Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Creierul este un organ exceptional al corpului omenesc; incepe sa
functioneze imediat ce te trezesti si nu se opreste decat atunci cand
ai ajuns la serviciu. (Robert Frost)
Monic
fetelor, am pus-o cred de o intalnire cu Noni blum.gif cheer.gif
Dana swoon.gif chiar ca ne faci in ciuda
nici sa vreau nu te ajung sorry.gif
M-am si zgariat pe ochi cand am vazut
okok, prima pastila a fost Irinush, apoi Eu, iar acum Tu
Eu trebuie sa ma gat pe vineri seara
cred ca pana atunci tot intr-o vesnica `cura` de infrumusetare am s-o tin ca sa va ajung macar pana la degetul de la picior nervous.gif
himere2005
hai ca o sa arati bine monic, presimt eu wink1.gif
fetelor, ies un pic ca vine scorpia
ina_ceva
PMS
Monic
cred ca Peach si-a otravit toti colegii si a plecat grin.gif
Tulip
fetelor,voi v-ati apucat de curatenia generala?sau faceti asa ceva?
mie mi-e groaza... devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
irinush
si mie mi-e groaza Tulip, mai ales ca mie nu imi place sa fac asa ceva si nu am nici timp pt asta, motiv pentru care va veni o tanti sa o faca in locul meu blushing.gif ... asta e ...
Monic
oooff, Tulip, trebuia sa-mi amintesti? de 2 saptamani o tot aman sad.gif sunt o lenesa!
Eu.
sorry.gif fetelor, sunt fff suparata....tocmai am aflat o veste proasta cry.gif mama a fost diagnosticata aseara cu diabet sorry.gif a avut glicemia 300 swoon.gif
deocamdata, fiind in faza incipienta, nu va lua injectii cu insulina. i-au dat tratament, regim alimentar ff strict si trebuie sa faca miscare minim 1h/zi, dar numai plimbari.
Doamne, cand ma gandesc ca are abia 47 de ani si probleme cu inima, tiroidism, reumatism grav si acum si diabet cry.gif
s-a dus naibii toata bucuria sarbatorilor sorry.gif
bubbles
pa pa dylly o seara perfecta iti doresc pupic.gif
dana... cred ca bebe va fi gelos ca are o mama asa frumoasa baby.gif
asa am dormit..parca`s bolnava )).gif
bubbles
imi pare rau pt mama ta crengu sorry.gif dar vei vedea ca pana la urma totul va fi bine...incearca sa fi optimista
bubbles
dana am vazut si eu acum pozele cu burtica si cu celelalte gravidute...cat sunteti de frumoase give_rose.gif hug.gif
himere2005
capul sus eu si mama are diabet si daca are grija de ea nu o sa se intimple nimic grav, cel putin o vreme. mama are foarte mare grija la ce maninca, ia medicamente, merge cam 1 ora pe jos cel putin in fiecare zi. sa aiba grija si cu stresul, aici mama nu are deloc grija. imi pare rau, asta e...dar din ce cauza a facut diabet, stie?
uka
si tata are diabet si in afar de pastile vad k nu merge nici p jos si nici de regim nu se tzine...( din pacate, e f pofticios) are glicemia pe la 2sute si ceva
danyhoney
Gigelu...sanatate multa mamei tale . Daca se tine de sfaturile medicului...va fii bine. Cum spuneai e faza incipienta.

Tulip....eu m-am apucat deja de curatenie....dar nu va tine mult : sambata avem chef la noi .Asa ca ,de saptamana viitoare o iau de la capat )).gif
irinush
Crenguta imi pare tare rau pt mama ta ...
himere2005
eu am reusit sa ma vopsesc si sa ma ingrijesc un pic cit a stat mama la mine. nu cred ca e o schimbare prea mare, asa ca sa nu cereti poze, doar o uniformizare a culorii parului. ma simt mult mai bine dupa ce mi-am aordat un pic timp smile.gif
curatenie generala, ? , eu o sa fac cit de cit, dar atit timp cit unul face si altii strica in jur, nu ma spetesc fratilor, ca nu se merita, hai ca bia e copil, dar dan ar putea avea grija sa nu mai aduca carutul plin de mizerie in bucatarie dupa ce am spalat pe jos. eu haine nu prea am, asa ca eu in 20 de minute maxim termin cu dulapul
bubbles
si eu sapt viitoare vreo 2-3 zile tb s fac curataenie inainte sa vina ai mei..mai ales ca maikmea e maniacodepresiva in ceea ce priveste curatenia )).gif lol.gif
Tulip
Eu. sanatate multa mamei tale hug.gif
uka
de cateva ore numai psihoteste imi fac de pe site ul dat mai dvrm... innebunesc, majoritatea mi se potrivesc, altele nu dar acolo sunt intrebari la care nu exista raspunsul care trebuie
vreau acasa sad.gif(
ina_ceva
Sanatate multa mamei tale, Gigelu!
Tulip
fetelor,unde ati disparut?v-ati apucat de curatenie? )).gif )).gif )).gif
danyhoney
CITAT(Tulip @ 13-12-2006, 06:23 PM) *

