Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 6
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
danyhoney
Maine,Tulip.Dar nu am nici un chef....
himere2005
noapte buna, acum am terminat treaba, va pup. miine fac cafeaua )).gif pupic.gif
ina_ceva
Bine ai revenit, ella!!!
Miha, eu folosesc doar rexona antiperspirant cu aloe vera.
Deea, chiar a crescut micutza ta; ii faci petrecere pentru 5 luni? Sa-ti creasca mare!!

Noapte buna!!!
_noni_
CITAT(daconst @ 15-12-2006, 06:43 PM) *

Vai Monic ce figura esti... lol.gif
M-ai distrat cu ciorapii tai cu banda... lol.gif lol.gif

Se vede ca esti in toane bune si te vei distra cu siguranta la chef.Abia astept sa vad babuin cu camasa rosie linga o focoasa sexoasa... grin.gif
Distractie faina!

Tulip,lasa nu-ti mai fa probleme ca la cite au citit fetele in lutima vreme sunt calite... lol.gif

Noni,oare te-am speriat si nu mai dai pe la noi? huh.gif

Abia astept sa treaca sarbatorile sa se puna lumea cum trebuie la dieta. wink1.gif

nu m-am suparat! hug.gif am avut 2 zile ffff pline. v-am citit oricum in miez de noapte. apar maine cu detalii. abia astept saptamana viitoare si intalnirea cu Monic. culmea e ca si eu sunt tot Monica laugh.gif !

puuuup muuuuult!
Eu.
buna seara yahoo.gif am ajuns si eu pe acasa de la party, cu chef de vorba dupa ceva bautura la bord naughty.gif si vad ca n-am cu cine....hac....hac....am uitat cat e ora lol.gif

in ciuda asteptarilor, a fost o petrecere reusita, m-am simtit ff bine. pana la urma s-a si dansat, ca putin ca nu prea a fost muzica pt asa ceva, dar macar am dat si eu din poponet pe joe cocker naughty.gif
am ras de m-au durut falcile de glumele unora, de dansul altora, astfel incat se pare ca l-am impresionat si pe crocodil, ca la plecare m-a pupat blink.gif si mi-a zis ca spera ca mi-a placut party-ul huh.gif i-am zis ca da si mi-a raspuns ca se bucura din tot sufletul ohmy.gif

am sa pun cateva poze in album.....mai multe saptamana viitoare cand primesc si de la ceilalti. wink1.gif

CITAT(himere2005 @ 15-12-2006, 07:12 PM) *

dana, noi vad ca de multe ori suntem gind la gind biggrin.gif babuinul lui Eu oare este barbierit? eu cred totusi ca trebuie sa-mi rezolv starea de neliniste launtrica in seara asta lol.gif ca dupa aia pleaca dan la Bucuresti la petrecere )).gif si e mai greu lol.gif

ce ai mama cu barba babuinului meu lol.gif
bineinteles ca e barbierit......am pielea fina si nu suport "tzepii" ca ma irit naughty.gif
si, by the way, nu pomeni de "nelinisti launtrice" ca babuinul mi-e plecat de luni seara si se intoarce abia pe 22-23 unsure.gif naspa, asa ca nu te plange )).gif

o noapte frumoasa tuturor si un week-end minunat

p.s. de numarat puncte nu mai spun nimic.....o sa vedeti si voi in poze cata m-am facut doh.gif
_noni_
CITAT(michelle @ 15-12-2006, 07:05 PM) *

Fetelor, intrebasem aici ce deodorant folositi. M-ar interesa unul de la care sa nu transpir si sa imi patez bunatate de hainute unsure.gif
Astept cu nerabdare sugestii w00t.gif

eu folosesc acest Dove si sunt fff multumita de el!!! nici nu transpiri si nici nu pateaza! nu stiu insa daca se gaseste in tara!
danyhoney
Gigelu...se pare ca te-ai distrat tare bine !!!!!!!! Ma bucur ca a iesit cheful pe placul tau ( la ce gandeai inainte ...)...

Legat de deodorant....si eu folosesc Nivea Pearl...ca si Monic....si sunt multumita !Din cand in cand ...folosesc si Dove-ul lui Noni...bun !!!!

