Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
monic, cum iti merge, cind ai petrecerea, vineri?
Monic
CITAT(himere2005 @ 14-12-2006, 07:37 PM) *

va astept s-o incercati cu toate cit e de comoda cheer.gif nu va ginditi la prostii, fara babuini lol.gif

may, la raport cu tine biggrin.gif
ce gatesti in seara de Craciun si ce cadou i-ai luat lui Remy ?

adica ce vrei sa spui? cu tine? w00t.gif
May
Mama ce m-a pus himere la perete w00t.gif

Pai situatia e cam complicata caci vine bunica-sa in vizita si e cam disperata fiintza aia dupa Remy doh.gif . La propriu vorbesc... nu stiu daca o sa mai am loc de ea ca m-a ``amenintzat`` la telefon ca o sa faca ea toata mancarea si dulciurile pt sarbatori si ii pune ea masa lui Remy in fiecare zi si ii face pantofii cu crema, aranjeaza camera... in fine.. am zis Oh my god !!! asta e mai dusa cu creierii decat soacra-mea... ca doar e maica-sa. wacko.gif Remy a zis sa stau linistita ca nu e asa periculoasa dar eu presimt noi dureri de cap sorry.gif . Cat despre cadoul pt el, deja l-a primit : un parfum bun pe care si-l dorea, iar eu am primit cizme. Incercam sa cheltuim cat mai putin ca sa punem ceva bani deoparte pt un avocat... sa vedem daca se mai poate rezolva ceva cu actele lui rolleyes.gif ... oricum luna asta am cheltuit in jur de 1000 € pt ca s-au strans toate... asta e.

De abia am venit de la munca and i feel like [*****] ca am luat mai putini bani decat ma asteptam si am zis ca nu ma mai duc, macar ca mor de foame in casa dar nu ma mai duc sa ma distrug acolo pt trei lei. Mai am si un ghinion de te doare capul ca au ramas la mine niste chei... si o sa ma sune sefa sa i le aduc si am de gand sa ii zic sa vina ea dupa ele sau sa astepte pana cand o sa am drum prin zona aia ( adica never ) ca fac peste o ora cu metroul pana acolo si chiar nu are rost.

Ar cam fi cazul sa ma culc dar mai stau pe aici un pic grin.gif sa vad ce mai ziceti
ramonavlas
Salutare!! Sunt franta!!!!
La servici am avut azi 3 controale (finantele, protectia consumatorului si RAR). Bineinteles ca finantele stau pe capul nostru pana la sfarsitul anului....... mad.gif
Oty, la multi ani!
Hai sa pun si eu lista (incompleta) cu cadouri:
- mami&tati - bilete de Rev la Roma (impreuna cu fratele meu le-am luat);
- fratele meu - husa originala laptop Sony (astept sa mi-o aduca cineva de afara, am dat comanda);
- babuin - nu avem poze impreuna asa ca am pus pe un cd mai mute poze cu mine si cu el si i-am dau cd-ul fotografului meu care sunt sigura ca imi va face un tablou suuuper!
May
Bueiiiii unde ati fugit ????unsure.gif
Tulip
hehe...fetele cred ca s-au apucat de curatenie.......hadeti si la mine )).gif )).gif )).gif
himere2005
si eu am simbata program de spalat geamuri si cine stie ce, curat in balcon, oricum la mine bubele cele mari sunt bucataria si balconul, cel putin bucataria tot timpul trebuie intretinuta doh.gif
May
doh.gif doh.gif doh.gif La mine se anuntza curatenie maine si cica e generala si coordonata de soacra-mea. Nu stiu ce inseamna la ea curatenie generala caci eu fac asta la fiecare 2 saptamani in toata casa ( mai putin in camera ei ) dar bineinteles ca nu a zis niciodata `` bravo mai fata ca pui si tu casa la punct ``si nici macar nu a mai miscat un deget de cateva luni bune ( nu glumesc ) pt ca stie ca fac eu. Eu am zis sa fac o data la doua saptamani ca sa faca si ea la fel si in final sa fac eu o saptamana, ea o saptamana, eu o saptamana, ea o saptamana si tot asa caci eu sunt cam sarita de pe fix cu curatenia de cand ma stiu, sunt f exigenta. Dar se pare ca nu mai face nimic cucoana decat sa dea cu fregona sau sa spele aragazul ( superficial ) cand gateste si face mizerie. Asa ca maine o sa fie o curatenie normala pt mine decat ca o sa bagam si perdelele la spalat. Apropo... dar sa nu ma omorati... mie cel mai mult imi place sa sterg geamurile.... eu sunt de parere ca, daca ai gasit tehnica ideala, e super usor si distractiv grin.gif
Tulip
May,poti veni si la mine....doar intr-o camera am sters geamul...si am si balconul inchis...asa ca ai sa te distrezi de minune )).gif )).gif )).gif eo o sa te tin de vorba,o sa-ti fac cafea,poze,ce vrei tu blum.gif
May
mai bine il punem pe Remy ca si el este maestru si noi 2 ne jucam cu Timeea grin.gif
Tulip
sau il lasam pe el sa curete geamurile si sa se ocupe si de Timea si noi mergem la cumparaturi..... lol.gif lol.gif lol.gif
May
Timea cu un singur e? doh.gif