fetelor,unde ati disparut?v-ati apucat de curatenie? )).gif )).gif )).gif

Da,eu m-am apucat de curatenie prin...frigider lol.gif .Adica ma uit sa vad ce sa pap.
Tulip
Dany,as manca si eu ceva buuuuuuuuuuuun...dar nu prea stiu ce.......
danyhoney
Ne luam de mana,Tulip.Nici mie nu imi trebuie ce am in frigider...vreau altceva dar...habar nu am ce...
Tulip
intre timp mi-am dat seama,Dany,vreau pizza....
himere2005
si eu as minca o groaza fetelor, dar sunt si la post si nu pot sa ma ating nici de brinza, nici de smintina, mai puneam in salata sau in paste, ceva, asa, n-are nici un gust
Tulip
Himere,nu stiu cum rezisti pupic.gif
bubbles
eu as manca niste napolitane invelite in ciocolata doh.gif
himere2005
rezist, sincer nu am numarat azi, am mincat putin si des, adica legume, dar in care am mai pus un pic de maioneza de post, am mincat cu putina piine, sper ca m-am incadrat maxim in 19-20 puncte. oricum am maincat si orez si cartofi, eu stiu ce sa zic...parca mi-e ciuda sa nu slabesc pina la Craciun, ca sigur iau ceva in greutate de sarbatori. sper sa faca cineva din jurul meu toba, ca imi place mult toba de casa

daca as fi sigura ca imi iese cozonacul, cit de cit, nu neaparat sa creasca, dar sa fie comestibil, as baga o groaza de finetti, nuca, stafide, rahat si mac. ca nimeni nu-l face asa de bun. dar cind il tai si se raceste sa aiba in mijloc bucata de cioco
Tulip
vrei toate ingredientele intr-un singur cozonac? naughty.gif naughty.gif naughty.gif mie imi place cu mac cel mai mult blum.gif blum.gif blum.gif
daconst
Gata,revenit si citit tot.

Mey,nu v-ati prins cu pozele mele ca-mi fac in ciuda mie... lol.gif
Ce am fost si ce-am ajuns. doh.gif
Dar sunt bune de motivare din ianuarie. wink1.gif

danyhoney
Exact ,Dana ! Dupa ce vine bb lipesti peste tot poze cu tine subtirica si .....sa vedeti ce bataie luam ,fetelor,daca mai vorbim pe aici de ingrasacioase lol.gif

Pe mai tarziu,fetele. Imi fac o " La Flüte" sa fac...nu am mai facut de mult. Sa nu plecati ca revin...repede-repede )).gif
himere2005
cum adica "La Flute?"
Tulip
Dany,ce????? w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
daconst
Gigelu,sanatate multa mamei tale...imi pare rau ca ai parte de asa necaz acum de sarbatori,dar stiu ca diabetul se poate tine sub control cu regim si alimentatie adecvata.Depinde de faza in care e.hug.gif
Tare bine arati in poze,dar sa stii ca ai exagerat cu sanii ca nu-s asa mari...adica nu cum imi imaginam eu,cupa G. huh.gif

Dany
,foarte fain costumul si fustita...cred ca te prind tare bine.Ce material e la costum,e mai lucios?
Sa le porti sanatoasa. pupic.gif

Himere,chiar ca-mi faci pofta de cadouri...tare frumos arata.Bravo tie. floare.gif

Monic,asteptam poze cu neuronii din Budapesta. wink1.gif

Anca m-am distrat unde-ti pastrezi hainele...sigur nu se strica. lol.gif
daconst
Toata lumea mananca?

Dany,ne-ai invitat la masa si nu m-am prins? lol.gif
Tulip
eu nu mananca...rabd foameeeeeeeeeeeee.........deocamdata.......am prosopul in cap,vreau sa-mi aranjez parul si dupa aceea pap wink1.gif wink1.gif o astept pe Dany sa ne zica ce a mancat blum.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 13-12-2006, 10:13 PM) *

eu nu mananca...rabd foameeeeeeeeeeeee.........deocamdata.......am prosopul in cap,vreau sa-mi aranjez parul si dupa aceea pap wink1.gif wink1.gif o astept pe Dany sa ne zica ce a mancat blum.gif

Il intinzi cu presa iar?Nu se strica parul daca-l intinzi prea des?
ina_ceva
MD: ciorba: 3p
paine: 1p
margarina: 0.5p
D: piure: 2p
salata varza+ulei: 0.5p
piept pui 50gr: 1p
C: piure: 2p

Total: 11.5p
Mai adaug (presupun) popcorn 80gr: 4p si (sigur)iaurt: 2p

O seara placuta in continuare!!! give_rose.gif
danyhoney
Dana...multumesc si tie pentru laudele aduse cadourilor mele ( mamaaa,ce "filozofic" am formulat lol.gif ).Costumasul e dintr-un material moale...nu stiu ce e de fapt, si are argintiu in el...de aia da impresia in poze ca e lucios.