Gigelu.
..cine naiba crezi tu ca se mai gandeste la puncte in perioada asta ????? Eu am reusit totusi sa dau ceva jos saptamana trecuta ( chiar daca nu a observat nimeni,nu conteaza ) dar....de acum ...cu D-zeu inainte !!! Ma oftic doar ca voi arata ca o cow.gif la Craciun si Revelion.Hai ,la Rev se va acoperi cumva de costumas ( daca ma imbrac in el ) dar la Craciun....nici o sansa sa imbrac fusta primita !!!!! E prea finuta pentru burta mea sad.gif sad.gif sad.gif
Eu.
am reusit sa pun cateva poze.
fac si eu ca daconst : oferta e limitata in timp la o parte dintre ele din motive de persoane publice dry.gif
danyhoney
Si cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta ajunsesem la 64,4 kg !!!!!! De abia incepusem WW si eram tare mandra de mine,scapasem de 9,1 kg in 2,5 luni...si .........am dat cu "aia" in fasole anul asta:( sad.gif .Dar ...am observat ca am luat tare mult in greutate de cand stau acasa :2 kg in 1 luna si jumatate !!!!! Rusine sa-mi fie !!!!!
Eu.
mai dany, nu te mai amara. pupic.gif
eu ce sa mai zic ca acum nici 2 saptamani eram la 59 si ceva, iar azi de dimineata cand m-am cantarit aveam 61.6? doh.gif
danyhoney
CITAT(Eu. @ 16-12-2006, 12:35 AM) *

fac si eu ca daconst : oferta e limitata in timp la o parte dintre ele din motive de persoane publice dry.gif

Frumoase pozele ,Gigelu!!!!!! Se cam vad ceva colacei pe acolo dar...nu esti singura ! Daca facem toate poze in perioada asta...la toate se vor vedea colaceii lol.gif .Ce inseamna 1882 ???????

Am vazut in poze...intr-o ceasca de cafea.

Eu.
CITAT(danyhoney @ 16-12-2006, 03:42 AM) *

CITAT(Eu. @ 16-12-2006, 12:35 AM) *

Frumoase pozele ,Gigelu!!!!!! Se cam vad ceva colacei pe acolo dar...nu esti singura ! Daca facem toate poze in perioada asta...la toate se vor vedea colaceii lol.gif .Ce inseamna 1882 ???????

blushing.gif ce colacei, ca-s de-a dreptul colacioi sorry.gif
astept sa vad pozele facute de colegi ca se pare ca m-au prins cand ma chinuia talentul de balerina blink.gif lol.gif

in cana era un cappuccino si cica e marca inregistrata in 1882....asa scria pe cana

ma duc si eu la culcare ca de maine pe baricade: curatenie, invatat si referate sorry.gif gata, s-a terminat cu distractia......pana w-end-ul viitor cand s-ar putea sa ies intr-un club blink.gif eu in club.........asta e o noutate lol.gif da' se pare ca m-a lovit pofta de zbantuiala )).gif

somn usor
danyhoney
CITAT(Eu. @ 16-12-2006, 12:41 AM) *

mai dany, nu te mai amara. pupic.gif
eu ce sa mai zic ca acum nici 2 saptamani eram la 59 si ceva, iar azi de dimineata cand m-am cantarit aveam 61.6? doh.gif

Ba ma amarasc !!!! Anul trecut ajunsesem , cum spuneam ,la 64,4 kg.....tot anul nu am numarat si m-am mentinut undeva intre 65 -65,5.....De cand sunt acasa ( a naibii poveste cu job-ul !!!! ) am ajuns la 68...saptamana trecuta am dat ceva jos dar...nu cat as fii vrut.
Sambata viitoare e cheful de Craciun de la clubul nostru.....anul trecut eram tare mandra ca slabisem tare bine....anul asta nici nu am chef sa merg,sa imi arat colacii&co pe acolo........Ma distrug fazele astea de "depresie personala"-ca sa o citez pe doctora mea.....Ma credeam mai puternica dar.....uite ca nu e asa.
danyhoney
CITAT(_noni_ @ 16-12-2006, 12:24 AM) *

eu folosesc acest Dove si sunt fff multumita de el!!! nici nu transpiri si nici nu pateaza! nu stiu insa daca se gaseste in tara!

