru Rev si o fusta lunga ....pentru Craciun,cred )).gif
Tulip
Ina,mi-ai facut pofta de popcorn........ cred ca bag o punga in micround......daca oricum nu numar )).gif )).gif )).gif
dany
CITAT(Monic @ 13-12-2006, 03:13 PM) *

Asa e !! lol.gif lol.gif
Monic
Irinush, mi-a placut la nebunie costumasul tau, culoarea e super, iar silueta ta... Areti super, si ai o atitudine... se vede ca te-ai simtit bine in pielea ta floare.gif floare.gif
Crenguta inca am in minte imaginea genelor tale... si fug mai tarziu sa-mi cumpar MaybellineXXl
Esti foarte slabuta, te rog nu mai slabi ca numa` pieptul va ramane din tine, iti pierzi formele si e pacat sad.gif
Uka, si la voi s-a deschis Auchan? noi de acolo ne aprovizionam in mod regulat...
Himere )).gif deja ai speriat-o pe Noni cu sucul
irinush
Multumesc Monic, dar fara silueta ... care silueta? blink.gif
iar costumasul l-am luat in toamna de la Karote, din Unirea si am dat pe el ... 600.000 lei, ca era din colectia veche si aveau lichidare de stoc, mai ca nu imi venea sa cred
dany
Imagine

Nu arata cine stie ce in poza dar...imi place. Cu fusta ma chinui sa pun poza dar nu merge imageshack prea bine...
himere2005
CITAT(Monic @ 13-12-2006, 06:13 PM) *

sau ella de la soacra lol.gif
dany
Imagine

Am reusit. Acum imi mai trebuie o bluzita,top...ceva care sa mearga la fusta...de preferat rosie....
himere2005
noni, retractez atunci, la un lichior ceva )).gif
anca veselie
foarte faine dany, sa le porti iubita!
himere2005
amindoua sunt frumoase, fusta e superba, sa le porti sanatoasa cheer.gif
mai, e sunt singura F.R.A.I.E.R.A care nu primeste nimik de la barbat'su )).gif ?
irinush
foarte frumoase Dany, sa le porti iubita!
Lasa Himere, ca sigur vine mosul si la tine, ti-am mai zis ... daca nu iti ia Dan nimic, poti sa iti iei tu singura si sa ii arati ce cadiu frumos ti-a cumparat )).gif
himere2005
pardon, primesc telefoane de citeva ori pe zi lol.gif

irinush, il ambalez fumos si apoi imi pun o scrisoare la posta sa ma anunte ca am primit colet lol.gif ca la Mr Bean
Monic
CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 05:28 PM) *

amindoua sunt frumoase, fusta e superba, sa le porti sanatoasa cheer.gif
mai, e sunt singura F.R.A.I.E.R.A care nu primeste nimik de la barbat'su )).gif ?

pe mine m-a dat gata fusta drool.gif
eu iti trimit pantofii daca vrei grin.gif
apropos, vreau sa-mi iau ciorapi cu banda din dantela, ce ziceti 200 mii e mult, ca mai `eftin` n-am gasit
Himere, daca vrei ti-l trimit pe al meu, poate-ti ia si tie o esarfa de un albastru stiti voi... ff dubios
anca veselie
nu e f mult 200 000, mai ieftin de 150 000 nu gasesti ciorapi cu banda dantela
dany
Mersi ,fetelor !

Si mie imi place mai mult fusta. Costumasul arata mai bine cand sunt imbracata cu el....e un material usor care ,cade pe corp.In poza arata ca un sac dar nu e )).gif

Himere... pupic.gif .Sunt convinsa ca vei primi si tu ceva de Craciun,nu fii trista !
himere2005
MONIC, CRED CA PREFER CIOCOLATA lol.gif

nu stiu e sa zic dany, de Craciun sigur primesc ceva, dar as vrea ceva de la el, sa vad daca-l duce capul, intelegi?stai linistita ca nu-s trista, nanutele sigur imi aduc ceva ca facem schimb de cadouri de ani de zile smile.gif
anul trecut am primit de la una o cutie cu bomboane )).gif
ina_ceva
Distractie placuta, anca! ochiul face bine, se pare ca m-am obisnuit cu chestia aia si e mai k, s-a dezumflat grin.gif
CITAT(anca veselie @ 13-12-2006, 04:11 PM) *

la ce film?

