Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
Himere,35 blink.gif blink.gif blink.gif
Ce inaltime ai,ca am uitat? blum.gif

fetelor am plecat la cumparaturi!
himere2005
1.61 biggrin.gif grin.gif
irinush
neata fetelor! eu am dormit prost azi-noapte, david a avut un pic de febra si a marait incontinuu in somn si a si plans din ora-n ora, asa ca asta a fost si programul meu ... deh .. se mai intampla ...
Himere eu am doar gresie in bucatarie, pe david il tin incaltat in niste pantofiori
eu purtam 38-39 la picior inainte sa raman insarcinata, iar acum port 40 sad.gif
himere2005
irinush, care dintre cele 3 feluri de fursecuri ti s-a parut mai bun?
irinush
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 11:18 AM) *

irinush, care dintre cele 3 feluri de fursecuri ti s-a parut mai bun?

cele cu iaurt si portocale si alea cu stafide; celelalte ar fi fost bune daca ieseau fragede, adica daca nu le taiam eu asa subtiri si dc as fi pus cioco cu lapte si nu de menaj ...
himere2005
oare imi tin in cutii de plastic 1 saptamina, ca eu nu am stiut ca trebuie de metal si nu stiu daca sa le tin la temperatura camerei sau frigider.
michelle
Cum sa pari ma slaba

Neata dragi neuroni!
irinush
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 11:22 AM) *

oare imi tin in cutii de plastic 1 saptamina, ca eu nu am stiut ca trebuie de metal si nu stiu daca sa le tin la temperatura camerei sau frigider.

eu le voi pune in cutii de carton invelite in hartie si ... o sa vad ...
nici eu nu am de tabla .... trebuie pastrate la loc intunecat si mai racoros nu in frigider, dar nici in camera

himere2005
pisik, deci cum se desfasoara programul? vine mosu' cu cadourile si copilasii zic poezii? mai aveti si altceva in plan? poate imi dai idei pentru fata. la ce ora incepe petrecerea? si cam citi invitati aveti?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 11:37 AM) *

pisik, deci cum se desfasoara programul? vine mosu' cu cadourile si copilasii zic poezii? mai aveti si altceva in plan? poate imi dai idei pentru fata. la ce ora incepe petrecerea? si cam citi invitati aveti?

pai intai se aduna copii, apoi vin spiridusii care antreneaza copiii si anunta venirea mosului, apoi vine mosu cu sania trasa de reni si intra, se aseaza la brad; apoi vin copiii pe rand, recita poezii sau spun cantece, etc. si cam atat cred; anul trceut am avut magician si niste zane care pictau copiii pe fata dar acuma din cauza renilor s-a cam strans bugetul; incepe la 18,30 si vor fi toti angajatii cu copii, plus din cei fara copii cati vor sa stea; nu stiu exact cam cati se aduna

la petrecerea de craciun canta blondi si nelu ploiesteanu si los platanos vor canta colinde
himere2005
poate faci si tu o poza, doua trei )).gif pisik, tu cunosti personal vreo vedeta?adica sa poti vorbi cu ea, in afara de salut? ce ma preocupa pe mine )).gif o sa preiau ideea ta in alt an cind va creste bia cu pictatul blum.gif la magie nu ma bag ca sunt cam neindeminatica, doar daca gasesc ceva foarte usor de facut ca altfel sigur o dau in bara )).gif
ina_ceva
Neatza!! yahoo.gif yahoo.gif

Sexymom, imi place meniul tau; alte idei de mancaruri usore (combinatii trasnite grin.gif ) ne mai poti da?
Emu, WE placut!!
Tulip, sper sa gasesti ce cauti! Sa ai spor la cumparaturi!
himere2005
ina, tu la cit te-ai trezit azi? ca eu dupa ce mi-am baut berea ca betivanii la 5 dimineata m-am zvircolit in pat pina am atipit smile.gif nu stiu ce am, dupa ce ma trezesc, greu mai pot dormi la loc, parca am o agitatie interioara )).gif
ina_ceva
M-a trezit mama cu un apel pe la 9 grin.gif .M-a intrebat cam ce as vrea sa contina meniul de craciun
himere2005
cine te-a sunat? mama? tu lucrezi sau esti studenta? nu mai stiu wacko.gif
ina_ceva
Sunt studenta si nu mai lucrez; peste vreo luna trebuie sa incep sa-mi caut ca termin si nu mai suport sa stau acasa sorry.gif .Daca nu gasesc ceva in doua saptamani, cred ca ma intorc unde am lucrat inainte si o sa stau acolo pana gasesc ceva acceptabil.