Nu putem sa il lasam cu Timea pt ca are lipici la copii si mi-e ca ori se muta Remy la tine, ori o luam pe Timea naughty.gif
Tulip
Lasa,May,ne mutam noi,tot familionul la voi,sa se bucure socrii! lol.gif lol.gif lol.gif
May
Da.... si-ar dori ei un copil in casa... de fapt isi doresc atat de mult incat se bucura cand mai uit sa iau anticonceptionalul doh.gif multa minte le trebuie... cateodata sunt atat de exagerati in comentarii incat parca simt ca ma preseaza sa fac un copil dry.gif ma doare pe mine la 10 m in fatza de dorintzele lor. Sunt disperati mai ales acum ca a ramas insarcinata cumnata-mea acum 2 luni si la 12 saptamani a aflat ca are extrauterina sad.gif s-a operat si i-au scos o trompa... si acum socrii cred ca nu mai poate sa faca copii asa ca ma freaca pe mine la creieri.

Eu ma retrag ca vine babuinul si preia fraiele la PC

O seara cu nebanuite satisfactii naughty.gif hug.gif
Tulip
Imi pare rau pt. cumnata ta! floare.gif
Noapte buna,May.....te asteptam maine dimineata la cu cafea! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
Vad ca vorbiti de curatenie...anul asta ma sare secventa.Cred ca eu dau indicatii si babuinul executa. doh.gif
Va fi naspa ca eu nu am rabdare.

Monic,ce ai facut azi?Ca ai cam tras chiulul?
Sa nu zici ca ai lucrat? lol.gif

May,ce necaz pe cumnata ta...imi pare rau,dar tu trebuie sa-ti vezi prioritatile tale in viata. hug.gif
Tulip
Monic se pregateste pt. ziua de maine! yahoo.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 14-12-2006, 11:09 PM) *

Monic se pregateste pt. ziua de maine! yahoo.gif

Ce e maine???Cheful?Ca eu uit repede... doh.gif
Eu.
'seara

si la mine maine e petrecerea sad.gif
n-am nici un chef sa merg..........ce ma enerveaza astia ca nu vor sa se danseze sorry.gif ce party e ala? blink.gif

mi-am luat si eu pt prima data in viata pantaloni in dungi verticale lol.gif ca n-am avut pana acum curajul - mi se parea ca seamana cu pijamalele )).gif

may , ceva poze nu ne mai pui? naughty.gif

LA MULTI ANI! OTILICI give_rose.gif cheer.gif

tulip, vin si eu sa te ajut, ca si mie imi place sa sterg geamurile blum.gif poate asa ti-o fur pe Timea naughty.gif
soranutza
Dana, ce ma bucur ca ti-au cerut fetele pozele cu machiajul ca ieri cand am incercat sa ma uit eu nu mai mergea yahoo. Ai aratat superb la nunta ! Pacat ca nu sunt mai de aproape pozele sa vad exact cum esti machiata, nu stiu la ce va referiti cand spuneti machiaj a la Raduleasca blushing.gif Si mie de seara mi-ar trebui un machiaj mai puternic, am tenul deschis si ochii deschisi la culoare, mai sunt si palida...de multe ori par tare stearsa. In poza aia in rosu din garaj eu nu te-am recunoscut !!