Vacanta - The Holiday

Dany-dulce, sa le porti cu placere!
daconst
Ma seaca net-ul asta...imi merge ca melcul. sad.gif
N-am reusit sa vad nicio poza sia cum m-a sunat babuinul sa plec.
Am vrut sa pun si poza cu machiajul dar nu merg.
La naiba cu el.

Revin mai tarziu. sorry.gif
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 13-12-2006, 04:10 PM) *

Ina, tu te duci miercurea pentru ca e reducerea aia de la Orange? grin.gif Da da, poti sa spui cum faci si daca e obligatoriu sa fiu in retea? Multumesc! floare.gif
dany
Imagine

Asta e modelul de pe fusta grin.gif
_noni_
CITAT(Monic @ 13-12-2006, 06:02 PM) *

Noni, mi-am gasit cumatra )).gif
si eu tot aci-s in Budapesta cheer.gif

uraaaaaa! cheer.gif poate punem de-o intalnire , ce zici?
}{
Tulip
Dany,sa le porti sanatoasa!Si mie imi place fusta! naughty.gif naughty.gif

Nici eu nu cred ca o sa primesc ceva special de la babuin...ne-am inteles ca de data asta nu ne cumparam surprize ff. mari,numai ceva simbolic...si imi cumpar singur cadoul,vorba danei,mai bine asa,n-am sa risc wink1.gif wink1.gif
himere2005
finut lucrat dany
alandana mi-a zis in vara o vorba mare :"satisfactiile mari vin din cu totul alta parte cind ai copii"

pe mine nu asta ma enerveaza, ci faptul ca nu m-a intrebat ce-mi doresc devil.gif cred ca astept sa treaca totusi 15 ianuarie sa imi cumpar ceva de imbracat ca e luna reducerilor blum.gif
irinush
sotul meu imi cumpara doar bijuterii, indiferent de ocazie, si numai din argint ... o singura data mi-a luat haine, o fusta si un poncho, ultimul e superb il port mereu, fusta insa mi-a luat-o mica si nu am purtat-o niciodata, asa ca de atunci nu mi-a mai luat haine ... si flori imi ia, dar extrem de rar, cred ca in 4 ani de zile tot de vreo 4 ori, maxim 5, mi-a luat flori )).gif

eu zic ca e important sa vezi ca se gandeste macar la tine, mai mult decat ce iti cumpara ... gestul conteaza, nu?
himere2005
pai eu zic atunci ca trebuie sa fiu foarte multumita daca ma suna de vreo 3-4 ori pe zi, tot timpul se gindeste la mine grin.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 06:49 PM) *

pai eu zic atunci ca trebuie sa fiu foarte multumita daca ma suna de vreo 3-4 ori pe zi, tot timpul se gindeste la mine grin.gif

pai vezi ... si tu nerecunoscatoare ... ce ti-e si cu femeile astea ... )).gif
himere2005
noi avem abonament pe orange cu 180 de minute la 3 numere favorite. el si-a bagat un prieten pe care-l suna din ani in pasti, pe mama si pe mine. ia ghiciti pe cine freaca toata ziua cu telefoanele )).gif
daconst
Cred ca a mers.
Poze de acum 3-4 ani cu machiaj profesional:
http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...460762369731381

Sper sa ma recunoasteti. lol.gif lol.gif

Am fugit.
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 13-12-2006, 04:40 PM) *