Mama m-a sunat; ai mei au oarece probleme de sanatate si meniul de craciun nu mai e asa de bogat in grasimi cum era pana acum.
himere2005
foarte bine, ce atita grasime...mai degraba niste frigarui de pui decit porcul plin de grasime, e mai sanatos

Ella cheer.gif la raport
michelle
Ella, cu ce te-ai intors frumos?
himere2005
si eu sunt curioasa, poate are si poze smile.gif
ina_ceva
Pana anu trecut faceam craciunul la tzara si era masa plina de carnati, chisca, drob, salata boeuf, bors cu carne de pui, friptura de porc la greu, cu mujdei si mustar, slanina prajita, sarmale, cascaval de casa, racituri.

Bunicul dinspre mama, la care faceam in fiecare an craciunul, e acum bolnav si nu se mai descurca singur la tzara si sta la ai mei. Nici el nu mai are voie sa manace gras, asa ca am zis ca ma voi gandi cam ce vreau pe masa de craciun; cred ca carne de porc va fi doar asa , de o masa si de pofta (asta daca nu vreau eu mai mult devil.gif grin.gif ).
Sarmale vreau neaparat (dar trebuie sa recunosc ca-mi plac la nebunie sarmalele de post, fara carne si mai ales ca ai mei nu pun nuci in sarmale cum am auzit ca fac altii), probabil friptura tot de pui, racituri de pui, salata boeuf, si (mama cred ca a ramas masca cand i-am spus) mi-e pofta de mor de bors de fasole (nimeni nu-l face ca ea naughty.gif ). Probabil o sa faca separat pentru mine de vreo doua, trei portii.
Mama m-a intrebat si daca vreau carnati; cred ca o sa faca pentru mine bunica dinspre tata, care tot la tzara sta.

Ma scuzati ca am vorbit de funie in casa...
himere2005
ia sa-mi spui mie cine tine la puncte zilele astea....ca si eu am depasit UN PIC DIN CAUZA FOAMEI
ina_ceva
eu tin sorry.gif unsure.gif

...dar asta pentru ca vad ca nu prea am pofte si asta se intampla f rar la mine; probabil pentru ca sunt racita
himere2005
pai cred ca esti singura, poate si Alice )).gif

eu nu am mincat prea multe ingrasacioase, dar mi-e foame, de abia astept sa intru pe stop sa dispara foamea ca sigur incep sa dau jos
ina_ceva
Eu numar tot timpul si daca se poate incerc sa ma incadrez pana in punctele de mentinere (asta in caz de vad ca nu pot recupera deloc in punctele care le am)
himere2005
pina la urma de ce vrei tusa mai slabesti ca eu nu inteleg unsure.gif tu te vezi plinuta sau cum? eu cind ma uit in oglinda sunt cit de cit multumita, la picioare as mai vrea sa dau un pic jos
Pisik
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 11:57 AM) *

poate faci si tu o poza, doua trei )).gif pisik, tu cunosti personal vreo vedeta?adica sa poti vorbi cu ea, in afara de salut? ce ma preocupa pe mine )).gif o sa preiau ideea ta in alt an cind va creste bia cu pictatul blum.gif la magie nu ma bag ca sunt cam neindeminatica, doar daca gasesc ceva foarte usor de facut ca altfel sigur o dau in bara )).gif

