Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
hai ca arati bine, ti-ai tras accesorii verzi sa nu te certam tease.gif
ALICE
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 11:04 AM) *

hai ca arati bine, ti-ai tras accesorii verzi sa nu te certam tease.gif

Da,da.Azi dimineata m-am gandit la voi.Si am cautat prin toate nebuniile ceva de pus la gat
Tulip
Alice,arati f. bine! blum.gif
ALICE
CITAT(Tulip @ 08-12-2006, 11:09 AM) *

Alice,arati f. bine! blum.gif

In negru tot timpul am aratat bine.Ca nu se vad defectele!!!! )).gif
bubbles
alice iti sta foarte bine...semeni foarte tare cu o verisoara de a mea .. olteanca )).gif

ce inaltime ai de vrei sa ajungi la 52 kg ?
Tulip
Am vorbit cu soacra,o duc pe Timea la ea,ca nu prea sunt sanse sa se dispara ceata asta si sa pot iesi cu fata........Deci plec singurica la cumparaturi..... )).gif )).gif )).gif
ALICE
CITAT(bubbles @ 08-12-2006, 11:13 AM) *

alice iti sta foarte bine...semeni foarte tare cu o verisoara de a mea .. olteanca )).gif

ce inaltime ai de vrei sa ajungi la 52 kg ?

Taticul meu e oltean.Asa ca......nu se stie.Pai sa tot am vreo......1,57 m.Mult,nu??? )).gif

CITAT(Tulip @ 08-12-2006, 11:15 AM) *

Am vorbit cu soacra,o duc pe Timea la ea,ca nu prea sunt sanse sa se dispara ceata asta si sa pot iesi cu fata........Deci plec singurica la cumparaturi..... )).gif )).gif )).gif

Vizionare placuta!!No acum sa te vad!!!Sa nu cheltuiesti toti banii familiei pt Craciun!
nusarich
neata neuroni!

de azi-dimineata va citesc si nu ma apuc sa termin...

ina, vreau si eu adresa/nr de telefon, ceva, ca vreau sa ma tund si nu stiu nici cum... tu te-ai dus cu modelul?
alice, arati tare bine, ce sa zic... aranjata si moderna

am apuc un pic de treaba, azi avem si o sarbatorita in birou si o sa sar calul, dar asta este, m-am pregatit sufleteste...
bubbles
misto alice..si eu sunt nascuta in craiova..deci jumate sunt olteanca )).gif
si eu am 1.63 .. tare mi`ar fi placut sa am undeva la 1.70 sa ajunga sa slabesc pana la 60 kg biggrin.gif )).gif
himere2005
Tulip, inca n-ai plecat? ca eu daca ramineam fara fetita direct in magazine ma gaseati )).gif acolo dadeam probabil de Dana si Monic tease.gif sau Ella blum.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 09:38 AM) *

Tulip, inca n-ai plecat? ca eu daca ramineam fara fetita direct in magazine ma gaseati )).gif acolo dadeam probabil de Dana si Monic tease.gif sau Ella blum.gif

acum plec...ma asezam sa sting calculatorul...pana ne echipam,dureaza,caci suntem fete )).gif )).gif )).gif
daconst
Spor la cumparaturi,Tulip si nu lua toti banii cu tine,vorba lui barbatu-meu. lol.gif
himere2005
eu astept s-o culc pe fata sa gatesc ceva si dupa aia parca as pleca in piata sa caut crengute ca parca ma maninca palmele sa fac ceva frumos )).gif
anaoi
dylly va saluta in fuga valea.gif
tineti pumnii unui dylly racit si cu o voce ca vai de mama lui, si care are o seidnta super, super, super naspa la 13.00. unsure.gif

va citesc luni pe indelete....

WE super placut, pse rca aa adus mosul tot ce trebuia, pentru fiecare. biggrin.gif

ALICE
Si noi o salutam pe Dylly
himere2005
ce planuri de we aveti? noi vrem sa cautam canapea, sa vedem ce mai gasim interesant prin metro, sa achizitionam nasture/nasturi pentru sacoul lui Dan ca saptamina viitoare are petrecerea de firma si am inteles ca are loc la restaurantul Herastrau din Herastrau bineinteles smile.gif eu cam asta mi-am propus, daca el nu vrea sa mearga cu mine, purced de una singura la drum smile.gif
ALICE
Noi n-avem nici un plan.Eu chiar as vrea sa stau acasa weekendul asta.Linistita.Ca n-am mai stat de muuult asa.
daconst
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 12:03 PM) *

ce planuri de we aveti? noi vrem sa cautam canapea, sa vedem ce mai gasim interesant prin metro, sa achizitionam nasture/nasturi pentru sacoul lui Dan ca saptamina viitoare are petrecerea de firma si am inteles ca are loc la restaurantul Herastrau din Herastrau bineinteles smile.gif eu cam asta mi-am propus, daca el nu vrea sa mearga cu mine, purced de una singura la drum smile.gif

Cum adica sa nu vrea sa mearga cu tine?

