Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
daconst
Am venit si eu de la dr.Bb e bine,grasunel si se pare ca sta inca cumintel in burtica.
Seamana deja pe mami...daca aveati vreun dubiu. lol.gif

Vad ca ati bagat numai decolteuri pe aici sa ma oftic eu... doh.gif
Misto gagici! pupic.gif

Anca,am vrut sa te intreb cum cinat tipa din trupa asta?Am auzit-o putin dar nu mi-am dat seama.Imi placea si mie Vama Veche,dar recunosc ca datorita lui Chirila...acum nu stiu ce sa zic.

Pisikule,din asta imi esti...te cunosti cu vipurile? naughty.gif
ma mira ce spui de Banica...ca el mi se pare infumurat si ea mai ok...asta daca nu bag in seama matzaielile de rigoare. grin.gif
ina_ceva
Doua vecine se cearta la gard :

- Nenorocito ce esti ! Barbatu-meu iar a dormit la tine in

noaptea asta !

Cealalta ii raspunde :

- Poate la tine doarme ! La mine sta treaz !
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2006, 02:35 PM) *

Anca, arati super!
CITAT(anca veselie @ 15-12-2006, 12:24 PM) *

am uitat sa va spun ca azi noapte am visat ca eram gravida, aveam o burtica foarte simpatica si eram foarte incantata!

lol.gif lol.gif , sa inteleg ca nu conteaza daca exista babuin sau nu, copil se anunta... blum.gif

ina, esti nebuna???????? doamne fereste! fara babuin nu facem bebe smile.gif
himere2005
am revenit si eu din piata. mi-am luat pastai si niste soia granule, de abia astept sa treaca postul )).gif ca nu prea stiu ce sa maninc. bia a dormit un pic pe drum, nu stiu daca o sa se culce sau nu in continuare, deocamdata sta cumintica in pat.
anca veselie
CITAT(daconst @ 15-12-2006, 02:37 PM) *

Anca,am vrut sa te intreb cum cinat tipa din trupa asta?Am auzit-o putin dar nu mi-am dat seama.Imi placea si mie Vama Veche,dar recunosc ca datorita lui Chirila...acum nu stiu ce sa zic.

nu stiu cum canta, am vazut doar un reportaj si stiu ca au o fata si un baiat noi, atat. impresii dupa concert!
bma bucur ca e bine bebe al tau! pupic.gif
himere2005
voi va apucati de post saptamina viitoare? cine spunea? pisik vrea s-o dea pe fructe si legume, eu no way, poate imi mai dati idei ca acum apar tentattiile culinare )).gif

vad ca mai am putin si fac 3000 de mesaje doh.gif sa vad in ce ma transform grin.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 03:04 PM) *

voi va apucati de post saptamina viitoare? cine spunea? pisik vrea s-o dea pe fructe si legume, eu no way, poate imi mai dati idei ca acum apar tentattiile culinare )).gif

vad ca mai am putin si fac 3000 de mesaje doh.gif sa vad in ce ma transform grin.gif

Cred ca se inventeaza special pentru tine ceva nou. lol.gif
Vine we si nimeni nu propune nicio reteta nimic?
Parca nu-mi vine sa cred.

Irinush,gospodina noastra...ceva idei? naughty.gif
himere2005
hai ca de post am eu, unele sunt de dieta altele ba
- ciupercute cu maioneza de post sau la cuptor
- mincarica de pastai cu cartofi marar si ciuperci sau fara, cu usturoi
- snitele din soia granule si marar(ou- asta nu-i de post)
- soia cu ceapa calita si tomate cu usturoi si condimente
- vinete sau conopida cu maioneza de post smile.gif
mi-a mai venit inima la loc )).gif credeam ca mor de foame )).gif

cred ca administratorul ma injura in gind ca trebuie sa-si stoarca creierii pentru noi denumiri. cred ca ar prefera el sa aiba oameni care sa aduca informatii interesante precum nessie nu bla-blauri ca mine )).gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 03:04 PM) *

eu incerc doar sa o dau pe legume si fructe, am zis ca o sa adaug si felii de grau si ceva paine cand simt ca pic din picioare.
astazi tot asta incerc sa fac ca ieri am dat gata 1/2 punga joe in cioco si 1/2 punga turta dulce, cea din urma la 12 noaptea devil.gif
am papat pana acuma 1 si 1/2 banana mare, o felie de grau si un mar. am o caserola de legume fierte cu lamaie (gustos de-a dreptul sad.gif ) si fructe, plus inca 3 felii de grau
mi-e f greu si mi-e ca diseara calc stramb la copii ca vor fi bunatati, dar nu vor fi f grele ca e meniu de copilasi
sambata si duminica incerc sa pap asa si asa, s-ar putea sa mai scap la bunatati, iar de luni la post, in principiu cu legume fructe, sau sa vedem ce mai apare

