Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
CITAT(anca veselie @ 15-12-2006, 05:49 PM) *

himere, eu sunt convinsa ca la tine e f curat.
nu ca la mine, care in ultimele 2 nopti am ajuns la 2 acasa...

lol.gif ce bine-mi pare ca nu trebuie sa demonstrez contrariul )).gif va fac o poza la final bucatariei, ar fi trebuit sa fac una acum o saptamina cind era apogeul(mizeriei), inaintea zilei biancai si acum...off, am avut "buna"inspiratie sa dau masa la o parte doh.gif
va pup fetelor, ne mai auzim, vai spueti si voi una alta ca nu vedeti ca in afara de curatenie alt subiect n-am gasit

Monic, Eu, distractie placuta diseara. La fel Pisik cheer.gif
daconst
Se vede ca vine we incet,incet...e tot mai liniste pe forum.

Distractie placuta fetelor la petreceri si we placut la toata lumea! pupic.gif
Monic
Iete-ma si pe mine
da, am cam tras chiulul in ultima vreme blushing.gif
Ieri am avunt masa cu sefii mei, am primit cadou ceva ceaiuri foarte fifilcoase dry.gif si un cec de aprox 50 euro cu care imi pot cumpara carti dry.gif la o librarie fifilcoasa din oras. deci numai cadouri fifilcoase si sclifosite pt o taranca nebuna ca mine doh.gif Imi cumpar Osho de toti banii aia, deja m-am decis wink1.gif Osho e preferatul meu blushing.gif
Azi m-am trezit la 7 si am fost la doctor pt ca am niste dureri in partea inferioara a abdomenului. Porcul nici nu s-a uitat la mine si mi-a zis ca probabil nu e nimic serios, dar ma programeaza la o colposcopie blink.gif , adica in ianuarie ar trebui sa ma duc inapoi sa mi se bage o camera in fund ohmy.gif
Frumos inceput de an, nu zic wacko.gif , dar nu am de gand sa ma duc, prefer sa ma pastrez fata mare in zona respectiva mad.gif
Pe urma am colindat toata capitala in cautarea unei camasi rosii pt babuin. Dupa indelungi cautari si 3 ore petrecute aiurea am reusit cheer.gif Cred ca va pica pe spate cand o va vedea, pt ca nu se asteapta la o camasa rosie. Dar deh, diseara petrecere mare, tot fifilcoasa wacko.gif unsure.gif asa ca-l vreau sa arate ca un babuin reusit(desi iar si-a lasat barba sorry.gif )
Atentie deci: In loc sa ma fac frumoasa am bagat rochia, pantofii intr-o sacosa, am turnat toate parfumurile/cremere si tot arsenalul de rujuri/creioane/farduri in poseta si am venit la servici
si ca sa fie ziua complet compromisa, pe drum(in fuga) am bagat un gyros... cow.gif
halal zi laugh.gif
anca veselie
lol.gif foarte tare monic
dar am o intrebare: colposcopia nu se poate face vaginal?
Monic
ah, ieri mi-am luat ciorapi cu banda de silicon din aia lycra cu danteluta sus
i-am spus vanzatoarei sa-mi dea numarul cel mai mare(la bulanele mele de peste 1 m)
cum respectiva era o fiinta venita dintr-o tara din lumea a treia saraca n-a inteles din prima
asa ca i-am explicat: cucoana, sa-mi ajunga macar putin peste genunchi laugh.gif
asta deja au auzit-o toate vanzatoarele, asa ca s-au pus toate pe un ras nebun, si mi-au dat si reducere de 10% blum.gif pt ca le-am facut sa rad )).gif
cica asta a fost poanta zilei pt ziua de ieri
Tulip
Monic,sa-ti fie de bine!!!!

Eu nu va mai zic ce am papat la socrii ca o sa ma alungati pt. totdeauna de pe forum...... blum.gif blum.gif

Monic,deci te faci frumoasa la servici? smile.gif Poze sa faci la petrecere,cat mai multe!La ce ora incepe?Si unde e? wink1.gif

Himere,gata ciuratenia?

Ar trebui sa misc ceva si eu prin casa,dar azi nu am chef....fata e cu socrul afara,cauta pisici si caini doh.gif doh.gif ....ma duc sa fac un pic de ordine in camera ei.....