Ina, tu te duci miercurea pentru ca e reducerea aia de la Orange? grin.gif Da da, poti sa spui cum faci si daca e obligatoriu sa fiu in retea? Multumesc! floare.gif

Trebuie sa dai un mesaj "FILM" de pe un nr orange la 241 si vei primi un cod; cu acel cod te prezinti la bilete si iei doua la pret de unu.
De obicei ma duc la Cinema Pro, imi place sala mai mult ca la plazza si e mai aproape. Daca vrei sa te duci la film, stau la dispozitie cu numarul meu de telefon pentru a trimite mesaj. Pe al meu nu l-am folosit niciodata pentru asa ceva, majoritatea prietenilor fiind pe orange.
irinush
CITAT(daconst @ 13-12-2006, 06:52 PM) *

Cred ca a mers.
Poze de acum 3-4 ani cu machiaj profesional:
http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...460762369731381

Sper sa ma recunoasteti. lol.gif lol.gif

Am fugit.

intr-adevar se vede diferenta si iti sta fff bine

_noni_
eu mi-am primit deja cadoul! un cantar de bucatarie tefal, ca i-am spus ca vreau sa ma apuc de dieta dar nu pot pana n-am cantar , asa ca mi-a luat saracu' lol.gif !!

in rest , daca nu-i cer nu-mi ia cadouri la sarbatori din proprie initiativa, imi zice sa-mi iau singura ce-mi trebuie ca el nu stie! devil.gif , in schimb daca se duce pe-afara fara mine mi-aduce mereu cateceva, o felicitare haioasa - mi-a adus odata una cu un porc zburator lol.gif , ceva dulciuri, carti si raaaarreeee ori flori doh.gif .

eu am facut 40 de min de exercitii si ma pregatesc de un dus, dar mai stau 5 min cu voi!

}{
himere2005
woau dana, sexy mother [*****] )).gif ce inalta esti si mistoaca cu draci
ina_ceva
lol.gif lol.gif te-au cenzurat...

CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 04:51 PM) *

noi avem abonament pe orange cu 180 de minute la 3 numere favorite. el si-a bagat un prieten pe care-l suna din ani in pasti, pe mama si pe mine. ia ghiciti pe cine freaca toata ziua cu telefoanele )).gif

Eu zic ca ar trebui sa apreciezi chestia asta; al meu ma suna doar daca are nevoie de ceva (ceea ce nu prea se intampla) sorry.gif
himere2005
APRECIEZ, APRECIEZ, CUM, NU.....mai ales cind vreau si eu sa dorm sau sa scap de el si de bia cu o prietena in oras )).gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 07:00 PM) *

APRECIEZ, APRECIEZ, CUM, NU.....mai ales cind vreau si eu sa dorm sau sa scap de el si de bia cu o prietena in oras )).gif

cand dormi inchide tel sau pune-l pe silent, ca eu asa fac
dany
Dana...cred ca tie ar trebui sa ti se interzica sa mai pui poze cu tine lol.gif lol.gif ca doar ne faci in ciuda. Super tare arati !!!
himere2005
CITAT(irinush @ 13-12-2006, 07:02 PM) *

CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 07:00 PM) *

cand dormi inchide tel sau pune-l pe silent, ca eu asa fac

eu asa fac, dar el zice ca de ce am inchis ca daca avea nevoie de mine devil.gif
Tulip
Dana,te schimba mult machiajul....esti f. sexy wink1.gif
anaoi
dylly a plecat. pa
irinush
CITAT(anaoi @ 13-12-2006, 07:06 PM) *

dylly a plecat. pa

pa Dylly, o seara buna!

himere2005
pa pa dilly smile.gif
ina_ceva
O seara placuta , dylly!
himere2005
mireasa seamana cu o actrita de telenovele, eu nu prea le stiu, castilla ceva? sper sa nu zic vreo prostie
uka
frumos machiaj si aratzi f bine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.