Himere, de post iti recomand paste cu sos de rosii, paine cu usturoi (paine facuta in cuptor, unsa cu pasta de usturoi sau praf de usturoi si margarina), dulceata, fructe, nuci (am descoperit eu un amestec de la Mogy - punguta mov ce contine alune, stafude, caju, migdale, e f buna si hranitoare si costa cam 34.000)

May
Neatza biggrin.gif

Eu aseara am avut o noapte f interesanta caci am fost violata ! Pe la 10 am adormit odata cu gainile si Remy a ramas la Pc si pe la 2 dimineatza m-am trezit ca facem dragoste lol.gif pur si simplu m-a luat din somn...si mie nu mi-a placut ``deloc`` naughty.gif

gigelus multa sanatate mamei tale si tie, iar poze noi poate va pun maine caci o sa mergem in Carrefour si vreau sa ma pozez cu Mosu` hug.gif

anca w00t.gif naughty.gif

In rest, azi o sa mancam peste si maine cred ca o sa pacatuiesc cu un kebab ca nu am mai mancat de cand lumea si pamantul si imi curg balele numai cand ma gandesc blum.gif
himere2005
oare la ce raion il gasesc pisik pe Mogy? )).gif ca mi-ai facut pofta
ina_ceva
O blonda, o roscata si o bruneta sunt pe un vapor. Acesta se scufunda. Erau 25 de km pana la mal.
Roscata inoata 10 km, oboseste si se ineaca.
Urmatoarea merge bruneta. Inoata 18 km, oboseste si se ineaca.
Ultima pleaca blonda, zicand ca este mai buna decat celelalte doua. Inoata 20 km, oboseste si se intoarce.

Bula are bicicleta. Intr-o zi, vine la ma-sa fericit:
- Mama, mama, ia uite: pot sa merg pe bicicleta fara maini!
- Bravo, Bula! Da' ai grija, sa nu cazi!
Mai trec cateva zile, iar vine Bula la ma-sa:
- Mama, mama, ia uite: pot sa merg pe bicicleta fara picioare!
- Bravo, Bula! Da' ai grija, sa nu cazi!
Mai trec alte cateva zile, iar vine Bula la ma-sa:
- Mama, mama, ia uite: pot sa merg pe bicicleta fara dinti!
Pisik
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 03:39 PM) *

oare la ce raion il gasesc pisik pe Mogy? )).gif ca mi-ai facut pofta

pai la alune, seminte, snacks
Tulip
M-am intors!!!!!

Mi-am cumparat pantaloni 3/4,1 camasa alba sexy,in care trebuie sa am grija de sanii mei,1 sutien alb,niste margele rosii cheer.gif cheer.gif cheer.gif sunt incantata....
fata doarme la soacra si ma duc la 3 -o iau,m-am gandit ca spal pana atunci geamurile,dar nici o sansa.....sunt lenesa...
mai strang un pic de prin casa si va citesc pe voi pupic.gif
himere2005
vrem sa te vedem imbracata in pantaloni, camasa alba si margele la git cheer.gif cheer.gif vreau galerie fetelor cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Angajatii unei companii multinationale sunt intrebati ce vor face cu banii din prima de craciun.

Elvetianul : Din bani de prima imi cumpar o barca
Reporterul : Si cu restu?
Elvetianul : si cu restu imi renovez fatada casei.

Englezul : Din bani de prima imi cumpar o masina sport
Englezul : si cu restul ma duc intr-o excursie in Africa

Romanul: Din bani de prima imi cumpar un pulover.
Romanul: Restul mi-l da mama...
himere2005
Tulip, eu ma apuc de geamuri la bucatarie cit sta bia cuminte blum.gif a vreau sa-mi fac si eu stele pe geam laugh.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 01:59 PM) *

Tulip, eu ma apuc de geamuri la bucatarie cit sta bia cuminte blum.gif a vreau sa-mi fac si eu stele pe geam laugh.gif

Himere,harnicuta mai esti!!!Eu tot sper ca ajungeti si pe la mine si ma scutiti de geamuri lol.gif lol.gif lol.gif

Poze numai deseara sau maine,ca nu am acum timp..... blum.gif blum.gif
daconst
Ina,super! lol.gif