Noni...pot sa te intreb unde esti ???? In Budapesta ? Am inteles bine ???? Maaaammaaaaa,ce chef tragi daca te vezi cu Monic !!!!!! Adica...asta e parerea mea : ca Monic e o tipa de gasca,chefuri,etc.....Cu alte cuvinte ...Monic e o nebunica.....parerea mea.
_noni_
credeam ca bembelesc singura pe-aici tease.gif !

ce bine ca mai sunteti si voi! pupic.gif

eu, ma uit la poze! grin.gif

}{
danyhoney
Vad ca am ramas singura pe aici....nu conteaza .Asa-mi trebuie daca nu am chef de intrat pe aici peste zi ....

Cum stati cu,cadourile ? Le-ati cumparat deja ?? Cel mai bine e sa incepeti sa umblati dupa cadouri de Craciun cu ,cel putin, 1 luna inainte...economisiti timpul si nervii aferenti asteptarii la casele de marcat in magazine. Noi avem cadourile pentru socrii ...cumparate din octombrie )).gif . Pentru cadoul meu....habar nu am cat a asteptat Dirk ( a comandat cadoul)...Cadoul meu pentru el il am de ...2 luni ( ceva pentru muzica pe laptpop...de fapt e si pentru mine rolleyes.gif ) !!

Dana
.....ma bucur ca bb e bine si sta linistit la caldurica...macar pentru urmatoarele 2 saptamani !!!! Ai grija de tine,stai cumintica si.....va fii bine !!! E grasunel tare bb !!! Eu am avut 4 kg cand m-am nascut si ...mama mea nu s-a rupt ....nu a avut complicatii !! Asta iti doresc si tie !!!! pupic.gif
_noni_
CITAT(danyhoney @ 16-12-2006, 04:04 AM) *

Noni...pot sa te intreb unde esti ???? In Budapesta ? Am inteles bine ???? Maaaammaaaaa,ce chef tragi daca te vezi cu Monic !!!!!! Adica...asta e parerea mea : ca Monic e o tipa de gasca,chefuri,etc.....Cu alte cuvinte ...Monic e o nebunica.....parerea mea.

crede-ma abia astept s-o cunosc!

imi place oricum de voi toate! e foarte bine aici, pe bune! give_rose.gif
danyhoney
Pisik.......tocmai vad la Protv ceva despre spectacolul lui Banica Jr......Pe 24 decembrie,la ora 23 ( ora Ro) vom putea vedea si noi concertul......daca ne spui ca merita sa ne uitam grin.gif
_noni_
dany, eu am umblat 2 zile intregi dupa cadouri, de la 9 la 6 seara si tot n-am terminat! de-aia am lipsit la raport... dar pentru maine am planuri marete - pun poze cu ce am luat si fac si pachetele! grin.gif m-as apuca acum, dar doarme al meu saracul si nu vreau sa-l trezesc cu fasaitul grin.gif !

}{
danyhoney
CITAT(_noni_ @ 16-12-2006, 01:29 AM) *

CITAT(danyhoney @ 16-12-2006, 04:04 AM) *

crede-ma abia astept s-o cunosc!

imi place oricum de voi toate! e foarte bine aici, pe bune! give_rose.gif

[b]Noni
......si eu imi doresc sa o cunosc,candava,personal,pe Monic !!!! Mi se pare o persoana extraordinara ( Monic , sa nu citesti asta ....ca iti cresc coarne )).gif ....dar,din cauza distantei ....nu prea merge.