personal am cunoscut multe vedete, dar sa tin legatura nu prea; cand eram mai mica statea daminescu deupra noastra si mama se cunostea cu el bine si aveam o relatie de prieteni de familie, adica mergeam la ei la masa si viceversa, ii tineam telefonul (cordeless, mobile nu erau pe vremea aia, 92-93) si eram secretara lui cand pleca la ,mare in concerte, va dati seama ce onoare pe mine
Mama se cunioaste bine si vorbeste cu nicu alifantis, baniciu, andries si multi multi altii dar nu mai stiu eu; ea e cu jazz-ul, cu folkul cu din astea; a, si cu cei de la proconsul se impaca bine si vorbeste; si se impaca bine cu banica jr care ii dadea mesaje mereu de paste si de craciun ca ma plimbam eu cu telul mandra pe la toata lumea din casa, dar de cand e cu scorpia s-a racit de toata lumea si mama nici nu mai poate vorebi cu el pt ca nu o suporta pe ea; s-a si fitosit tare; ca dovada, e al doilea an cand mi-am luat bilet la banica si nu am avut invitatie pt ca mama nu mai vrea sa apeleze nici la banica nici la impresarul lui si nici la conferintele de rpesa nu se mai duce
ina_ceva
Si eu sunt multumita; dar daca nu incerc cat de cat sa tin dieta, ma ingras f repede. Sunt o mare pofticioasa si de multe ori imi vin pofte asa, din senin, de nu mai pot face nimic daca nu-mi cumpara numaidecat chestia aia. Devin agitata, nervoasa sau neatenta. Cred ca am probleme psihice sorry.gif

CITAT(Pisik @ 15-12-2006, 10:37 AM) *

personal am cunoscut multe vedete, dar sa tin legatura nu prea; cand eram mai mica statea daminescu deupra noastra si mama se cunostea cu el bine si aveam o relatie de prieteni de familie, adica mergeam la ei la masa si viceversa, ii tineam telefonul (cordeless, mobile nu erau pe vremea aia, 92-93) si eram secretara lui cand pleca la ,mare in concerte, va dati seama ce onoare pe mine
Mama se cunioaste bine si vorbeste cu nicu alifantis, baniciu, andries si multi multi altii dar nu mai stiu eu; ea e cu jazz-ul, cu folkul cu din astea; a, si cu cei de la proconsul se impaca bine si vorbeste; si se impaca bine cu banica jr care ii dadea mesaje mereu de paste si de craciun ca ma plimbam eu cu telul mandra pe la toata lumea din casa, dar de cand e cu scorpia s-a racit de toata lumea si mama nici nu mai poate vorebi cu el pt ca nu o suporta pe ea; s-a si fitosit tare; ca dovada, e al doilea an cand mi-am luat bilet la banica si nu am avut invitatie pt ca mama nu mai vrea sa apeleze nici la banica nici la impresarul lui si nici la conferintele de rpesa nu se mai duce

Nicu Alifantis? swoon.gif
himere2005
ce as vrea si eu sa am prieteni, cunostinte vedete, as fi curioasa cam ce este in spatele imaginii. eu personal am cunoscut-o doar de salut ma refer pe andreea antonescu, dar n-am discutat, doar mi-a fost prezentata de o cunostinta comuna, bine, aiurea a sunat prezentarea avind in vedere faptul ca toata lumea o cunostea. bine, nici eu nu m-am purtat ca o salbatica )).gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 12:47 PM) *

ce as vrea si eu sa am prieteni, cunostinte vedete, as fi curioasa cam ce este in spatele imaginii. eu personal am cunoscut-o doar de salut ma refer pe andreea antonescu, dar n-am discutat, doar mi-a fost prezentata de o cunostinta comuna, bine, aiurea a sunat prezentarea avind in vedere faptul ca toata lumea o cunostea. bine, nici eu nu m-am purtat ca o salbatica )).gif

nu e mare smecherie; in afara de cativa care sunt ok si sunt oameni si mama cu aia vorbeste si se poarta frumos cu ei, restul sunt numai fitze si figuri; a, si pe analia selis o stie mama si zice ca e f draguta si f modesta; va dati seama ca prin natura meseriei i-a cam vazut pt toti la un moment dat, astia din muzica ma refer si a stat de vorba cu ei, dar cu putini pastreaza relatii, pt ca majoritatea sunt in ceruri inalte
A, ce am uitat! eu in liceu vorbeam des cand mergeam la filmari la Buftea cu Mihai Calin, il adoram! si eu si colega mea de banca si el se purta f frumos cu noi, sa nu ne "raneasca"; chiar a fost f dragut, se cam fitosise si el in ultima vreme totusi...
himere2005
nebunatico, tu ce facultate ai terminat? cum de nu te-ai bagat la teatru si film? ia zi...pe vremea aia nu se cistiga bine )).gif cred totusi ca multe talente nu apar la tv si cistiga te miri ce si mai nimic pe scena de la teatru smile.gif