Eu we asta cred ca cel mult o plimbare ma risc si sambata cumparaturi.

Mey,Pisik a plecat pe undeva si eu n-am citit? huh.gif
himere2005
iar vine vikendul de ati disparut toate? pai se poate ajung sa vorbesc ca bezmetica de una singura? (de parca n-as fi )).gif )

si pe mine ma mira absenta ei, sper sa nu fie deprimata sad.gif
pai eu il intreb dar daca nu vrea sa vina nu ma mai inchin frate, de acum iau multe decizii singura
peach
Neata fetele am ceva pentru voi sa va inveseleasca dimineata

http://forum.oneden.com/duet-pantomima-t805.html

cu sonor ca merita
Ella79
Neata fetele! Ce harnice sunteti! Am dormit si eu pana la 9 si voi deja ati umplut 4 pagini. )).gif
E o vreme in Bucuresti de-ti vine sa nu iesi din casa. Dar eu azi am zi de coaforuri. He heeee, cand spalam eu gresia si faianta cu Cif placa cu placa de mi s-au subtiat degetele numai la ziua asta ma gandeam. Asa ca azi ma duc la coafor(tuns, vopsit, coafat), cosmetica(epilat, pensat, tratament), manichiura, pedichiura, masaj. yuhuuuu cheer.gif
Dupa aia, cu moralul ridicat probabil, o sa ma duc prin Mall sa vad si eu pluovarele alea lungi cu dungi orizontale. lol.gif
daconst
Himere...iar nu am priceput ce scrii.Eu am inteles petrecerea de la firma lui si nu stiam cum te duci singura? )).gif
Bravo tie ca iei decizii...asa trebuie. wink1.gif

Ella,stii ca stau cu unghia in gat si mor de invidie...vai ce tanjesc si eu dupa momentele alea cind te faci frumoasa si ai grija de tine. sad.gif

Oricum meriti din plin...cind ma gindesc doar la spalatul de 8 ori pe jos. lol.gif
himere2005
pai v-am spus ca nu pot merge...
eu vorbesc de we asta ca petrecerea aia e we viitor

http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&NR
asta l-ati vazut?
MagdaC
CITAT(daconst @ 08-12-2006, 09:40 AM) *

De ce sa ma supar Tulip?Ca nu m-am prins? lol.gif
Deci si tu esti cu sanii mari?
Asa sa ma oftic eu...ca numai tzatzoase v-ati adunat pe aici. sad.gif
Am sperat si eu ca macar la sarcina sa dea p-afara,dar de unde frate...ca tot lipsa la inventar sunt. lol.gif

Dana, nu esti singura sad.gif
Mie imi e teama ca daca slabesc o sa se vindece locul )).gif
Grea decizie: cu fundul mare sau fara inaintasi? blink.gif
ALICE
Ma mai duc si eu acasa,ma uit in oglinda dezbracata ca sa vad daca mi-au scazut sanii.Ca asta astept.Si il intreb pe al meu fericita:"asa-i ca-s mai mici?" man_in_love.gif Si el cu o moca dezamagita zice:"Da,sunt mai mici bad.gif "
himere2005
PE AICI MAI NUMARA CAREVA? ca eu diseara postez meniul, nu prea am mai vazut meniuri unsure.gif
MagdaC
CITAT(ALICE @ 08-12-2006, 11:49 AM) *

Ma mai duc si eu acasa,ma uit in oglinda dezbracata ca sa vad daca mi-au scazut sanii.Ca asta astept.Si il intreb pe al meu fericita:"asa-i ca-s mai mici?" man_in_love.gif Si el cu o moca dezamagita zice:"Da,sunt mai mici bad.gif "

Eu nu pot sa inteleg fenomenul asta, zau..... sad.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 12:52 PM) *

PE AICI MAI NUMARA CAREVA? ca eu diseara postez meniul, nu prea am mai vazut meniuri unsure.gif

Eu recunosc ca NU sad.gif Si mi-e rusine de asta, ca Slava Domnului, ar fi cazul.
Dar mi-am zis ca n-are rost sa ma chinui acum, cand plec din tara si vin si sarbatorile. Decat sa numar o saptamana da, una nu.... mai bine nu.
Insa promit ca din 3 ianuarie numar. Si sa vedeti atunci ce ordine si disciplina instaurez eu pe forum )).gif , ca in ultima vreme prea ne facem toate de cap cu ingrasacioase, cu dulciuri si toate cele.
Sunt sigura ca dupa sarbatori mai toate fetele o sa se reapuce de numarat.
ALICE
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 12:52 PM) *