Tulip,sexoasa mica...sa le porti sanatoasa si baga poze. wink1.gif
himere2005
Tulip, nici eu nu ma amor dupa geamuri, dar eu zic ca tot e mai bine decit sa calci, spal eu geamuri, ma sacrific, imi calci tu un morman de cearceafuri? grin.gif

am uitat sa va spun tehnica mea. luati un burete , impregnati-l cu putin spirt sau solutie de curatat, stergeti geamul, apoi veniti si stergeti cu o hirtie sau ziar si gata, merge repede
Tulip
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 02:15 PM) *

Tulip, nici eu nu ma amor dupa geamuri, dar eu zic ca tot e mai bine decit sa calci, spal eu geamuri, ma sacrific, imi calci tu un morman de cearceafuri? grin.gif

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
eu calc f. rar...doar cand e nevoie...lenjerie de pat am din ala ce nu se calca....si sa-l vezi pe al meu ce frumos isi calca camasile grin.gif grin.gif grin.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 04:18 PM) *

CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 02:15 PM) *

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
eu calc f. rar...doar cand e nevoie...lenjerie de pat am din ala ce nu se calca....si sa-l vezi pe al meu ce frumos isi calca camasile grin.gif grin.gif grin.gif

si la mine e la fel, detest sa calc!
eu sun acasa din ora in ora sa verific statusul curateniei generale )).gif
e aproape gata, cu geamuri, curatenie pe jos peste tot, in coltui, aspirator, praf de toate; ce sot am si daca are si ajutoare...mama mama
himere2005
si la mine la fel lol.gif urasc calcatul )).gif
fata m-a lasat cit m-a lasat...am reusit sa fac un geam, tot mai bine dicit nimik, oricum, nici solutie nu mai am, ma duc diseara sa cumpar sau cind vine mama biggrin.gif asa ca diseara vreau sa-mi fac "fulgi de zapada" in geamuri cu spray. n-am facut niciodata dar sper sa iasa frumos smile.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 04:26 PM) *

si la mine la fel lol.gif urasc calcatul )).gif
fata m-a lasat cit m-a lasat...am reusit sa fac un geam, tot mai bine dicit nimik, oricum, nici solutie nu mai am, ma duc diseara sa cumpar sau cind vine mama biggrin.gif asa ca diseara vreau sa-mi fac "fulgi de zapada" in geamuri cu spray. n-am facut niciodata dar sper sa iasa frumos smile.gif

Himere incearca spray-ul sa se duca de pe geam sa nu ramai cu fulgii pina la vara... lol.gif

Anul asta va face babuinul curat...dar asa nu-mi vine sa-l las.Cred ca plec sa nu-l vad si poate-i mai bine ca altfel stau si comentez si nu mai iasa nimic. )).gif
Tulip
e asa frumos afara...m-as duce la plimbare,in magazine,urasc sa fac curatenie!!! devil.gif devil.gif devil.gif
himere2005
Tulip, irinush, nu va faceti fulgi si voi, macar de dragul copiilor wink1.gif hai ca nu ma supar ca ati luat ideea ca si eu am furat-o de la dana cred )).gif

cum? nu se ia usor la spalat? la tine cum a fost?

am pus un pic de spray intr-un colt sa vad daca se ia diseara, buna idee, pe mine nu m-a dus capul bang.gif )).gif
Pisik
noi am facut anul trecut pe oglinda cu spray si s-a luat usor
daconst
Eu nu am pus pe geam...doar pe brad.
Altcineva ti-a dat ideea.
Daca nu mai iese sa nu ma bati pe mine. )).gif
Tulip
CITAT(daconst @ 15-12-2006, 02:36 PM) *

ai grija,Dana,ca te fugareste......cu solutia de curatat geamul in mana.... lol.gif lol.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 04:38 PM) *

CITAT(daconst @ 15-12-2006, 02:36 PM) *

ai grija,Dana,ca te fugareste......cu solutia de curatat geamul in mana.... lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif
Pai mi-e frica...ca e ea mica,dar cine stie de ce-i in stare. grin.gif
Tulip

innebunesc....Fata a gasit ieri un sul de abtibilduri sau ce-s alea pt. a lipi pretul....stiti voi despre ce vorbesc....si a lipit pe toata mobila neagra din sufragerie....si ce greu se duce....noroc ca am unghii lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
cred ca la dany atunci rolleyes.gif , cineva care ne-a aratat niste ornamente, hai ca poate o sa fac citeva micute sus si la oglinda, daca tot mi-ai dat ideea, sa am ce spala dupa
Tulip
Dana,te si vad la galati cocotata pe un scaun si curatand geamurile....si Himere sta langa tine cu o cana de ness in mana lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
cine stie ce minte diabolica zace in mine lol.gif

nu-ti trebuie forta, creier...ca sa faci rau, daca vrei devil.gif
daconst
Eu merg cu placere la Galati si spal si geamuri...dar Himere sta cu plodul meu in brate si leagana la el,ca se pricepe mai bine ca mine.Ce zici Himere,te bagi? naughty.gif
Parca vad ca o sa am copilul atomic,daca seamana pe ma-sa. doh.gif