Mai tarziu plec cu sot la cumparaturi(just food)...iar seara raman singura,pleaca sotul din localitate pana maine devil.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 06:29 PM) *

Eu nu va mai zic ce am papat la socrii ca o sa ma alungati pt. totdeauna de pe forum...... blum.gif blum.gif

stai linistita ca nu esti singura, eu te intrec de departe; dar fetele au fost dragute si nu m-au dat afara pana acuma; daca dupa 7 ian insa daca nu ma cumintesc imi iau un mare sut undeva (unde e mare!)
Monic
CITAT(Pisik @ 15-12-2006, 05:36 PM) *

CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 06:29 PM) *

stai linistita ca nu esti singura, eu te intrec de departe; dar fetele au fost dragute si nu m-au dat afara pana acuma; daca dupa 7 ian insa daca nu ma cumintesc imi iau un mare sut undeva (unde e mare!)

Pisk, stai linistita ca eu sunt mai pitica ca si tine si tot acolo ma situez
si sunt sexy rau giggle.gif lol.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 15-12-2006, 04:36 PM) *

Am zis ca am pus nuiaua deoparte, ca sa intru si eu in spiritul sarbatorilor, dar din ianuarie, scot ciomagul tease.gif
Fii atenta ca vin in inspectie in martie devil.gif
daconst
Vai Monic ce figura esti... lol.gif
M-ai distrat cu ciorapii tai cu banda... lol.gif lol.gif

Se vede ca esti in toane bune si te vei distra cu siguranta la chef.Abia astept sa vad babuin cu camasa rosie linga o focoasa sexoasa... grin.gif
Distractie faina!

Tulip,lasa nu-ti mai fa probleme ca la cite au citit fetele in lutima vreme sunt calite... lol.gif

Noni,oare te-am speriat si nu mai dai pe la noi? huh.gif

Abia astept sa treaca sarbatorile sa se puna lumea cum trebuie la dieta. wink1.gif
Tulip
Sa stii,Dana,ca si eu astept sa ma reapuc de numarat cheer.gif cheer.gif

Si din ianuarie o sa fim o gramada de fete la dieta din nou, yahoo.gif yahoo.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 15-12-2006, 06:39 PM) *

CITAT(Pisik @ 15-12-2006, 04:36 PM) *

Am zis ca am pus nuiaua deoparte, ca sa intru si eu in spiritul sarbatorilor, dar din ianuarie, scot ciomagul tease.gif
Fii atenta ca vin in inspectie in martie devil.gif

eu sincer in martie sper sa fiu la greutatea dorita pe ticker, pt ca am de gand sa urmez un program de 8 sapt care include nutritionist cu regim personalizat, electrostimulare si masaj si poate impachetari anticelulitice; acuma sa vedem ce zuce si nutritionista daca se rezolva numai cu regim....

Monic, eu acuma sunt cu 3,5 kile mai grasa ca tine asa ca, ssst! Mai, sexi ce sa zic acuma, si eu ma consider asa un pic, pt ca sunt plina, dar macar sunt proportionata, adica am si sani, si pulpe (cam groase) si fund(cam mare), nu am burta din aia revarsata, acuma am ceva burtica dar vizibila numai dezbracata, in sensul ca nu e plata complet...

CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 06:45 PM) *

Si din ianuarie o sa fim o gramada de fete la dieta din nou, yahoo.gif yahoo.gif

da da, dupa 7 ianuarie nu mai avem nici o scuza! dar NICIUNA! mai ales eu, ca voi sunteti muuult mai cuminti
himere2005
nu am terminat, mai pastrez si pentru miine biggrin.gif
Monic
CITAT(daconst @ 15-12-2006, 05:43 PM) *

Vai Monic ce figura esti... lol.gif
M-ai distrat cu ciorapii tai cu banda... lol.gif lol.gif

Se vede ca esti in toane bune si te vei distra cu siguranta la chef.Abia astept sa vad babuin cu camasa rosie linga o focoasa sexoasa... grin.gif
Distractie faina!