Eu numar:
-rondea grau-0,8p
-piept pui afumat-1p
-ou-2p
-ness-0,5 p
-gratar porc-1p
Nessie
CITAT(MagdaC @ 08-12-2006, 10:53 AM) *

CITAT(ALICE @ 08-12-2006, 11:49 AM) *

Eu nu pot sa inteleg fenomenul asta, zau..... sad.gif
Solduriel si sanii sunt cele mai mari depozite de grasime. Cand incepem sa ne ingrasam, mai intai aici se depune si apoi in rest, iar cand slabim e normal sa dam jos si de aici. Oricum, chiar si la cele slabe, sanii sunt formati din 70% grasime ... parca asa stiam. eusa_think.gif
daconst
Ella,te sustin,din ianuarie pe baricade toata lumea ca vine caldura si sa vezi necazuri... doh.gif

Deci daca si sanii au grasime...pai mai bine de mine ca economisesc. lol.gif
Pot spune ca sunt slabuta deja. )).gif
Ella79
CITAT(daconst @ 08-12-2006, 01:04 PM) *

Ella,te sustin,din ianuarie pe baricade toata lumea ca vine caldura si sa vezi necazuri... doh.gif

Multumesc. Chiar o sa am nevoie de sustinerea voastra in ianuarie ca usor nu-mi va fi pupic.gif
himere2005
o sa stau si eu cu biciul pe voi, ca jordita mihai nu va e indeajuns lol.gif eu vreau sa-mi ating targetul si eventual sa-l depasesc tease.gif
nusarich
pai frate, si eu de ce nu dau jos de pe soduri? ca am de unde, slava Domnului! parca numai aici mi-au mai ramas attachment-uri... in curand imi iau zborul.

ALICE
CITAT(himere2005 @ 08-12-2006, 01:14 PM) *

o sa stau si eu cu biciul pe voi, ca jordita mihai nu va e indeajuns lol.gif eu vreau sa-mi ating targetul si eventual sa-l depasesc tease.gif

Hai,hai,lasa prostiile!!!!
nusarich
ei, daca as mai slabi de la sani, cred ca i-ar cauta al meu cu lumanarea... adica abia am ajuns si eu la cupa 70 si sa mai slabesc? in curand nu mai am nevoie de sustinatori...
ramonavlas
Neatza si de la mine.............. Abia la 10.30 m-am trezit. A dormit babuinul la mine, a plecat azi dimineata la 6.30 dupa care eu m-am pus inapoi la nani. Si am dormit.........
Daconst, aseara i-am spus Potentialului cu cine merg de Rev. I-am spus ca merg cu gasca de la Cluj, normal ca primul lucru care m-a intrebat a fost daca vine si fostul. Mi-a spus ca e gelos, dar in conditiile de fata nu poate sa imi zica sa nu merg cu ei, desi normal ca nu ii convine.
Pai bine, mie sa imi convina ca merge cu fufa lui??? Desi nu prea au unde sa mearga )).gif Ce rea sunt.....
Oricum duminica cica doarme iar la mine, in 23 impodobim impreuna bradul si apoi mai vedem noi. Imi e asa de drag.....dar presimt ca imi trece destul de repede, si atunci am zis sa "profit" si eu putin de el..... )).gif

PS Nici eu nu numar dry.gif
Eu.
buna dimineata.

si eu am renuntat la numarat, fiindca saptamana asta am calcat in strachini de numa-numa sorry.gif doh.gif
ma simt ca o purcica ....azi de dimineata m-am urcat pe cantar blink.gif de luni incoace am pus 900g pe mine sad.gif aveam de dimineata 60.6kg. ce mai, am fost o mare neserioasa si marit din plin jordita Mihaelei.....

avem party la firma vinerea viitoare si nu am ce imbraca unsure.gif da' nici n-am sa dau bani sa-mi cumpar ceva pt fitzele lor, ca nici nu vreau si nici nu am de unde, mai ales ca se pare ca prime de Craciun nema mad.gif asa ca ma voi imbraca in una din tinutele de birou blum.gif

CITAT(Nessie @ 08-12-2006, 01:00 PM) *
Solduriel si sanii sunt cele mai mari depozite de grasime. Cand incepem sa ne ingrasam, mai intai aici se depune si apoi in rest, iar cand slabim e normal sa dam jos si de aici. Oricum, chiar si la cele slabe, sanii sunt formati din 70% grasime ... parca asa stiam. eusa_think.gif
asta inseamna ca eu sunt anormala? unsure.gif huh.gif ca mie imi scada f....l in primul rand. sunt ff suparata din cauza asta, ca si asa nu am decat o bruma de poponet......acum,daca te uiti din profil la mine burta e mai bombata decat dumnealui sad.gif cat despre sani, ce n-as da sa pierd jumatate din ei......aici n-am scazut mare branza wacko.gif spre fericirea babuinului lol.gif