Ma bucur ca iti place la noi !! Suntem si nebune si linistite,si melancolice,si triste.....dar.....suntem bucuroase ca ne-am gasit aici !!! Ma gandesc ca ...cele mai fericite suntem noi,cele care nu suntem in tara.
Sa dea D-zeu ca ....candva sa reusim sa reusim sa ne vedem toate:cele din tara si cele de departe...
[/b]
Abia astept sa ne spui impresiile tale dupa intalnirea cu Monic
_noni_
Eu, v-ati cam distrat pe-acolo, e? foarte bine! ai fost foarte bine cu pantalonii cu dungi si imi plac la nebunie cerceii si colierul!!!

si nu te mai vaita de sani, ca nici eu nu pot sa dorm pe burta! lol.gif esti foarte bine crede-ma! pupic.gif

}{
danyhoney
CITAT(_noni_ @ 16-12-2006, 01:32 AM) *

dany, eu am umblat 2 zile intregi dupa cadouri, de la 9 la 6 seara si tot n-am terminat! de-aia am lipsit la raport... dar pentru maine am planuri marete - pun poze cu ce am luat si fac si pachetele! grin.gif m-as apuca acum, dar doarme al meu saracul si nu vreau sa-l trezesc cu fasaitul grin.gif !

}{

lol.gif lol.gif Mda....cum sa ne deranjasm noi "babuinul" pentru asa ceva ?? lol.gif Eu am vrut sa spun in mesajul meu ca.....ar trebui sa va apucati cu 1-2 luni inainte de cumparat cadourile de Craciun!!! asa nu veti mai avea batai de cap si nervi de stat la coada )).gif
Eu nu fac pachete.....avem traditie de Craciun.....Poate anul viitor ( daca ne permitem) vom face cateva pachete pentru un azil de batrani deschis de curand in apropierea strazii noastre.
_noni_
cred ca saptamana viitoare va fi randezvous-ul! cu moni! sa mai vb si cu ea, ca am fost amandoua ocupate!oricum venim cu toate amanuntele!

ai dreptate, e aiurea cand nu esti in tara...la inceput e bine, dar apoi ai cosmaruri ca ti-a taiat cineva copacii din fata blocului si n-o sa-i mai vezi niciodata! cel putin mie asa mi se intampla! lol.gif
danyhoney
Noni !!!!! Si tu ai sani de donat ?????? Eu ma inscriu pe lista !!!!! Vreau si eu .....un pic din ce ai tu !!! Eu a zis ca imi da 1.....oare imi ajunge ???? lol.gif Daca donezi si tu un pic din ai tai.....ma aleg si eu cu 1 pereche sani pe placul meu blum.gif
_noni_
donez, cu placere, dar vine la pachet cu colaceii de pe burtica, ceva aripioare si solduri, ca e super oferta!!!3 in 1! lol.gif

eu mai bag o papiroasa si ma duc in patul conjugal ca-mi pica ochii...

vorbim dimineata! somn usor!

}{
danyhoney
CITAT(_noni_ @ 16-12-2006, 01:50 AM) *

donez, cu placere, dar vine la pachet cu colaceii de pe burtica, ceva aripioare si solduri, ca e super oferta!!!3 in 1! lol.gif

eu mai bag o papiroasa si ma duc in patul conjugal ca-mi pica ochii...

vorbim dimineata! somn usor!

}{

lol.gif lol.gif lol.gif ...3 in 1 !!! lol.gif De fapt ar fii....4 in 1...sani,colacei,aripioare si solduri !!!!!! Asa nu accept oferta !! lol.gif lol.gif Papiroasa ??????? Ce e aia ?????????? Tigara ????? Esti si tu in clubul fumatoarelor de aici ???

Va spun si eu Noapte buna si vise frumoase !!!!
himere2005
buna dimineata, am facut cafeaua fetelor, vin cu comentarii mai tirziu )).gif
eu, arati tare bine, asa este, ai un pic de clacei pentru ca nu ai ales o bluza mai opaca, altfel nu se vedeau, in rest esti toata slaba blum.gif. imi plac tare mult accesoriile, as fi vrut sa fie de alta culoare, dar a fost bine si asa smile.gif sunt de bun gust.
pe sef nu-l ai in poza? grin.gif
Tulip
Neata!