sexy, a slabit barbatul de la napi biggrin.gif fetitele au mincat sau nu s-au atins de mincare? naughty.gif
Sexymom
Buna dimineata fetelor, ma bag si eu in vorba, am citit ce ati vb voi de dimineata si vreau sa va spun si parerea mea in leg. cu organismul dupa nastere,nr. de la pantof,meniul de craciun, etc )).gif
In cazul meu burtica s-a retras aproape complet in 6 saptamani, uterul se retrage si muschi devin din nou elastici, dar am facut si abdomene dupa a doua saptamana de la nastere. La a doua nastere am avut un noroc ref. la kg. Am luat numai 10-11 kg in plus , am nascut fata de 4 kg si cand am ajuns acasa imi veneau blugi perfect, aproape ca nu aveam burta.
Mi-au crescut si mie picioarele, nu mai port 37, port 38.
In toata casa am covoare si covorase, imi e frica sa las copii desculti pe gresie , parchet, terasa, nu de alta dar sunt cascate si aluneca, si pot sa si raceasca.
Meniul de craciun il fac super lejer, suna cam asa:
-aperitive piftie de pasare cu castravete murat, ou tare si usturoi
-chiftelute din piept de pui, crochete de cascaval
-salata de varza rosie cu mere verzi si maioneza
-paste de legume cu piept de pui si conopida murata
-sarmale din carne tocata de pui
-file de porc la cuptor cu ulei de masline , usturoi, dafin si un pahar de vin rosu
-cod in folie de aluminiu cu garnitura de legume
-tort, cozonac (din astea nu mananc deloc)
peach
O blonda se fataia tot timpul prin birou cu o foaie in mana. Nedumerita, o colega o intreaba:
-De ce te tot plimbi foaia aia prin tot biroul?
Blonda ii raspunde sigura pe ea:
-Ca sa merg si eu cu un A4.
Sexymom
Vreau sa va spun ca napi sunt super ca garnitura pt peste. Sunt tare buni, am ras eu dac acum o sa mai cumpar.
Sotul meu e cel mai constiincios barbat pe care l-am cunoscut vreodata. Face zi de zi cate 1 ora de gimnastica, indiferent ca e sambata sau duminica iar la serviciu merge cu bicicleta, chiar daca ploua, ninge sau vine un tsunami.
Are acum 87 de kg la 1,87 inaltime, si cred ca vrea sa ajunga la 80 de kg, dar nu spune nimic )).gif

Ina pot sa iti dau niste meniuri ciudate si foarte gustoase, eu ma uitam chas la spanioli cand mancau pireu de mere cu iepure, sau miel cu struguri, dar acum fac cele mai super combinatii, sunt cei mai buni bucatari din lume.
Fac de ex. salata verde cu branza rasa si pepene rosu, scoici cu vinete in otet,multe , multe chesti ciudate dar super bune.
anca veselie
neatzaaaaa!
sunt varza varza de oboseala. miercuri am avut petrecerea firmei, m-am culcat la 2 noaptea, iar aseara a fost aniversarea de 1 an a unui club unsde merg frecvent, asa ca m-am dus la sarbatorire. m-am culcat la 3... iar in seara asta vreau sa merg la lansare la trupa veche, cealalta jumatate a tupei vama veche traiasca cafeauaaaaaaa! am mancat ca la balamuc, bineinteles, mai ales pt ca-s obosita. incerc sa bag niste poze de la party, sa vedeti ce sexoasa am fost )).gif