Tulip,lasa nu-ti mai fa probleme ca la cite au citit fetele in lutima vreme sunt calite... lol.gif

Noni,oare te-am speriat si nu mai dai pe la noi? huh.gif

Abia astept sa treaca sarbatorile sa se puna lumea cum trebuie la dieta. wink1.gif

Pai la Himere i-a umblat gura wink1.gif , am certat-o deja grin.gif . Saraca Noni a vazut ce nebuna-s si s-a speriat ca trebuie sa se intalneasca cu mine unsure.gif
Dana, stii ce am de gand sa fac diseara? Cam asta: eat.gif haninoroc.gif dance2.gif dance3.gif cow.gif sex.gif lazy.gif
V-am lamurit? laugh.gif
Tulip
wow,Monic,ce program super ai!!!Sa te tii de el! naughty.gif naughty.gif
himere2005
vezi sa nu patesti ca mine pisik si alice lol.gif mai ales ca are barba lol.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 05:54 PM) *

vezi sa nu patesti ca mine pisik si alice lol.gif mai ales ca are barba lol.gif

Babuinul meu nu prea bea din motive religioase(asa zice el) )).gif
Dar eu beau, la nevoie ma sacrific si beau si portia lui(daca e ceva dulce) grin.gif
Tulip
Himere,al tau s-a intors?
himere2005
dan? vine de obicei in jur de 7 seara
ramonavlas
Cam liniste pe aici. La noi s-a lasat o ceata...............
Acum am ajuns acasa. Am fost prin oras, la manichiura si cred ca merg la cumparaturi ca maine vreau sa incerc o reteta de fursecuri............
ina_ceva
CITAT(Monic @ 15-12-2006, 04:28 PM) *

ah, ieri mi-am luat ciorapi cu banda de silicon din aia lycra cu danteluta sus
i-am spus vanzatoarei sa-mi dea numarul cel mai mare(la bulanele mele de peste 1 m)
cum respectiva era o fiinta venita dintr-o tara din lumea a treia saraca n-a inteles din prima
asa ca i-am explicat: cucoana, sa-mi ajunga macar putin peste genunchi laugh.gif
asta deja au auzit-o toate vanzatoarele, asa ca s-au pus toate pe un ras nebun, si mi-au dat si reducere de 10% blum.gif pt ca le-am facut sa rad )).gif
cica asta a fost poanta zilei pt ziua de ieri

lol.gif lol.gif ce usor se obtine reducere la voi blum.gif
Monic, super programul de diseara. Distractie placuta!
michelle
Fetelor, intrebasem aici ce deodorant folositi. M-ar interesa unul de la care sa nu transpir si sa imi patez bunatate de hainute unsure.gif
Astept cu nerabdare sugestii w00t.gif
daconst
Monic, lol.gif lol.gif

Sper sa-ti iasa toate planurile... lol.gif
La barba ma gandeam si eu. grin.gif
Monic
CITAT(daconst @ 15-12-2006, 06:06 PM) *

Monic, lol.gif lol.gif

Sper sa-ti iasa toate planurile... lol.gif
La barba ma gandeam si eu. grin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif a naibii barba mad.gif ca acum mi-a picat fisa doh.gif
Michelle, eu de n ani folosesc rexona si sunt foarte multumita. Am mai avut niste mici abateri Lady speed stick, Dove, Secret, dar mie Rexona-mi place cel mai mult
ina_ceva
Nu stiu cand o sa fac curatenie, dar singura in nici un caz. Babuinul o sa ma ajute, dar o sa-l pun la chestii la care nu voi fi nevoita sa mai trec inca o data in urma lui devil.gif
himere2005
dana, noi vad ca de multe ori suntem gind la gind biggrin.gif babuinul lui Eu oare este barbierit? eu cred totusi ca trebuie sa-mi rezolv starea de neliniste launtrica in seara asta lol.gif ca dupa aia pleaca dan la Bucuresti la petrecere )).gif si e mai greu lol.gif
ina_ceva
Miha, eu folosesc numai rexona, e singurul care ma satisface.
anca veselie
eu folosesc deo roll on de la nivea, se numeste nivea pearl. imi place si cum miroase si nici nu pateaza.
uite aici un link: http://www.chickadvisor.com/?page=details&...473&ptype=1
Pisik
CITAT(michelle @ 15-12-2006, 07:05 PM) *