Ma uit la "Das perfekte Dinner" si tipa de acolo a facut mamaliga :in loc de apa a pus lapte,apoi a intins mamaliga ( cand a fost gata ) pe hartie de cuptor,a taiat-o in triunghiuri ,a pus branza data pe razitoare peste si a dat-o la cuptor!!!!!!! Cred ca e tare buna.

"La Flüte" nu e ceva deosebit )).gif :

- o chifla mai lunga ...i se taie putin din partea de deasupra.Pe partea de jos se pune sunca (taiata la lungimea chiflei) , apoi felii de rosii,pestisori de ceapa ,sare,piper,2 felii de branza topita,se pune partea de deasupra a chiflei si se da la cuptor cam 5 minute...pana se inmoaie branza.Capacul chiflei va fii cu ceva branza pe el....Eu am pus putin ketchup light si am papat.

Am venit eu si ati fugit toate ?????

Dana...iar e Mihai la muzica ? grin.gif
daconst
Ina,bravo pentru ambitie...ma mir cum rezisti la cit de "rele" sunt fetele astea pe aici. grin.gif
Dar ambitia de Capricorn se cunoaste. wink1.gif

Fetele,o seara faina va doresc ca-mi ia babuinul laptopul. sorry.gif
Tulip

Dany,eu ne-am gandit la cine stie ce specialitate doh.gif doh.gif doh.gif

CITAT(daconst @ 13-12-2006, 08:17 PM) *

CITAT(Tulip @ 13-12-2006, 10:13 PM) *

Il intinzi cu presa iar?Nu se strica parul daca-l intinzi prea des?

Dana
,nu-l mai intind ca se strica rau sad.gif il intind cam o data pe 2 saptamani wink1.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 13-12-2006, 07:33 PM) *

Fetele,o seara faina va doresc ca-mi ia babuinul laptopul. sorry.gif

De Craciunul viitor sa-ti doresti un laptop propriu,Dana )).gif .Si tie o seara faina si...ai grija de tine si de bb. pupic.gif
Tulip
Noapte buna,Dana!
danyhoney
CITAT(ina_ceva @ 13-12-2006, 07:22 PM) *

MD: ciorba: 3p
paine: 1p
margarina: 0.5p
D: piure: 2p
C: piure: 2p

Total: 11.5p
Mai adaug (presupun) popcorn 80gr: 4p si (sigur)iaurt: 2p

O seara placuta in continuare!!! give_rose.gif

Cum naiba te mai tii tu de puncte,Ina ??? Eu incerc dar tot o mai dau in bara sad.gif
Distractie placuta la cinema.
michelle
gigelu, sananate multa mamei tale hug.gif
ina, ai o bulina rosie din partea mea give_rose.gif
dany, sa porti cu placere hainutele si sa-ti gasesti bluzita pt fusta naughty.gif
dana, o seara faina

O seara placuta tuturor pupic.gif

Eu.
am ajuns si eu pe-acasa de la servici doh.gif

mii de multumiri tuturor pentru incurajari....chiar aveam nevoie de asa ceva, ca tare m-a demoralizat faza asta sorry.gif

CITAT(himere2005 @ 13-12-2006, 08:49 PM) *

capul sus eu si mama are diabet si daca are grija de ea nu o sa se intimple nimic grav, cel putin o vreme. mama are foarte mare grija la ce maninca, ia medicamente, merge cam 1 ora pe jos cel putin in fiecare zi. sa aiba grija si cu stresul, aici mama nu are deloc grija. imi pare rau, asta e...dar din ce cauza a facut diabet, stie?

eu sper sa se tina de regim. parea decisa ca s-a speriat rau de tot. in ce priveste miscarea si stresul....aici am dubiile mele. unsure.gif

CITAT(daconst @ 13-12-2006, 09:55 PM) *

Tare bine arati in poze,dar sa stii ca ai exagerat cu sanii ca nu-s asa mari...adica nu cum imi imaginam eu,cupa G. huh.gif

blushing.gif merci...nu'sh ce mi-a venit azi, ca de obicei fetele la job trag de mine sa fac poze si eu nu vreau. ele se pozeaza aproape zilnic lol.gif dar astazi m-a machiat una dintre ele si tare mi-a placut cum a iesit.
cat despre sani secret.gif n-am pus chiar toate pozele facute astazi, mai ales una in care si eu m-am speriat de ei lol.gif adevarul e ca nici eu nu cred ca as avea cupa G, poate doar dupa marimile celor de la triumph, dar D sau E siguuuur e doh.gif
danyhoney
Si tie o seara placuta,Miha !

Gigelu...am uitat complet sa te laud de cat de bine arati .Tunsoarea si culoarea parului te prind tare bine.Si...daca chestiile alea cu G,D,E te deranjeaza...mai da si la altii care duc lipsa grin.gif
MagdaC
Danaaaaaa, vreau si eu sa vad pozele alea !!!! Le-ai scos deja? Ca la mine nu merge sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.