Oti, la multi, multi ani !! pupic.gif
daconst
Soranutza,nu am poze mai de aproape...dar ideea e sa fie mai accentuat la ochi.Cu mai mult negru sau gri.Si e doar pe jumatate de pleoapa.E greu de explicat,dar daca mergi acasa poti incerca in Tm la cosmetica.
Sigur stiu fetele de acolo.
ina_ceva
Distractie placuta la petrecere, fetelor!!!
soranutza
Pe jumate de pleoapa? wacko.gif Nu ma duce capu' sa-mi imaginez unsure.gif
Pisik
noi maine avem petrecerea copilasilor; o sa avem mos craciun si reni adevarati! abia astept, cred ca astept eu mai mult decat copiii
daconst
CITAT(soranutza @ 14-12-2006, 11:34 PM) *

Pe jumate de pleoapa? wacko.gif Nu ma duce capu' sa-mi imaginez unsure.gif

Da,la coada ochiului culoare inchisa si in interior e deschisa.

Lasa ca-ti explic eu pe privat. grin.gif
Tulip
mei,la toata lumea ii place sa sele geamurile,numai mie nu? doh.gif doh.gif doh.gif

e o dezordine la mine si nu-mi prea place dar nici chef nu am sa strang lucruri acum,asa ca maine dimineata,dupa cafea...poate ma ajuta si fata lol.gif lol.gif lol.gif

irinush
Buna din nou, am terminat fursecurile, m-am cam terminat si pe mine, sincera sa fiu )).gif , am pus si retete si poze aici:

fursecuri
Tulip
Irinush,gospodina noastra,bravo!!! cheer.gif cheer.gif Cat timp ti-a luat pana le-ai copt?
emu
Buna fetele, bine v-am regasit...

Dana am si eu o intrebare legat de nastere: te-ai gandit la optiunea de a pastra sangele din cordonul ombilical la o banca din Germania sau Romania inca? Costurile, ce stiu de aici, variaza intre $1000 si $5000, la banca privata, poti folosi cand aveti tu sau copilul nevoie. Stiu de o banca din romania localizata in Timisoara... iar de una in germania o stiu pe asta: http://www.genetik.uni-duesseldorf.de/ -- nu stiu daca sunt private sau publice...

Poate mai sunt si altele acolo, ideea e ca va poate ajuta la nevoie si pe tine, ca mama, si pe copil in tratarea a diferite boli ce afecteaza sangele si sistemul imunitar. E bun de luat in consideratie (mai ales daca sunt antecedente in familie)... asta la banca privata... mai poti sa donezi la banca publica, sa vina in ajutorul celor care au nevoie de transplanturi de celule stem.

E doar o informatie care m-am gandit ca ti se va parea interesanta, in cazul in care nu ai luat-o in considerare deja. Imi pare rau ca nu mi-am dat seama mai devreme sa-i fi spus si lui Otilici... desi nu am auzit de vreuna in bucuresti, din pacate sad.gif
irinush
CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 12:12 AM) *

Irinush,gospodina noastra,bravo!!! cheer.gif cheer.gif Cat timp ti-a luat pana le-ai copt?

Tulip, s-au facut extrem de repede; pt cele cu ciocolata a trebuit sa las aluatul la rece o ora, insa aluatul la toate s-a facut imediat, maxim 10-15min iar coptul cate 10-12 min de tava, cum eu am facut doar jumatate din cantitatile scrise in retete mi-au iesit o tava cele cu ciocolata si cate 2 tavi celelalte ...
biscuitii cu iaurt i-am facut dupa masa de seara a lui david, cu el tinandu-se dupa mine in bucatarie si in jumatate de ora erau gata cu tot cu aluat si copt ... deci se fac ff usor si ca timp si ca munca, eu zic ca merita

va pup si va doresc noapte buna!
Tulip
Noapte buna!