Fetelor, intrebasem aici ce deodorant folositi. M-ar interesa unul de la care sa nu transpir si sa imi patez bunatate de hainute unsure.gif
Astept cu nerabdare sugestii w00t.gif

eu nive spray, varianta DRY, m-am inteles cel mai bine cu el
himere2005
eu crema de la Dove, deo crema
Monic
Nah, ti-a trebuit Michelle, tata.gif mai tare te-am bagat in ceata
michelle
Monic, Ina, ce fel de Rexona?
Astea tip sapun stiu ca pateaza (cel putin Lady speed stick)
Ella79
Heloo fetele! I'm back! cheer.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 15-12-2006, 07:51 PM) *

Heloo fetele! I'm back! cheer.gif

Bine ai revenit!
Monic
Rexona antiperspirant
este de mai multe feluri, dar toate-mi plac
le iau prin rotatie
Ella deja am aruncat o ochiada la album )).gif
nimik nou inca sorry.gif
Ella79
da Monic, nimic nou inca. Mai dureaza cu pozele ca sunt pe la altii prin aparate. Oricum, inca nu mi-am pozat hainele cumparate ca n-am avut timp de nimic. Azi noapte m-am intors.

Am trecut prin Budapesta miercuri. Mamaaaaa, ce oras! Ce-as vrea sa locuiesc acolo!!! M-am "imprietenit" putin cu West End si cu Vaci ut si.... m-am intors acasa.

Himere, tie ti-am ramas datoare cu raspunsurile la intrebarile despre casa mea.
Daca imi amintesc eu bine:
- floarea din bucatarie e una care canta, cum bine ai ghicit. )).gif
- pe hol sunt 2 debarale una langa alta, despartite de un perete. Ele n-au fost acolo de la inceput, am taiat eu din hol ca sa le fac, pt ca am nevoie de spatiu de depozitare. Urasc lucrurile insirate peste tot.
- chestiile alea 3 sclipitoare pe care le-ai vazut pe etajera din baie sunt 3 rujuri
- perdeaua din bucatarie e asa scurta pentru ca inainte am avut una lunga si mi s-a parut inutila. Scurta mi s-a parut mie mai haioasa, dar acum am dubii. Pare cheala, nu? sad.gif

Alte intrebari nu-mi mai amintesc, dar daca mai e ceva, tu trage-ma de maneca.
Ella79
CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 06:45 PM) *

Oho! Pai sa vezi cum dispar meniurile noastre cu fursecuri si prostii de pe forum. Quark si apa plata cu lamaie scrie pe noi!
Ella79
Pisik, vad ca ai scris ca ai lucrat in radio. In ce radio si cand?? Poate descopar acum ca om fi fost colege si eu nu stiu. )).gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 15-12-2006, 08:33 PM) *

Pisik, vad ca ai scris ca ai lucrat in radio. In ce radio si cand?? Poate descopar acum ca om fi fost colege si eu nu stiu. )).gif

Radiodifuziunea romana, la o sectie de literatutra si arte unde faceam rubrici pt toate posturile: actualitati, tineret, culatural.
Tu?

Eu am fugit la petrecere, pa fetele!
Ella79
CITAT(Pisik @ 15-12-2006, 08:38 PM) *

[Radiodifuziunea romana, la o sectie de literatutra si arte unde faceam rubrici pt toate posturile: actualitati, tineret, culatural.
Tu?

1997 - 1999 Radio Contact,
1999 Radio 21 (f putin),
1999 Radio Total,
2000 - 2002 Antena 1

Distractie placuta la petrecere!!
daconst
Ella,bine ai revenit!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Asteptam pozele cu nerabdare! pupic.gif

Ce bine ca ai amintit de radio si tv ca de multa vreme vroiam sa te intreb una alta despre asta dar ma gindeam sa nu fiu indiscreta. blushing.gif
Acum ca ai deschis subiectul imi fac curaj... grin.gif

