mda... deci... mi-au trebuit 2 ore sa ma reculeg din socul suferit azi dupa amiaza cand m-am dus frumusel sa pun cadourile pt ai mei (parinti, sora si bunici); in mintea mea de naiva

, ce-am zis eu... ca e acelasi pret ca atunci cand trimiteam din romania incoace, dar am uitat intre timp de: birocratie, sistemul taxelor usturator acolo, coruptia ce se simte pana aici

... deci un colet de 2 kg ar fi costat $386.63

tocmai din cauza vamii din Ro... nu vreau sa sune asa dur mesajul, si oricum m-a bufnit rasul instantaneu

... si mai mai ca-mi adunam maxilarul de pe jos cand am auzit pretul

Deci concluzia e ca prietenilor din Australia si din Canada si celor din Romania nu le pot trimite nimic altceva in sistem rapid, decat carti postale care oricum costa si ele, de 10 ori pretul felicitarii, dar totusi e mai ieftin nu?
Sotul a facut misto de mine, ca ar fi trebuit sa-mi fi facut o poza atunci, ca m-am manifestat mai rau ca aia pe rollercoaster
asa ca, probabil, le voi spune alor mei ca vine mosul la ei cand oi veni eu la anu' (poate)... o sa incerc maine la posta, desi
imi sta in gat ca, stiind cum e la vama, probabil vor trebui sa plateasca taxe pe unele produse, lucru care nu m-ar mira deloc, avand in vedere ca anul trecut, in bucuresti, am intampinat probleme la ridicarea unui colet pe numele meu, din partea socrilor, cadou de ziua mea. Ciudat totusi cum n-au mai fost probleme cand a venit si sotul meu, sa vada care-i
treaba si s-au calmat spiritele automat.

p.s. astept opinii in leg cu ce-am postat anterior

... ma obsedeaza ideea; de fapt eu am luat deja decizia sa depun la banca privata.. deci inca un motiv de munca in plus pt emi and j...
si... pe nota asta

v-am pupat, sa aveti o zi frumoasa si un weekend pe masura