Himere
,odata am sa pun ceasul sa sune la 4,sa ma trezesc si sa semnez condica inaintea ta! grin.gif grin.gif grin.gif

Eu. frumoase poze...esti frumoasa....si imi plac bijuteriile tale la nebunie w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Ceva planuri pe ziua de azi?
himere2005
nu stiu pe cine ai intrebat tulip,banuiesc ca pe eu dar o sa raspund si eu grin.gif :curatenie si diseara daca gasesc crengute de brad o sa fac ornamentele pentru Craciun. in plus, diseara incerc niste fursecuri. vine si prietena mea, una dintre nanute sa faca cinste ca a luat carnetul de soferita laugh.gif stam si noi si facem party in pijamale pina la cit ne tine oboseala. eu parca vad ca ma culc mai devreme ca ea, ca ea se culca in jur de 2 si nu am de gind sa fac noapte alba, eu miine la 6-7 vreau sa ma trezesc sa ma aranjez si sa plec la cumparaturi, bine, asta dupa ce se scoala ea, gasesc eu ce sa fac pina atunci smile.gif

mie imi era dor de o sirba, perinita nu am gasit pe youtube )).gif
Tulip
Himere,pe voi v-am intrebat...toate fetele )).gif )).gif )).gif

Maine asa devreme la cumparaturi? w00t.gif De ce nu dormi mai mult macar duminica,cand Bia e la parintii tai?Sau nu mai poti dormi? wink1.gif
himere2005
nu prea mai pot dormi, bine, orice invat are si dezvat, dar mai greu. eu cind mergeam la servici, pe la 7 ma trezeam ca la 8 trebuia sa fiu la servici. iar bia un an de zile s-a trezit la 6, acum se trezeste in jur de 7.30 de vreo 4 zile, insa eu tot pe ritmul vechi am ramas, si e cam greu duminica sa dorm )).gif . e bine ca dorm neintrerut toata noaptea, insa mai mult de maxim 7.30-8 sigur nu pot. ma zvircolesc aiurea in pat si decit sa pierd timpul si sa ma si doara capul, mai bine beau un ness si-mi vad de treaba )).gif
himere2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos
ultimele 2 poze
o sa fac diseara poze, parca erau mai dragute noaptea. oricum, maglavaisul are tendinta de scurgere la aburi, nu e o idee buna pentru bucatarie, mai ales ca dan a pus cam multa "zapada" si a lucrat cam neingrijit.
himere2005
nu mai ziceti nimik?2 vorbe acolo trei prostii )).gif
Tulip
vai,zilele astea inainte de sarbatori ma omoara...curatenie,mancare,prajituri.........tocmai am spalat o tura,am scos hainele iar Timea le-a imprastiat in toata casa )).gif )).gif nu ma pot plange,ca n-am ajutor grin.gif
himere2005
m-am transformat in Taz lol.gif

il stiti din Tazmania? desene duminica dimineata la 7 pe protv )).gif

Ella, cum a fost?ai poze cu achizitii?ai o casa frumoasa, ai haine noi, esti o femeie atragatoare, o sa ai un craciun minunat cheer.gif
Deea
pupic.gif neata!

Himere eu nu ti-am spus niciodata...dar pt. mine cafea neagra te rog smile.gif

Ina, Dany, multumesc! Cum am mai spus...ma laud si eu cu ALexia...noroc cu ea smile.gif. Nu-i facem petrecere de 5 luni....oricum pe 23 e ziua ei si pe 24 vine mosul smile.gif

Eu. am vazut panatlonii cu dungi..nu arati ca in pijama lol.gif , mie imi place cum ai aratat la petrecere.

Cantarul a luat-o in sus...dar de data asta nu ma mai stresez...asta e....om vedea dupa sarbatori.