Fetele trag un pui de somn si revin. pupic.gif
himere2005
somn usor, vise placute, pe ala mic cred ca-l adorm cu tuica lol.gif bine ca am scapat de primele trei luni, ca alea sunt grele tare, dupa aia e bine smile.gif
Tulip
am plecat si eu sa-mi iau fata...si sa pap ceva la socrii....ca azi am somat si in bucatarie )).gif )).gif
himere2005
eu am pus toate coverturile la spalat, ca sa miroasa a proaspat in casa, sper sa nu imi faca bia vreo traznaie pina la Craciun grin.gif
anca veselie
harnicutzelor! cheer.gif eu voi face o curatenie normala, de craciun o sa plec la ai mei, asa ca o voi ajuta pe mama la gatit. poate ma inspir de la voi si le fac o surpriza!
Pisik
eu nu mai rezist numai cu leguminoase si fructe si grau asa ca am "comandat" o punguta din aia de mix de alune si stafide unor coleig care s-au dus la benzinarie jos.
sper ca sapt viitoare sa pot fi mai cuminte
himere2005
azi tii post pisik? eu am bagat de dimineata paste in mine cu ciupercute calite sa ma umflu laugh.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 05:18 PM) *

azi tii post pisik? eu am bagat de dimineata paste in mine cu ciupercute calite sa ma umflu laugh.gif

da himere tin post; si pt ca dl cantar arata astazi 73,5 sorry.gif blink.gif am zis sa incerc un pic de soc, de informatre; dar se pare ca nu mai tine ca altadata
sa vedem ce oi reusi sapt viitoare cu dezintoxicarea pe care mi-o propun dry.gif
anca veselie
eu tocmai am papat cioco heidi cu 75% cacao blushing.gif si acum voi bea o cafea cu ciocolata caldaaaaa! si mai incolo un red bull sugar free cheer.gif
vreau sa doooorn sad.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 15-12-2006, 05:22 PM) *

eu tocmai am papat cioco heidi cu 75% cacao blushing.gif si acum voi bea o cafea cu ciocolata caldaaaaa! si mai incolo un red bull sugar free cheer.gif
vreau sa doooorn sad.gif

ai grija cu atatea produse cu cofeina; mie de obicei cand sunt f obosita astfel de produse nu imi alunga oboseala, ci imi dau o stare de agitatie groaznica si nici sa dorm nu pot, nici mai vioaie nu sunt.
anca veselie
pisik, nu vreau sa dorm! din fericire am tensiunea mica, asa ca pot bea cafea. ma simt ok, sunt calma smile.gif
anaoi
va salut in trecere...nu am avut timp azi deloc,deloc sa va citecs sau sa scriu ceva...ne vedem vinerea viitoare

un super we sa aveti
anca veselie
hahahaha! sunt si eu soparlaaaaaa! m-am upgradaaaaat! me happpyyyyy!
himere2005
eu am inceput sa spal niste faianta din jurul aragazului. bleah, dar trebuie...nu sunt eu obsedata, dar curatenie tot trebuie sa fac. eu sunt convinsa ca daca as aduce un ochi vigilent ca a lui may de ex. cred ca ar mai gasi cite ceva dar macar in mare sa fie curat.
anca veselie
himere, eu sunt convinsa ca la tine e f curat.
nu ca la mine, care in ultimele 2 nopti am ajuns la 2 acasa...
anca veselie
Vulturitza se intalneste cu vulturul si-l intreaba:
-Unde te duci vulture?
..vulturul mandru..
-Sa-mi pun p*** de otel.
-Bravo vulture.
Si vulturita pleaca... Dupa cateva saptamani se intalnesc din nou, dar
vulturul era numai in picaje din cauza greutatatii sexului de otel.
Vulturita il intreaba ironic:
-Unde te duci vulture?
..vulturul ii raspunde, sigur pe el:
-Unde vrea p*** mea!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.