La Antena ca ce ai lucrat?Poate tu esti Patruleasa si ne tot fentezi... lol.gif
Tulip
Buna,am aterizat si eu!Fata s-a culcat,babuinul e plecat si eu sunt singurica.... sad.gif nu-mi place deloc....si vad ca si aici e liniste dry.gif
himere2005
Tulip, daca nu era noapte iti ziceam:vezi ca te asteapta geamurile lol.gif
nu ai filme in calculator? sau sa gasesti tu ceva sa-ti faca placere, cauti si tu cu google wink1.gif
nici eu nu stau pe net ca mai am treaba, fata e cu dan in pat, babuinul e cam obosit, nu stiu daca ma aleg cu ceva )).gif
Tulip
nu prea am chef de filme,Himere....noroc ca nu ma pot apuca de geamuri..... lol.gif

Intre timp m-am apucat sa fac ordine in dulapurile din dormitor doh.gif

Monic,cand incepe petrecerea?te-ai aranjat? wink1.gif wink1.gif wink1.gif

Deea,ce mai faci? pupic.gif
Deea
Pup fetele!

Tulip, nu sunt suparata, n-am mare lucru de zis, sunt obosita si fara chef....acum ca am achitat TOATE datoriile si nu intram in noul an cu datorii si ne-au mai ramas si bani suficienti parca imi vine si mie cheful de srabatori.

am vazut ca ati intrebat de mine...sunt pe aici, ma citesc zilnic. Dieta mea e in pom...ca tot m-ati laudat...na ca am dat cu oistea in gard....o sa ma cantaresc dupa revelion sa vad cat de mare e dezastrul.

Oti la multi ani!!! scuze de intarziere!

Sexy...ca tot te-am prins pe aici smile.gif, mai povesteste-mi si mie ce le dadeai fetelor sa manance la 4 -5 luni, acum ar trebui sa fim la faza de mar dat pe razatoarea de sticla...numai ca se can stramba si mai mult de 2-3 lingurite nu vrea, l-am amestecat si cu morcov f. bine fiert...nimic. Am gasit un soi de mere care-i place cat de cat dar ea sa zicem ca mananca 1/4 dintr-un mar si pediatra a zis sa incerc cu juma de mar la inceput... Saptamana viitoare ma duc la ea sa vedem ce si cum dar nu strica mai multe pareri si informatii.

Dana...si mie mi-a crescut piciorul in timpul sarcinii...aveam niste papuci tanga din rafie (sau ceva ce seamana a rafie) care aratau ca niste salupe spre final smile.gif

Ella bine ai revenit! asteptam poze.

http://new.photos.yahoo.com/andreea_potoce...460762357035767 Poze noi cu Alexia
Tulip
Deea,e minunata Alexia!Nu pot sa cred ca e deja asa de mare....... cheer.gif cheer.gif
Deea
CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 11:38 PM) *

Deea,e minunata Alexia!Nu pot sa cred ca e deja asa de mare....... cheer.gif cheer.gif

Multumesc! 5 luni face peste o saptamana! ...nici mie nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 luni. Oricum in poze pare mai maricica. Luni a nascut verisoara mea...cand i-am vazut baiatul, care e mai mare decat a fost Alexia la nastere m-a luat cu ameteli....am uitat ce mata mica era si ea smile.gif
Tulip
CITAT(Deea @ 15-12-2006, 09:43 PM) *

CITAT(Tulip @ 15-12-2006, 11:38 PM) *

Multumesc! 5 luni face peste o saptamana! ...nici mie nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 luni. Oricum in poze pare mai maricica. Luni a nascut verisoara mea...cand i-am vazut baiatul, care e mai mare decat a fost Alexia la nastere m-a luat cu ameteli....am uitat ce mata mica era si ea smile.gif

ehei,te cred.....chiar ma gandeam cum am uitat cum a fost Timea doar la cateva luni...pur si simplu nu-mi aduc aminte uneori ce facea,cum trecea toata ziua....niciodata nu m-as fi gandit ca uiti chiar asa de repede unele lucruri....noroc cu pozele,filmuletele )).gif )).gif )).gif
danyhoney
Superba Alexia ,Deea !!!! Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea !!!
LA MULTI ANI,OTI !!!! Cu intarziere dar...
We placut tuturor.
Tulip
Ce faci,Dany?Nu chefuiti?sau maine? wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.