Deea
,esti suparata? smile.gif Nu zici nimic de cateva zile bune.....
Sexymom
Hola gagici.
Dau si eu pe la voi ca sunt singura si neconsolata, al meu sot a plecat la fiesta de craciun
si are numai fete de 90-60-90 langa el, care sunt blonde , destepte si tinere pe deasupra.[b]
Iar eu stau si ma gandesc de ce nu imi e somn si de ce chitaie fetele pe langa mine.
otilici
Buna fetele! Ajung si eu la ore tarzii pe la voi,ca acuma l-am culcat pe bebe si am timp sa respir si eu de 2 ori blum.gif .Multumesc din suflet pentru urari,va astept pe toate in seara asta la chef,trebuie sa ne zbantuim (dansam grin.gif ) si sa udam evenimentul daca tot avem motiv,ca pe aici asa se obisnuieste blum.gif .Abia astept sa o vad pe Dana cum danseaza cu burtoiul ei cu tot tease.gif
Nu am avut eu mult timp sa intru pe-aici,am citit ce-am apucat.Vad ca sunteti toate vesele si va pregatiti de sarbatori.
Tulip,donez si eu sot la spalat de geamuri,ca la noi in casa numai barbatii spala geamuri si dau cu aspiratorul,macar cu astea sa n-am treaba grin.gif
Himere,ce bunatati faci de Craciun?Esti o sursa bogata de inspiratie blum.gif ,mi-a placut si ce chestii haioase ai luat din Metro pentru sarbatori.
Irinush prajitureste si nu se mai opreste... blum.gif
De Deea mi-e si mie tare dor,ca nici ea nu prea are timp sa intre la o poveste...ce sa-i faci daca suntem mamici devotate baby.gif blum.gif
Voi ce aveti de gand sa gatiti pentru Craciun?Ca eu la partea cu aperitivele is pe spate )).gif ,idee n-am...Ca parca ii satula lumea tot de snitele,chiftele...as face ceva un pic mai interesant,dar care sa nu dea mari batai de cap,ca stau prost cu timpul...
Va las si fug si eu la somnic,ca dimineata iar ma trezesc devreme.
Multi pupici la fete!! pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Otilici , minunea aia din poza e bebe al tau? asa de mic? nu pot sa cred, pe bune hug.gif
Daca e adevarat hai la mama sa te scoleasca si sa iti fac acapul calendar despre bebei. blum.gif

Despre meniu am idei:
aperitive-piftie de curcan sau de porc slab, chiftelute din pui fara paine sau alte condimente, salata de varza rosie cu maioneza si mere verzi,paste cu piept de pui , castravete murat si usturoi ( la o mana de paste fainoase pui un piept de pui mic de tot), suna ciudat dar e criminal de bun,sunca cu salata verde si morcov ras, rulou de somon cu spanac, cam asta fac eu, mancaruri usoare , si fara grasimi.
otilici
CITAT(Sexymom @ 15-12-2006, 02:11 AM) *

Otilici , minunea aia din poza e bebe al tau? asa de mic? nu pot sa cred, pe bune hug.gif
Daca e adevarat hai la mama sa te scoleasca si sa iti fac acapul calendar despre bebei. blum.gif

Orice sfat si vorba buna sunt binevenite,experienta nu e niciodata de ajuns cand e vorba de bebei.Am sa trec mai des pe la tine prin jurnal,pana acum citeam mereu,dar nu am scris niciodata.
Un pupic si pt.tine pupic.gif
Sexymom
Otilici poti sa ma intrebi orice , ce te framanta cu bebe, ce ti se pare ciudat, ce meniuri sa-i faci, de ce sughite, de ce nu sughite, cum face caca, eu stiu, ce ti se pare tie ca trebuie intrebat. Sunt mereu in preajma.
Eu am avut marele noroc sa fac parte dintr-o familie unde majoritatea se invart in cadrul medical si in invatamant.Asa am invatat de la ei .
emu
mda... deci... mi-au trebuit 2 ore sa ma reculeg din socul suferit azi dupa amiaza cand m-am dus frumusel sa pun cadourile pt ai mei (parinti, sora si bunici); in mintea mea de naiva Imagine, ce-am zis eu... ca e acelasi pret ca atunci cand trimiteam din romania incoace, dar am uitat intre timp de: birocratie, sistemul taxelor usturator acolo, coruptia ce se simte pana aici devil.gif ... deci un colet de 2 kg ar fi costat $386.63 huh.gif tocmai din cauza vamii din Ro... nu vreau sa sune asa dur mesajul, si oricum m-a bufnit rasul instantaneu wacko.gif ... si mai mai ca-mi adunam maxilarul de pe jos cand am auzit pretul shock.gif Deci concluzia e ca prietenilor din Australia si din Canada si celor din Romania nu le pot trimite nimic altceva in sistem rapid, decat carti postale care oricum costa si ele, de 10 ori pretul felicitarii, dar totusi e mai ieftin nu? Imagine

Sotul a facut misto de mine, ca ar fi trebuit sa-mi fi facut o poza atunci, ca m-am manifestat mai rau ca aia pe rollercoaster lol.gif

asa ca, probabil, le voi spune alor mei ca vine mosul la ei cand oi veni eu la anu' (poate)... o sa incerc maine la posta, desi imi sta in gat ca, stiind cum e la vama, probabil vor trebui sa plateasca taxe pe unele produse, lucru care nu m-ar mira deloc, avand in vedere ca anul trecut, in bucuresti, am intampinat probleme la ridicarea unui colet pe numele meu, din partea socrilor, cadou de ziua mea. Ciudat totusi cum n-au mai fost probleme cand a venit si sotul meu, sa vada care-i treaba si s-au calmat spiritele automat. Imagine

p.s. astept opinii in leg cu ce-am postat anterior Imagine... ma obsedeaza ideea; de fapt eu am luat deja decizia sa depun la banca privata.. deci inca un motiv de munca in plus pt emi and j...