Imagine
Imagine
Sexymom
Moama ce gagica misto si ala din spatele tau, de se vede in oglinda e mistok tare. naughty.gif
himere2005
chiar ca ai fost sexoasa si parca pari mai slaba huh.gif
eu am plecat cu bia la plimbare wink1.gif
eu credeam ca eu sunt obsedata de fundaluri dar sexy ma intrece fratilor )).gif
pa pa
Pisik
CITAT(anca veselie @ 15-12-2006, 01:36 PM) *

neatzaaaaa!
sunt varza varza de oboseala. miercuri am avut petrecerea firmei, m-am culcat la 2 noaptea, iar aseara a fost aniversarea de 1 an a unui club unsde merg frecvent, asa ca m-am dus la sarbatorire. m-am culcat la 3... iar in seara asta vreau sa merg la lansare la trupa veche, cealalta jumatate a tupei vama veche traiasca cafeauaaaaaaa! am mancat ca la balamuc, bineinteles, mai ales pt ca-s obosita. incerc sa bag niste poze de la party, sa vedeti ce sexoasa am fost )).gif

Imagine
Imagine

F sexoasa naughty.gif

Himere, eu am facut Comunicare si realtii publice; nu stiu de ce nu m-a astras lumea televiziunii, cred ca nu a-s oferit oportunitatea; eu am lucrat 3 ani in radio si as fi ramas acolo dar erau conditii nasoale pe vremea respectiva, nu se putea ramane asa usor cu contract de munca
Sexymom
Uite si eu m-am distrat aseara, am cantat la jamon lol.gif si uite ca mi se vad si mie tzatele un pic, ca si ale tale, bine nu se pot compara, tu esti mai dotata lol.gif
Imagine
michelle
M-am omorat cu decolteul, sexoaso naughty.gif
Sexymom
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 01:40 PM) *

eu credeam ca eu sunt obsedata de fundaluri dar sexy ma intrece fratilor )).gif
pa pa

Ce fundaluri fata? la ce te referi? ca azi sunt blonda, nu prea am dormit azi noapte )).gif
michelle
Sexy, imi place noul tau look give_rose.gif
Tu ai parut asa natural, nu?
Eu am avut mereu parul lins, insa acu cateva luni dintr-o eroare de tunsoare (m-a ciopartit una marunt tare) mi s-a incretit si mie nitel, desi arata nearanjat si zburlit, macar ma bucur ca are volum blum.gif
anca veselie
)).gif pai himere, am mai slabit un pic wink1.gif
am avut mare succes grin.gif pacat ca nu era nici un mascul dezirabil, noi suntem o firma de gagici.... iar la barbatul alteia nu-mi place sa ma dau.
Sexymom
Asa am parul, dar nu e o bucurie, daca nu ii dau cu gel sau spuma arata ca o coama de leu in jurul capului, e foarte des , ondulat si ca o sarma mad.gif
bubbles
`neata yahoo.gif abia m`am trzeit si eu .. m`a disperat azi noapte pishulica..pe la 6 ii tb joaca doh.gif
mi`au mai venit si rusii si ma simt raaauuu ..
azi cred ca fac mancarica de mazare eu cu crenvusti iar babuinul cu costita )).gif
ramonavlas
Buna si de la mine.
De 1/2 ora m-am trezit si eu dry.gif Am bagat o tura de haine la spalat si am venit sa va citesc. La 3.30 am programare la manichiura, dar pana atunci mai am vreo 3 ture de haine de bagat la spalat.
Nu am nici un chef, de nimik.............
Sexymom
De ce nu faci mazarea cu ceapa julien si morcovi, si fara carne? e mai buna, asa cred eu. )).gif
bubbles
sexy babuinul nu mananca mancare fara carne wink1.gif
Sexymom
Sotul meu e super fericit cand fac salate,sau legume la capac, ghiveciuri, mananca fara grasimi, mai rau ca o gagica.
anca veselie
am uitat sa va spun ca azi noapte am visat ca eram gravida, aveam o burtica foarte simpatica si eram foarte incantata!
ina_ceva
Anca, arati super!
CITAT(anca veselie @ 15-12-2006, 12:24 PM) *

am uitat sa va spun ca azi noapte am visat ca eram gravida, aveam o burtica foarte simpatica si eram foarte incantata!

lol.gif lol.gif , sa inteleg ca nu conteaza daca exista babuin sau nu, copil se anunta... blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.