CITAT(bubbles @ 14-12-2006, 11:52 AM)

pana in piatra neamt cam 5-6 ore iar pana in bicaz chei vreo 7 ore jumatate ... daca erai de prin aporpiere iti trimiteam unul...eu sincer nici nu stiu daca vreau sa pun un brad ca ma dispera mai ales cand incepe sa ii cada acele

mai degraba pun ceva pe ferestre
).gif)
pisik si eu ma kinui sa fac ceva gen dezintoxicare cu multe legume si fructe

eu babuinului cred ca ii iau un set de la avon si un pulover...sa vdm ca la pulover tb sa ma duc cu el si sper ca sapt viitoare sa nu fie prea tarziu sa fac comanda...daca e prea tarziu atunci ii iau un set din oras ... poate antonio banderas

Noi avem brad artificial dar stiu ca babuinul il detesta si vreau sa ii fac o bucurie, ca el azi zicea "pai hai daca facem economie sa nu mai luam brad, il punem pe ala" mie una mi-ar conveni de minune dar stiu ca pt el nu ar fi acelasi lucru asa ca vreau sa ii fac aceasta bucurie;
eu am terminat cu cadoul pt el: parfum si camasa
CITAT(michelle @ 14-12-2006, 11:57 AM)

Gurese, gurese
Noi le luam parintilor lui Cata un dvd-player, surorii lui un telefon, mamei mele un set de scaune de la bamboo (din alea cubulet) si masuta, surorii mele un articol vestimentar sau accesorii (ma orientez la fata locului), iar lui Cata un ploveras sau ceva de genul asta..
oau! destul de costisitoare cadourile voastre, dar vor face mare placere; eu nu imi permit acuma sa dau mai mult de 500-700 mii pe un cadou, din pacate

dar ma revansez la anul