si... pe nota asta valea.gif v-am pupat, sa aveti o zi frumoasa si un weekend pe masura
himere2005
neata!prima data am pus de cafea din toate sortimentele
fetelor, ma doare putin capul. iar m-am trezit de data asta pe la 4 si ceva din cauza biancai se facuse 5 pina a terminat de baut laptisorul, nu mai puteam sa adorm la loc ma durea capul si am baut o cana cu bere de la dan sa dorm la loc, tot nu am dormit profund, asa ca ma doare un pic capul de la nesomn si de la bere. nu stiu ce naiba am. cred ca sunt "ne" lol.gif si vin si rusii.
aseara dan a vopsit caloriferul in bucatarie asa ca nu am decit cuvinte de lauda, mi-am mai aruncat si un coltar asa ca am ramas numai cu fotoliile, am degajat ca sa incapa canapeaua fara sa le inghesuim
Tulip
Neata!

Off.Himere,cred ca te termina treziturile astea de dimineata-dimineata...Timea s-a trezit azi pe la 7 si-s rupta,dapai saraca de tine? doh.gif doh.gif

Emu,si eu am auzit de asemenea banci si metode....din pacate doar dupa ce am nascut.....oricum la viitorul bb am sa strang mai multe informatii smile.gif

As iesi azi in oras sa-mi cumpar niste pantalonasi....dar nu stiu ce sa fac cu fata....ar trebui s-o duc la soacra......dar n-am vb inca cu ea.....
himere2005
Tulip, da si tu un telefon si intreaba. cit sta soacra pe zi cu ea? in we o lasati peste noapte sau nu? eu efectiv nu mai stiu cind sa-mi fac treaba ca bia numai de poala mea vrea agatata

dana, vroiam sa te intreb daca mobila pe care o ai in germania e a ta sau ba si de ce ziceai ca nu poti face acolo? ma refer la cumparatul mobilei, canapeaua rosie si mobila nu e a ta ca prea sunt de bun gust si chiar pe al tau grin.gif
tulip, irinush, voi ce aveti in bucatarie? covorase ? ca bia insista sa intre acolo si nu-mi convine. cu ce ii tineti in picioare in casa?
daconst
Neatza gagici! pupic.gif

Vad ca sunteti pe sarma deja.Eu parca ma trezesc tot mai greu.
Si cum in fiecare zi am cite o problema...asa e si azi.

Nu mai am cu ce sa ma incalt...mi-a crescut piciorul de nu ma mai incap cizmele de anul trecut care-mi erau largi.De la 37 am ajuns la 39. sad.gif

Himere,ai patit si tu la fel?Ai acelasi numar acum ca inainte de nastere?N-au fost modificari la tine?

Ca parca nu mi-as mai lua de incaltat acum cind mai am citeva saptamani. doh.gif
himere2005
isi revin dupa ce nasti, stai linistita ca nici mie nu-mi mai incapeau picioarele si nici bani de incaltaminte noua nu aveam, ma cam stringeau pantofii. din cauza volumului sanguin. se mareste si nu numai. mi s-au marit destul de mult toate dar isi revin repede, stai linistita. e bine sa ai dupa ce nasti un briu, sa nu ramii cu burta, sa il porti cit mai mult wink1.gif
Tulip
lol.gif ha ha ha Dana lol.gif lol.gif am patit si eu asa....dar stai linistita,o sa-si revina piciorul....

si eu de la 37 am ajuns la 38,acum tot 37 am blum.gif
daconst
Emu,eu am primit brosuri informative despre conservarea cordonului ombilical...dar recunosc ca datorita pretului nu prea m-am gindit la varianta asta.
Sunt multe organizatii care se ocupa de asta si parca incepe sa ia amploare toata actiunea.
Nu stiu poate si din cauza ca nu am cazuri in familie sau nu sunt predispusa la boli,parca nu prea i-am dat importanta.
O sa mai caut informatii sa vad poate gasesc o varianta mai ieftina. doh.gif