Ella, POZE
Irinush, POZE!!!!

o zi excelenta
ALICE

CITAT
cat despre sani, ce n-as da sa pierd jumatate din ei......aici n-am scazut mare branza wacko.gif spre fericirea babuinului lol.gif

Vedeti ca nu sunt singura????
daconst
Ramona,tu simti cum e mai bine pentru tine...dar n-as vrea sa aud ca suferi.Pentru ca in timp te vei atasa de el si mai tare si iti va fi cu atat mai greu.
Macar sper sa aibe motive serioase de ce nu renunta la fufa. mad.gif

Nusha,70 nu e cupa,iubita,e circumferinta bustului.Cupa e aia cu A,B,C...
Ca daca e dupa cifra aia pai nu stau rau nici eu ca am ajuns si la 80,iar cu sarcina si mai bine... blushing.gif
nusarich
gigelu, pierde pe la mine prin sutien, te rog! si iti dau eu din profundor... ce zici? hug.gif

CITAT(daconst @ 08-12-2006, 01:26 PM) *

Ramona,tu simti cum e mai bine pentru tine...dar n-as vrea sa aud ca suferi.Pentru ca in timp te vei atasa de el si mai tare si iti va fi cu atat mai greu.
Macar sper sa aibe motive serioase de ce nu renunta la fufa. mad.gif

Nusha,70 nu e cupa,iubita,e circumferinta bustului.Cupa e aia cu A,B,C...
Ca daca e dupa cifra aia pai nu stau rau nici eu ca am ajuns si la 80,iar cu sarcina si mai bine... blushing.gif

dana, cand aveam 54 de kile aveam 65 B, acum am 70B. grasimutza nu am pe mine, mi se vad coastele, de-asta m-am gandit eu ca 70 ala ar fi... plus ca am colege care au 80B-85B si au, tata...
Eu.
CITAT(ALICE @ 08-12-2006, 01:26 PM) *

Vedeti ca nu sunt singura????

nu, nu esti singura, din pacate.
si ma enerveaza ca exercitii pt. poponet si aripioare sunt, dar la "balcoane" mare lucru nu e de facut sad.gif

CITAT(nusarich @ 08-12-2006, 01:28 PM) *

gigelu, pierde pe la mine prin sutien, te rog! si iti dau eu din profundor... ce zici? hug.gif
dana, cand aveam 54 de kile aveam 65 B, acum am 70B. grasimutza nu am pe mine, mi se vad coastele, de-asta m-am gandit eu ca 70 ala ar fi... plus ca am colege care au 80B-85B si au, tata...

iti dau si iau cu maaaare placere putin naughty.gif
n-are sens sa va spun ca ieri am intrat aici http://www.triumph.com/ro/ la consiliere, "gaseste-ti masura" si zice ca am 85G sad.gif sorry.gif
Nessie
CITAT(nusarich @ 08-12-2006, 11:28 AM) *
E diferenta intre marcile de sutiene. La Jolidon de exemplu, cupa e 70 si circumferinta e B, C, iar la marcile din afara, Triumph, de exeplu e pe dos: cupa e B, C, iar circumferinta 70. wink1.gif
daconst
CITAT(Nessie @ 08-12-2006, 01:33 PM) *

CITAT(nusarich @ 08-12-2006, 11:28 AM) *
E diferenta intre marcile de sutiene. La Jolidon de exemplu, cupa e 70 si circumferinta e B, C, iar la marcile din afara, Triumph, de exeplu e pe dos: cupa e B, C, iar circumferinta 70. wink1.gif

Na ca pe asta n-o stiam... doh.gif
Si eu care ziceam ca ma latesc in spate sau se umfla muschii pe mine de-mi creste cifra. lol.gif
ALICE
Am intrat si eu.Eu am 85A.
Ella79
CITAT(Eu. @ 08-12-2006, 01:32 PM) *

[n-are sens sa va spun ca ieri am intrat aici http://www.triumph.com/ro/ la consiliere, "gaseste-ti masura" si zice ca am 85G sad.gif sorry.gif [/color]

Am intrat si eu acum si mi se pare ceva in neregula cu masurile alea. Mie mi-a dat ca am 85 A ceea ce mi se pare complet aiurea, ca eu port 75B. Am lenjerie de la ei 75B, cumparata din Unirea si imi e buna. Nu stiu cum as putea avea 85... zau asa.
ALICE
Deci nu e concludent...........
himere2005
stiti gluma aia cu alifia pentru puncte? ziceti merci ca nu aveti nevoie de alifii )).gif bine, nici eu nu am, in caz de intrati la banuieli lol.gif
himere2005
mai, eu imi pun una alta la fiert si pe aici nici o miscare. ati plecat la cumparaturi toate? blum.gif
ALICE
As vrea eu..........dar sunt pe acelasi scaun la birou........... sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.