Azi ma scoate sotul la chinezesc....deci puncte nema.
Ella79
Neata si de la mine!
Himere, unde e cafeaua ca mor de somn!
Azi trebuie sa spal ca e cosul plin si poate imi fac curaj sa si calc. De luni trebuie sa merg la birou si n-am haine calcate doh.gif
Poze cu ce mi-am cumparat nu am inca, pentru ca eu nu mai am camera foto si trebuie sa iau una de la babuin ca sa fac poze. Oricum, nu mi-am cumparat asa chestii senzationale de data asta. Mai mult haine sport pentru mers la sala.
Daconst, in Antena 1 am lucrat la emisiuni matinale. Prima oara la Dimineti laTine cu Liana Stanciu si Radu Moraru si dupa aia la 'Neata cu Brenciu. Eu aveam rubricile mele ("Vox Populi" si "Vest(e)a de salvare) pe care le faceam zilnic). Atmosfera era extraordinara, era distractie maxima, dar se platea foarte foarte prost si nu merita. Eu am lucrat in Antena 1 cand deja lucram ca manager de proiecte Phare. Era al doilea job pentru mine.
himere2005
ELLA, cafeaua e in fata ta )).gif blum.gif ne-a fost dor de tine pupic.gif
Deea, sa-ti traiasca fata ca tare frumusica e...are cu cine semana si mi se pare mai energica decit bia...nici bia nu era o mincacioasa cind era mica, nici acum nu este, dar sa stii ca isi da drumul pe parcurs, fata mea la inceput minca 2-3 lingurite de ceva, apoi inchidea gura si sub nici o forma nu o mai deschidea )).gif ii dadeam lapte in continuare...ce sa fac rolleyes.gif
Tulip
Ina,ce tot scrii acolo? lol.gif lol.gif
himere2005
otilici, cum a iesit ziua ta? ceva poze? give_rose.gif
tulip, ne tii pe jar cu camasa sexy si margelele )).gif ce-ai facut aseara pina la urma?
babuinul meu e plecat pina miine seara asa ca trebuie sa-mi umplu cumva ziua sa nu-mi fie dor de el smile.gif

dana, unde esti? trezirea cheer.gif

la voi au aparut brazii? ca eu ieri nu am vazut...cit sunt si cit e creanga?nu-mi spuneti de aia bengosi...brazi normali smile.gif
Tulip
Himere,nu are cine sa-mi faca poze...babuinul inca nu a aparut....dar ajunge intr-o ora cheer.gif cheer.gif

Aseara m-am culcat pe la 12....am facut ordine in dulapurile din dormitor doh.gif doh.gif

Timea mananca o mandarina si a facut o mizerie pe masuta wacko.gif wacko.gif wacko.gif
himere2005
presimt ca o sa ud tastatura cind o sa te vad asa sexoasa )).gif sper sa nu ma ingras pina de revelion si sa-mi pun si eu bluza de la Monic cu fusta scurta. va fac poze tolanita pe canapeaua noua cind vine, bine? )).gif
ady raluk nu a mai aparut
Tulip
Ce sexoasa,Himere? doh.gif doh.gif M-am ingrasat si eu,azi dimineata m-am cantarit...totusi sper sa fie din cauza rusilor......
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Se pare ca ai avut noroc cu petrecerea, gigelu! Bine ca te-ai distrat grin.gif .Spor la treaba in WE.
Dany-dulce, e bine ca tikerul a inceput sa se miste. Sunt sigura ca dupa revelion o sa reusesti sa ajungi la kg dorite. Tu esti o scumpa oricum pupic.gif hug.gif
Noni , te asteptam cu pozele pachetelelor w00t.gif !
Lasa deea, ca dupa sarbatori toate ne apucam serios de dieta.
ella, poze! devil.gif give_rose.gif

CITAT(Tulip @ 16-12-2006, 10:42 AM) *

Ina,ce tot scrii acolo? lol.gif lol.gif

Uite asta am scris blum.gif blum.gif

Am o mare rugaminte: poate cineva sa-mi spuna care sunt atributiile unei nase de cununie? Ce trebuie sa faca, de ce trebuie sa se ocupe?
himere2005
am o presimtire naspa in legatura cu dan, in ce priveste banii pe care i-am dat la el pentru azi si miine doh.gif salata la MAC este 120.000? daca ati mincat, cam ce are in ea?sa-mi dau seama daca e consistenta sau maninca te miri ce si mai nimic
ina_ceva
Nu numai a nasei ci si a nasului grin.gif
Tulip
Ina,o sa fi nasa?Wow!Cand?
Din pacate nu prea stiu sa-ti raspund la intrebari...dar fetele te vor ajuta,sigur! wink1.gif
himere2005
nici eu nu stiu
alina
buna give_rose.gif
nu am mai scris de mult dar am tot citit.
himere pot sa-ti raspund eu la intrebarea cu salata de la mc.te refereai la cea cu pui sau la cea cu ton?
himere2005
cu pui si-a luat

e consistenta? grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.