Oricum,multumesc de informatie. pupic.gif

Cu pachetul tau m-a bufnit rasul...cum e posibil asa ceva?dar eu am prieteni acolo care trimit pachete in Ro doar daca vine cineva in Ro,ca altfel nu au sanse.Probabil ca e acelasi motiv.
Prin posta stiu ca le cam desfac si ai sanse mari sa dispara din continut...dar acum te risti.
Cred ca tot varianta cu banuti e cea mai buna,pentru cei din tara.Sa-si ia ei ce au nevoie,parerea mea. blushing.gif
Tulip
Dana,tu numai 37 ai la picior?Nu stiu de ce ma gandeam ca ai piciorul mai mare lol.gif lol.gif lol.gif Probabil cum esti mai inalta? blum.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 10:31 AM) *

isi revin dupa ce nasti, stai linistita ca nici mie nu-mi mai incapeau picioarele si nici bani de incaltaminte noua nu aveam, ma cam stringeau pantofii. din cauza volumului sanguin. se mareste si nu numai. mi s-au marit destul de mult toate dar isi revin repede, stai linistita. e bine sa ai dupa ce nasti un briu, sa nu ramii cu burta, sa il porti cit mai mult wink1.gif

Si la tine s-a marit la fel?Adica de la cit la cit?
Ca parca un numar mi se pare normal,cum zice Tulip...dar la mine 2 numere e cam mult. blink.gif

Ce fel de brau?
Parerile sunt impartite...unii spun sa nu folosesti nimic,sa lasi muschiul sa lucreze si-si revine,iar altii spun sa te strangi.Habar n-am ce sa fac.
Aici de exemplu nu foloseste nimeni asa ceva.Dar in Ro am auzit varianta cu brau sau corset.
La tine s-a tras burta complet?

Tulip,si tu ai folosit asa ceva?
Tulip
Dana,numai cateva zile am folosit....in spital nu ma lasau sa ma leg,iar acasa,nascand in iunie,erau niste calduri insuportabile,pur si simplu nu suportam sa ma leg...si nu s-a tras burta de tot,dar lenesa de mine e vinovata doh.gif doh.gif

Himere nu cred ca are burta,mi se pare f. subtirica blum.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 10:43 AM) *

Dana,tu numai 37 ai la picior?Nu stiu de ce ma gandeam ca ai piciorul mai mare lol.gif lol.gif lol.gif Probabil cum esti mai inalta? blum.gif

Bine ca n-ai zis ca te gindeai ca traiesc pe picior mai mare... lol.gif lol.gif

Numarul la mine oscila in functie de incaltaminte ca sunt mai lata in picior si aveam si 37 si 38.Aici sunt lucrati mai mic papucii parca si aveam 38,dar in Ro eram mereu pe 37.
Sau cred ca eram mai slaba in Ro si de aia... doh.gif lol.gif
himere2005
s-a retras dupa citeva luni cam 4 complet pentru ca am avut burta mere inainte de nastere si eu nu am purtat corset vreo 3 saptamini ca ma dureau toate inauntru cind stringeam si am ramas cu putina burta dupa nastere, dar dupa cele vreo 3 saptamini in care eu eram mai mult lesinata cum am spus, aveam cit de cit energie, dar nu aveam forta in brate si parca aveam muschii obositi ca eu nu am facut miscare inainte de nastere ca tine, doar plimbari, in rest nimic. oricum, ajuta si sportul. eu cit am tinut dieta prima data am facut sport. nu stiu cu cit s-au marit dana. eu port de obicei 35 dar la cizme mai imi vin si 37 daca sunt imblanite, asa ca din largute imi erau fixe, nu sunt obsedata de marimi, masuratori, doar de cintar lol.gif

mie in schimb mi-a ramas niste surplus de piele deasupra buricului sad.gif
Pisik
Neatza!
Eu ma maresc pe zi ce trece, nu stiu ce se intampla, cred ca imi scot tickerul de tot, ca oricum nu ma ajuta cu nimic sad.gif La sport nu renunt, asud in fiecare seara si aproape meeu am febra, abia astept sa treaca sarbatorile sa ma apuc serios de treaba ca nu mai tine.
Iarasi nu am chef, dar ma anim ca vine week-emd-ul cheer.gif desi am la treaba in el de imi sar capacele. Dar e treaba placuta: maine facem bradul si decoram casa, apoi ma duc cu mami la cosmetica, seara ma duc la o petrecere de craciun organizata de agentia noastra de pub;licitate
iar duminica e zi de cumparaturi complete de Craciun si seara Stefan Banica.

Of, nu mai trece ziua sa vina party-ul de copii si week-end-ul!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.